![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Poznajmy się bliżej :)
Dostałam takie coś na maila i postanowiłam wkleić moje odpowiedzi.
![]() ![]() Odp: Proszę o odpowiedź Można się dowiedzieć kilka interesujących rzeczy o przyjaciołach! BAWCIE SIE Z NAMI!!!! Wiem, ze wszyscy mamy mało czasu, ale to jest naprawdę miłe ![]() Skopiuj treść tego maila i wklej do nowego. Pozmieniaj wszystkie odpowiedzi, tak, żeby były pasujące do Ciebie! Potem wyślij po prostu tego maila do wszystkich Twoich przyjaciół, a także do osoby, od której dostałaś/eś tego Maila. Teoria mówi, ze poznasz swoich przyjaciół jeszcze lepiej!!! Będzie na pewno bardzo interesujące, czego Się nowego dowiesz! Niezła zabawa, wiec do dzieła!!! ![]() 1. Która jest godzina? 19:00 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? XX :P 3. Twoje przezwisko? które? wiele ich było ![]() ![]() 4. dzień urodzin? 28 kwietnia 1981 5. miejsce urodzenia? Warszawa 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Mojej rozdygotanej lodówki 8. Co ostatnio zjadła/es? paluszki słone 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Jak to jakie? Szczury oczywiście ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Ale głupie pytanie... :P 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na jakiejś rajskiej plaży, z krystalicznym oceanem, w chatce z bambusa... heh... rozmarzyłam się. 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Robi się coraz cieplej i słońce świeci ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Mój chłopak 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Jestem chora i mam sie kiepsko 16. Jaki jest twój ulubiony napój? To zależy od nastroju, a generalnie mało piję. 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino czerwone półwytrawne i malibu 18. Masz piercing? hehehe... nie mam :P Przebiłam uszy 2 lata temu. 19. Masz tatuaż? nope 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie lubię tych batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, zawody jeździeckie, siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? siostrzyczka, rok młodsza 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Shogun - 1 odc. serialu 27. Ulubiony dzień Moje urodziny... bo to jest MÓJ dzień ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Ja? Nie... :P 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tylko stłuczkę i to jako pasażer. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zdecydowanie wesołe 31. Twój ulubiony film? "Twierdza", "Powiedz Tak" i kilka innych 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Już dawno nie miałam wakacji, więc każde miejsce jest dobre 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Owszem 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie przepadam za fast foodami 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam ulubionej książki 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam raczej, więc nie mam ulubionych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Zdałam za pierwszym razem 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Wśród kochającej rodziny ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od mojego faceta ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Złapana tak, ukarana nie... za złe parkowanie. Ale od czego ma sie urok osobisty. ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Zdecydowanie staję sie marudna i nie do zniesienia 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy PMS-owe.. :P 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie moja siostra... 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Bardzo lubie, To pierwsza praca, w której dobrze się czuję. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Media Markt, Saturnie lub Euro AGD, bo tam można kupić prawie wszystko ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz pkt. 56
Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. ![]() Edytowane przez Shemreolin Czas edycji: 2008-12-18 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poznajmy się bliżej :)
1. Która jest godzina?
19:08 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Milena...(brztkie mam nazwisko...) 3. Twoje przezwisko? Milka, Czekoladka 4. dzień urodzin? 21 stcznia 1993 5. miejsce urodzenia? Lublin 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Ciemno niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? Telewizora ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? Udko i troche babcinego bigosu 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Fakt Shem..Głupie pytanie... :P 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Byle gdzie... Aby razem! 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Cieplutko i swieci słoneczko 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Dwid 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Dobrze! 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Pysio (jakbo, banan, brzeskwinia ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Nie piję alkoholu ![]() 18. Masz piercing? - 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie przepadam ze tymi batonikami 21. Ulubiony sport do oglądania? Siatkówka ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Jeszcze nie wiem 23. Kolor oczu szaro- niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? Brat- 23 latka 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Nie Pamiętam 27. Ulubiony dzień Nie wiem, chyba nie ma takiego... 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Chyba raczej nie... 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? NIe mam prawka, Za młoda jestem ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Wesołe, chociaż straszne też ![]() 31. Twój ulubiony film? Mali agenci 2, Garfield 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? trójmiasto 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Jedno i drugie ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie (i bardzo dobrze :p) 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w usta... 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc Donald 39. Twoja ulubiona ksiązka? Stowarzyszenie wedrujących dzinsów 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam raczej, więc nie mam ulubionych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam ;P 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Przed komputeram, a niby gdzie ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Kuby 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Zdecydowanie staję sie marudna i nie do zniesienia 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Mój brat 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Po 22.00 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? jeszcze nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? nie wiem 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Media Markt i sklepy z ciuchami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? 57. A kto odpowie jako ostatni?
![]() |
![]() |
#3 |
xxyy
|
1. Która jest godzina?
00:47 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Marta, nazwiska nie chce podac ![]() 3. Twoje przezwisko? Smerfetka, Atram 4. dzień urodzin? 7 grudnia 5. miejsce urodzenia? Myślenice 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? mam koszulke nocna ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? Urge "Girl, You'll be a women soon" 8. Co ostatnio zjadła/es? kokosanke 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? żelowym pachnącym, kolor.. hm może być czekoladowy ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gdzieś nad morzem, chciałabym żebyśmy wieczorem chodzili na romantyczne spacerki po plaży.. itp ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? zimno, ale nie pada. księży świeci ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Maciej 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? dobrze ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? czerwona herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie przepadam... 18. Masz piercing? nie mam 19. Masz tatuaż? niee 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? otwieram buzie i gryze ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? nie lubie ogladac ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? czysta, cd-rw :P 23. Kolor oczu ciemno-brazowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? 2 siostry, 30 i 34 lata 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "czerwony kapturek, prawdziwa historia" 27. Ulubiony dzień nie wiem.. 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zalezy kogo, ale generalnie nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie, bo nie mam jeszcze prawka.. jestem w trakcie robienia 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? smutne ![]() 31. Twój ulubiony film? nie zastanawialam sie nad tym 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? zawsze jezdze gdzies indziej wiec ulubionego nie mam 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek of course ![]() 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak.. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? teraz? ![]() ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Pizza Hut 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Ojciec i ojciec", "Żona" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie bywam tam ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze ani razu, wszytsko przede mna.. 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? przy moim mezu i dziecku.. 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od Kuby 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? nie umiem sie nudzic ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy przerazenia gdy widze żabe ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie hm, wszystkich mam blisko ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? rozstanie z ukochana osoba 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? tak ok 23 ;] 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? milosc.. chwile ktore spedzam z moim TŻ.. one sa najlepsze i daja sile by zyc.. 51. Czekolada czy wanilia? to i to ![]() 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? to praca dorywacza, poniewaz jeszcze studiuje. opiekuje sie dzieckiem. podoba mi sie to ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? nie wiem ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w Promodzie, w Media Markt, 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? hm 57. A kto odpowie jako ostatni? hm hm ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co ty jeszcze robisz o tej porze na wizażu? ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
xxyy
|
Cytat:
![]() zazwyczaj kalde sie kolo 23 ale wtedy wyjatek byl ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
