Piękne, młode i szalone 30+ 40+ - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-19, 10:09   #91
caffeine
Zakorzenienie

Dot.: Piękne, młode i szalone 30+ 40+

Kasztanka, aaaale zakupy! Widzę, że mamy podobne gusta kosmetyczne

Jak oceniasz Antipodes? Ten olejek Divine fajny? Miałaś jakieś inne kosmetyki tej marki? Serum Hosanna?
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 10:11   #92
Black_Satin
Raczkowanie

Dzien dobry
Hahaha, laneige pasuje idealnie: u mnie wlasnie napadalo i wszedzie snieg!

Dzis w nocy spadla mi lampa nad stolem! Poprostu sie... urwala, zawieszona byla na takich 2 srubach specjalnych i teraz z rumorem sie uwolnila. A ja myslalam, ze to sasiedzi sie tak tluka!
Trzeba poszukac nowej... Tej i tak jakos nie lubilam, jakas taka zbyt "septyczna" byla, zbyt prosta i supernowoczesna. Nic sie jej wprawdzie nie stalo, ale juz jej teraz wcale nie lubie, jak spadla, to niech spada calkiem!

A ja mialam na Wielkanoc tez do PL jechac, do W-wy, dobrze, ze sie nie zdecydowalam, brrrr....

Ogladalam dzis troche PnS i akurat zobaczylam swietna marynarke! Lekko oversize, piekny zolty kolor, ramiona dosyc poszerzone, naprawde swietna byla! Miala ja na sobie Malwina Wedzikowska; do tego miala boyfriendy podwiniete, czarno-biale szpilki i jakis bialy t-shirt z wycieciem... Stylizacji bym tak nie powtorzyla, ale marynara bardzo fajna.
Znalazlam cos podobnego o Hugo Bossa (350,-Euro ) , ale tamta jeszcze bardziej mi sie podobala
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0600.jpg (58,2 KB, 25 załadowań)

Black_Satin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 10:18   #93
caffeine
Zakorzenienie

Satin niech spada
Stary 2018-03-19, 10:28   #94
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez caffeine Pokaż wiadomość
Kasztanka, aaaale zakupy! Widzę, że mamy podobne gusta kosmetyczne

Jak oceniasz Antipodes? Ten olejek Divine fajny? Miałaś jakieś inne kosmetyki tej marki? Serum Hosanna?
Olejek fajny, ale jednak rozany Trilogy pasuje mi bardziej. Nic innego z Antipodes jeszcze nie mialam, i na razie zadnych wiekszych zakupow nie planuje, bo w sumie wszystko mam
Mam tez straszny problem z kosmetykami Sukin, dzialanie mi pasuje, ale zapachu nie jestem w stanie zniesc Serum i maska zajezdzaja mi zurawina czy innymi owocami, az sie uzywac odechciewa.
Stary 2018-03-19, 10:37   #95
caffeine
Zakorzenienie

Kasztanka, ja też nie lubię zapachu Sukin. Przypomina mi... rozmokły papier? Działanie jednak w porządku.
Stary 2018-03-19, 10:55   #96
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Kasztanka, ja też nie lubię zapachu Sukin. Przypomina mi... rozmokły papier? Działanie jednak w porządku.
Ja czuje tam tylko owoce, glownie zurawine, a owocowych zapachow szczerze nienawidze.
Stary 2018-03-19, 11:26   #97
Black_Satin
Raczkowanie

Cytat:
Satin niech spada

No i spadła, nisko! :-B

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-03-19, 11:31   #98
caffeine
Zakorzenienie

Dziewczyny, kupowałyście coś w Topestetic? Czy oni mają jakieś kody rabatowe itp?
Stary 2018-03-19, 12:13   #99
aussiewoman
Zakorzenienie

Sati- horror normalnie i to nie u sąsiadów

Caffee- Od czasu do czasu kupuję u nich kosmetyki, głównie sesdermy. Fajne promocje mają.

