![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dzieciaczki lipiec-sierpień-wrzesień 2005
Dinga - nie traktuj tego osobiście
![]() Jestem zwolenniczką innego postepowania i o "nerwach" i czasie swoim pisałam - u mnie inny "system" ![]() Gratulacje wszystkim nocnikującym z powodzeniem - ja tam i tak wolę poczekać ;-) Przeżyłam wydatki z pieluchami raz, przeżyję i teraz ![]() Maciek za szybki jest, więc nawet nie wiem czy pisać, co znowu nowego wymyślił ![]() ![]() ![]() Mysza - jasne, że jak coś było nie tak, to uważajcie na maleńką, ale z drugiej strony - kłopot koleżanki - jak tu powstrzymac dziecię, które nie powinno (też ze względu na bioderka), a już zaczyna chodzić? Młodsze dziecię... No przecież nie przywiąże się, no nie? Łatwo lekarzowi powiedzieć - byle nie chodziła za szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze, ze nie musicie "utrudniac" nauki chodzenia Waszym dzieciom. My musimy poczekac do 12 miesiecy. Tak bym chciala, zeby Weronika juz chodzila, chociaz z drugiej strony moze lepiej nie, bo wtedy nie rusze sie nawet do wc tak jak Natikow, hi, hi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
A tu moje slonce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Witam, cudne te Wasze dzieciatka
![]() Moja Mania juz chodzi przy meblach i za dwie raczki, wiec moze nieldugo ruszy; juz nie bawi sie zabawkami tak chetnie jak kiedys, chce tylko stac i najchetniej grzebac pod biurkiem przy kompie; czesto jestesmy poza domem, wpadamy tylko na spanie ![]() moja Mania nie chce jesc, tak jak kiedys jadla duzo, tak teraz mam z tym problem, sama nie wiem co robic, ma pare ulubionych potraw ale boje sie, ze jej sie znudza, a poza tym to chcialabym aby jadla rozne rzeczy ze zwgledu na witaminy itp pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Mysza - u nas jest bardzo gorace lato, mamy chlodzenie w domu, bo nie daloby sie wytrzymac; napewno spadek apetytu ma zwiazek z pogoda, tylko martwi mnie to, ze Mania zamyka buzie nawet na jedzenie jakie lubila i jej menu zaweza sie do kilku potraw. poza tym daje jej letnie mleko, to chetnie pije, wiec jak nic nie je to chociaz te mleko nas ratuje. moze po lecie apetyt jej sie poprawi
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Witam!
My chyba pierwsze w tym watku konczymy rok ![]() ![]() ![]() Marysia spala ze mna pol nocy, rano obudzila sie, otarla oczki, usmiechnela i przytulila, czy to nie cudowne uczucie? ![]() bede konczyc, bo mamy dzis i jutro gosci, jest tort, swieczka, balony itp mama szaleje ![]() pozdrawiam i calusy od nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Gratulacje!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Niech Mania zdrowo rośnie i z dnia nadziej robi się coraz pięknięjsza i mądrzejsza!!!!!!!!!! U nas roczek za miesiąc ![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
uskow dziekuje bardzo
![]() Marynia to juz pannica od dzis ![]() ![]() zeby tez czas wolniej lecial i Mania byla dluzej takim dzidziusiem ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Rowniez zyczymy zdrowka Marysi i pociechy z cory Wam Rodzicom!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Marysiu - gratulacje z okazji Pierwszych Urodzinek
![]() Dzielna dziewczynko, bądź grzeczna i roześmiana i rośnij na pociechę mamie, chociaż mama wzdycha jeszcze za tobą niemowlaczkiem - Tyś już pannica duża w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
dziekujemy za zyczonka
![]() to fakt Marynia to juz duza dziewczynka ![]() pozdrawiamy ![]() usunelam fotke marysi Edytowane przez janebw Czas edycji: 2006-07-14 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rzabbocop
|
Gratulacje
![]() ![]() A Marysia to juz śliczna panienka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Rzaba dziekuje bardzo
![]() pozdrawiamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Rzaba a jak ty się czujesz?? Kijanka ma już 13 tyg!!! Wszystko w porzadku?