1. Która jest godzina?
20:25:21 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Gośka..nie podam ![]() 3. Twoje przezwisko? ...yhhmmm........Pestek.. ..<= trzeba tłumaczyc?? ![]() 4. dzień urodzin? 10.10 1983 5. miejsce urodzenia? szpital 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? szare 7. Czego słuchasz w tym momencie? piosenki Blue cafe 8. Co ostatnio zjadła/es? sałatkę: kukurydza+sałata+pomidor: ) 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? piesek 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? niechce być długopisem ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? tam gdzie nie musiałabym się niczym zamartwiać i żeby było ciepełko ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Robi się coraz cieplej i słońce świeci ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? KAsiaczek ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? to zależy ..czasem buźkę a czasem ogólnie faceta ![]() 5. Jak się dzisiaj miewasz? całkiem dobrze chociaż jestem niewyspana ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda gazowana =soczek bananowo-marchwiowy ![]() ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie wiem 18. Masz piercing? mam tylko kolczyki w uchach ![]() 19. Masz tatuaż? ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie lubię batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? CD-R ![]() 23. Kolor oczu w dowodzie mam wpisane niebieskie ![]() 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat Marcin-bliźniak ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamiętam... ![]() 27. Ulubiony dzień piątek ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? lubię jedne i drugie 31. Twój ulubiony film? "LOt skazańców" "Młodzi gniewni" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? nie ma 33. Lato czy zima? zima 34. Przytulanki czy całuski? ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? ![]() ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? na plaży, podczas zachodu słońca ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie przepadam za fast foodami 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam ulubionej książki 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam jednego"swojego"miejsca ,chodzę gdzie popadnie ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? zero-nie mam prawka i nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w lustrze ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? a na której poczcie??? ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? taka kara=> pała z klasówki za ściąganie!! ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? denerwuję rodzinkę ![]() ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? śmiechu... ![]() ![]() ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie nie ma 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? najczęściej po 23 albo jak mi się zechce ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? ??? 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? a na co?? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? tam gdzie można byłoby wszytsko kupić:P ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? a jest taki ktoś??? 56. Kto odpowie jako pierwszy? odważny ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? ten kto ostatni tu zajrzy ![]() POZDRÓFKA ![]() P.S ależ się zmęczyłam ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. 01.35
2. Ola... 3. kreska, divine, ... 4. 14.09.1988 5. Głuchołazy 6. mam majtki 7.madonny 8. kolacje baardzo obfitą ![]() 9. pies 10. niebieskim 11. W Munster (Niemcy) 12. hmmm ciepła noc 13. Moje Kochanie 14. Oczka 15. suuuper ;D 16. coca-cola 17. nie pije 18. nie 19. nie 20. odgryzam gorna warstwe czekolady i wylizuje nadzienie ![]() 21.łyżwiarstwo figurowe 22. hmmm czy ja wiem, nie planuję .... 23. piwne 24.okulary 25. Arek 27l. Alek25l. Ewa.28l. 26. jakis szajs na tvnie 27. sobota 28.tak 29.nie 30. wesołe 31. Szkoła Uczuć , HITCH, 50 pierwszych randek skarb narodów 32.nad wodą 33.lato 34 przytulaski 35.związek 36 chyba.... 37. hehe tu i ówdzie 38. nie mam 39. .... kod leonarda da vinci , 40. eee... nie mam 41 zero :P jeszcze nie czas 42. w radiu 43. od portalu rechot.com (kawały) 44. hmm ![]() 45. jestem nieznośna 46.szajba i kompletna szajba 47. Jagoda 48. śmierc 49. jak mi sie zechce 50. miłosc do mojego TŻ 51.czekolada 52. nie pracuje 53. no jasne ale nie wiem na co hehe 54. z ciuchami 55. nie fiem 56. pewnie ten kolo z refleksem łaaaaaa ale masakra !
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
1. 21:43
2. Gosia Z.... ![]() 3. Gosiek na mnie mowia ![]() 4. 27 stycznia 1989 5. Kielce 6. Białe 7. Counting Crow - Accidentally in love 8. truskawki 9. Wiewiorki ![]() 10. jakis wredny jaskrawy rozowy albo zolty ![]() 11. gdzies w górach ![]() 12. ciemno, ciepło ![]() 13. Kasia 14. Oczy 15. Wysmienicie ![]() 16. Kawa 17. nie mam ulubionego ![]() 18. nie mam 19. nie mam 20. jakos tak no...dziwnie troche ![]() 21. siatkówka, piłka ręczna 22. nie kupuję płytek 23. zielone 24. nie 25. brat 30 lat, siostra 29 lat, siostra 25 lat 26. Epoka lodowcowa 2 27. sobota 28 czasami 29 nie 30. uwielbiam horrory ![]() 31. Shutter ![]() 32. a bo ja wiem ![]() 33. lato!! 34. przytulanki 35. związek 36. tak 37. wszędzie ![]() 38. nie cierpie fast foodow 39. nie mam 40. mefisto 41. nie zdawalam jeszcze 42. przy rodzinie 43. od marcina 44. nie ![]() 45. marudze, zloszcze sie i tupe ![]() 46. miewam dosc czesto chichola (nasilone napady smiechu ![]() 47. moja siostra w Irlandii 48. utrata kogoś bliskiego 49. kiedy ląduje nosem na klawiaturze ze zmeczenia ![]() 50. młodość ![]() 51. czekolada 52. nie pracuje 53. czemu nie 54. ojj nie wiem, zalezy co by bylo najblizej ![]() 55. nie wiem 56. jak narazie to ja ![]() 57. nie wiem
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ups... nie ten wątek, nie ten post... sorrx!