Szukam książki dla 15 latka po angielsku. Macie jakieś pomysły, doświadczenia?
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 12:28   #100
caffeine
Zakorzenienie

Aussie - jakie 15-latek ma zainteresowania? Ja bym szła tym tropem
Stary 2018-03-19, 12:37   #101
Kamlisa
Zakorzenienie

Kubki, 3 połki szafki nad zlewem Filizanki rzadko i dla gości.
Zimno, ale chociaż bez wiatru, słonce...
Na ramiona to jednak polecam hantelki i ćwiczenia kilku rodzajów miesni, kołka same to tak bardziej na staw barkowy
https://www.youtube.com/watch?v=THrqVTpqA0Y
bez hantli - to pokazane tu także opuszczania się przy krześle.
no i owczywiscie pani z filmu czyli Natalia Gacka nie wyrobiła sobie takich mułow z hantlami, to kulturystka

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Topestetic ma fajne promocje, daja gratisy i jest program lojalnościowy z nagrodami.
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 12:43   #102
Michell72
Zakorzenienie

Caffe kupuję z Topestetic.
Dawają kupon na następne zakupy z bonusem ,plus dużo próbek.
Do ust polecam Tisane
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-sloiczku.html
Słoiczek,nie higieniczne grzebanie paluchem,ale najlepszy ze wszystkich umilo nawilżaczy

La Mary pepsi sobie zafunduj.
Zdrówka życzę

Edytowane przez Michell72
Czas edycji: 2018-03-20 o 17:57
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 12:45   #103
Michell72
Zakorzenienie

Ysl:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29343302_2066182406996441_9206682829029638144_n.jpg (53,5 KB, 37 załadowań)

Czas edycji: 2018-03-20 o 17:57
Stary 2018-03-19, 14:25   #104
gosia261282
Gang Iren

Aussie, co interesuje Młodego? Moja córa ostatnio tylko mangi czyta i książki Rick'a Riordana (może te by mu odpowiadały?)

shape-collage-6xd1d9zj.jpg
Stary 2018-03-19, 14:36   #105
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Konto usunięte

Witam,

Kasztanka, spora kolekcja pielęgnacji
Uważaj na swoje konto, bowiem tutaj na wątku rozmowa na temat kosmetyków kończy się znacznym uszczupleniem zasobów finansowych
jednym zdaniem masz zagwarantowany na szeroką skalę wydatek ba, nawet pokuszę się o słowo: częste wydatki

Khiel's jest dobrą marką ale... dla cer 40+ to jednak ciut za mało dobroci w składzie. Ukoi, nawilzy, natłuści
Do ciała dobry balsam, czy toniki, oczywiście zapachy mi odpowiadają ale kto kocha wszelkiej maści nuty kwiatowe, morskie i inne, które ładują do kosmetyków, to może się rozczarować. Mocno. fakt, jedne ich kosmetyki pachną zbyt intensywnie, inne prawie wcale

Z Sukin kupiłam kiedyś jakiś zestaw pielegnacyjny, bo któraś z dziewczyn polecała na wątku. Niestety może zapach jeszcze bym udźwignęła bo skojarzenia miałam z balsamem do ciała z Sisleya, to nawilżanie i konsystencja w ogóle nie dla mnie. szkoda.

Peelingów do ust nie używam, nie mam takiej potrzeby. A Tisane jest REWELACYJNY ale... czy któraś maziała usta po kwasie hialuronowym?
MASAKRA czyli wrażenie tłuste, smoliste taki nieoddychający plaster. I tak przez czas działania kwasu.
Fakt, że poza tym 'incydentem' Tisane to cud, miód i...oliwa z oliwek ( bo nie ma w składzie ani orzeszków, ani malinek...).

Black Satin, mam również żółtą marynarkę bardziej może cytrynową, niestety również spokojnie wisi w garderobie
Rok rocznie ( chociaż coraz gorszej jakości ) ma w swojej kolekcji mięciutkie żakiety Zara. Na sezon czy dwa wystarczą, bo później jak większość ich 'szmatek' rozpada się

Aussie, paskudztwo przyplątało się i nie chce odpuścić
Nie mam pojęcia czy to z powietrza - tak mówią czy może po zupie tajskiej, na którą dałam się namówić...
Alkoholizuję się colą bez % , zapijam elektrolitami i przegryzam Enterolem

Dzięki dziewczyny, że życzycie mi zdrowia, może Wam jeszcze nie raz nie dwa będę przynudzała ( mam wątpliwości czy piszemy razem czy oddzielnie >nie raz< czy >nieraz<... eeee... ja sobie wybaczam )

Caffe, Topestetic czy sklepestetica to chyba różnicy dużej nie ma
I w jednym i w drugim sklepie dają próbki, są bonusy, czy promocje na kolejne zakupy. Tylko czy 3% to duża zachęta? No lepszy rydz niż nic...podobno

Dircik, zamówiłaś dla siebie Phloretin C ?
Właśnie otworzyłam stronę i planuję wrzucić do koszyka

