|
|
#91 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki u lolitki:) Zapraszam! DOKŁADKA:)
Lolitko! Interesuje mnie dermacol. Czy on jest jasny czy bardzo jasny? Zerknij do mnie przy okazji
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147026
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki!! Zapraszam!! :d :d
Voodia a co jeszcze masz? moze mnie cos zainteresuje?
A u mnie znalazlabys cos jeszcze? bo chcialabym troszke DP sobie zostawic wiec oddalabym np 25 ml i jesscze cos bys sobie dobrala tylko lepiej gdyby wymianka byla wieksza (koszty przesylki)*madziak*odpisalam u Ciebie
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi sie : (znajdziesz cos za choiaz niektore z tych rzeczy ?)
- SensiQue - błyszczyk do ust z witaminą E i C - mieni sie drobnymi kryształkami, kolor lekko różowawy, pięknie wygląda na ustach, nawilża je i pielęgnuje - Bell - czarny eyeliner - maźnięty kilka razy -Bell- korektor maskujący- kolor nr2- nowy -Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic - mam z wymianki-prawie nieużywana (jaki kolor/odcien?) -Inglot potrójne cienie - seria matrix czyli nie te matowe ale troszke błyszczące-kolor ciemny róż, jasny zielony i niebieski -Soraya-Care & Control - antybakteryjny krem nawilżający redukujący blizny i zmiany potrądzikowe - 2ml -Maybelline- Ever Fresh - korektor Light Beige |
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Lolitko zajrzyj do mnie do wątku. Poza nim mogę Ci zaproponować nabłyszczający spray do włosów z dodatkiem olejku firmy Allwaves professionall.
U Ciebie podoba mi się: - olejek do twarzy - żel nabłyszczający na powieki i brwi
|
|
|
#98 | |
|
Konto usunięte
|
hej
znalazłabyś może coś za to? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
witaj!
może znajdziesz cos u mnie za olejek Sebutrol i maść cepan? |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje lolitiko, a jeśli mogę zająć Ci chwilkę - powiedz mi prosze czy spełniał on swoją rolę w twoim wypadku? Jakie masz refleksje po jego stosowaniu? Oczywiście jeśli nie masz czasu lub ochoty wywodzić się n a ten temat - zrozumiem. Tymczasem pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
-Maybelline- Ever Fresh - korektor Light Beige
znajdziesz cos za to? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147792 prosze o odpisywanie na moim watku
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zainteresowała mnie też pomadka w płynie Avonu, ale nie wiem jaki to kolor..mogłabys podać nazwę/numerek?
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
oj wybacz!
Ciekawią mnie właściwości olejku Sebutrol
|
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Nicoleodpisalam u Ciebie
palauniestety nie odpowiem Ci na to pytanie bo ja uzywalam tego olejku za krotko by moznabylo odnotowac jakies dzialanie A moze masz poza kramikiem cos co by mnie interesowalo, bo chce sie juz pozbyc tych rzeczy z mojego kramiku i go zamknac a zostalo w nim jeszcze sporo. A szukam to co w mojej liscie poszukiwan i moze masz jakies polprodukty z mazidel, jakies oleje roslinne, hydrolaty itd? albo oliwka Hipp i krem na brodawki z Rossmana, albo Tesco? bo u mnie tesco ani rossmana nie ma szukam rowniez opakowania po pudrez sypkim (najlepiej z sietkiem). Jeslibys cos miala to daj znac pozdrawiam
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za odpowiedź, niestety jedyne co mam z twojej listy to płyn do higieny intymnej z oriflame jest nowyale to i tak za mało- tymczasem pozdrawiam
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
-Email Diamant-magic white "Sekret Bieli" - 'Luksusowa, francuska, biała, wybielająca pasta do zębów o niespotykanie skutecznym działaniu. Zęby otrzymują nowy blask. Email Diamant jest pastą niepowtarzalną, o najwyższym światowym standardzie. Wyprodukowana jest na bazie komponentów znakomitej jakości. Tworzy warstwę zabezpieczającą przed bakteriami i kamieniem nazębnym. Chroni przed przebarwieniami na skutek palenia tytoniu, picia herbaty i kawy. Zawiera czynnik wygładzający szkliwo i sprzyja jego reminalizacji. Z uwagi na rewelacyjne działanie powinni jej używać wszyscy ci, którym zależy na pięknym wyglądzie uzębienia.'- 50 ml - zostało ponad 3/4 -Avon-pomadka w pędzelku Glazewear metallic - mam z wymianki-prawie nieużywana jaki to kolor? mam pudełko na sypki puder z sitkiem |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie?
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie ta pasta do zębów:
-Email Diamant-magic white "Sekret Bieli" - 'Luksusowa, francuska, biała, wybielająca pasta do zębów o niespotykanie skutecznym działaniu. Zęby otrzymują nowy blask. Email Diamant jest pastą niepowtarzalną, o najwyższym światowym standardzie. Wyprodukowana jest na bazie komponentów znakomitej jakości. Tworzy warstwę zabezpieczającą przed bakteriami i kamieniem nazębnym. Chroni przed przebarwieniami na skutek palenia tytoniu, picia herbaty i kawy. Zawiera czynnik wygładzający szkliwo i sprzyja jego reminalizacji. Z uwagi na rewelacyjne działanie powinni jej używać wszyscy ci, którym zależy na pięknym wyglądzie uzębienia.'- 50 ml - zostało ponad 3/4 Czy znajdziesz coś w zamian????
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

A u mnie znalazlabys cos jeszcze? bo chcialabym troszke DP sobie zostawic wiec oddalabym np 25 ml i jesscze cos bys sobie dobrala

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

szukam rowniez opakowania po pudrez sypkim (najlepiej z sietkiem). Jeslibys cos miala to daj znac