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
11.32 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Kasia...nie podam ![]() 3. Twoje przezwisko? Jago (od nazwiska), Magda 4. dzień urodzin? 20 marzec 5. miejsce urodzenia? Katowice 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? bezowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? jakiejs bajki(corka odglada) 8. Co ostatnio zjadła/es? krowki 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? niebieskim 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na jakiejs wyspie 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? cieplo, slonca brak 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? byla tesciowa ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15.Jak sie dziaiaj miewasz? dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino biale, polwytrawne 18. Masz piercing? nie mam 19. Masz tatuaż? nie mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie znam tych batonikow 21. Ulubiony sport do oglądania? boks ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? nie mam 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamietam 27. Ulubiony dzień piatek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? jako pasazer, mala stluczka 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? nie mam 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? morze 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszedzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie mam ulubionej 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie mam ulubionej 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam ulubionej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie mam prawa jazdy 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie wiem 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od Janusza 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? tak 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? jestem zla i marudna 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy PMS-owe 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie moja przyjaciolka mieszka 300 km odemnie 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? choroba i smierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? wtedy kiedy jestem spiaca 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? macierzynstwo i milosc 51. Czekolada czy wanilia? jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? zalezy na co ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Douglasie ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
12:00. 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Justyna... 3. Twoje przezwisko? Wizażowe kroofk@, innych było kilka, ale ogółem ciotka ![]() 4. dzień urodzin? 1 listopad 1983. 5. miejsce urodzenia? Porodówka. 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Zielone. 7. Czego słuchasz w tym momencie? Winampa na kompie ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? Wafelki suche. 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Świnka i królik ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Niebieskim (najważniejszy ![]() ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Gdzieś, gdzie nikt by nam nie przeszkadzał. 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Świeci słońce i jest w miarę ciepło. 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Brat. 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Uśmiech. 15. Jak się dzisiaj miewasz? Niewyspana, poza tym ok ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Wszystko co mokre ![]() ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Warka Strong ![]() 18. Masz piercing? Czy w uszach też?? ![]() ![]() 19. Masz tatuaż? Chciałabym ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jadam. 21. Ulubiony sport do oglądania? A bo ja wiem... Ostatnio chyba piłka, ciekawe czemu ![]() ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek. 23. Kolor oczu Niebieski. 24. Nosisz soczewki? Nie. 25. Rodzeństwo i wiek? Brat, dwa lata starszy. 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Rzadko oglądam, więc nie pamiętam. 27. Ulubiony dzień Takiego konkretnego nie mam, ale lubię wszystkie ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Zależy kogo. 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Jeśli można to podciągnąć pod wypadek i to samochodowy to motorem i jako pasażer. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? I takie i takie. 31. Twój ulubiony film? Nie mam takiego?? 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Każde. 33. Lato czy zima? Oczywiście lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? I to i to ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek. 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie mam. 39. Twoja ulubiona ksiązka? Patrz wyżej. 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Patrz odp. pytania 38. 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałam. 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Wśród kochającej rodziny. 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od koleżanki. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie. 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Siadam na kompa i Wizaż, bądź układam puzzle ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ![]() ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Brat. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Kiedy chce mi sie spać. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? ... 51. Czekolada czy wanilia? I to i to. 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Bardzo. o tak (---------------------- ![]() ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? A dlaczego nie ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Gdzieś, gdzie możnaby kupić wszystko, co potrzebne (i niepotrzebne rzecz jasna ![]() ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? Patrz wyżej. 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz 55.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
12:50 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Paulina ... 3. Twoje przezwisko? Toffciu, Tof tof, Sprajcinka - to zależy :p albo po prostu Paula ![]() 4. dzień urodzin? 09 wreśnia 1989 r. 5. miejsce urodzenia? Lipno 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? yyy.... jeszcze jestem w pizamce ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? Mary J Blige - " Enough crying" 8. Co ostatnio zjadła/es? Activie wiśniową 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? chyba nikogo tym nie zaskocze... pies ! 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielonego ^^ 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W miejscu, które oboje kochamy ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Kropi deszcz i jest troszkę chłodno. 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Paweł 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? uśmiech 15. Jak się dzisiaj miewasz? Ogolnie nie jest źle, choć bywało lepiej ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? SPRITE i pragnienie nie ma szans ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Freeeeeek 18. Masz piercing? a i owszem... (3 kolczyki w lewym uchu, 1 w prawym, pępek też został 2 lata temu przedziurawiony :p ) 19. Masz tatuaż? e nie kręci mnie to 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Słyszałam o jego istnieniu, ale osobiście nie konsumowałam go jeszcze =) 21. Ulubiony sport do oglądania? PIŁKA NOŻNA !!! koszykówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Prawdopodobnie żadnej... od czego jest internet ![]() 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? Kiedyś nosiłam, obecnie nie. 25. Rodzeństwo i wiek? brat - 20 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Podaj dalej" 27. Ulubiony dzień Hmmm... dzień urodziń 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tak, ale jako przykładna pasażerka zapięłam przed wyjazdem pasy i skończyło się jedynie na kilku zadrapaniach. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? To zależy od mojego humoru! Oba gatunki mi odpowiadają ![]() 31. Twój ulubiony film? Wszelkie komedie romantyczne :p jednak na pierwszym miejscu już od dłuzszego czasu : "Szkoła uczuć". 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Zdecydowanie ciepłe miejsce, gdyż jestem raczej zmarźlakiem ![]() 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Niestety... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? (prawie) wszędzie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Wolę chińską kuchnię. 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Weronika postanawia umrzeć", "Ćpun" , "11 minut" - pierwsza 3, ogolnie uwielbiam ksiązki Paulo Coelho! 40. Ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Wszędzie jest dobrze, jeśli jest się w miłym towarzystwie. 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie miałam przyjemności zdawać, ale licze, że uda mi się za 1 razem. 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Osoba na wysokim i dobrze płatnym stanowisku, mężatka z dwójką przeuroczych dzieci ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Rzadko sprawdzam pocztę. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie. 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Tak jak koleżanka, która zapoczątkowała tą grę : zdecydowanie staję sie marudna i nie do zniesienia! 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Z reguły jestem grzeczną dziewczynką ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Bartek i Patryk - Bieszczady :| 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Gdy ogarnie mnie ogólne zmęczenie i znozenie. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość ?! 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Jeśli będę takową posiadała, z pewnością będę ja uwielbiała, bo zgodnie z powiedzeniem: robię to co kocham, kocham to co robię ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Mile widziany taki gest. 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Diverse, Reserved, Orsay, Troll, Terranova, New Yorker, Cropp Town, House, Carry... itp. ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Ktoś leniwy lub w złym humorze : p 56. Kto odpowie jako pierwszy? Ktos hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