Aussie, książka dla 15 latka? księgarnia językowa, lingwistyczna...
I co go interesuje? bo to najważniejsze jednak...
Sądzę, że na pewno coś znajdziesz w księgarni

O, Gosia podsunęła fajny pomysł

Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Czas edycji: 2018-03-19 o 14:37
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-03-19, 15:21   #106
zastrzezona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mar_jolka Pokaż wiadomość
Mnie tez zainteresowal sztyft na opuchniete powieki. Zdarzaja mi sie. A oklady z blawatka-trzeba lezec a to nie na moje nerwy. A sztyft-mysle ze bardzo by mi sie przydal

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Zastrzezona a te koleczka co morduja pelikany to w tyl krecic czy obojetnie w ktora strone?

LaMary popatrzalam na marynarke-kolor ostry ale ladny
W tym sklepie zobaczylam taka amarantowa sukienke z jedwabiem....nie umiem z telefonu wstawic linka...fajna ta sukienka...tez ostry kolor

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Hej kobietko

Kilka...naście (...dziesiąt jak już pomalutku dojdziesz do formy) w przód, potem w tył jak lubisz ale naprawdę malutkie, bez zamachów, a postawa taka jak na zdjęciu, ręce do boku: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...ytJ06j_r4WAy4C
jeśli z butelkami/hantelkami będzie na początku ciężko to spróbuj bez obciążenia tylko dlonie ugnij pod kątem 90 stopni

Witajcie dziewczyny w ogóle, popracowałam i już dzisiaj nie wyściubie nosa z domu na mróz...brrr!

Ponoć żółty kolor w tym roku modny, hm...mam jedną letnią sukienkę i bikini i... tyle chcę słonecznej żółci abo inaczej złotego słoneczka, już mam dość śniegu, mrozu, zimna...gdzie ta wiosna?

Kama masz rację, najlepiej różnicować ćwiczenia, bo się nam tak szybko nie nudzą
o tu jeszcze link: https://kochacsiebie.blogspot.com/20...ramionami.html

przyszły moje próbki pod oczy he...
-------------------------------------------------------------

tak tu Wam spamuje trochę, ale przydałaby się jakaś metamorfoza na wiosnę, najlepiej kompleksowo: włosy, makijaż, styl choć trudno mówić w moim przypadku o makijażu, bo nawet podkładu nie stosuję, a cienie od swięta, ale pomarzyć można...

najważniejszą rzeczą
pompuje krew

Edytowane przez zastrzezona
Czas edycji: 2018-03-19 o 15:56
zastrzezona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 15:55   #107
Black_Satin
Raczkowanie

Do tej pory unikalam zolci w moich ubraniach, szczegolnie w poblizu twarzy, ale teraz mam tych ciemnych, zimowych kolorow juz tak dosc, ze interesuja mnie tylko jasne, wyrazne barwy! Dlatego mnie chyba dzis rano ta marynarka tak zachwycila

Zdecydowanie najwiecej pieniedzy wydaje na ubrania i dodatki! Przy czym w dodatkach jestem bardziej wymagajaca: mniej, za to high fashion (szczegolnie torebki), buty tez bardzo markowe (poniewaz sa najlepszej jakosci i wygodne) itd., w ubraniach natomiast mieszam sieciowkowe z markowymi, spodnie jednak musza byc bardzo dobrze uszyte, to moje dziwactwo W kosmetykach natomiast trzymam sie raczej w normie, ale gdybym tak tu Dziewczyn sluchala, to juz bym dawno musiala panstwo szwajcarskie o zapomoge prosic!

Miszka, dajemy do Rosji, czyli tam gdzie najnowsze trendy powstaja! Jakie stylizacje, i jak nowatorsko zaprezentowane

Aussi, sorry, ksiazki dla 15-latka to zupelnie nie moj temat... Ja tez szukam. NOWEJ LAMPY!

Edytowane przez Black_Satin
Czas edycji: 2018-03-19 o 16:02
Stary 2018-03-19, 18:05   #108
Kamlisa
Zakorzenienie

zabrałam się za oglądanie serialu wersal. nie nowy, ale dotad jakos omijałam, a lubie historyczne. Na pewno nie jest lekki, choć oglada się niezle. wersal jest piękny, natomiast za nic bym nei chciała tam mieszkac i zyc Przynajmniej w tamtych czasach...Krolowa rodzi przy publiczności, do pokojów prywatnych wszyscy włażą, jak do stodoły...No i nigdy bym nie chciała być krolewska faworyta, nie tylko Ludwika XIV ale w ogole...To tak btw, bo czytam jednocześnie o królewskich romansach...
Stary 2018-03-19, 18:20   #109
Michell72
Zakorzenienie

Żółty kolor jest nie doceniany przez Polki.
A szkoda,bo ładnie nie jednej w takim odcieniu.
Najczęściej słyszę od klientki:ale muszki będą leciały do mnie..

