![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wf-koszmar
Również nienawidze w-fu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
na szczęście nie mam tego problemu-z wfu jestem zwolniona,gdyż cierpię na jaskrę
![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie mogłam przez skrzynię przeskoczyć ![]() ![]() ![]() ![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ehhhh. Jak ja się cieszę, ze już nigdy, nikt, za nic mnie nie zmusi do grania w siatkę czy do stawania na rękach... (mam jakąś blokadę przed ćwiczeniami związanymi z tym, że jestem zawieszona głową w dół...
![]() Dziewczynki, dobrnijcie do studiów, tu przynajmniej można wybrać sobie wf ![]() I moim zdaniem tak to powinno wyglądać - zajecia z wf powinny się odbywać dla kilku klas na raz i powinno być tak, że każdy wybiera sobie to, co chce robić. Nie jest zmuszany do niczego, czego nie lubi. nie jest zniechęcany do sportu. Wiem, to totalna utopia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzilam wfu z podstawowce i gimnazjum jejus stawanie narekach itp. graniczyly u mnie z cudem...
w liceum wf polubilam mialysmy areobik ....siatkowke ktora kocham i zajecia na dworze.... studia...hmmm czekam na nie z utesknieniem nie bede wkoncu musiala latac nad skrzynia i machac lapami ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
W podstawówce pani wychowawczyni z pionu I-III zaszczepiła we mnie paniczny strach przed przewrtami, staniem na rękach itp. Ciągnął się on za mną aż po studia. Pare miesięcy temu musiałam wyzbyc się tego strachu i opanowałam ww cwiczenia - nikt nade mna nie stal, nie krzyczal na mnie, nie smial się ze mnie - a w szkole róznie bywalo .... Tak to jest jak nauczyciel bez odpowiedniego przygotowania prowadzi z małymi dziecmi zajęcia - nawet nie pokazując im cwiczen! Natmiast pozostałą częśc programu na zajeciach z wychowania fizycznego wspominam z utęsknieniem. Koszykówka, ręczna, biegi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Jutro zmykam na mój ostatni w życiu wf
![]() ![]()
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w ogole to dzisiaj mialam 2 godz w-fu (ja siedzialam na laweczce i odrabialam polski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze dodam, ze sala byla "zrobiona" juz z miesiac temu, ale bali sie, ze zniszczymy wiec nikt nie mogl wchodzic ![]() Polonistka: "A jak myslisz, J., od czego jest nowy parkiet, od chodzenia po nim? Nie! Nawet patrzec na niego nie mozna, bo jeszcze sie zniszczy!" Edit: zapomnialam dodac, ze to jedna z wilu takich "akcji" jednak nic nie przebije nowego kibla (tak, zrobili w tym roku!! ![]() ![]() zaproponowalam kamery w kabinach, ale "szkola nie ma pieniedzy" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
m0n!k@ na następnych zajęciach zadaj pani w-fistce pytanie jakie mogą być konsekwencje wykonywania cwiczen bez obuwia ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() na szczęście przeszłość <jupi> ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
O matko... Niezłe ![]() ![]() Syringa - oj, ja się baaaaardzo cieszyłam jak miałam ostatni wf ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
...
Edytowane przez FirstLady Czas edycji: 2011-04-11 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
...
Edytowane przez FirstLady Czas edycji: 2011-04-11 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
A ja teraz idę spać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
No kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mówiąc już że baba zrobiła ze mnie idiotkę na rozgrzewce. Nie zrobiłam JEDNEGO ćwiczenia,i kazała mi przed wszystkimi dziewczynami "zaprezentować to ćwiczenie". Myślałam że spłonę ze wstydu ![]() Druga lekcja-sala-siatkówka Ćwiczenia w parach wykonałam,natomiast kiedy zaczął się mecz wtedy migiem na ławeczkę i słuchałam muzyczki z I-poda z niećwiczącą koleżanką. ![]() Czy można to nazwać aktywnym na wuefie? Nie! Ale jakoś wytrzymałam tą udręke. Chociaż przed wuefem okropnie się stresowałam. ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
To się nazywa "techniki przetrwania" wf-u
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Wyobrazcie sobie, ze mam 4 godziny wf tygodniowo
![]() ![]() ![]() A siatka?? Kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiscie sobie zartuje i nikomu zle nie zycze ![]() Ale dzisiaj G. chyba przemyslala sprawe i nie wpuscila nas na nowa sale ![]() my bylysmy na starej, a chlopcy cisneli sie w silowni (ok 30 chlopakow w male salece 2x2 dumnie nazywanej silownia... ![]() Cytat:
![]() ![]() Ajali jak to, nie macie w-fu w liceum?? ![]() ![]() PS jak kiedys stawalam na rekach to kopnelam babe w twarz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Mamy (bedziemy miec) wf, aczkolwiek taki bezstresowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
nienawidze w-fu! w gimnazjum nawet sie cieszylam jak mial byc w-f bo zawsze gralysmy w siatke i bylo fajnie ale w liceum to na mysl o w-fie mi sie wszystkiego odechciewa. jak jest na dworze cieplo to biegamy dookoloa parku tak dwie lekcje pdo rzad, albo jedna zalezy jak w planie, i zawsze na jakies zaliczenia wiec mam same minusy bo zawsze dobiegam ostatania,raz sie z kolezanka po pierwszym okrozeniu schowalysmy w krzakach i tak sie zasiedzialysmy, i kiedy zauwyzlam ze dawno nikt nie biegl okazlo sie ze juz dawno wszyscy poszli do szatni;/;/;/ a jak jest zima i zimno to mamy aerobik! to jest juz porazzka;/nienawidze aerobiku, jak mialysmy na poczotku roku w-f z trzecia klasa to byla taka dziewczyna co ktora zawsze miala rozowy dresik, uwielbiala prowadzic aerobik i byla zawsze na w-fie i sie tak cieszyla jak mogla cwiczyc, i sie dowiedizlam kiedys ze ona w domu wymysla sobie swoje male uklady ktore potme nam pokazuje.....;/;/;/ pozatym pani od w-fu mnie nienawidzi, ubzdurala sobie ze nie chodze na w-f i ja nie obchdozi ze np bylam chora i mnie w ogole w szkole nie bylo, dla niej to nieobecnosc, i teraz za kazdym razem jak cos powiem albo sie spytam odpowiada mi "TRZEBA BYLO CHODZIC NA W-F" takim tonem ze po prostu odechciewa mi sie znia dyskutowac, co z tego ze mam teraz ledwo dwoje z w-fu.... w gimnazjum mialam 6...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.