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Hej mamusie!!! My wlasnie wrocilismy z miesiecznych wakacji, bylam u rodziców na wsi, janebw wszystkiego najlepszego dla corci, przepraszam ze tak pozniej nie mialam dostepu do netu. No a jutro moj Mikołaj konczy roczek, niesamowite jak ten czas leci, teraz to straszny urwis, bardzo zywy i uparty. A jak u was??? No i ktore slonce natsepne w kolejce z tego co ja mysle to Maciek 05.08. Buzka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego dla Mikolaja i jego Rodzicow!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() U nas wszystko dobrze, kijanka rośnie i kopie, choć nie tak mocno jak Helenka w tym okresie ![]() w 17 tc to już bywałam porządnie skopana ![]() a tutaj od 15 tc czuję ruchy ale kopniaczki sa słabiutkie, pewnie maluszek musi masy nabrac ![]() Helen coraz pewniej stoi sama, tylko patrzec jak pójdzie ![]() pierwszy kroczek już zrobiła ale to taki przypadkowy był ![]() A Jubilatom i Jubilatkom życzę Wszystkiego Co Najlepsze w życiu i samych radosnych i słonecznych chwil, duzo zdrowia, zabawy i uśmiechów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Wszystkiego dobrego dla Mikołaja i jego rodzinki - leeedci ten czas, leeeeci
![]() Już nie niemowlak - już dziecko z niego ![]() A za chwilę już nasza pchła - w zasadzie dziś, ale dopiero koło 8:25 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Mikołajka I Maćka!
![]() Dzisiaj są też urodziny mojego męża!!!!! My dopiero w poniedziałek kończymy rok!!! Tośka boi się sama chodzić ciągnie za sobą jedną ręką taki samochód ze stojakiem, ale jak jej go zabrać to siada na ziemi ![]() ![]() Jeszze raz wszystkigo dobrego dla solenizantów ![]() Rzaba super że wszystko w porządku i dobrze sie czujesz!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
hej mamusie, uskow,natikow, Rzabba, Zielona Mysza bardzo dziekujemy za zyczenia. Wszystkiego dobrego dla Macka dzis on konczy swój roczek, moj Mikolaj tez jeszcze boi sie sam chodzic, przejdzie kilka kroczkow ale jak sie orientuje ze sam to zaraz siada.
A tak wogole to mam pytanie, bo u nas w domu to jest taki zwyczaj ze jak dziecko konczy roczek do daje mu sie pieniazek, rozaniec, ksiazke i kieliszek i patrzy sie za co chwyci, u nas padlo na różaniec, czy wy tez tak robicie dzieciom?? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Też taki zwyczaj
![]() Maciek złapał... pieniążek - bo normalnie mu zabraniamy bawić się takimi drobiazgami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Hej mamusie u nas dzis przelomowe wydarzenie!!!! Nasz Mikolaj sie puscil!!!!!!! Sam przeszedl cala kuchnie a jak sie przy tym cieszyl, mi i mezowi lzy staneły w oczach no normalnie cudowna chwila!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Dinga to niesamowite bo właśnie weszłam oznajmić żę Tośka która nie przydeptałą roczku
![]() ![]() ![]() ![]() A oto i sama poturbowana nieco bohaterka ![]()
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2007-03-19 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
uskow to super, Toska to sliczna dziewczynka i jaka dzielna, wiesz macierzynstwo to super sprawa, warto bylo czekac na te chwile i na te nastepne, ale ty pewnie to wiesz, Buziaki dla ciebie i odwaznej coruni!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Dla Dreptusiów - Mikołaja i Tosi - hip hip hurra!
Gratulacje ![]() Faktycznie niezapomniany moment, no nie? Hehe, "niezapomniany" a mnie się chce powiedzieć, że to już tak dawno było, że ... nie pamietam prawie :P Nadal ponawiam swoją śpiewkę - ZA SZYBKO NAM DZIECI ROSNĄ, za szybko.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Natikow, ty masz jeszcze starszą pociechę jedną i może dlatego masz wrażenie, że czas tak szybko leci
![]() ![]() A co u innych?? Janebw, Zielona mysza co u Was??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.