Kama Wersal i stodoła hi hi..
I sex,sex,sex..
Czasami mam wrażenie,że oni nie mieczem wojowali
Obuwie mnie drażni i męskie stroje.
Nie wyobrażam sobie mojego męża w pantofelkach na obcasie.: mdleje:
Och ,zdecydowanie wole pierwotnych dzikusów.

Wyjątkowo bolesny cykl mam w tym mcu.
Jutro mam dostać @,ale bóle od paru dni ,powodują,że człowiekowi odchodzi ochota od wszystkiego..

Słodkie te dziewuszki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29216457_544766212583287_1360376489921018697_n.jpg (69,7 KB, 20 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-03-19, 18:26   #110
caffeine
Zakorzenienie

jDot.: Piękne, młode i szalone 30+ 40+

Aussie, no właśnie: Topestetic ma promocje na Sesdermę, a co z resztą? Ja chcę Dermalogica!
Stary 2018-03-19, 18:34   #111
Michell72
Zakorzenienie

Dot.: jDot.: Piękne, młode i szalone 30+ 40+

Sati znalazlaś lampę ?
Stary 2018-03-19, 18:52   #112
Black_Satin
Raczkowanie

Taaaa, Miszus, znalazlam...: ta, co spadla, lezy na podlodze... a nowa? Pewno gdzies w sklepie!
Eeeee tam, wieczory teraz coraz dluzsze beda, na zime poszukam, a za te forse lepiej sobie ciuchow dokupie

Kama cudownie podsumowala caly francuski dwor krolewski!No i po co oni tam w ogole wojny toczyli? Wersal i obora

A na niektore klientki muszki by nie lecialy, gdyby sie one moze czesciej myly? (Te muszki OCZYWISCIE ) Ok, zart troche antyfeministyczny, ale coz... poniedzialkowy wieczor rzadzi sie swoimi prawami
Dzis bylam caly dzien wyjatkowo ostra i zgryzliwa, przeczolgalam niezle moich studentow, ale tez wlasnie nadchodzi moja godzina @

Patrze teraz na pana Putina i widze ile on botoksu w sobie nosi. Berlusconiemu to wybaczam, ale u tego drugiego juz mnie bardzo razi. Jestem dzis niemila dla ludzi

Edytowane przez Black_Satin
Czas edycji: 2018-03-19 o 18:53
Stary 2018-03-19, 19:24   #113
caffeine
Zakorzenienie

LaMary, 3%??? No rzeczywiście - atrakcyjny bonus
W ogóle mam wrażenie, że w Polsce są bardzo skąpe te wszystkie promocje i obniżki.

LaMary, ale dziś się czujesz już lepiej?
Stary 2018-03-19, 19:47   #114
uklika
Zadomowienie

Caffe, u mnie byla znizka 20% na Dermalogica, nie wiem czy jeszcze jest. Czego zapragnelas?

Aussie, a moze mlodego zinteresuje The Maze Runner. Sa to ksiazki 13+. Widzialam dzis w tkmaxx zestaw 5 ksiazek w dobrej cenie, moze w PL tez sa?

Odzyskalam login do wizaza, a tu sie okazuje, ze chyba nie ma aplikacji wizaz forum na iphone Wiecie cos o tym? Jak piszecie z iphonow?

Edytowane przez uklika
Czas edycji: 2018-03-19 o 20:03
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 19:49   #115
Kamlisa
Zakorzenienie

LaMary cichutka, wiec chyba jeszcze w szponach choroby Nie miałam nigdy grypy zoładkowej, zatrucia pokarmowe to tez u mnie bardzo rzadka sprawa i dobrze, bo nie lubie problemów góra-doł Tz za to miał pare razy.
Miszka, ogladałąs Wersal? nie wygladaja wcale niemęsko w tych strojach, choć te długie włosy sa mylące, zwłaszcza w scenach łóżkowych Dopiero z bliska było widać, who is who Ciekawa jest postac Filipa Orleanskiego...Brat Ludwika XIV, od dzieciństwa wychowywany w jego cieniu. Własna matka ubierała go w sukienki, malowała i wynajdywała kobiece zajecia, by nie był rywalem krola. Pozornie zniewieściały, homoseksualista lub przynajmniej biseksualista, jednocześnie swietny zołnierz i dowodca...Dosc tragiczna postac, gdy się bliżej przyjrzeć.
No, Juka tez nas znalazła
Stary 2018-03-19, 20:38   #116
caffeine
Zakorzenienie

