Związek z żonatym jakich wiele a jednak... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-03-20, 20:49   #91
Valtamerii
Zadomowienie

Dot.: Związek z żonatym jakich wiele a jednak...

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Ale wolny facet też może się rozmyślić że związku.

Tu chodzi o dowody, że nie oszukuje innej kobiety (czego twój były nie robił i zachował się w porządku), a nie o obietnicę, że będą razem do końca świata.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Albo zajmuje się czyimś mieszkaniem na pół roku na przykład i tak bajeruje laski.

Telenowela sie robi pewnie jeszcze ma brzydkiego przyjaciela ktory go kryje

Valtamerii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-20, 20:51   #92
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Valtamerii Pokaż wiadomość
Telenowela sie robi pewnie jeszcze ma brzydkiego przyjaciela ktory go kryje

Śmiech śmiechem, ale zdarza się.

Doradzam, bo uważam, że autorka rozsądnie podchodzi do tematu i może coś przyuważyć.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-20, 20:53   #93
Mahdab
Zakorzenienie

Dla mnie trochę by to była paranoja jakby facet na takim etapie zadał ode mnie jakiś dowodów. Chyba nie dałabym, nie chciałabym być traktowana na wstepie jak oszustka 😊
Może za mało czytam wizażu, ale dla mnie takie historie z wynajmowanie mieszkania, wtajemniczenia znajomych żeby oklamywali dziewczynę to jakieś bajki.
Ale jak ktoś ma taka potrzebę i ma się czuć lepiej, to powinien poprosic.
Dla mnie to nie jest żadna gra na czas, że musiał się ekspresem wyprowadzić z domu i ekspresem rozwodzić, myślę, że jakbym była z mężem w separacji to nie byłby dla mnie papier aż tak ważny żeby na gwałt wszystko załatwiać 😉
Na miejscu autorki nie patrzylabym na niego jak na cwaniaka, tylko bym przemyslala:
A) czy chce szybko sama założyć rodzinę, bo rozwód może potrwać
B) jak sama zaopatruje się na małżeństwo, bo jeśli traktuje to bardzo poważnie, to wiaze go przysięga, a z tym się będzie czuła niekomfortowe

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-20, 20:55   #94
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
Może za mało czytam wizażu, ale dla mnie takie historie z wynajmowanie mieszkania, wtajemniczenia znajomych żeby oklamywali dziewczynę to jakieś bajki.
Wiesz, historia pod tytułem "była mojego faceta robiła NAM kanapki do pracy" też jest nieprawdopodobna. I spodziewałabym się jej co najwyżej w Trudnych sprawach.

A, jak twierdzisz, jest prawdziwa.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Stary 2018-03-20, 21:44   #95
Mahdab
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, historia pod tytułem "była mojego faceta robiła NAM kanapki do pracy" też jest nieprawdopodobna. I spodziewałabym się jej co najwyżej w Trudnych sprawach.

Cos ty, wymyslilam to na potrzeby wizaz.pl 😊

Tak, to jest nieprawdopodobne i historia jedna na milion dlatego nie spodziewam się usłyszeć o drugiej takiej. Rozumiesz?

W tej sytuacji w mojej ocenie jest bardziej prawdopodobne, że nagle odstrzeli mu pomysł powrotu do żony lub że po rozwodzie pójdzie w tango, niz że oszukuje w tym momencie żonę i wkłada tyle wysiłku w uwiedzenie autorki.

Stary 2018-03-20, 21:48   #96
lubiekielbase
Zadomowienie

Cytat:

Tez myślałam, że takie historie to jakies Urban Legends dopóki nie zdarzyło się to bliskiej mi osobie.

(Ale nie trzeba też popadać w paranoję - rozwody tez są powrzechne.)

Stary 2018-03-20, 22:22   #97
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Cos ty, wymyslilam to na potrzeby wizaz.pl

Tak, to jest nieprawdopodobne i historia jedna na milion dlatego nie spodziewam się usłyszeć o drugiej takiej. Rozumiesz?

