![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone 30+ 40+
Kasztanka, aaaale zakupy! Widzę, że mamy podobne gusta kosmetyczne
![]() Jak oceniasz Antipodes? Ten olejek Divine fajny? Miałaś jakieś inne kosmetyki tej marki? Serum Hosanna? |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Hahaha, laneige pasuje idealnie: u mnie wlasnie napadalo i wszedzie snieg! ![]() Dzis w nocy spadla mi lampa nad stolem! Poprostu sie... urwala, zawieszona byla na takich 2 srubach specjalnych i teraz z rumorem sie uwolnila. A ja myslalam, ze to sasiedzi sie tak tluka! ![]() Trzeba poszukac nowej... Tej i tak jakos nie lubilam, jakas taka zbyt "septyczna" byla, zbyt prosta i supernowoczesna. Nic sie jej wprawdzie nie stalo, ale juz jej teraz wcale nie lubie, jak spadla, to niech spada calkiem! ![]() A ja mialam na Wielkanoc tez do PL jechac, do W-wy, dobrze, ze sie nie zdecydowalam, brrrr.... Ogladalam dzis troche PnS i akurat zobaczylam swietna marynarke! Lekko oversize, piekny zolty kolor, ramiona dosyc poszerzone, naprawde swietna byla! Miala ja na sobie Malwina Wedzikowska; do tego miala boyfriendy podwiniete, czarno-biale szpilki i jakis bialy t-shirt z wycieciem... Stylizacji bym tak nie powtorzyla, ale marynara bardzo fajna. Znalazlam cos podobnego o Hugo Bossa (350,-Euro ![]() ![]()
#93 |
Zakorzenienie
|
Satin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Mam tez straszny problem z kosmetykami Sukin, dzialanie mi pasuje, ale zapachu nie jestem w stanie zniesc ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Kasztanka, ja też nie lubię zapachu Sukin. Przypomina mi... rozmokły papier? Działanie jednak w porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Pani Mizantrop
|
Ja czuje tam tylko owoce, glownie zurawine, a owocowych zapachow szczerze nienawidze.
#97 |
Raczkowanie
|
No i spadła, nisko! :-B Gesendet von iPhone mit Tapatalk
#98 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kupowałyście coś w Topestetic? Czy oni mają jakieś kody rabatowe itp?
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Sati- horror normalnie i to nie u sąsiadów
![]() Caffee- Od czasu do czasu kupuję u nich kosmetyki, głównie sesdermy. Fajne promocje mają. Szukam książki dla 15 latka po angielsku. Macie jakieś pomysły, doświadczenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Aussie - jakie 15-latek ma zainteresowania? Ja bym szła tym tropem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Kubki, 3 połki szafki nad zlewem
![]() Zimno, ale chociaż bez wiatru, słonce... Na ramiona to jednak polecam hantelki i ćwiczenia kilku rodzajów miesni, kołka same to tak bardziej na staw barkowy ![]() https://www.youtube.com/watch?v=THrqVTpqA0Y bez hantli - to pokazane tu także opuszczania się przy krześle. no i owczywiscie pani z filmu czyli Natalia Gacka nie wyrobiła sobie takich mułow z hantlami, to kulturystka ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Topestetic ma fajne promocje, daja gratisy i jest program lojalnościowy z nagrodami. |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Caffe kupuję z Topestetic.
Dawają kupon na następne zakupy z bonusem ,plus dużo próbek. Do ust polecam Tisane https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-sloiczku.html Słoiczek,nie higieniczne grzebanie paluchem,ale najlepszy ze wszystkich umilo nawilżaczy ![]() ![]() La Mary pepsi sobie zafunduj. Zdrówka życzę ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2018-03-20 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ysl:d
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2018-03-20 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Gang Iren
|
Aussie, co interesuje Młodego? Moja córa ostatnio tylko mangi czyta i książki Rick'a Riordana (może te by mu odpowiadały?)
shape-collage-6xd1d9zj.jpg
#105 |
Konto usunięte
|
Witam,
Kasztanka, spora kolekcja pielęgnacji ![]() Uważaj na swoje konto, bowiem tutaj na wątku rozmowa na temat kosmetyków kończy się znacznym uszczupleniem zasobów finansowych ![]() jednym zdaniem masz zagwarantowany na szeroką skalę wydatek ba, nawet pokuszę się o słowo: częste wydatki ![]() Khiel's jest dobrą marką ale... dla cer 40+ to jednak ciut za mało dobroci w składzie. Ukoi, nawilzy, natłuści ![]() Do ciała dobry balsam, czy toniki, oczywiście zapachy mi odpowiadają ale kto kocha wszelkiej maści nuty kwiatowe, morskie i inne, które ładują do kosmetyków, to może się rozczarować. Mocno. fakt, jedne ich kosmetyki pachną zbyt intensywnie, inne prawie wcale ![]() Z Sukin kupiłam kiedyś jakiś zestaw pielegnacyjny, bo któraś z dziewczyn polecała na wątku. Niestety może zapach jeszcze bym udźwignęła bo skojarzenia miałam z balsamem do ciała z Sisleya, to nawilżanie i konsystencja w ogóle nie dla mnie. szkoda. Peelingów do ust nie używam, nie mam takiej potrzeby. A Tisane jest REWELACYJNY ale... czy któraś maziała usta po kwasie hialuronowym? MASAKRA czyli wrażenie tłuste, smoliste taki nieoddychający plaster. I tak przez czas działania kwasu. Fakt, że poza tym 'incydentem' Tisane to cud, miód i...oliwa z oliwek ( bo nie ma w składzie ani orzeszków, ani malinek...). Black Satin, mam również żółtą marynarkę bardziej może cytrynową, niestety również spokojnie wisi w garderobie ![]() Rok rocznie ( chociaż coraz gorszej jakości ) ma w swojej kolekcji mięciutkie żakiety Zara. Na sezon czy dwa wystarczą, bo później jak większość ich 'szmatek' rozpada się ![]() Aussie, paskudztwo przyplątało się i nie chce odpuścić ![]() Nie mam pojęcia czy to z powietrza - tak mówią ![]() Alkoholizuję się colą bez % , zapijam elektrolitami i przegryzam Enterolem ![]() Dzięki dziewczyny, że życzycie mi zdrowia, może Wam jeszcze nie raz nie dwa będę przynudzała ( mam wątpliwości czy piszemy razem czy oddzielnie >nie raz< czy >nieraz<... eeee... ja sobie wybaczam ) Caffe, Topestetic czy sklepestetica to chyba różnicy dużej nie ma ![]() I w jednym i w drugim sklepie dają próbki, są bonusy, czy promocje na kolejne zakupy. Tylko czy 3% to duża zachęta? No lepszy rydz niż nic...podobno ![]() Dircik, zamówiłaś dla siebie Phloretin C ? Właśnie otworzyłam stronę i planuję wrzucić do koszyka ![]() Aussie, książka dla 15 latka? księgarnia językowa, lingwistyczna... I co go interesuje? bo to najważniejsze jednak... ![]() Sądzę, że na pewno coś znajdziesz w księgarni ![]() O, Gosia podsunęła fajny pomysł ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2018-03-19 o 14:37 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kilka...naście (...dziesiąt jak już pomalutku dojdziesz do formy) w przód, potem w tył jak lubisz ![]() jeśli z butelkami/hantelkami będzie na początku ciężko to spróbuj bez obciążenia tylko dlonie ugnij pod kątem 90 stopni ![]() Witajcie dziewczyny w ogóle, popracowałam i już dzisiaj nie wyściubie nosa z domu na mróz...brrr! Ponoć żółty kolor w tym roku modny, hm...mam jedną letnią sukienkę i bikini i... tyle ![]() Kama masz rację, najlepiej różnicować ćwiczenia, bo się nam tak szybko nie nudzą ![]() o tu jeszcze link: https://kochacsiebie.blogspot.com/20...ramionami.html przyszły moje próbki pod oczy he... ------------------------------------------------------------- tak tu Wam spamuje trochę, ale przydałaby się jakaś metamorfoza na wiosnę, najlepiej kompleksowo: włosy, makijaż, styl ![]()
Moje serce jest zajęte... najważniejszą rzeczą pompuje krew ♥ Edytowane przez zastrzezona Czas edycji: 2018-03-19 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Do tej pory unikalam zolci w moich ubraniach, szczegolnie w poblizu twarzy, ale teraz mam tych ciemnych, zimowych kolorow juz tak dosc, ze interesuja mnie tylko jasne, wyrazne barwy! Dlatego mnie chyba dzis rano ta marynarka tak zachwycila
![]() Zdecydowanie najwiecej pieniedzy wydaje na ubrania i dodatki! Przy czym w dodatkach jestem bardziej wymagajaca: mniej, za to high fashion (szczegolnie torebki), buty tez bardzo markowe (poniewaz sa najlepszej jakosci i wygodne) itd., w ubraniach natomiast mieszam sieciowkowe z markowymi, spodnie jednak musza byc bardzo dobrze uszyte, to moje dziwactwo ![]() ![]() Miszka, dajemy do Rosji, czyli tam gdzie najnowsze trendy powstaja! Jakie stylizacje, i jak nowatorsko zaprezentowane ![]() Aussi, sorry, ksiazki dla 15-latka to zupelnie nie moj temat... Ja tez szukam. NOWEJ LAMPY! ![]()
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2018-03-19 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
zabrałam się za oglądanie serialu wersal. nie nowy, ale dotad jakos omijałam, a lubie historyczne. Na pewno nie jest lekki, choć oglada się niezle. wersal jest piękny, natomiast za nic bym nei chciała tam mieszkac i zyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Żółty kolor jest nie doceniany przez Polki.
A szkoda,bo ładnie nie jednej w takim odcieniu. Najczęściej słyszę od klientki:ale muszki będą leciały do mnie.. Kama Wersal i stodoła hi hi.. I sex,sex,sex.. Czasami mam wrażenie,że oni nie mieczem wojowali ![]() Obuwie mnie drażni i męskie stroje. Nie wyobrażam sobie mojego męża w pantofelkach na obcasie. ![]() ![]() Och ,zdecydowanie wole pierwotnych dzikusów. Wyjątkowo bolesny cykl mam w tym mcu. Jutro mam dostać @,ale bóle od paru dni ,powodują,że człowiekowi odchodzi ochota od wszystkiego.. Słodkie te dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
jDot.: Piękne, młode i szalone 30+ 40+
Aussie, no właśnie: Topestetic ma promocje na Sesdermę, a co z resztą? Ja chcę Dermalogica!
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jDot.: Piękne, młode i szalone 30+ 40+
Sati znalazlaś lampę ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Taaaa, Miszus, znalazlam...: ta, co spadla, lezy na podlodze... a nowa? Pewno gdzies w sklepie!
![]() Eeeee tam, wieczory teraz coraz dluzsze beda, na zime poszukam, a za te forse lepiej sobie ciuchow dokupie ![]() Kama cudownie podsumowala caly francuski dwor krolewski!No i po co oni tam w ogole wojny toczyli? Wersal i obora ![]() A na niektore klientki muszki by nie lecialy, gdyby sie one moze czesciej myly? (Te muszki OCZYWISCIE ) Ok, zart troche antyfeministyczny, ale coz... poniedzialkowy wieczor rzadzi sie swoimi prawami ![]() Dzis bylam caly dzien wyjatkowo ostra i zgryzliwa, przeczolgalam niezle moich studentow, ale tez wlasnie nadchodzi moja godzina @ ![]() Patrze teraz na pana Putina i widze ile on botoksu w sobie nosi. Berlusconiemu to wybaczam, ale u tego drugiego juz mnie bardzo razi. Jestem dzis niemila dla ludzi ![]()
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2018-03-19 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
LaMary, 3%??? No rzeczywiście - atrakcyjny bonus
![]() ![]() ![]() W ogóle mam wrażenie, że w Polsce są bardzo skąpe te wszystkie promocje i obniżki. LaMary, ale dziś się czujesz już lepiej? |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Caffe, u mnie byla znizka 20% na Dermalogica, nie wiem czy jeszcze jest. Czego zapragnelas?
![]() Aussie, a moze mlodego zinteresuje The Maze Runner. Sa to ksiazki 13+. Widzialam dzis w tkmaxx zestaw 5 ksiazek w dobrej cenie, moze w PL tez sa? Odzyskalam login do wizaza, a tu sie okazuje, ze chyba nie ma aplikacji wizaz forum na iphone ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2018-03-19 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
LaMary cichutka, wiec chyba jeszcze w szponach choroby
![]() ![]() Miszka, ogladałąs Wersal? nie wygladaja wcale niemęsko w tych strojach, choć te długie włosy sa mylące, zwłaszcza w scenach łóżkowych ![]() ![]() No, Juka tez nas znalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Uklika, u mnie też jest czasem 20%, poczekam sobie... liczyłam na niższe ceny w Polsce, ale widzę że chyba się przeliczyłam. Zagraniczne marki są jednak droższe.
Ja piszę z ipada, nie mam aplikacji. Jest taka? ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Kama, gdzie ten Wersal można obejrzeć? Ja też chce! Lubię kostiumowe. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Zastrzeżona, byłam w Lush. Mam próbki! Testowałam już scrub bubblegum. ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Juka - co u Ciebie? Haloooo ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Sati, no coś ty? Nie czujesz nagłej potrzeby zakupów kosmetycznych??? To forum sprawia, że moje wydatki na pachnidła i smarowidła wzrosły co najmniej o 50% ![]() ![]() ![]() Teraz dodałam do listy balsam Tisane i pomadkę Sylweco. Niby drobiazgi - ale się zbiera. Sylweco ma jeszcze ten absolutnie fantastyczny lipowy płyn micelarny. Anyż, to Ty polecałaś? Czytałam też o nim już nie raz (czasopisma, blogi) ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Kasztanka, z Antipodes mam: ![]() ...ale to tylko dla fanek eko-pielęgnacji ![]() ![]() Poproszę o recenzję twoich nowości, ciekawa marka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Tak Kama.
Oglądałam Wersal. Zdecydowanie nie męscy jak dla mnie. Filip jeden z ciekawszych bohaterów ![]() Prawdziwy Wersal to pot i wszy,ten pięknie błyszczy od peruk i ..intryg ![]() Serial fajny Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2018-03-19 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Caffe co to za cudowne masło?
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Znalazłam, znalazłam
![]() Sprytna podglądaczka - podczytywaczka ze mnie ![]() Dobry wieczór, U mnie praca i dzieci (w sumie to jedno dziecko, bo drugie w międzyczasie stało się dorosłe) i masakryczny brak czasu. Zabieram się, aby napisać co u mnie w temacie pielęgnacji, ale jak widzicie nie mogę się zabrać. Chyba za dużo się tego przez ten czas nazbierało ![]() Może na początek wspomnę, że mam to urządzenie yonelle, które nabyła Kama. Kupiłam rok wcześniej w takich samych okolicznościach. Używam systematycznie (zwłaszcza kawitację), a w miarę zbliżającej się wiosny, coraz bardziej systematycznie ![]() Kosmetycznie....to powoli, bardzo powoli zbliżają się moje urodziny, w związku z czym mój rozsądek zapada w coroczny sen urodzinowy. Zrobiłam już pierwszy zakup na tę okazję i jest to serum oskia. Planuję kolejne zakupy i mam nadzieję, że zdążę zanim rozsądek się obudzi. W tamtym roku ....albo dwa lata temu (kurcze, jak ten czas leci) miałam przygodę urodzinową z rodial. Fajny bardzo olejek mają i jedno serum, do innych kosmetyków raczej nie wrócę. Ależ się rozpisałam.......Pozdrawi am mocno ![]() Aaaaaa.....i jeszcze coś, Miszka na Twoje dolegliwości polecam olejek z wiesiołka, działa, na skórę podobno też ...... Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2018-03-19 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Miszka cudowne
![]() ![]() Masełko do mycia twarzy. Juka, Kama - co to za urządzenie? Jakoś nie załapałam... Porządną kawitację robi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.