|
|
#92 |
|
BAN stały
|
Dot.: puder sypki inglot,krem do prostowania wł,i inne drobiazgi...a może cos dla cie
hmmm a ile ci tego tuszu zostało?
oprócz tego interesuje mnie 2. wygładzający krem do prostowania włosów Joanna professional |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: puder sypki inglot,krem do prostowania wł,i inne drobiazgi...a może cos dla cie
Kasieńko!
Cytat:
w sumie u ciebie podoba mi sie tylko baza avonu więc to juz od ciebie zalezy czy wolisz tusz ,czy krem (i czy w ogóle )pozdrawiam
Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2006-05-12 o 22:05 |
|
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mariolu:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2006-05-12 o 22:02 |
||
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z twojej listy nic niestety nie mam...a oprócz listy jakiego rodzaju kosmetyków szukasz? u ciebie spodobała mi sie Cytat:
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
hmmm własnie ta baza sie interesuje inna dziewczyna tez a ja bardzo chetnie bym sie wymienila z toba bo tusz mi jest bardzo potrzebny
![]() napisze ci jutro co i jak
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co ja szukam?lakier do paznokci w kolorze takim jak do frenchu-naturalnym gęsty żel pod prysznic czy do kąpieli odżywka do paznokci krem do rąk szary/grafit cień --to z takich cudów które każdemu się przydadzą |
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety w tej cjwili nie mam niestety nic z twoich życzeń :-(. Jakby co to sie jeszcze odezwę.
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Mam odcień 200 golden sand (ciepły piaskowy odcień, )-zużycie ok.10%
Oryginalny kupiony w drogerii (nie na targu,czy allegro za 20 zł )Niestety jest dla mnie jednak za ciemny (ja z tych bladolicych jestem ;-) ) i chciałabym go wymienic na jakis inny, jaśniejszy podkładzik. Najlepiej taki nieco kryjący,ale jestem otwarta na propozycje. Czekam na wasze propozycje Jakby co to moge jszcze cos dołozyć ze swojego wątku pozdrawiam
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zamienię L'Oreal Infalible na inny podkład...
evitka -ja mam do wymiany IsaDora Hydralight-z wymianki, ale dla mnie za jasny
odcien classic beige.Ja uzylam go raz, jest go ok.1/3 z 35 ml.Moze chcialabys sobie cos do niego dobrac i sie wymienic ze mna?![]() poza watkiem mam jeszcze peeling Lirene anticellulit(podad1/2 z 75ml),nowy zel oliwkowy Ziaji do mycia twarzy, nowy cien w kredce rozowy Faberlica,roz w kremie Manhattan, blyszczyk Twister Bell,no i moge cos jeszcze ewentualnie poszukac ![]() w razie co wymienilybysmy sie osobiscie
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
moriam!
Cytat:
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
ok
ja go uzylam tylko raz i nie moge sie wypowiedziec ale sucha skore tez mam i wcale nie odczulam by bardziej wysuszyl![]() czekam na ostateczna decyzje |
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: __Mój nowy mini-wątek___
Jakos nie lubie tonikow w zelu,ale zainteresowal mnie podklad Loreala, tylko nie wiem czy znajdziesz cos u mnie? Mialam ci zrobic zdjecie tych japonek caly czas paietam o tym,ale jestem taka zabiegana. Chyba ze chcesz przymierzyc je osobiscie,najprawdopodobn iej w piatek bede we Wroclawiu
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
moriam!
Jednak rezygnuje z isadorki.pozdrawiam cieplutko ![]() Cytat:
Podkład wymieniam tylko na inny podkład,bo mi bedzie potrzebny. A co do Japonek to zanim zdjecia to napisz mi czy one są skórzane czy nie,bo sobie ostatnio kupiłam takie częściowo-skórzane i sie nacięłam strasznie i nie moge w nich chodzić. Jakby były skórzane i mi sie spodobały mogłabym nawet odkupić. pozdrawiam
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam-zmieniłam tytuł bo podkładu juz nie ma
Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2006-05-18 o 14:58 |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: :-)
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

odcien classic beige.Ja uzylam go raz, jest go ok.1/3 z 35 ml.Moze chcialabys sobie cos do niego dobrac i sie wymienic ze mna?