W tej sytuacji w mojej ocenie jest bardziej prawdopodobne, że nagle odstrzeli mu pomysł powrotu do żony lub że po rozwodzie pójdzie w tango, niz że oszukuje w tym momencie żonę i wkłada tyle wysiłku w uwiedzenie autorki.

Czego nie rozumiesz w "może jest tak, więc jeśli zauważysz jakieś znaki potwierdzające, to bądź uważna" i czy nie widzisz różnicy między tym, a snuciem teorii spiskowych?

Mieliśmy już na Wizażu wątek, w którym mieszkanie, do którego dziewczyna chodziła przez 1,5 roku było kolegi, a facet miał dziewczynę. I się w nim udzielałaś. Załatwienie mety na schadzki to nie jest jakiś pomysł z księżyca. Wystarczy jeden telefon do przyjaciela, żeby wystawił odpowiednie zdjęcia i się zmył w 5 minut.

Nie, nie każe autorce wynająć detektywa, ale żeby się przyjrzała.

Stary 2018-03-20, 22:25   #98
Valtamerii
Zadomowienie

Cytat:

A wyciaganie newsow ze starych watkow chyba nie jest ok. Ludzie za to w jednym watku byli banowani.
I cos w tym jest ...

Stary 2018-03-20, 22:29   #99
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
A wyciaganie newsow ze starych watkow chyba nie jest ok. Ludzie za to w jednym watku byli banowani.
I cos w tym jest ...

To mnie zgłoś, ani to ofensywne, ani intymne, ani nie chcę być zlośliwa.

Stary 2018-03-20, 22:54   #100
karola11
Wtajemniczenie

Limona cos Ty sie uczepila mojego bylego? Byl niewporzadku bo oszukiwal obie,to tak swoha droga.

Myslcie co chcecie,ale kazdy moze oszukiwac,niewazne jaki ma status. I nie,nke chodzi o obietnice bycia razem do konca swiata tylko o to co jest tu i teraz i czy to co jest teraz to prawda czy fikcja. Ja bym chciala wiedziec w co sie pakuje i czy warto sie w to pakowac i tyle.
Stary 2018-03-20, 23:12   #101
Mahdab
Zakorzenienie

No nie wiem, czy to nie miało być złośliwe, ale ok.

Rozumiem doradzanie czujności, ale jesli nie zauważyłaś część dziewczyn wypisuje autorce jaka to z niej naiwniara, co akurat w wypadku tej osoby wydaje mi się obraźliwe, bo robią z niej głupia lalunie pedzaca w podskokach w paszcze lwa.

Podejrzewanie faceta na podstawie że mieszkał do czasu z żona, gdy się nie umawial z autorka, że wtajemniczyl chyba jej siostrę w swój plan, już mi podchodzi pod teorie spiskowe 😊 Nic nie wiadomo o sytuacji oprócz tego, ze to jego mieszkanie, a ona podobno jest lasa na kasę i go zdradzala.
Nie wiemy właściwie nic, bo to też są informacje z plotek.

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez lubiekielbase Pokaż wiadomość
Tez myślałam, że takie historie to jakies Urban Legends dopóki nie zdarzyło się to bliskiej mi osobie.

(Ale nie trzeba też popadać w paranoję - rozwody tez są powrzechne.)

Właśnie to chodzi, że może się coś takiego zdarzyć, wiec warto na siebie uwazac, ale jednak dużo bardziej powszechne są separację i rozwody.

Stary 2018-03-20, 23:23   #102
Valtamerii
Zadomowienie

Cytat:
To mnie zgłoś, ani to ofensywne, ani intymne, ani nie chcę być zlośliwa.

Nie zglosilam Cie za wiele chamskich wypowiedzi to po co mam to teraz robic ? Forum to rozrywka. Wywlekanie jakiegos watku zeby poprzec swoja spiskowa teorie jest nie fair. Po prostu to nie jest temat kanapkowy.
Co do zlosliwosci to sie nie wypowiem ,bo pamietam co tam sie dzialo...

Stary 2018-03-20, 23:37   #103
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola11 Pokaż wiadomość
Limona cos Ty sie uczepila mojego bylego? Byl niewporzadku bo oszukiwal obie,to tak swoha droga.

Myslcie co chcecie,ale kazdy moze oszukiwac,niewazne jaki ma status. I nie,nke chodzi o obietnice bycia razem do konca swiata tylko o to co jest tu i teraz i czy to co jest teraz to prawda czy fikcja. Ja bym chciala wiedziec w co sie pakuje i czy warto sie w to pakowac i tyle.
Nie czytasz, co piszę.

Nikogo nie oszukał- jak był z Tobą była sprawa rozwodowa, a jak wrócił do żony to Cię o tym poinformował. Więc akurat był fair, chyba że czegoś nie zrozumiałam.

A że prywatnie dziwię się żonie, że chciała go spowrotem, to nie ma nic do oszustwa.

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Jeśli zostało odebrane - nie było to moją intencją. Chciałam Ci pokazać na przykładzie czegoś, co jest dla Ciebie prawdą, że dziwne scenariusze z telenoweli czasem się dzieją.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Nie zglosilam Cie za wiele chamskich wypowiedzi to po co mam to teraz robic ? Forum to rozrywka. Wywlekanie jakiegos watku zeby poprzec swoja spiskowa teorie jest nie fair. Po prostu to nie jest temat kanapkowy.
Co do zlosliwosci to sie nie wypowiem ,bo pamietam co tam sie dzialo...

Nie wiem. To była tylko propozycja, zrobisz jak uważasz.

Skoro masz tak dobrą pamięć, to mi przypomnij gdzie w tamtym wątku powiedziałam cokolwiek złośliwego o kochankach.

Ach nie, czekaj, ja trzymałam ich stronę. No peszek, źle pamiętasz.

Stary 2018-03-21, 06:48   #104
mariamalaria
BAN stały

Cytat:
No popatrz. Moj "misio" byl wyprowadzony, byl w trakcie sadowej separacji I do rozwodu doszlo na pierwszej rozprawie.
Coz nie kazdy jest jak Twoj ex "misio"...

Sorry ale tez nie rozumiem posadzenia Autorki o naiwnosc bo po wypowiedziach raczej cos innego sie rysuje.
A to ,ze umawianie sie z zobnatym jest ryzykowne to chyba prawda objawiona .

Mój też. Widocznie autorka tej wypowiedzi, do której się odnosimy, była tak naiwna, że uwierzyła niewiarygodnemu misiowi. A teraz robi projekcję na inne.
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-21, 09:01   #105
karola11
Wtajemniczenie

Cytat:

Rozumiem doradzanie czujności, ale jesli nie zauważyłaś część dziewczyn wypisuje autorce jaka to z niej naiwniara, co akurat w wypadku tej osoby wydaje mi się obraźliwe, bo robią z niej głupia lalunie pedzaca w podskokach w paszcze lwa.

Podejrzewanie faceta na podstawie że mieszkał do czasu z żona, gdy się nie umawial z autorka, że wtajemniczyl chyba jej siostrę w swój plan, już mi podchodzi pod teorie spiskowe 😊 Nic nie wiadomo o sytuacji oprócz tego, ze to jego mieszkanie, a ona podobno jest lasa na kasę i go zdradzala.
Nie wiemy właściwie nic, bo to też są informacje z plotek.

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Właśnie to chodzi, że może się coś takiego zdarzyć, wiec warto na siebie uwazac, ale jednak dużo bardziej powszechne są separację i rozwody.