Uklika, u mnie też jest czasem 20%, poczekam sobie... liczyłam na niższe ceny w Polsce, ale widzę że chyba się przeliczyłam. Zagraniczne marki są jednak droższe.

Ja piszę z ipada, nie mam aplikacji. Jest taka?

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Kama, gdzie ten Wersal można obejrzeć? Ja też chce! Lubię kostiumowe.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Zastrzeżona, byłam w Lush. Mam próbki!
Testowałam już scrub bubblegum.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Juka - co u Ciebie? Haloooo

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Sati, no coś ty? Nie czujesz nagłej potrzeby zakupów kosmetycznych??? To forum sprawia, że moje wydatki na pachnidła i smarowidła wzrosły co najmniej o 50%

Teraz dodałam do listy balsam Tisane i pomadkę Sylweco.
Niby drobiazgi - ale się zbiera.

Sylweco ma jeszcze ten absolutnie fantastyczny lipowy płyn micelarny. Anyż, to Ty polecałaś? Czytałam też o nim już nie raz (czasopisma, blogi)

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Kasztanka, z Antipodes mam:

...ale to tylko dla fanek eko-pielęgnacji Cudowne masło

Poproszę o recenzję twoich nowości, ciekawa marka
Stary 2018-03-19, 21:10   #117
Michell72
Zakorzenienie

Tak Kama.
Oglądałam Wersal.
Zdecydowanie nie męscy jak dla mnie.
Filip jeden z ciekawszych bohaterów
Prawdziwy Wersal to pot i wszy,ten pięknie błyszczy od peruk i ..intryg
Serial fajny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WersalPrawoKrwi_02.jpg (141,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wersal2-odc01-04.jpg (120,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 635896066277545413.jpg (83,5 KB, 20 załadowań)

Czas edycji: 2018-03-19 o 21:15
Stary 2018-03-19, 21:14   #118
Michell72
Zakorzenienie

Caffe co to za cudowne masło?
Stary 2018-03-19, 21:14   #119
JUKA73
Zadomowienie

Znalazłam, znalazłam
Sprytna podglądaczka - podczytywaczka ze mnie

Dobry wieczór,

U mnie praca i dzieci (w sumie to jedno dziecko, bo drugie w międzyczasie stało się dorosłe) i masakryczny brak czasu.

Zabieram się, aby napisać co u mnie w temacie pielęgnacji, ale jak widzicie nie mogę się zabrać. Chyba za dużo się tego przez ten czas nazbierało

Może na początek wspomnę, że mam to urządzenie yonelle, które nabyła Kama. Kupiłam rok wcześniej w takich samych okolicznościach. Używam systematycznie (zwłaszcza kawitację), a w miarę zbliżającej się wiosny, coraz bardziej systematycznie Bardzo lubię i uważam, że to jeden z moich lepszych zakupów kosmetycznych.
Kosmetycznie....to powoli, bardzo powoli zbliżają się moje urodziny, w związku z czym mój rozsądek zapada w coroczny sen urodzinowy.
Zrobiłam już pierwszy zakup na tę okazję i jest to serum oskia. Planuję kolejne zakupy i mam nadzieję, że zdążę zanim rozsądek się obudzi. W tamtym roku ....albo dwa lata temu (kurcze, jak ten czas leci) miałam przygodę urodzinową z rodial. Fajny bardzo olejek mają i jedno serum, do innych kosmetyków raczej nie wrócę.

Ależ się rozpisałam.......Pozdrawi am mocno

Aaaaaa.....i jeszcze coś, Miszka na Twoje dolegliwości polecam olejek z wiesiołka, działa, na skórę podobno też ......

Edytowane przez JUKA73
Czas edycji: 2018-03-19 o 21:36
JUKA73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-19, 22:41   #120
caffeine
Zakorzenienie

Miszka cudowne ale to brzmi
Masełko do mycia twarzy.

Juka, Kama - co to za urządzenie? Jakoś nie załapałam...
Porządną kawitację robi?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości