![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznajmy się bliżej :)
1. Która jest godzina?
00:30 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ewa B 3. Twoje przezwisko? nie mam ![]() 4. dzień urodzin? 16 listopad 5. miejsce urodzenia? Jaworzno 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? hmmm, niczego ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapkę z sałatą i serem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? psiak i koń 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? z ukochaną osobą? gdziekolwiek ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pogodnie i zimno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? kolega 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? dobrze, mimo wszystko ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? kawa, woda mineralna 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? gin z tonikiem ![]() 18. Masz piercing? tylko 4 dziurki w uszach 19. Masz tatuaż? nie , ale może kiedyś ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? hmmmm, chyba kostka po kostce ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? siatka, łyżwiarstwo, skoki 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie wiem ![]() 23. Kolor oczu ciemnobrązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra rok młodsza 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamiętam ![]() ![]() 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne ![]() 31. Twój ulubiony film? nie wiem, chyba nie mam faworyta 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? dzicz ![]() 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? jedno i drugie byle nie w nadmiarze ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w szyję ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jadam w fast foodach 39. Twoja ulubiona ksiązka? trudno powiedzieć, ale najczęściej przeczytana na pewno Ania z Zielonego Wzgórza 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar gugu, inq 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? raz 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie widzę ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od kumpeli z sanatorium 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? oglądam VH1 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? hmmmmmmmmm ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie E. w Krakowie 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? wolę o tym nie myśleć... 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? zależy o której mam wstać i co mam jeszcze do zrobienia ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? rodzina i przyjaciele, studia 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? studiuję. Lubię ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w Douglasie ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie śniło się nawet filozofom ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? next person 57. A kto odpowie jako ostatni? być może nie dowiemy się nigdy ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-02-18 o 23:49 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
00:44 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Klaudyna Iw***o (dla pewności ![]() 3. Twoje przezwisko? Nie miałam nigdy ![]() 4. dzień urodzin? 22 stycznia 1992 5. miejsce urodzenia? Parczew 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Nie mam spodni, mam koszulę nocną 7. Czego słuchasz w tym momencie? Happysad - Nostress i stukania w klawiaturę 8. Co ostatnio zjadła/es? Kanapkę z serem wędzonym i pomidorkiem ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Wszystko, co małe ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Niebieskiego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W jakimś hałaśliwym miejscu, gdzie można się wyszaleć, albo na cichej plaży w wiecznym półmroku ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Zimno. 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Konrad 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Włosy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Całkiem nieźle ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? To zależy. Lubię herbatę, colę ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Yhhmm :P 18. Masz piercing? Kilka dodatkowych kolczyków w uchu ![]() 19. Masz tatuaż? Nie ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? W sposób tradycyjny, wkładając w otwór gębowy ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płyt 23. Kolor oczu brązowo-zielone (przez niektórych ujmowane jako miodowe) 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? starsza siostra, 22 lata 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Któryś z odcinków "Skazanego na śmierć" 27. Ulubiony dzień Różnie to bywa 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Tak, niestety.. 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? I takie i takie lubię ![]() 31. Twój ulubiony film? "Władca pierścieni" (wszystkie), "Rzeka Tajemnic", "Dirty Dancing" i "The Ring" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Hmm.. Zależy od nastroju ![]() 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? W usta ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? McDonalds :P 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Władca Pierścieni" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Z TŻ we własnym mieszkanku ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Emilci 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Taak!:P 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Myślę. 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ?! 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Emilia, mieszka w USA. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć osób które kocham... 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Kiedy chce mi się spać, nigdy inaczej 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość, przyjaźń. 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Tak ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Empiku i Media Markt. I w River Island ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? Nie mam pojęcia 57. A kto odpowie jako ostatni? Nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
14:08 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? K.F. 3. Twoje przezwisko? Lola 4. dzień urodzin? 18 wrzesień 5. miejsce urodzenia? Cieszyn 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? szare 7. Czego słuchasz w tym momencie? Goo Goo Dolls - Iris 8. Co ostatnio zjadła/es? Rybę w przyprawach z cytryną, ryżem i surówką 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Koty 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Niebieskiego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Gdziekolwiek, byleby z NIM 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? I zimno i pada.. i zimno i pada. 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Mader 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Paskudnie 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? W tym momencie mam ochotę na wódkę lub wino. 18. Masz piercing? Kiedyś w nosie (na szczęście przeszło mi ![]() 19. Masz tatuaż? Jeszcze nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Pawełka?! Nie jadłam, ale z reguły słodycze jem w skomplikowany sposób. ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Baseball 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płyt 23. Kolor oczu morskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? młodszy brat, 17 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Nieodwracalne" 27. Ulubiony dzień Czwartek ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Faceta nie zapraszam z zasady i z nieśmiałości również ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Oba ![]() 31. Twój ulubiony film? "Stay", "Requiem for a dream" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Nie miejsce jest najważniejsze, ale od jakiegoś czasu marzy mi się Bałtyk 33. Lato czy zima? Ha. ;P Jak na złość - wiosna i jesień ;P 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? W tym momencie bardziej kręci mnie to pierwsze 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak, ale to nigdy nie był facet. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? W tym momencie? Nie wiem dlaczego, ale w nos ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Brzydzą mnie wszystkie FF. 39. Twoja ulubiona ksiązka? Mały książę :P:P 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar JR 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? I tu jest ten problem, że nigdzie. 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Łobuziaka Tyny ( ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? A zdarzyło się ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Zagapiam się i myślę, zaczynam ziewać i idę spać o ile to możliwe ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? :X 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Łobuz Tynuś 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? W tym momencie wszystko by mnie zabiło. Ale najgorsze? Śmierć mojej mamy (kurcze, ale ciężko mi to było napisać). 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Zawsze po północy 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? W tym momencie nic takiego nie dostrzegam. 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Jak na razie podoba mi się mój kierunek :P 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Yhm ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? I Ikei i H&M ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? To pytanie nie pasuje na forum ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? jw. 57. A kto odpowie jako ostatni? jw Pozdrowienia dla osoby, która będzie się wpisywać poniżej ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
żona
|
1. Która jest godzina?
22.03 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Paulina K. 3. Twoje przezwisko? Pallita 4. dzień urodzin? 6 czerwiec 5. miejsce urodzenia? Tarnobrzeg 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? granatowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? Cascada-Truly Madly Deeply 8. Co ostatnio zjadła/es? Skrzydła w panierce 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Chomik 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Niebieskiego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Nad morzem. 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Zimno i pada.. 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Tata 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Źle 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Woda niegazowana 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Piwo Lech 18. Masz piercing? ![]() 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jadam, ale pewnie normalnie jak większość. 21. Ulubiony sport do oglądania? Siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płyt 23. Kolor oczu Niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? Brak 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Pachnidło 27. Ulubiony dzień Sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Faceta nigdy. 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Te i te. 31. Twój ulubiony film? "Dziewczyna z sąsiedztwa" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Morze? Polskie lub zagraniczne.. 33. Lato czy zima? Lato. 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? W tym momencie bardziej kręci mnie to pierwsze 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? W szyjke. 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie mam. 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie czytam książek 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Planet in. 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Nie wiem ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Koleżanki. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Takich powaznych raczej nie ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Staram sie natychamiast kogos wyciagnac do jakiegos pubu albo na spacer. 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie z 1400 km ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Nie wiem, nie chce o tym myśleć. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Około północy. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Nie wiem? 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? JNie pracuje. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Yhy. 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? H&M, Reebok, IKEA 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ? 56. Kto odpowie jako pierwszy? Autorka wątku? ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? Przyszłość jest wielką niewiadomą ![]() Przezłośliwa dziekuje za pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
1. 22.12
2. Iga 3. nie mam 4. 27 czerwca5. Ełk 6. niebieskiego 7. żadnej 8.baton Lion 9. pies, koń, konik morski 10. żółtego 11. na bezludnej wyspie 12. średnia tempetaruta ...tak nijak 13. koleżanka 14. spojrzenie ( oczy ) ogólnie buzia , postawa 15. średnio 16. sok z marchewki i jabłka 17. żadnen ( nie mam 18 lat ) 18. kolczyki w uszach tylko 19. nie 20. nie lubię tego batonika 21. siatkówka, pilka nozna, pływanie, pilka ręczna, zawody taneczne 22. nie kupuję 23.niebieskie 24. nie 25. siostra 18 lat 26. Troja 27. Piątek i Sobota 28. tak 29. nie 30. i te i te ... wszystkie ![]() 31. Ring , Tańcząc w ciemnościach 32. zalezy 33. lato 34.przytulanki 35. związek 36.nie 37. w szyje i usta 38. Mc-Donald 39. Magda.doc 40. nie mam 41. nie zdawlam 42. W Hollywood hehe ![]() 43.mama 44. nie 45. czytam książki 46. napady śmiechu 47. w domu heeh ![]() 48. nie powiem ![]() 49. 23.00 50. nic 51. wanilia 52. nie pracuję 53. hmmm... 54. IKEA ! Makro ! H&M , Adidas , Troll 55........... 56......... 57.. nie wiem tego heheh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
17,12 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Justyna .. ![]() 3. Twoje przezwisko? Justyska 4. dzień urodzin? 25 luty 5. miejsce urodzenia? Bialystok 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? szare 7. Czego słuchasz w tym momencie? techno ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? babke ziemniaczana 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? rózowego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na egzotycznej wyspie ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pochnurnie i troche pada 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? kumpela 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy ![]() 15.Jak sie dziaiaj miewasz? zmeczona jestem, ale humorek oki ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? "kubus" 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? czysta xD 18. Masz piercing? ![]() 19. Masz tatuaż? nie mam, ale chce sobie zrobic ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jem Pawelków ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? pilka nozna xD 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuje plytek 23. Kolor oczu niebieskkie ![]() 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? nie mam, jedynaczka ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? przed chwila "mean girl" chyba 100 raz ![]() 27. Ulubiony dzień sobota xD 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? jako pasazer ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesole ![]() 31. Twój ulubiony film? duzo :P np. wredne dziewczyny ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? UsA ![]() 33. Lato czy zima? lato xD 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki i caluski ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zalezy od chlopaka 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? heheh wszedzie lubie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie mam ulubionej 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie czytam ksiazek (jak juz to na przymus lekuury) ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam ulubionej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze jestem za mloda na prawko ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w pieknej willi z basenem e wspanialym mezem ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od Mileny ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? tak.... 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? ide sie zabawic ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? wszystkie jakie moga byc xD najczesciej glupawki ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? ssmierc bliskiej mi osoby ![]() 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? hehe, to zalezy 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? przyjaciele i rodzina 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? ucze sie, ale nie znosze tego ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? jakikolwiel z ciuchami ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? ten kto bedzie pierwszy ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? ten kto bedzie ostatni ![]() ufff...... wkoncu koniec ![]() ciekawa jestem czy ktos to przeczyta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
![]()
1. Która jest godzina?
19:25 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Magda Krawczyk 3. Twoje przezwisko? różne osoby różnie mnie nazywają ![]() 4. dzień urodzin? 20 listopada 1987 5. miejsce urodzenia? Świnoujście 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? w sumie to krótkie spodenki ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? dźwieków gry, w którą gra TŻ obok mnie ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? kawałek tosta z serem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czarny albo niebieski 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gdzieś gdzie jest ciepło a my o nic nie musimy się troszczyć ^^ 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? hm, w sumie to zapada wieczór, to zapewnie już chłodno no i chmurki naszly 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? mama 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz, włosy, oczy 15.Jak sie dziaiaj miewasz? teraz nawet fajnie, choć zmęczona jestem. ale wcześniej nie obylo się bez lez ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? ulubiony? no nie wiem ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? chyba piwo 18. Masz piercing? tylko kolczyki w uszach 19. Masz tatuaż? JESZCZE nie ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? w sumie to ich nie jadam 21. Ulubiony sport do oglądania? pilka nozna, skoki narciarskie 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuje ich wcale ![]() 23. Kolor oczu były brązowe ale chyba zmieniły się jakoś na piwne ![]() 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? dwie siostry : 18 i 11 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? niecały "Szybcy i wściekli" 27. Ulubiony dzień kiedy mogę robić to, co chcę. żadnych obowiązków ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? pewnie zależy kto to, ale raczej nie ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? na szczęście nie ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? zdecydowanie wesołe 31. Twój ulubiony film? "Biegnij Lola, biegnij" , "Dzika orchidea" , "Piraci z Karaibów" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? każde byłoby dobre ![]() 33. Lato czy zima? lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? i to i to ^^ 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? niop 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszędzie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie mam ulubionej 39. Twoja ulubiona ksiązka? chyba "Małe zbrodnie małżeńskie " ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam ulubionej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jak na razie nie podchodziłam do niego ani razu ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w jakimś fajnym mieszkaniu w dużym mieście, z mężem i pewnie już dzieckiem ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? szczerze mówiąc to nie pamiętam ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nom. mandat za brak biletu. 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? szukam ciekawego zajęcia ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? napady głupawki ( to najczęściej z siostrą ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie najdalej? to chyba siostra. ale to niedaleko(100 km), bo w Świnoujściu 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? chyba śmierć kogoś bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? różnie xD 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? mój związek ![]() 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? ucze sie, ale nie znosze tego 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? nie widzę przeciwwskazań ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? jakbym miala już taką sytuację to bym się wtedy zastanowiła ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ktoś na pewno ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? się zobaczy ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? jak wyżej ![]() konieeeeec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czas sie dlamnie nieliczy 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Robert (nie podam ) 3. Twoje przezwisko? RIS -od imienia i nazwiska 4. dzień urodzin? 18,09,1978 w Japońskim Koń-ziemia 5. miejsce urodzenia? Szpital 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Mam tylko szlafrok i nic pozatym 7. Czego słuchasz w tym momencie? Electronica 8. Co ostatnio zjadła/es? Krewetki 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Koń czystej krwi Arabskiej 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Wole pióra 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Tam gdzie ona by chciała dotego romantyczna przy świecach kolacja na plaży w tropikach ona i ja wpatrujonc sie w głębie zachodzoncego słońca i czując delikatny powiew zapowiadajoncy nadejście upojnej nocy ,,...... 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Szarawo wszendzie nawet w mym domu 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Nieznam nikogo do kogo warto by było dzwonić 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy - Ponoć oczy to zwierciadło duszy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Zmęczony samotny jak zawsze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? świerzy sok 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Whisky Black - zewzglendu na doskonały aromat i dłógo uczymujący sie smak 18. Masz piercing? Nienosze birzuterii 19. Masz tatuaż? Mam 4 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nieprzepadam za słodyczami - niszczom uzembienie 21. Ulubiony sport do oglądania? Golf,Rajd Paryż-Dakar,Wyścigi konne ( Wolna Amerykanka oile to sport ) 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Poco kupować skoro ma sie neta 23. Kolor oczu Niebieskie 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? sistrzyczka, 4 lata młodsza 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? trzystu, 27. Ulubiony dzień Niemam takiego 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie zresztom nigdy niemiałem okazii nikogo zaprosić 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Autem nie Motocyklem tak 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Lubie SF,Przygod,Naukowe 31. Twój ulubiony film? Star Gate,Wyspa Smoków,Macgaywer,Bibliote karz,X-Files 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Niepotrafie odpowiedzieć 33. Lato czy zima? Jesień 34. Przytulanki czy całuski? Bycie blisko obok 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Przygoda na całe życie 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Raczej nie (smutek niedowartościowanie tak ) 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Zalerzy od osoby całującej 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? niemam takiej 39. Twoja ulubiona ksiązka? Mało czytam 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam raczej w takich miejscach 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Ani razu ale nie zdalem dłógo by tłumaczyć 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Na cmentarzu w zarośnientym chaszczami grobie 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Nikt domnie nie pisze 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Tak 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? To co teraz A znudzony jestem codziennie 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? chmmmm 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Nikt 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Zostać sam 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Niema takiej pory 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Wiencej takich pytań i będe mieć większego doła 51. Czekolada czy wanilia? Wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Niemam wyjścia za wszystko czeba płacić 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Gdybym tylko miał przyjaciół 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Raczej nigdzie po opłaceniu gazu prądu itp niewiele tego na życie pozostaje 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? Niemam bladego pojęcia 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz pkt. 56 Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2011-11-20 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
. Która jest godzina?
16.38 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Marta ######## 3. Twoje przezwisko? nie mam naszczęście 4. dzień urodzin? 12.05.1990 5. miejsce urodzenia? Elbląg 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieski jeans 7. Czego słuchasz w tym momencie? Paktofonike 8. Co ostatnio zjadła/es? jabłko 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Ja chce szerszyla ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na jakiejś tropikalnej plaży 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? słoneczna ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Tomek 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? spoko 16. Jaki jest twój ulubiony napój? coca cola 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? malibu, camikaze 18. Masz piercing? ![]() 19. Masz tatuaż? ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie lubię tych batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? taniec, piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuje 23. Kolor oczu zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat i siostra po 15 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Wredne dziewczyny 27. Ulubiony dzień wolny od szkoły 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? załeży kogo 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? niee 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? takie i takie 31. Twój ulubiony film? "Cłopaki na Ibizie", CZas surferów, 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? plaża 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie i nie zamierzam wylewac 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? wszystkie 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam ulubionej książki 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar "Odyseja" 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze nie próbowałam ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? wszędzie... 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? z allegro ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? chyba nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? marudze 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? telofazy ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Aneta 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? nie wiem 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Zależy kiedy 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? nic nie ma 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? jakimś z ubraniami np. House 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? h,,, 57. A kto odpowie jako ostatni? ,,,
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
23:40 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agnieszka Joanna. ![]() 3. Twoje przezwisko? Zdaje się, że nie mam żadnego stałego. 4. dzień urodzin? 4 marca 5. miejsce urodzenia? Gdańsk 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Enslaved, końcówka płyty "Monumension" 8. Co ostatnio zjadła/es? Rybkę po grecku z chlebem z masłem ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Wszystkie lubię... wiewiórka? 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Wolałabym być piórem z czerwonym atramentem. 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Gdybym miała ukochaną osobę - na jednej z Chorwackich wysp. 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Ciemno jest, nie pada, nie wieje. Ale jest zimno i wilgotno. 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Moja koleżanka Monika... chyba. 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Ogólny zarys sylwetki, potem twarz. 15. Jak się dzisiaj miewasz? Całkiem nieźle ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Sok z czarnej porzeczki! 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Ciemne piwa. 18. Masz piercing? Em, 3 kolczyki w uszach. 19. Masz tatuaż? Niet. 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jadam ich, nie lubię. 21. Ulubiony sport do oglądania? Tenis ziemny. Naprawdę! 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Ihsahn - The Adversary ![]() 23. Kolor oczu Szare. 24. Nosisz soczewki? Nie. 25. Rodzeństwo i wiek? 20 letni brat. 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? W całości? U mnie to rzadkość obejrzec film w całości... chyba "Nigdy w życiu". 27. Ulubiony dzień Czwartek. 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? W zasadzie nie. A jaki wybór marny... ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Własny - nie. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Straszne. 31. Twój ulubiony film? Hmmm, hmmm, hmmm. Nie wiem, "Dracula" Coppoli? 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Nie miejsce. Raczej ulubiony środek transportu na urlop - kajak albo szybowiec. 33. Lato czy zima? Lato. 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki. 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Obecnie? Żadne. 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Po rękach. 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie jadam w takich knajpach. 39. Twoja ulubiona ksiązka? Mamo... Mistrz i Małgorzata... chyba. 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Cafee Kamienica na Mariackiej ![]() Klubik studencki Hi-Fi we wrzeszczu - do powygłupiania się. 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 4 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Raczej pytanie gdzie siebie nie widzę, bo ja siebie widzę wszędzie... 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od kogoś, kogo nie znam. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie... zdaje się. 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Rozmyślam... 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Fazy? Głupawka, myslówa, sugar rush ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Nie mam przyjaciół. Pewna moja bratnia duszyczka mieszka we Włoszech. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? ... gwałt. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Zależy. Np. teraz, co nie znaczy, że sie teraz położe. Zazwyczaj po północy, o ile nie ide do pracy następnego dnia. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? To, że jestem szczęśliwa bez żadnego konkretnego powodu. ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada, zdecydowanie. 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Pracuje z małymi dziecmi - lubie swoja pracę na 6,5 w 10 stopniowej skali. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? --- 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Z muzyką ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? --- 56. Kto odpowie jako pierwszy? --- 57. A kto odpowie jako ostatni? ---
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina
2.00 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? angelika,patrycja-i to wystarczy... 3. Twoje przezwisko? obecne-KIKA 4. dzień urodzin? 21 MARCA 1981 5. miejsce urodzenia? TYCHY 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? różowe(majteczki ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? (chrapania tż) 8. Co ostatnio zjadła/es? serek wiejski 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? psy,pieski,szczeniaczki 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na jakiejś rafie koralowej pełnej niespodzianek... 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pada i jest zimno-ogólnie kicha 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? misiu 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? lecze jeszcze kaca po lanym poniedziałku,ale już prawie ok ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? sok brzoskwiniowy,ananasowy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? passoa,sambuca,piwo(lech) ![]() 18. Masz piercing? mam(pEpek) 19. Masz tatuaż? mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam 21. Ulubiony sport do oglądania? boks,wrestling 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuje 23. Kolor oczu zielono-piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra dziesięć lat młodsza ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? skarb narodów 27. Ulubiony dzień między 15-25 września 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? hmm,zależy kogo 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie,ale widziałam śmierć bardzo blisko 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i takie i takie 31. Twój ulubiony film? lot skazańców,show girls,człowiek w ogniu i wieeeeeeeeeeele..... 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? obojętnie-byle gdzieś stąd uciec 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Owszem-był... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? kebab 39. Twoja ulubiona ksiązka? ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar zbyt wiele ich by wymieniać... ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie mam prawka-ale śmigam czasem ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? tam gdzie moi bliscy 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? powiadomienia allegro(wygrałam kolczyk do pępka ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nigdy 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y sprzątam 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy PMS-owe.. :P 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie koleżanka w londynie 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć utrata bliskiej mi osoby 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? On i Miłość 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? średnio-miałam lepszą ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? ![]() ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w lee,wranglerze,rossmanie, sephorze,triumphie ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? ![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina
10.57 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agata K. 3. Twoje przezwisko? bibi - znajomych a dla przyjaciol...nie powiem ![]() 4. dzień urodzin? 4 stycznia 5. miejsce urodzenia? Sulechów 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie (od pidzamy) 7. Czego słuchasz w tym momencie? niczego 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapke z bialym serem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? brak 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? jasny niebieski, z brokatem ![]() ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gdzies daleko... 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? ciepło !! ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? byly obecny TZ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? buty ! ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Kubus ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? malibu ![]() 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam 21. Ulubiony sport do oglądania? hm...nie mam 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? a nie wiem ![]() 23. Kolor oczu chyba szare 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brak 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamietam ;/ chyba Pamietnik ksiezniczki 2, na polsacie w 2gi dzien swiat, nudny ! 27. Ulubiony dzień sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie, raczej nie ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie, ale czemu juz ? hehe ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? zdecydowanie wesole ! 31. Twój ulubiony film? kilka by sie znalazlo... moze lody a patyku? ![]() ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Wloska plaza. 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki i caluski !! ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Nie i nie zamierzam miec. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? brak 39. Twoja ulubiona ksiązka? Kilka pozycji Paolo Coehlo, Szczesciara, nie pamietam autorki. 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar i tak nie znacie ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 3... ;/ 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Mam nadzieje ze w jakims fajnym miejscu ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od przyjaciólki Basi ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y ide spać 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Głupawa, nagle napady spiewu.. ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie kolezanka na Slasku, kolega w IRL. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć nie wiem...i mam nadzieje ze sie nie przydazy i nie bede miala okazji sie przkeonać 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? ostatnio coraz pozniej... 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? To ze jestem mloda ![]() 51. Czekolada czy wanilia? zdcydowanie czekolada! 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? jesli beda chcieli ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w odzieżowym...albo w salonie VW jelsli mialabym taka mozliwosc ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Ktos kto mnie nie lubi 56. Kto odpowie jako pierwszy? Ten kto bedzie najszybszy 57. A kto odpowie jako ostatni? Jakis powolniak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
1. Która jest godzina?
10:33 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Dominika Matuszewska 3. Twoje przezwisko? Misia , poduch/a , koteniek ? :P 4. dzień urodzin? 17 wrzesien 1992 5. miejsce urodzenia? Poznań 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? mika - grace kelly 8. Co ostatnio zjadła/es? to było coś niedobrego (czuje jakiś posmak ;/) 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? myszy ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? takim kolorowym ... wiecie , sie dusi i wyskakuje kolor jaki chcesz !! taki ... magiczny xD ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na sztucznej pustyni ... ( sztucznej bo w pobliżu musiał by być jakiś sklep , kafejka internetowa i jakieś rozrywkowe miejsca xD) 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? coraz ładniej sie robi słoneczko 16* C ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Moja kochana kuzynka ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? super ! Dzięki za troske stary ! ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? tymbark , jabłko mięta .... i różne shejki ;D 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? szczerze? ten spirytus z owoców .... <mniam> 18. Masz piercing? a kolczyki w uszach się liczą ? xP 19. Masz tatuaż? bez bicia .... nie mam ! 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? no jak mam jeść!? czekolada jest tak tandetna że się rowala a ta mazia w środku leci na ciuchy ... gówno nie batonik ! :[ 21. Ulubiony sport do oglądania? na s_ _ _ .... jasne że siatkówka ! ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? MIKI !! 23. Kolor oczu takie szaro niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? Siorka 23 lata ( ZA DWA mIECHY RODZI !! ![]() ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Na wspólnej ? :PP 27. Ulubiony dzień Pierwszy dzień wakacji ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? niee no ja jestem bardzo otwarta i wale prosto z mostu !! ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? ale Ty mi dobrze wróżysz .... nic tylko Cie udusić ;/ 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? obejże to co poleci ;D 31. Twój ulubiony film? nie mam .... 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? ~~Bajka~~ 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? to i to ;D a cooo tam trza z życia korzystać 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak , niestety 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? ale miejsce na ziemi czy na ciele ? ;/ 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? MC Donald's !! ![]() ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie umiem czytać xD żart ... nie mam 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Pulsar ..... 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? człowieku ja mam 15 lat !? (i Ty mnie znasz !? ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? za 10 lat ? 10+15=25 no to tak .... mniej więcej z rodziną 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? e-mail z kluczem aktywacyjnym od fotka.pl 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? tylko za ściąganie xP 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? zamykam oczka i ... zasypiam .... ;D 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ojoj i tu będzie kłopot .. z fizyki mam 2 ;D 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie mieszka taka jedna piczusia nad morzem .... Aguś pozdrawiam ;* 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć kogoś na kim mi zależy ... 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? no najczęściej to wieczorem ... w dzień raczej nie śpie ... chyba że na lekcjach ;P 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Tomek ![]() 51. Czekolada czy wanilia? TRUSKAWKA 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? lubie , co prawda siedze jako sekretarka ale jak na osobe nie wyedukowaną zarabiam nieźle i to się liczy ;P 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? no jasne ! ale nie do domu bo mam bajzel ;D 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? hmm... C&A lub H&M daj sie zastanowić ... 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ten kto tego nie odbierze ! ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? ktoś kto przewczyta i mu sie zachce pisania ;D 57. A kto odpowie jako ostatni? ten kto najwolniej pisze EJ PISAŁAM 30 min ;O ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
12:44 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Damian .... Bxxxxxx 3. Twoje przezwisko? nie pamietam ![]() 4. dzień urodzin? 1 lutego 1989 5. miejsce urodzenia? Piotrków Trybunalski 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? o SMS ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? muesli ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kot i sczurek ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielony ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? to tajemnica 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? grzeje i to mocno ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Mama 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? lekki katarek, a poza tym dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? martini i wino ![]() 18. Masz piercing? nie mam:P 19. Masz tatuaż? nie ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? leee.. 21. Ulubiony sport do oglądania? snooker, piłka nożna, koszykówka, 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? jakiś film DVD 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 5lat młodszy siostra, ten sam wiek co ja ( nie bliźniacy ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? The Hamiltons 27. Ulubiony dzień piątek ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesole ![]() 31. Twój ulubiony film? "Efekt motyla" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Wszędzie byle by z bliską mi osobą ![]() 33. Lato czy zima? jesień 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie cieprie fast food'ów 39. Twoja ulubiona ksiązka? Thomas Harris "Hannibal" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar bar Bungalow ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie mam jeszcze prawka ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w łóżeczku ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? jakiś newsletter ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nigdy ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? idę spać 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? xx 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie TŻ - ja UK, ona Polska 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? W nocy ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? bardzo lubię się uczyć:P 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W sklepie z ciuszkami i sprzętem rtv ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem tego 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie ja:P 57. A kto odpowie jako ostatni? moze Ty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
20 30 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Patrycja... 3. Twoje przezwisko? Nie napiszę xP 4. dzień urodzin? 20........ xD 5. miejsce urodzenia? szpital ![]() 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? ciemny dżins 7. Czego słuchasz w tym momencie? Alexz Johnson 8. Co ostatnio zjadła/es? jabłko- dalej jem ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? robal:P 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonym ![]() ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w Bieszczadach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? cieplutki wiosenny wieczór 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? tata 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz, szczególnie oczy ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? dobrze, a to dzięki śliczej pogodzie cały dzień ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? green tea ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? tak szczerze to w całym zyciu wypiłam tylko kieliszek czegoś brunatnoczerwonego, co dostałam w Chińskiej restauracji po posiłkuxD 18. Masz piercing? nie! 19. Masz tatuaż? nie, ale chciałabym mieć 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? trzymam w buzi, aż mi się czekolada roztopi xP 21. Ulubiony sport do oglądania? łyżwiarstwo figurowe 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu ciemnobrązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? jestem jedynaczką 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamiętam ![]() 27. Ulubiony dzień jeśli chodzi o dzień tygodnia, to sobota, a roku- Wigilia Bożego Narodzenia 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie:P 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i takie i takie, ale chyba bardziej straszne 31. Twój ulubiony film? "Titanic"... jeszcze z dzieciństwa:P 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Croatia 33. Lato czy zima? Latooooooooooooo!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 34. Przytulanki czy całuski? mmmm...i to i to ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? wiele nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? usta, szyja:P 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie przepadam za fast foodami, ale jak już to KFC 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Weronika postanowiła umrzeć" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie podchodziłam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? we własnym domu 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od Kamili 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? wchodzę na forum ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? PMS xP 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie? przyjaciół mam raczej blisko 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? wypadek, w którzym bym przeżyła, a zginęła jakakolwiek bliska mi osoba..... brrrr.... albo śmierć przez utonięcie 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? nie wcześniej niż o 23. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? przyjaciele ![]() 51. Czekolada czy wanilia? czekolada waniliowa:P 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? .....szkołę?:P średnio 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie?... 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? House, Reporter, Orsay, New Yorker 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ktoś, kto nie bęzie miał czasu, a później zapomni 56. Kto odpowie jako pierwszy? tego w tym wypadku raczej nie da się odgadnąć 57. A kto odpowie jako ostatni? ten, kto tu ostatni wejdzie, aż wątek nie spadnie na sam koniec, a jak spadnie, to ktoś, kto go odgrzebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
15:59 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ola (....) 3. Twoje przezwisko? Sasza, Luthien, Kot 4. dzień urodzin? 7.07 5. miejsce urodzenia? Szpital 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? fioletowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? niczego 8. Co ostatnio zjadła/es? rosol 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? psy i konie 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? niebieskim 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? hm... w wielu miejscach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? wieje wiatr jest ponuro i kropi 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Martyna- kol 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? okropnie 16. Jaki jest twój ulubiony napój? sok pomaranczowy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie piję 18. Masz piercing? nie mam.... 19. Masz tatuaż? nie, ale w przyszlosci... 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie lubie tych batonikow 21. Ulubiony sport do oglądania? jezdziectwo konne (skoki, western i ujezdzenie) 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupię żadnej 23. Kolor oczu niebiesko zielono szare 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? 2 braci (ciotecznych) okolo 22 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamietam :P 27. Ulubiony dzień urodziny 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i jedne i drugie 31. Twój ulubiony film? hm... wiele ale mni. Mr. i Mrs. Smith 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Kenia, Hawaje, Karaiby 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? haha i to i to :P 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak, ale nie wiele 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jadam w fast foodach 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie lubie czytac 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie mam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie miałam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie wiem 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? z forum :P 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? wszystko aby przestac sie nudzic 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? nie umiem stwierdzic 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Karolina 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? 23-24 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? przyjaciele i rodzina 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? chodze do szkoly i tego nie lubie 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? nom 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z ubraniami i w zoologu 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? Nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? skad mam wiedziec ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
22:29 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Magdalena K 3. Twoje przezwisko? Madziulek 4. dzień urodzin? 12 sierpnia 5. miejsce urodzenia? Sulechów 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? niczego 8. Co ostatnio zjadła/es? pizzę 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonym 11. Gdzie chciałabyś/-byś spędzić tydzień z ukochana osoba? na Hawajach ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? ciemno, nie widze;p 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? chłopak 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Chyba twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? jestem zmęczona 16. Jaki jest twój ulubiony napój? kubuś 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? słodkie wino 18. Masz piercing? 2 dziurki w uszach 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jem Pawełków 21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie wiem 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? 2 lata starszy brat i jedno w drodze, 5 miesiąc ciąży 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Nigdy więcej 27. Ulubiony dzień sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? te i te 31. Twój ulubiony film? Władca Pierścieni 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? nad morzem 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? zależy od nastroju 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w czoło 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc Donald 39. Twoja ulubiona ksiązka? HP 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Gioconda 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie myślę o tym 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? nie pamiętam 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? dzwonię albo gdzieś wychodzę 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie hm nie wiem 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? stracić ukochaną osobę 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? 1 max 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? związek 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Nie wiem 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? tego też nie wiem;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
15:15 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ewka...nie podam 3. Twoje przezwisko? sloncet 4. dzień urodzin? wtorek ![]() 5. miejsce urodzenia? oleśnica 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? włatców móch ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? obiadek 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w górach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? cieplutko 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? kumpela 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15.Jak sie dziaiaj miewasz? dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? ajerkoniak vel jajko ![]() 18. Masz piercing? nie mam 19. Masz tatuaż? nie mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? odłamuje sobie kawałek 21. Ulubiony sport do oglądania? skoki narciarskie 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra rok starsza 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nigdy nie pamiętam tytułów 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zależy kogo 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? horrory to dla mnie komedia więc nie wiem co mam odpwiedzieć 31. Twój ulubiony film? nie mam 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? już dawno nigdzie nie byłam 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? nie zastanawiałam sie nad tym 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie mam ulubionej 39. Twoja ulubiona ksiązka? spotkamy się kiedys w moim raju 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam ulubionej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie robiłam kursu 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie wiem 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od Kasieńki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? nudze się i nie wiem co mam ze soba zrobić 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? nie wiem 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie najlepsza - Kasia obecnie jest w Anglii 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? choroba i smierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? wtedy kiedy jestem spiaca 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? przyjaciele którzy są na miejscu 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? zalezy na co 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? nie wiem ale pewnie w jakims z kolczykami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ten kto tu nie zajrzy 56. Kto odpowie jako pierwszy? ten kto zajrzy po mnie 57. A kto odpowie jako ostatni? obecnie ja ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
15:15 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ewka...nie podam 3. Twoje przezwisko? sloncet 4. dzień urodzin? wtorek ![]() 5. miejsce urodzenia? oleśnica 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? włatców móch ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? obiadek 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w górach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? cieplutko 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? kumpela 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15.Jak sie dziaiaj miewasz? dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? ajerkoniak vel jajko ![]() 18. Masz piercing? nie mam 19. Masz tatuaż? nie mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? odłamuje sobie kawałek 21. Ulubiony sport do oglądania? skoki narciarskie 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra rok starsza 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nigdy nie pamiętam tytułów 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zależy kogo 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? horrory to dla mnie komedia więc nie wiem co mam odpwiedzieć 31. Twój ulubiony film? nie mam 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? już dawno nigdzie nie byłam 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? nie zastanawiałam sie nad tym 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie mam ulubionej 39. Twoja ulubiona ksiązka? spotkamy się kiedys w moim raju 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam ulubionej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie robiłam kursu 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie wiem 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od Kasieńki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? nudze się i nie wiem co mam ze soba zrobić 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? nie wiem 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie najlepsza - Kasia obecnie jest w Anglii 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? choroba i smierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? wtedy kiedy jestem spiaca 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? przyjaciele którzy są na miejscu 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? zalezy na co 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? nie wiem ale pewnie w jakims z kolczykami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ten kto tu nie zajrzy 56. Kto odpowie jako pierwszy? ten kto zajrzy po mnie 57. A kto odpowie jako ostatni? obecnie ja ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
13:00 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Patrycja K. 3. Twoje przezwisko? Pati 4. dzień urodzin? 23 lutego 1992r. 5. miejsce urodzenia? Stalowa Wola 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Różowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? Pompek do akwarium ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? czekoladę Milkę 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? małe pieski 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czarny ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na plaży, bo gdzie indziej ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pewnie jest chłodno, ale coś tam słoneczko świeci 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Mama 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Ręce 15. Jak się dzisiaj miewasz? raczej dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda mineralna niegazowana 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie ma takiego 18. Masz piercing? mam 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam Pawełka 21. Ulubiony sport do oglądania? nie lubie oglądać sportów 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuję 23. Kolor oczu zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 18 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" 27. Ulubiony dzień Tygodnia? Sobota. 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Tak. 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Dwa razy z mamą... ale stłuczka i to mała 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe, ale z kimś to straszne ![]() 31. Twój ulubiony film? nie mam ulubionego 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? morze, basen 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jadam fast foodów ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam ulubionej książki 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie bywam w tych miejscach 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie miałam jeszcze prawka ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? będę mieć wtedy 25 lat ![]() ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od koleżanki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? bełkoczę coś pod nosem ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ... 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie hym... 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? ... 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? zazwyczaj godzina 23 ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie mam pracy ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? no...tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w jakimś z ciuchami! ! ! oj... ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie wiem :| 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem :| 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem :| Dziękuję za uwagę ![]()
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
![]()
1. Która jest godzina?
03.35 ![]() 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Kasia X. 3. Twoje przezwisko? nie mam 4. dzień urodzin? 19 5. miejsce urodzenia? Katowice 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Tere Bina 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapke 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwony 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w górach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? chłodno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? papa ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? dłonie 15. Jak się dzisiaj miewasz? cudownie ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? kawa 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? martini 18. Masz piercing? nie mam 19. Masz tatuaż? mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie lubie Pawełka 21. Ulubiony sport do oglądania? boks 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie wiem 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? nie mam 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Śmiertelna gorączka" 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe i straszne ![]() 31. Twój ulubiony film? "Efekt motyla" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? ustronne, pełne zieleni 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w szyje ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? cheesburger 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Weronika postanawia umrzeć" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar spiż 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie mam prawka 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie wiem gdzie ale zamierzam być szczęśliwa ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? z forum ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? tańczę 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fuck ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie najlepsza ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć kogoś bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? ostatnio nie śpie po nocach ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? ... 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w perfumerii 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? 56. Kto odpowie jako pierwszy? 57. A kto odpowie jako ostatni? Święty Mikołaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
MUSEarka
|
1. Która jest godzina?
16:25 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Aleksandra ... [o nazwisku brak danych ![]() 3. Twoje przezwisko? olciaa, mess 4. dzień urodzin? 21 październik 1991 5. miejsce urodzenia? StW ![]() 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Szare 7. Czego słuchasz w tym momencie? Justin Timberlake - What Goes Around 8. Co ostatnio zjadła/es? krówkę [cukierka takiego ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies, koń 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? e.e.. biały ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? preferuje aktywny tryb życia ![]() ![]() ![]() ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Słoneczko świeci ale jest bardzo zimno ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Damian 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz i dłonie [oraz przez moją kolezankę patrze także na tyłek ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? wszystko ok ![]() ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? sok bananowy, Sprite 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie pijam ![]() 18. Masz piercing? przebita chrząstka ![]() ![]() ![]() 19. Masz tatuaż? ![]() ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? ee.. normalnie?! 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, zawody jeździeckie, siatkówka ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie można przewidzieć - najczęściej dostaję płyty ![]() 23. Kolor oczu zielono-żółto-złote ![]() 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? dwie starsze siostry 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? hmm.. chyba to było.. kurcze, nie pamiętam ![]() 27. Ulubiony dzień piątek imprezy początek ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? chyba nie... 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? niet 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? obydwa rodzaje ![]() 31. Twój ulubiony film? "Wulkan" "Troja" "Gladiator" "Dziewczyny z druzyny" "Szkoła uwodzenia 1" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? może.. plaża.. 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? oj tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? nie wiem czemu, ale czoło, nos, usta, szyja ![]() ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? McDonald's ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Jak chodzić na wysokich obcasach" HP - wszystkie częsci 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Galeria tło, Planeta,kafejka? nie mam, bar - wole restauracje ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? brak danych - nie mam 18stki ![]() ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? u boku mojego ukochanego ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od siostry Ewy 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? szkolnych - owszem ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? chodze po domu i spiewam albo zaczynam czytac ksiązkę 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? tajemnica... na dodatek słodka ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Agnieszka - Kraków, ew. chrzestna - Paryż 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? czekolada ![]() 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? dawać dawać ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? hmm.. Gino Rossi, H&M, Vistula, a także Nike, Puma, Adidas - lubie się dobrze ubrać ![]() ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz pkt. 56
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
18.49 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Urszula Kubicka 3. Twoje przezwisko? ulcik, drucik( bez skojarzen ![]() 4. dzień urodzin? 21.06.1986 5. miejsce urodzenia? Lwówek Śląski 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? nibieskie wycierane jeansy 7. Czego słuchasz w tym momencie? dźwięki gry z kompa mojego TZ 8. Co ostatnio zjadła/es? jakiegoś batonika ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? gęsi,kaczki, dzikie węże i kudłate zebry ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? długopisem to niewiem, ale chciałabym być czarnym samochodem ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na wyspach bara bara 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? beznadziejna, zaraz będzie padać 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Marcin 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? bywały lepsze dni 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata, kawa i soki owocowe 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? martini i wszelkiego rodzaju drinki 18. Masz piercing? tak, kolczyk w nosie, jezyku i nad warga 19. Masz tatuaż? mam, na karku i planuje za kilka dni nastepny nad pupa 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jem ich za słodkie są 21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nożna, tenis, cross, extremalne sporty 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? ramstein 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? dwóch braci, jeden starszy o 3 drugi młodszy o 3 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? step up 27. Ulubiony dzień sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Zależy, ale raczej tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? jako pasażer przeżyłam zderzenie z tirem 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zdecydowanie wesołe 31. Twój ulubiony film? kociuszek 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? moje miasteczko rodzinne 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? przygoda ale nie na jedną noc 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? niewiem 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? pizza hut 39. Twoja ulubiona ksiązka? wszelkiego typu romansidła 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar pravda była bo się spaliła tydzień temu ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? za drugim razem, bo za pierwszym przegapiłam stop ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie patrze tak daleko w przyszłość 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od wojtusia 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? za przechodzenie na czerwonym świetle ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? śpię 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? napady złości 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie moi wszyscy znajomi mieszkający w polsce 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? jakbym została sama 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? jeszcze nei teraz napewno 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? urlop za trochę 51. Czekolada czy wanilia? wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? to mój drugi dom 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? pewnie 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w sklepach z ciuchami i kosmetykami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz pkt. 56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
23:12 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Lena J. ![]() 3. Twoje przezwisko? Nie mam przezwiska 4. dzień urodzin? 18 kwiecień 1985 5. miejsce urodzenia? Nowy Sącz 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Granatowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? Niczego 8. Co ostatnio zjadła/es? grysik z cynamonem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielonego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? daleko w górach, w górskiej chacie z kominkiem 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? jest noc, nie za bardzo można się połapać, ale nie pada ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? TŻ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? ok 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda mineralna niegazowana 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? piwo smakowe 18. Masz piercing? mam 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie lubię tych batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? jeździectwo, łyżwiarstwo, piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie mam takich planów 23. Kolor oczu zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 32 lata 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Sin City 27. Ulubiony dzień prawie każdy 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zależy kogo 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? wypadek nie, ale kilka stłuczek - nie z mojej winy ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i te, i te 31. Twój ulubiony film? jest ich kilka 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? od morza po góry ![]() 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? jedno i drugie 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? tam gdzie lubię 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie cierpię fast foodów 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie mam ulubionej książki 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar jest ich kilka 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? ani razu - zdałam za pierwszym razem ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w marzeniach 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? z Wizażu 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? rozkoszuję się tą nudą ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? różne 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie przyjacióła w Chicago 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć bliskiej osoby 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? 1-2 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? mój związek i córka 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? bardzo 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? chciałabym 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? odzieżowym 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ktoś kto nie będzie miał na to ochoty 56. Kto odpowie jako pierwszy? zobaczymy 57. A kto odpowie jako ostatni? też zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
1.17:38
2.ze względu na to,że udzielają się tu osoby,które mnie znają nie mogę ![]() 3.Shameyka,Gia 4.14 czerwca 1983 5.Pleszew 6.niebieskie 7.umysłu 8.jem pieguski 9.pająk 10.pewnie czerwonego,lubie poprawiać ![]() 11.w Kambodży,pracując przy rekonstrukcji zniszczonych monumentów Angkoru 12.średnia,miły chłodek... 13.Rafał 14.hmmm twarz 15.odpoczywam po cięzkim tygodniu,w sumie już dobrze. 16.woda mineralna niegazowana,cola ![]() 17.uuuuuuu wino czerwone półsłodkie,malibu,pina colada,szampan 18.nie 19.tak 20.myślę,że jak człowiek.Czasem kusząco zlizuję nadzienie z ust ![]() 21.nie lubię oglądać,wolę działać 22.kupiłam ostatnio-AMJ ID 23.błękitno-szare 24.nie 25.jedynaczka-hahahh 26.Killing fields 27.7 marca 28.nie 29.takk 30.straszne 31.Przerwana lekcja muzyki,Złodziej życia,Gia 32.Azja 33.lato 34.całusy 35.i to i to! 36.nie 37.wszędzie 38.żadna 39.Wszystkie dzieła Ayn Rand 40.Don Kichot,pewna knajpa w Pailin w Kambodży 41.za pierwszym razem. 42.w Phnom Phnem na wykopaliskach 43.Rafał ![]() 44.nigdy,chociaż pościg był 45.śpię...lub próbuję. 46.bdsm-owe 47.najlepsza ![]() 48.śmierć,kogoś bardzo ważnego dla mnie. 49.aaaaaaa...różnie. 50.esencja-pasja,Kambodża...moje Ego 51.czekolada 52.robię to,co chciałam 53.oczywiście 54.w motoryzacyjnym,supermarke tach 55.nie wiem.reszty też nie wiem,nic nie wiem.
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
23:46 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Joanna N. 3. Twoje przezwisko? Zytka 4. dzień urodzin? czwartek, 31 sierpnia 5. miejsce urodzenia? słupsk 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? granatowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? Akon - I wanna fuck you 8. Co ostatnio zjadła/es? zupe fasolowa 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? niebieskiego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? wszedzie ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? od 3 dni leje deszcz, dzieki czemu sie dowiedzialam ze za domem mam mini rzeczke (dzis sie napelnila i byla dosc duza rzeczka ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Moj TZ Grzes ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? widze go od przodu czy od tylu? ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? a niezle, dziekuje ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? soki niegazowane 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? martini ze schweppsem i lodem 18. Masz piercing? jak licza sie kolczyki w uszach, to mam 19. Masz tatuaż? taaaa 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? odgryzam, przezuwam, polykam 21. Ulubiony sport do oglądania? lyzwiarstwo figurowe 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? jak uda mi sie ja wreszcie w sklepie odsluchac i przekonam sie ze oprocz grania tez spiewaja, to bedzie to plyta z muzyka celtycka 23. Kolor oczu brazowy 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat nr. 1 - lat 31, brat nr. 2 - lat 28 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Upadek 27. Ulubiony dzień sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? roznie z tym bywa, jednak zazwyczaj jestem 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? jedne i drugie 31. Twój ulubiony film? coyote ugly 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Polska. Zazwyczaj moje rodzinne miasto Słupsk 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak, jak chyba kazdy ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszedzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? kebab house w Słupsku 39. Twoja ulubiona ksiązka? Maly Ksiaze chyba 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar kazda w ktorej jest milo i przyjemnie 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? zdalam od razu 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w pieknym domku z kochajaca rodzina 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Wojtusia U. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? wbijam palce w zebra mojemu TZ ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ale ze o co chozzzzii? ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Danusia ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? smierc kogos bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? jak pracuje to ok 1. jak nie pracuje to hmm.. 6? ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? zycie samo w sobie 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? niebardzo 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? meblowym i komputerowym 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie mam pojecia ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? j/w 57. A kto odpowie jako ostatni? j/w ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
1. Która jest godzina?
13:33 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ania Kotowska 3. Twoje przezwisko? Kotek ![]() 4. dzień urodzin? 20.09 5. miejsce urodzenia? Ciechanowiec 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? nie mam na sobie spodni ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? promiscuous girl 8. Co ostatnio zjadła/es? parówkę ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? yy kotek? 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielonego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w górach ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? wieje i świeci 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? TŻ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? mam się dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? nestea... "Antonio, fa caldo!" ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Red's go ![]() 18. Masz piercing? nein 19. Masz tatuaż? nein 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? obrywam czekoladę i...liżę ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? pływanie synchroniczne i jazda figurowa na lodzie 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? "w górach jest wszystko co kocham VI" ![]() ![]() 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? brat, starszy rok i 8 mscy 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? moj pierwszy milion czy jakos tak 27. Ulubiony dzień piątek,bo juz wolne i do poniedzialku jeszcze daleko.. 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie e :P 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? dzięki Bogu jeszcze nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? adekwatnie do nastroju..ale raczej wesołe 31. Twój ulubiony film? Pachnidło, Moja dziewczyna 1 (ogladam juz ze 20 razy i ZAWSZE płaczę ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? góry,góry,góry ![]() 33. Lato czy zima? yy..wiosna:P albo jesien 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie jedną ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w kark mmm ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mac Scheisse 39. Twoja ulubiona ksiązka? Pachnidło, Pamiętnik 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Osteria 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? wstyd sie przyznac..ale stchorzylam i nie robilam jeszcze prawka 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w pięknym domku w górach z męzem i 5 dzieci ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? z wizazu 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? mandatem za zakłocanie ciszy nocnej...nie raz ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? spię ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy przejściowe..mam słomiany zapał 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Jadranka w New Jersey ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? po północy,wczesniej nie 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? czekolada-gorąca, wanilia-zimna 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? której nie mam?:P 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? mhm 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w sklepie z butami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Czesio ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? ten zakończy wątek ![]()
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
22:16 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Joanna K 3. Twoje przezwisko? Sia 4. dzień urodzin? piątek 13 marca 5. miejsce urodzenia? łódz 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? granatowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? niczego 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapke z serem i sałatą 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies,kot,szynszyl 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? fioletowego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w jakims hotelu z duzym basenem ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? leje deszcz i jest burza 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? --------- 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? --------- 15. Jak się dzisiaj miewasz? dzisjaj moze byc ,bywalo gorzej 16. Jaki jest twój ulubiony napój? pysio 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino mojej babci i piwo reds 18. Masz piercing? w uszach 3 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? odgryzam, przezuwam, polykam 21. Ulubiony sport do oglądania? lyzwiarstwo figurowe,ostatnio formuła 1 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie wiem 23. Kolor oczu zielony 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra-22 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? American Psycho 27. Ulubiony dzień piatek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? jedne i drugie 31. Twój ulubiony film? duzo tego 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Irlandia 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w szyje 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? chinska restauracja w moim miescie 39. Twoja ulubiona ksiązka? tez duzo tego 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar --------- 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie przystepowalam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w pieknym domku z kochajaca rodzina 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? ----------- 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? siedze przed kompem 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Monika 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? smierc kogos z rodziny 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? o 2 w nocy zazwyczaj 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? wolnosc,swoboda 51. Czekolada czy wanilia? wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie mam ,poprzedniej nie znosilam 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? pewnie takim z butami ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? hyh kto tu nie wejdzie 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie mam pojecia 57. A kto odpowie jako ostatni? ten nie bedzie pierwszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
18:44 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Marta Karolak 3. Twoje przezwisko? Vamp, Zwyrolka, Pieprzotek, Zbereź 4. dzień urodzin? 09. 12. 5. miejsce urodzenia? Toruń 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Tori Amos "Father Lucifer" + odgłosy zza okna + lodówka 8. Co ostatnio zjadła/es? chipsy Lay's o smaku zielonej cebulki 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies/kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwony 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w polskich górach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Ciepło i słońce świeci 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Mama 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Mam pierwszy dzień okresu [i wszystko jasne] 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Woda min. niegazowana, czarna herbata z cytryną 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? żubrówka; absynt 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jem 21. Ulubiony sport do oglądania? F1 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuję 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? nie 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? CSI 27. Ulubiony dzień każdy udany 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zdecydowanie wesołe 31. Twój ulubiony film? Forest Gump, Jestem sam, Leon Zawodowiec, Pociąg życia 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? polskie góry 33. Lato czy zima? zima 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Owszem 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jadam fast foodów 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie robiłam prawka 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w Japonii 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od dr H. Krzyżanowskiego 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Złapana owszem, ukarana nie. 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? słucham muzyki 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? PMS 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Tina - Francja 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? choroba 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? jak mi się chce spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? zakończenie sesji 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? jacy przyjaciele? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z ekstrawaganckimi ciuchami lub księgarni 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem
gdybyś była trochę większa upiekłbym Cię w słodkim cieście Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne! ![]() Edytowane przez Cathas Czas edycji: 2008-05-09 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
21.07 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Karolina P. 3. Twoje przezwisko? Kinia 4. dzień urodzin? 21.11.1991 5. miejsce urodzenia? Gliwice 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? good charlotte - the river 8. Co ostatnio zjadła/es? drożdżówkę jagodową 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? PIESEK ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czarnym, grubo psizącym i widocznym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? nad morzem ;p 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Trochę wieje od wiatraka ale sądzę że na dworze w sam raz ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Brat 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? włosy na głowie ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? dziwnie.. 16. Jaki jest twój ulubiony napój? kubuś ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? warka 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jem bo nie lubie 21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nożna, wyścigi samochodowe 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuję 23. Kolor oczu zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat - 21, siostra 23 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Jak poznałem waszą mamę 27. Ulubiony dzień każdy udany 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? tak 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne 31. Twój ulubiony film? noc w muzem, tokio drift, taxi 2, lśnienie, piraci z karaibów 2 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? nie mam urlopu mam wakacje ;p góry albo morze 33. Lato czy zima? zima... 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? heh gdyby tylko jedną.. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? hehe szyja ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jem fast foodów 39. Twoja ulubiona ksiązka? pamietnik narkomanki, jedyna ksiazka przeczytana przezemnie z własnego wyboru 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie oblałam bo nie robiłam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? jeśli dożyję to ... nie wiem 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od PUDELKA DONOSI 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? tak 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? śpię 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy ? jak się upiję to kocham wszystkich ... nic innego nie przychodzi mi do głowy 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie kas!a 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć kogoś bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? nie wiem jak to rozumieć ![]() ![]() ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? to że jeszcze się trzymam 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? nie 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w sklepie z ciuchami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ci którzy nie wejdą na ten wątek 56. Kto odpowie jako pierwszy? osoba po mnie 57. A kto odpowie jako ostatni? moderator kiedy zamknie ten wątek ![]() ![]()
![]() Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2007-06-24 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.