Nie wiem czy pogrubione odnosiło się do mnie, ale odpowiem
Zgodzę się z Tobą, że pisanie ogólnie, że Autorka jest naiwniarą nie jest w porządku i faktycznie robi się w tym momencie z niej głupią lalunię. Fakt, nie pcha się na siłę w paszczę lwa bo zachowuje pewną otrożność. Powtórzę raz jeszcze czego tyczyło się moje stwierdzenie dotyczące naiwności. Naiwnym jest dla mnie radowanie się tym, że facet wkońcu (nieważne czy po miesiącu, pół roku czy roku) zamieszkał sam wyprowadzając się od swojej żony, przyszłej w teorii ex. To jeszcze o niczym nie świadczy. Tak samo jak wniesienie pozwu jeszcze nie daje żadnej gwarancji. Ok, pewne kroki z jego strony zostały podjęte, jak chociażby wniesienie pozwu rozwodowego. Widać tutaj, że to nie jest ten typ, który odwleka podjęcie tego kroku bo jak już wiemy z innych tutaj zakładanych wątków (i być może z życia) wielu facetów niestety bajeruje dziewczyny, obiecują wniesienie pozwu, zapewniają, że przecież oni śpią na kanapie itd. Stary utarty schemat. To, co do tej pory zrobił to już są jakieś kroki, ale trzeba (moim zdaniem) zachować pewien dystans do czasu rozwiązania sprawy. Tym bardziej, że jak widać to może jeszcze trochę potrwać bo pani żona utrudnia sprawę.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Nie czytasz, co piszę.

Nikogo nie oszukał- jak był z Tobą była sprawa rozwodowa, a jak wrócił do żony to Cię o tym poinformował. Więc akurat był fair, chyba że czegoś nie zrozumiałam.

A że prywatnie dziwię się żonie, że chciała go spowrotem, to nie ma nic do oszustwa.

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Jeśli zostało odebrane - nie było to moją intencją. Chciałam Ci pokazać na przykładzie czegoś, co jest dla Ciebie prawdą, że dziwne scenariusze z telenoweli czasem się dzieją.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Nie wiem. To była tylko propozycja, zrobisz jak uważasz.

Skoro masz tak dobrą pamięć, to mi przypomnij gdzie w tamtym wątku powiedziałam cokolwiek złośliwego o kochankach.

Ach nie, czekaj, ja trzymałam ich stronę. No peszek, źle pamiętasz.

Czytam.

Jeżli chcesz wałkować mój temat (zupełnie nie wiem po co) to wiedz, że nie jest to temat do opisania w 2 zdaniach i był on bardziej złożony, ale nie zamierzam ani Tobie ani komukolwiek na wizażu o tym opowiadać. Dałam tylko dziewczynie prosty przykład na co powinna zwrócić uwagę. Pewnie, gdybym jej napisała, że wszystko jest cacy i nie ma się czym przejmować to albo Ty albo ktoś inny uparłby się, że przecież życie nie jest takie kolorowe i dostałabym tutaj wiadro pomyj, że życia nie znam.

Facet zapewniał, że się rozwiedzie - nie zrobił tego.
Wyprowadził się od żony nie mówiąc jej tak naprawdę dlaczego.
Nie ustatał z nią żadnego rozwodu.
Zapewniał, że do niej nie wróci.
Zapewniał, że rozwód się odbędzie bo nie ma innej opcji.
Wiele mówił, wiele też nie mówił.
Nie kłamał w w/w przypadkach i był fair?
Aha.
To chyba mamy inny system wartości.
Stary 2018-03-21, 10:17   #106
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez Milva101 Pokaż wiadomość
Ja tam nie wiem prawnie jak to wygląda ale z informacji przekazanych przez niego wynikało, że mieszkał z żoną pomimo sprawy rozwodowej w toku, ponieważ zwyczajnie ona nie chciała się wyprowadzić a od opuścić swojego domu też nie zamierzał. Gdy jednak okazało się, że rozwód przeciągnie sie w czasie to zdecydował się ustąpić z nadzieją na pozytywne zakończenie procesu w przyszłości, dzięki któremu ma nadzieję ns odzyskanie domu.
Co zaś tyczy się jego mieszkania to jest ono na pewno wynajmowane przez niego. Udało mi się rozejrzeć po nim, ewidentnie są tak jego rzeczy, jak choćby kilka zdjęć w ramkach, tylko jedna sypialnia więc opcja spanie u kolegi odpada. Poza tym w dniu, kiedy u niego byłam spotkaliśmy się na korytarzu w pracy spontaniczne. On nawet nie wiedział, że będę tego dnia w pracy bo miałam pracować zdalnie ale rano okazało się, że nie mogę sie zalogować z domu do systemu i przyjechałam do pracy. Musiałby mieszkać z kimś i mieć klucze przy sobie a mieszkanie ewidentnie zajmowane jest przez jedną osobe.
Aż ciekawość mnie bierze, czyje te zdjęcia.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-21, 10:19   #107
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Aż ciekawość mnie bierze, czyje te zdjęcia.
tez o tym pomyslalam od razu jak to przeczytalam

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-21, 10:22   #108
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
tez o tym pomyslalam od razu jak to przeczytalam
No i faktycznie problem zdjęcia w ramkach poustawiać. Ja już gdzie czytałam o czymś takim, że facet miał dwie dziewczyny i nawet ramki ze zdjęciami zamieniał. Czy to film jakiś był Więc wszystko możliwe
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-21, 10:23   #109
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80
Konto usunięte

Ja bym jeszcze sprawdziła czy nie zamurował kogoś w piwnicy...
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-21, 10:26   #110
karola11
Wtajemniczenie

[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8233598 1]No i faktycznie problem zdjęcia w ramkach poustawiać. Ja już gdzie czytałam o czymś takim, że facet miał dwie dziewczyny i nawet ramki ze zdjęciami zamieniał. Czy to film jakiś był Więc wszystko możliwe[/QUOTE]

Pewnie, że tak. I takie sceny to wcale nie sceny filmowe. Jak ktoś chce to wszystko może zorganizować. Ale, żeby nie wywołać zaraz hejtu - mówię ogólnie a nie o panu, o którym jest mowa w wątku.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8233605 1]Ja bym jeszcze sprawdziła czy nie zamurował kogoś w piwnicy...[/QUOTE]

jak jest cwany to powie, że nie ma piwnicy
Stary 2018-03-21, 10:27   #111
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Moze psy tam ma, ja tak mam w pracy, 3 fotki psow i swoje z mama i to wszyscy, ktorzy odeszli..

Pewnie facet normalnie ma mieszkanie wynajmowane i nie bedzie tak źle jak w Trudnych sprawach

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-21, 10:27   #112
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiecie Dziewczyny...ludzie się naprawdę rozwodzą. Ale tak serio serio. I bywa że nawet nie wracają już potem do byłych.
Oczywiście, ostrożności w takich przypadkach nigdy za wiele (chociażby dlatego, że nowy związek może być podstawą dla tej drugiej strony do przeciągania sprawy "bo oskarża mnie o zdradę i chce orzeczenia o mojej winie, a pewnie sam mnie zdradzał w tym czasie" itd), ale też nie popadajmy w paranoję.
Stary 2018-03-21, 10:30   #113
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karola11 Pokaż wiadomość
Pewnie, że tak. I takie sceny to wcale nie sceny filmowe. Jak ktoś chce to wszystko może zorganizować. Ale, żeby nie wywołać zaraz hejtu - mówię ogólnie a nie o panu, o którym jest mowa w wątku.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

jak jest cwany to powie, że nie ma piwnicy
No ja tez nie mówię, że w tym przypadku tak jest, tylko że ogólnie tak się zdarza
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-21, 11:03   #114
karola11
Wtajemniczenie

[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8233630 1]No ja tez nie mówię, że w tym przypadku tak jest, tylko że ogólnie tak się zdarza [/QUOTE]

Spoko, ja rozumiem Twoją wypowiedź Podkreśliłam o co mi chodzi dla tych "czepialskich"

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Wiecie Dziewczyny...ludzie się naprawdę rozwodzą. Ale tak serio serio. I bywa że nawet nie wracają już potem do byłych.
Oczywiście, ostrożności w takich przypadkach nigdy za wiele (chociażby dlatego, że nowy związek może być podstawą dla tej drugiej strony do przeciągania sprawy "bo oskarża mnie o zdradę i chce orzeczenia o mojej winie, a pewnie sam mnie zdradzał w tym czasie" itd), ale też nie popadajmy w paranoję.
otóż to!
Stary 2018-03-21, 11:33   #115
Valtamerii
Zadomowienie

[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8233605 1]Ja bym jeszcze sprawdziła czy nie zamurował kogoś w piwnicy...[/QUOTE]
Poprzednich, dociekliwych kochanek ? Pewnie blok juz wczesniej powstal pod gniazdko rozpusty.
Gdzies krazylo zdjecie jak Stalin sadzil w Smolensku brzoze dekady temu.
Przypadek ?

Stary 2018-03-21, 12:19   #116
egocentryczna
Zadomowienie

Ja też jestem przykładem na to, że się da stworzyć związek z żonatym. Dziewczyny, to naprawdę nie jest reguła, że każdy facet w trakcie rozwodu kłamie. Najważniejsze, żeby zachować ostrożność i czujność i przede wszystkim mieć pewność, że on CHCE tego rozwodu i PODJĄŁ konkretne działąnia w tym kierunku. Ja poznałam swojego kiedy myślał o rozwodzie, ale byłam sceptyczna, dopiero wówczas kiedy zauwazyłam, że on naprawdę podejmuje dziąłania w kierunku rozwodu bez namowy ze strony innych, tylko sam tego chce i jest pewny, zmieniłąm nastawienie i już jest po wszystkim

Dlatego nie rozumiem czemu od razu atak na autorkę, że naiwna itd. Każda sytuacja jest inna, każdy człowiek jest inny, każdy ma inne oczekiwania, nie można tak szufladkować...
Rozumiem Cię autorko, co do twoich wątpliwości w aspekcie "wypytywania o rozwód" na początku znajomości. Miałam ten sam problem. Postanowiłam początkowo "wybadać" jakie on ma stanowisko w tej sprawie, delikatnie, bez zbyt wnikliwych pytań. Widziałam też, jak mnie traktuje i czego zaczyna oczekiwać po naszej znajomości. Myślę natomiast, że powinnaś dowiedzieć się czego oczekuje od Waszej znajomości, to nic złego. A "wkręcić" i tak się już wkręciłaś, czy zauroczyłaś...

Edytowane przez egocentryczna
Czas edycji: 2018-03-21 o 12:26
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-21, 16:39   #117
Mahdab
Zakorzenienie

Haha, najlepsze podsumowanie.

Limonka, aż sprawdzę sobie w wolnej chwili tamten stary wątek, bo jestem prawie pewna, że jechałaś mi równo że wszystkimi.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Egocentryczna kręcisz na siebie tu bicz 😁

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-03-21, 16:53   #118
Valtamerii
Zadomowienie

Cytat:

Limonka, aż sprawdzę sobie w wolnej chwili tamten stary wątek, bo jestem prawie pewna, że jechałaś mi równo że wszystkimi.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Tyle niemoralnych ladacznic na tym forum

Stary 2018-03-21, 17:27   #119
egocentryczna
Zadomowienie

Cytat:

wiem, wiem ważne, że ja wiem jak jest naprawdę
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-21, 19:39   #120
Mahdab
Zakorzenienie

Która zakłada Stowarzyszenie Kobiet Upadłych? 😁
Tfu... jakich tam kobiet...

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez egocentryczna Pokaż wiadomość
wiem, wiem ważne, że ja wiem jak jest naprawdę
A założysz się, że nie wiesz? 😁

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości