![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Śliczny kuferek na kosmetyki wymienię na kosmetyki ze średniej i wyższej półki
Cytat:
A masz może zdjęcia: szminka Dior Addict lip fluid 746-3 razy użyta Szminka Lancome jucy rouge 54-nowa w pudełku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dot.: Śliczny kuferek na kosmetyki wymienię na kosmetyki ze średniej i wyższej półki
tak,ale diora mam do jutra wieczorem zarezerwowanego dla Contrax,Lancome
moge przesłać jutro,to czerwień z różem ale wcześniej inne rzeczy wypisałaś,zobacz u mnie tam jest Twoja wiadomość http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=117569&page=5 Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2006-06-05 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
szminki pure color velvet 402,406,181-raz użyte dla sprawdzenia koloru, cieńgraphic color 01-raz użyty, Jeżeli to są te szminki co na zdjęciu to po dłuższym zastanowieniu raczej nie będą mi one pasować ![]() A podkład Max Factora właśnie zamierzam kupić w sklepie a ten twój to nie wiem jaki ma kolor?? No i byłabym bardzo zainteresowana cieniami Diora 5 -colour palette jeśli byś miała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Do wymiany Acne Derm, L'oreal, Bourjois itd. Większość nowych, ale są i używane
Cytat:
A co byś powiedziała na wymiankę za samoopalacz?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Diora nie mam, szminka sliczna różowa jest clinique -24 color fuchsia-wydaje sie mocno różowa,ale na ustach wygląda jak mieniący,różowy ,delikatny błyszczyk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wymiany Acne Derm, L'oreal, Bourjois itd. Większość nowych, ale są i używane
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mogłabyś sobie coś dobrać jeszcze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę się nad tym zastanowić, ale chyba nie bardzo mi się to opłaca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wziełabym korektor, ale będzie dla mnie za ciemny ![]() a biżuterii nie chcesz ?? mam kolczyki wiszące różowe kwiatki-nowiutkie (dostałam w prezencie, ale nie mogę takich nosić bo córeczka by mi uszy urwała ![]()
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja się kurczę napaliłam już na ten samoopalacz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
ale coś jeszcze dodam,np jakiś cień Clinique,albo coś co jescze wybierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Podobają mi sie te długie kolczyki, czy sa one srebrne? Jeśli tak, to czy znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A oprócz tych cieni w wątku masz może jakieś poza wątkiem?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba raczej nie są srebrne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
mam jeszcze clonique 03 beige shimmer,loreal color appeal-przesyłam zdięcie, duża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
a jaki ma rozmiar jak jest zamknity na wysokość i na szerokość?
Ty napisałaś 180cm-jak to możliwe? czy on ma 18 cm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
180 cm ![]() ![]() ![]() Kuferek ma 18 cm wysokość 18 cm szerokość i 18 cm długość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Up UP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
One mają 9 cm długości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Witaj droga Zakupoholiczko (hehe ja też mam manię kupowania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To cieszę się, że nie tylko ja mam taką manię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Dołożyłam troche,może teraż coś znajdziesz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=117569&page=4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Interesuje mnei nr.11, 12, 13... Moge zaoferowac: mleczko perfumowane DUNHILL DESIRE tuba 100 ml oraz odpsikac do 1,8 ml fiolek zapachy: DUNHILL DESIRE ESCADA MAGNETISM Prosze o odpowiedz dzis jeszcze. Buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
i co znalazłabyś cosik jeszcze z mojej listy do cienia Loreal za mój samoopalacz ??
![]()
![]() |
#118 |
po prostu Em :)
|
ja też dołożyłam co nieco, zajrzyj
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110035
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122725Znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochanie narazie nic nie znalazłam, ale będę często zaglądać na twój wąteczek, bo może będziesz robić jakieś dokładki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.