13:43 k brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Marysia J. 3. Twoje przezwisko? Maryś 4. dzień urodzin? 7.12.1987 5. miejsce urodzenia? Łomża 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czarne drechy 7. Czego słuchasz w tym momencie? jaervis church 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapke 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? zadne 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? złotego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na dole napisalam juz 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? chlodno i pochmurno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Milena 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? ogolnie tak patrze na wyglad 15. Jak się dzisiaj miewasz? srednio, jeszcze chora 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda smakowa 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? warka strong, drink sobieski 18. Masz piercing? tak, w pepku, w uszach ( w jednym 2) 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? a w jaki sposob mozna go jesc?? 21. Ulubiony sport do oglądania? tenis 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? eraczej zadnej, preferuje mp3 ![]() 23. Kolor oczu brązowo zielone 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? brat 17, siorka 16 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? szeregowiec Benjamin, na TVN 27. Ulubiony dzień nie mam 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? jako pasażeer owszem, i to nie raz ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? Szkoła uwodzenia i szkoła uczuć, ale ostatnio Jak w niebie 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? ocean, dużo kwiatów, mały domeczek lub druga opcja Paryż 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Jeszcze nie ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? usta 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? mcdonalds 39. Twoja ulubiona ksiązka? Jesienna Miłość 40. Ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Mam ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawalam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Będe miala interesujaca prace, ktora nigdy mi sie nie znudzi, dwojka dzieci, maly domek zaprojektowany przeze mnie 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? allegro 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie. 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? krzycze na wszystkich 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? smianie sie byle z czego i wariowanie z przyjaciolkami 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Kasia USA 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? moja smierc 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? miedzy 11 a 3. zalezy 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? perzyjaciele i chlopak ![]() 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Jeszcze nie posiadam 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? noo 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Orsay 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ktoś kto nie ma cierpliwości i mu sie nie chce 56. Kto odpowie jako pierwszy? ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
13:59 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Olimpia Peter 3. Twoje przezwisko? Ola,Oli 4. dzień urodzin? wtorek 5. miejsce urodzenia? kraków 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? fioletowe:P 7. Czego słuchasz w tym momencie? Dj Tiesto_touch me 8. Co ostatnio zjadła/es? cukierka miętowego :P 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerownym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w wenecji 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? upał 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? moja przyjaciółka Kaśka ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oni maja inna koncówke niz my ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? bywało lepiej 16. Jaki jest twój ulubiony napój? mleko 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wódka, drinki 18. Masz piercing? tak 19. Masz tatuaż? nie i nie bede miała 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? obgyzam do najpierw a na koniec jem nadzienie 21. Ulubiony sport do oglądania? zdecydowanie boks ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupie , moge sciagnac z netu ![]() 23. Kolor oczu niebieski 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat - 24 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? couch carter 27. Ulubiony dzień soota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie. 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? tak 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? te i te lubie 31. Twój ulubiony film? lockdown 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? zeby bylo morze i pogoda 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w szyje (hmmmmmmmmmmmmmmmmmm) ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? chyba m'd 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie pamietam bo dawno nie czytala m:P 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar tropic -krk ,orbita-wawa 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? za 1 razem zdałam ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w samolocie ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od bartka ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? tak ;/ 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? wariuje 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? zianie zianie zianie ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie dusia 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? smierc kogos bliskiego.. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? 2,3 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? szczescie ,ludzi ktorzych kocham. 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? narazie bardzo ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? ciuchy ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? darus łobuziak ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? pewnie dusia 57. A kto odpowie jako ostatni? karolA ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
usunięto
Edytowane przez skrawka Czas edycji: 2008-07-07 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
14:26 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Karolina K..... 3. Twoje przezwisko? Było ich trochę... od małej czarnej do kajki, Kajusi, Kajasia i.. kajka ![]() 4. dzień urodzin? 20 wrzesień 5. miejsce urodzenia? Gliwice 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Ecru 7. Czego słuchasz w tym momencie? Gosi Andrzejewicz 8. Co ostatnio zjadła/es? Ciacho z truskawkami 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Kocica- moja ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czerwonym pewnie 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Gdziekolwiek byle był 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Słońce wpada mi przez okno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Moja siora- Asia 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Usmiech 15. Jak się dzisiaj miewasz? Tak sobie, mam nastrój zaczepno-obronny 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Latem zimna Ice Tea Green, Zimą herbata cynamonkowa 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino czerwone Gingersssss 18. Masz piercing? Neeee. 19. Masz tatuaż? J.w. 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Wysysam toffi :P 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Kilkanaście płytek... na podłogę w pralni :P 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie, okularki 25. Rodzeństwo i wiek? Siora, 8 lat starsza 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Szkoła uczuc 27. Ulubiony dzień Chyba nie mam, kazdy taki sam jest 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Zalezy kogo:P 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Stłuczkę, jako pasażer 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? raczej wesołe 31. Twój ulubiony film? Wszelakie Komedie romatyczne 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Jak najdalej stąd 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Niestety tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc Gaś :P 39. Twoja ulubiona ksiązka? Ania z Zielonego Wzgórza- od lat... 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Forum/ Wyższy wymiar/Muzelana/sushi bar 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? dwa 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Obok kogoś... 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Jowi 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Taaa, za przebiegnie przez kładkę dla pracowników PKP 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Wkurzam sie 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy PMS-owe.. :P 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Doxe-Londyn, Jowi-prawie Paryż 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Między 24-4 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Duzo wolnego czasu... 51. Czekolada czy wanilia? czekolada i jeszcze z orzechami :P 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Bardzo lubie, bo jej nie mam:P 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Po to to pisze 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Media 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Doxe ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? Marcinek? 57. A kto odpowie jako ostatni? Aga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
1. Która jest godzina?
16.07 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Daria P.... 3. Twoje przezwisko? malutka, młoda, e dużo ich 4. dzień urodzin? 23 wrzesień 1987 5. miejsce urodzenia? Poznań 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? komentatora meczu 8. Co ostatnio zjadła/es? naleśniki waniliowo-serowe 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? nie mam takiego, 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? hmm, może niebieskim 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na plazy 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? trochę pochmurno i lekki wiaterek jest 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Sławek 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? W sumie dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda z kranu ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? piwo 18. Masz piercing? nie mam 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie przepadam za nim 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, siatkówka, pływanie, wioślarstwo, biegi 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuje 23. Kolor oczu niebiesko-szare-zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 14 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? podaj dalej 27. Ulubiony dzień czy ja wiem....... nie mam takiego 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zalezy kogo :p 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Wesołe 31. Twój ulubiony film? Ann Dawn 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Nowa Wieś 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? McDonald 39. Twoja ulubiona ksiązka? lubie różne ksiązki, więc nie mam ul;ubionej, ale mam sentyment do "Dzieci z Bullerbyn" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Obok męża z dwójką dzieci 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Sławka 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Siedze w pokoju i gapię sie w tV 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy na słodkie 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie przyjaciółka, 130 km. ode mnie 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? To i to 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? raczej 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Media Markt, M1 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie mam pojęcia 57. A kto odpowie jako ostatni? też nie mam pojecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
16:22 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Monica 3. Twoje przezwisko? Szczęście ![]() 4. dzień urodzin? Czwartek, 7 lutego, dokładnie 2 tygodnie przed terminem 5. miejsce urodzenia? Przyjazna sala porodowa cichą nocą 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Jest tak gorąco, więc jestem nieubrana... ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? Mecz Japonia - Chorwacja (kibicuję Japonii) 8. Co ostatnio zjadła/es? Truskawki zmixowane z kefirem i dużą ilością cukru 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Ptaki, wszystkie, szczególnie papużki faliste 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? red 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W Paryżu - wkrótce zrealizuję to marzenie 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Pachnie deszczem, bardzo to lubię 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Julia, koleżanka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Wzrost, sposób chodzenia 15. Jak się dzisiaj miewasz? Wspaniale ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Waniliowy shake 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Bezwzględnie Pina Colada 18. Masz piercing? Nie mam, ale podoba mi się (szczególnie u faceta w sutku) 19. Masz tatuaż? Oczywiście, że tak ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie znam gościa ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Windsurfing 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Z muzyką z filmu "Fortepian" 23. Kolor oczu Stalowe (szaro-niebieskie) 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Trzy lata młodszy Brat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Evita (uwielbiam) 27. Ulubiony dzień Każdy 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Ha ha ha, nie, nie jestem nieśmiała 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tak 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Strrraszne... 31. Twój ulubiony film? Evita, Wywiad z wampirem, Fortepian oraz - mój ślub ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Paryż, Praga, Londyn. Norwegia.Z całą pewnością odpadają wszelkie ciepłe kraje 33. Lato czy zima? Zima 34. Przytulanki czy całuski? Całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Oooooo, bardzo chętnie, bardzo - w fantazjach, na jedną noc... ![]() 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wolę lekkie podgryzanie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Burger King 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Lalka" Prusa 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Ostatnio: B-52 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Zdałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Podziwiam Wielki Kanion, ewentualnie Niagarę ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Bartoloussa 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Nie znam tego stanu 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Księżyca... 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Iza, na szczęście tylko kilkadziesiąt kilometrów 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Nawet nie chcę o tym myśleć 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Bardzo "płynna" sytuacja ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Samo życie 51. Czekolada czy wanilia? Poprosze wanilię, w nieprzyzwoitych ilościach 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Bardzo 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W sklepie firmowym Dolce&Gabbana 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? W tym wypadku - każda Wizażanka przestraszona ilością pytań 56. Kto odpowie jako pierwszy? ? 57. A kto odpowie jako ostatni? ??
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
w coś podobnego bawiłam się kiedy byłam w podstawówce tylko, ze wtedy każda dziewczyna miała zeszyt z pytaniami, któłry dawała innym
![]() ja te zeszyty mam głęboko w szafie i czasem jak je czytam to umieram ze śmiechu bo ci ludzie co to pisali bardzo się od tego czasu zmienili :P 1. Która jest godzina? 19:44 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Zofia **** 3. Twoje przezwisko? Zoś 4. dzień urodzin? 29,09,1991 5. miejsce urodzenia? St. Petersburg (Rosja) 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? Metallica - Unforgiven II 8. Co ostatnio zjadła/es? fasolkę szparagową 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? czarne koty 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? nooo.... eeee.... jakie dziwne pytanie... chyba niebieskim :P 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gdziekolwiek ![]() ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? chłodno... i przed chwilą padało... 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Daria - moja przyjaciółka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Włosy i oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? całkiem nieźle ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? zielona harbata ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie piję ![]() 18. Masz piercing? nie mam.... 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? zjedam górę a potem wnetrze :P (ale to brzmi :P) 21. Ulubiony sport do oglądania? nie oglądam sportu... no chyba, że patrzenie na chłopaków jeżdzących na deskach to też oglądanie sportu :P 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupię żadnej ![]() 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 10 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? a South Park się liczy? 27. Ulubiony dzień chyba urodziny ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i jedne i drugie ![]() 31. Twój ulubiony film? ciężko wybrać ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Indie... albo Japonia ![]() 33. Lato czy zima? jedno i drugie... ale chyba bardziej zima 34. Przytulanki czy całuski? :P chyba przytulanki :P 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? oj tak.... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jadam w fast foodach 39. Twoja ulubiona ksiązka? Weronika postanawia umrzeć 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam raczej, więc nie mam ulubionych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie miałam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie wiem 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od galerii internetowej 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Zdecydowanie staję sie marudna i nie do zniesienia 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? to chyba mogą stwierdzić moi przyjaciele, a nie ja ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie chyba Daria 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? 22:30 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? przyjaciele i rodzina 51. Czekolada czy wanilia? czekolada... wanilii nie znoszę 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie mam pracy... chodzę do szkoły... a tego nikt nie lubi... ale bez niej byłoby czasem nudno 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z koralikami, z książkami i ubraniami ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? nie mam zielonego pojęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
21:16 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Julianna S. 3. Twoje przezwisko? - 4. dzień urodzin? 02.02.1982 5. miejsce urodzenia? Środa Śląska 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie dżinsy 7. Czego słuchasz w tym momencie? Pudelsi - Tango libido 8. Co ostatnio zjadła/es? ptasie mleczko z truskawkami 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies, kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? niebieski 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gdzieś, gdzie jest ciepło, słonecznie, kolorowe drinki z palemką za free :P 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? niby ciepło, ale szaro i duszno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? TŻ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? nie jest źle ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? sok pomarańczowy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? gin z sokiem ananasowym 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? najpierw góra, potem nadzienie 21. Ulubiony sport do oglądania? żużel - jeśli już 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie planuję zakupu 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra, 20 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Mechanik 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zależy kogo 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? tak 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? zależy od nastroju 31. Twój ulubiony film? Czasem słońce czasem deszcz 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? góry 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki raczej 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? oczywiście, niejedną... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? W szyję 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? KFC 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nieznośna lekkość bytu 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Oregano, Salvador 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie podchodziłam :P 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? przed komputerem ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od serwisu gratka ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? buszuję po internecie 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? gadanie strasznych pierdół jak się nakręcę 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Aisha 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób, choroba psychiczna, inwalidztwo 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? około północy 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? zdrowie, rodzina, TŻ i ocena z pracy dyplomowej ![]() 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie mam pracy, ale mam nadzieję polubić tą następną 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z butami i z bielizną 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? shemreolin? 57. A kto odpowie jako ostatni? Ja? ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]()
1. Która jest godzina?
10:01 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? nie powiem 3. Twoje przezwisko? większość to jakieś dziwne wariacje imienia, ale wiele ich było generalnie 4. dzień urodzin? nie powiem ![]() 5. miejsce urodzenia? na opolszczyźnie gdzieś 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? nie mam na sobie spodni, bo jestem w koszulce nocnej ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? Kalibra 44 8. Co ostatnio zjadła/es? eee...piłam capuccino 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? koty oczywiście ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? wolałabym być czarnym piórem ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? primo, nad morzem, secundo, nad ciepłym morzem, tertio, tam gdzie nie ma dużo ludzi.Zresztą nieważne gdzie, ważne z kim. 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? słońce świeci, ale jakoś mnie to nie cieszy ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? moja babcia dzowniła żebym przyszła na obiad ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? uśmiech(zresztą nie tylko u płci przeciwnej) 15. Jak się dzisiaj miewasz? bywało lepiej 16. Jaki jest twój ulubiony napój? a bo ja wiem...? 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? heh, też nie wiem...raczej nie przepadam za większością 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie(ale planuję) 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam w ogóle 21. Ulubiony sport do oglądania? żaden 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? żadną 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra, starsza o 8 lat, brat starszy o lat 10 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? hmm...nie pamiętam 27. Ulubiony dzień nie wiem 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? niestety 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie, bo prawka brak to i samochodem nie jeżdżę 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i takie i takie 31. Twój ulubiony film? nie mam chyba 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? morze, morze, morze ![]() 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? i to i to 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? he he... 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? żadna 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie mam 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar rzadko bywam, więc nie mam...chociaż jest taka jedna ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam nigdy jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? mam nadzieję szczęśliwą, a gdzie... 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? przypomniało mi się, że muszę sprawdzić skrzynkę mailową ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? złapana i owszem 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? użalam się nad sobą 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? księżyca, he he he 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie a taki jeden 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? wolę o tym nie myśleć 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? ok. 23 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? wakacje, he he 51. Czekolada czy wanilia? wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie lubię, bo nie mam, ale za to mogę napisać, że nie lubię mojej szkoły ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? czemu nie 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? z ciuchami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? leń jakiś(dlatego sama sobie się dziwię, że ja odpowiadam) 56. Kto odpowie jako pierwszy? Shemreolin...? 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
10:19 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Natalia (...) 3. Twoje przezwisko? Syska 4. dzień urodzin? 19 września 1988 5. miejsce urodzenia? Brzeg Dolny 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? muzyki z radia 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapkę z dżemem ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? koty ;D 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? niebieskiego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na belzudnej wyspie ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? jest gorąco 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? moja siostra 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? jestem zmęczona, chce mi się spać 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? piwo ![]() 18. Masz piercing? Przebiłam uszy 2 lata temu 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? normalnie jak każdy baton ;p 21. Ulubiony sport do oglądania? nie lubię oglądać sportu 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra, starsza o 5 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Lost" - obydwa sezony bez przerwy ;] 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i te i te 31. Twój ulubiony film? nie mam 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Holandia ;] 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie przepadam za fast foodami 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar "Pizzeria" 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie wiem ;p 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od Steve'a ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? yyy jestem znudzona ? ;p 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? nie rozumiem pytania ;p 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Kuba, mieszka w Skarżysku-Kamiennej 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Przyjaźń 51. Czekolada czy wanilia? Wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję ;p 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Media Markt 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem ;p 57. A kto odpowie jako ostatni? ja? ;p
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
11:54 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Paulina P. 3. Twoje przezwisko? Pestuś, Paula, Pauluś, Ruda, PikPoś, Pingwin 4. dzień urodzin? 17.07. 1988 5. miejsce urodzenia? Bełżyce 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Niebieskie dżnsy 7. Czego słuchasz w tym momencie? Niczego - odpoczywam 8. Co ostatnio zjadła/es? Kanapkę z Milky Way'em :O 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Hmm... może byc piesek ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Jakimkolwiek, ale fosforyzującym ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W górskiej chatce, w lecie oczywiście. 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Jest ciepło i słonecznie, ale czają się też chmurki. 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Agnieszka K. 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Dobrze, tylko jestem trochę niewyspana. 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Hm... woda mineralna niegazowana. 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Nie mam ![]() 18. Masz piercing? Nie, ale może kiedyś ![]() 19. Masz tatuaż? Nie, ale może kiedyś ![]() ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Od początku do końca ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Tenis 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Żadnej 23. Kolor oczu Zielono - piwne 24. Nosisz soczewki? Nie, ale mam okularki 25. Rodzeństwo i wiek? Siostra Monika, 13 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Film dokumentalny "Mózg. Ostatnia zagadka" na Planete 27. Ulubiony dzień Sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Tak. 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie, na szczęście. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Film musi być przede wszytskim interesujący, dobrze zrobiony i logiczny. 31. Twój ulubiony film? Nie mam. To się zmienia. 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Zależy... Czasem góry, czasem morze. 33. Lato czy zima? Zdecydowanie Lato! 34. Przytulanki czy całuski? Zależy z kim ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek. 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? W szyję. 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Staram się unikać, ale McDonald. 39. Twoja ulubiona ksiązka? Jeszcze takiej nie znalazłam. 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie mam. 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam. 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Jaką ambitną kobietę, lekarkę lub farmaceutkę. 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Wizażu ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Tak, ale tylko słownie ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Siedzę na Wizażu, słucham muzyki, odpoczywam, śpię. 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Faza ekstremalnej mobilizacji i faza totalnego wyczerpania po ekstremalnej mobilizacji. 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Nie mam takiej. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich mi osób, ciężka choroba członka mojej rodziny. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Jak już się nauczę albo kiedy po prostu padam juz z nóg. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? To, że zaczynam pierwszą pracę. 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada, najlepiej biała ![]() 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie mam pracy, ale szkołę lubię ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Tak. 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W agencji nieruchomości, a potem w sklepie, gdzie kupiłabym sprzęty do mojego mieszkania ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Ktoś zamknięty w sobie. 56. Kto odpowie jako pierwszy? Shem ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? Jakaś Wizażanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
19:19 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Martyna Kołakowska 3. Twoje przezwisko? tyneczka 4. dzień urodzin? 16 stycznia 1991 5. miejsce urodzenia? Warszawa 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Hmmm... mam spódnicę - czarna 7. Czego słuchasz w tym momencie? komentatora sportowego 8. Co ostatnio zjadła/es? sałatkę 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? oczywiście, że koty 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? niebieski ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W jakimś tropikalnym miejscu... morze, plaża i te sprawy ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? W sam raz. Świeci słoneczko i jest dosyć przyjemnie. 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Anka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Wreszcie wakacje, a więc musi być optymistycznie ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? latem, czy zimą? Lato - Ice Tea, Zima - gorąca czekolada 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? malibu 18. Masz piercing? tylko kolczyki w uszach 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Hmmm... jak każdego innego batonika ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? taniec (w końcu elementy sportowe są) 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? rodzeństwa brak 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamiętam, naprawdę nie pamiętam!! :P 27. Ulubiony dzień piątek po szkole 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? ja i zapraszanie kogos na kolacje? Hallo ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Jeszcze nie mam swojego samochodu 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? "Szansa na sukces", "Wyścig szczurów", "Miss Agent I i II", "Stowarzyszenie wędrujących dżinsów" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? morze 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc'Donald 39. Twoja ulubiona ksiązka? Dziesięciu murzynków 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam raczej, więc nie mam ulubionych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałam jeszcze takiego egzaminu 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? We własnym mieszkanu u boku kochanej osoby 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Palacu Młodzieży 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Chodzę naburmuszona, słucham muzyki, siedzę w necie 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? hmm..? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie obecnie Floryda 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? jest coś takiego? 51. Czekolada czy wanilia? wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Jeżeli szkołe można nazwać pracą, to moze być 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? no pewnie 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Z ciuchami, kosmetykami i elektroniką 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? A co to ja wróżka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
1. Która jest godzina?
16:58 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agnieszka B........a 3. Twoje przezwisko? Aguga, Guśka, Gunia, Agniecha, Agucha, Żaba, Moskit...różnie się na mnie mówi ![]() 4. dzień urodzin? 22.12.1987 (pierwszy dzień zimy) 5. miejsce urodzenia? Zgorzelec City ![]() 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? samochodów za oknem i odgłosów robót budowlanych. 8. Co ostatnio zjadła/es? kalafiora i żółtą fasolkę z masełkiem i bułką tartą 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Te co mam pies i kot. 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? na pewno nie czerwonym bo tym się dzieciom stawia pały w szkole. Może...zielonym... 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Ostatecznie w domu, byleby nam nikt głowy nie zawracał w tym czasie. No ale najbardziej to nad morzem, pod namiotem ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Przeraźliwy skwar, aż nie chce się wychodzić ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Daniel 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Na oczy, obczajam czy ładne ![]() 5. Jak się dzisiaj miewasz? hmm...smutno mi... ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata, neskafee frape, no i napoje niegazowane bez gum aru. 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? białe, brzoskwiniowe wino mmmniam... 18. Masz piercing? nie mum 19. Masz tatuaż? nie mum 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie pamiętam jak on wygląda, ale generalnie lubię się bawić tego typu smakołykami. Najpierw obgryzam czekoladę, potem zjadam środek....cóż różnie, różnie ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? oj zdecydowanie piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? CD-R 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat Robert 22 latka 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamiętam tytułu, ale na pewno był on z Martinem Lawrencem. 27. Ulubiony dzień sobota i niedziela 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? kogoś znajomego owszem, ale zupełnie obcego człowieka bym nie zaprosiła ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? ,,Bad boys", ,,Nic do stracenia", ,,Nigdy więcej" z Jennifer Lopez 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? ustronne miejsce, na pewno nie tam gdzie ogromny tłok. 33. Lato czy zima? Lato zdecydowanie 34. Przytulanki czy całuski? Co za pytanie, no jasne że to i to NA RAZ! 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? owszem, ale zawsze wylewałam, bez powodu - przynajmniej tak to teraz widzę ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w ustka, w szyjkę, w czółko, no i po rękach...innych części ciała nie wymieniam, bo nie wypada ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Lubię chodzić do haty na pizzę (pizza Hut) 39. Twoja ulubiona ksiązka? ,,Kwiat pustyni" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar ymm...nie mam ulubionej, lubię wszystkie ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? zero-nie mam prawka i nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? wśród moich 8 - 7 letnich córeczek i synków i z mężem i psem i kotem. 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? a tam spam jakiś pewnie... 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? raczej nie przypominam sobie. 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Rozmywam się totalnie i nawet jak już jest co robić to i tak za nic nie mogę się wziąć. Więc staram się nie nudzić. 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? strasznie boję się pająków...brrr...a jak jakiś po mnie łazi to dre się i latam z przerażeniem w oczach po całym domu usiłując go z siebie strącić, a potem przez cały dzień mam wrażenie że coś po mnie chodzi. 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Moja najleprza - w Zawidowie, 15 km. ode mnie. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Ojej wolę nie myśleć... 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? powinnam się kłaść koło 22, żeby nierozregulowywać sobie spania, ale i tak ostatnio chodzę spać 1,2 w nocy... 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? miłość, oraz weekendy z moim TŻ, czyli jego obecność i bliskość. 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? jak pytam to liczę na odpowiedź, jak nie to nie liczę. 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w ciuchach i w kosmetykach. 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Prezydent Kaczyński 56. Kto odpowie jako pierwszy? ten tam pode mną co teraz pisze. 57. A kto odpowie jako ostatni? pewnie jakaś wizarzanka albo wizarzanek ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
po prostu Em :)
|
1. Która jest godzina?
17.46 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? tylko dla wtajemniczonych ![]() 3. Twoje przezwisko? zależy dla kogo 4. dzień urodzin? 24 listopad 1989 5. miejsce urodzenia? Kraków 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? szumu komputera 8. Co ostatnio zjadła/es? kefir ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielonego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w pewnym małym państwie daleko stąd 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? gorrrąco 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? p. 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? uśmiech 15. Jak się dzisiaj miewasz? całkiem dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? likier kukułkowy ![]() ![]() ![]() 18. Masz piercing? taa.. mam 5 kolczyków ![]() 19. Masz tatuaż? jeszcze nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? najpierw obgryzam czekoladę 21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nożna, łyżwiarstwo figurowe 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? raczej żadną 23. Kolor oczu nieokreślone 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? bleee.. ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Biała masajka" 27. Ulubiony dzień 14 każdego miesiąca 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? "Biała masajka" "Szkoła uczuć" "Cinderella story" "Płonąca pułapka" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? morze 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? jedno i drugie ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszędzie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? KFC 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Samotność w sieci" "SMS - Słowa mają siłę" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar trebeca coffee.. i kilka innych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? ani razu 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w moim mieszkaniu, z dwiema cudownymi osóbkami (trzema? ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od interii 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? jazda bez ważnego biletu.. i kilka ciekawszych ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? sprzątam 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? wszystko-jest-cudownie i wszystko-jest-do-dupy 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie mój TŻ. na drugim końcu miasta ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? choroba, śmierć kogoś ważnego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? 22 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? TŻ ![]() 51. Czekolada czy wanilia? zależy.. gdzie. 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? bardzo lubię ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w sephorze, rossmanie albo dowolnym kosmetycznym ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
21:14 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ewelinka Urbańska 3. Twoje przezwisko? Biricchina, Shuschi 4. dzień urodzin? 27.09.1982 5. miejsce urodzenia? Warszawa 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? Moulin Rouge OST-10-Elephant Love Medley 8. Co ostatnio zjadła/es? Bób 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Koza ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Granatowy żelowy 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Nad jakimś jeziorem tylko i wyłącznie! 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Piękna 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Iwonka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Uśmiech 15. Jak się dzisiaj miewasz? Jestem bardzo szczęśliwa 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Herbata z lodem 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Piwo i drinki 18. Masz piercing? Nie 19. Masz tatuaż? Mam. W planach ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jadam batoników. 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna i pływanie synchroniczne. 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Pewnie CD-R 23. Kolor oczu zielono-żółte 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Nie posiadam 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Film ze swojej 100dniówki ![]() 27. Ulubiony dzień Dzień wypłaty 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Zależy kogo ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Miałam wypadek jak byłam dzieckiem. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Wesołe 31. Twój ulubiony film? Wszystkie w których gra Sean Penn 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Nad wodą i w dobrym towarzystwie 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie jadam w Fast Foodach 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Drukarnia ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Dwa 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? U boku męża i dzieci 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Michałka ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Robię się humorzasta i marudzę 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Niech no pomyśle... 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Kolega w Monachium 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób, ich choroba 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Między 1 a 3 w nocy zazwyczaj 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Ujdzie w tłoku 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Pewnie 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum?Media Markt 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Hmmm.... ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? A co ja wróżka? ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? j.w |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
21:31 (robiłam od końca test ![]() 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agniesia B. 3. Twoje przezwisko? Pink 4. dzień urodzin? 12 sierpień 5. miejsce urodzenia? Wrocław 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? jakiejś piosenki Joe Cockera 8. Co ostatnio zjadła/es? ciastko z serem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? fenek 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? fiolet 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Włochy,Hiszpania 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? upał 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? TŻ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? buzię 15. Jak się dzisiaj miewasz? CUDOWNIE !!!! 16. Jaki jest twój ulubiony napój? coca cola 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Freeq ,karmi,tanie wino ![]() 18. Masz piercing? tak.4 kolczyki w uszach 1 w nosie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? odłamuje jedną kostkę robię dziurkę zębami i wysysam ![]() ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuje płyt 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? Anka 13 Kuba 6 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Dzień świra" 27. Ulubiony dzień moje urodzinki ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? "Szkoła uczuć" "Jersey girl" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? morze 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? To i to !! 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak (żeby to jedną) 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie byle przez TŻ 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc Donald's 39. Twoja ulubiona ksiązka? baardzo duzo 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? z moim TŻ mieszkających razem 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od interii 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nigdy w życiu 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? czytam lub siadam na kompa 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Cała gęba załzawiona i czarna od tuszu (ze śmiechu of course) 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Taka jedna :P 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? choroba, śmierć bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? 23 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? To,że kocham i jestem kochana ![]() 51. Czekolada czy wanilia? czekoladka 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? a dlaczego nie 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? House 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
10:50 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Anna B. 3. Twoje przezwisko? Kiedyś Mola, teraz po prostu Ania. 4. dzień urodzin? 13 sierpień 1994 5. miejsce urodzenia? Elbląg 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Nie mam na sobie spodni. 7. Czego słuchasz w tym momencie? Wyjącego komutera. 8. Co ostatnio zjadła/es? Krakersa. 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Zdecydowanie psy. 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czarnego. 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Nie mam ukochanej osoby, nie odpowiadam. 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Upał! 41 oC ! 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Mama 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Jestem chora , ale czuję się nieźle 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Nestea, Ice Tea 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? - 18. Masz piercing? Mama zaprowadziła mnie do salonu w wieku 8 miesięcy, niestety nic nie pamiętam. mam po jednej dziurce w każdym uchu. 19. Masz tatuaż? - 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie lubię tych batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu błękitne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat,24 lata 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Nie pamiętam 27. Ulubiony dzień Prawie każdy 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Raczej nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tylko stłuczkę i to jako pasażer. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zdecydowanie wesołe 31. Twój ulubiony film? Bardzo wiele jest takich. 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Morze, jezioro, góry- wszędzie mi dobrze. 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? - 35. Związek czy przygoda na jedna noc? - 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? - 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? - 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? McDonald 39. Twoja ulubiona ksiązka? Zagubione 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam ulubionych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? - 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Wśród kochającej rodziny 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Grzegorza 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? - 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Siadam na Wizaż,czytam, oglądam MTV 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? - 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie - 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Rodzina 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? - 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? We wszystkich zoologicznych, potem oddałabym wszystko do schroniska. 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz pkt. 56
Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Ogólnoświatowa akcja "Zwierzęta są dla mnie ważne" - podpisz petycję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27407 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
22:55 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Zuzanna K. 3. Twoje przezwisko? teraźniejsze? Zuzia, Zuza, Zuzek 4. dzień urodzin? 21 lipiec 1990 5. miejsce urodzenia? Malinówka - dom 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? Jakiś remix 10-minutowy 8. Co ostatnio zjadła/es? Tosta 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? hmmm... pieski i kotki ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? hmmm.. hehe jakimś innym ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W romantycznym miejscu oczywiście ![]() ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Jest chyba troszke chłodno bo deszcz padał popołudniu :P 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Ojciec 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? W porządku, dzięki ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Zależy kiedy i do czego pije ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Taki najulubieńszy? ![]() ![]() 18. Masz piercing? nie mam ![]() ![]() 19. Masz tatuaż? nie mam ![]() ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Pawełek, Pawełek.... to ten mocno słodki? ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Nie mam :P 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Pewnie czystą 23. Kolor oczu morskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? Siostra - 18 lat, brat - 20 lat, drugi brat - 22 lata. 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Wrong turn (chyba) 27. Ulubiony dzień Pierwszy dzień wakacji ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Zależy kogo ale chyba raczej nie :P ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Całe szczęście nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Te i te uwielbiam ![]() ![]() 31. Twój ulubiony film? Prawie wszystkie gdzie jest dużo tańca i muzyki (Dirty dancing 2, Honey,...) 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? hmmm... gdzies gdzie mozna wypoczac i sie zabawic 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Tajemnica! ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Taka mała knajpka z kebabami nad jeziorem Białym ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nigdy nie mów 'żegnaj' 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Kiedyś k2... teraz - nie wiem 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 0, bo nigdy nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Najchętniej gdzieś za granicą z rodziną. 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od jakiejś firmy. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Oglądam tv, siedze przy komputerze...albo denerwuje sie i ludzi :P 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? jak to jakie fazy? fazowe ;P 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie przyjaciel/przyjaciółka ? nie mam 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć kogoś kogo kocham. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Kiedy mi sie zechce 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Wakacje ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Chyba tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Musi być jeden? Troche bym wydała na aparat cyfrowy a reszta w sklepie z zajefajnymi ciuchami ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Ten kto tu nie zajrzy :P 56. Kto odpowie jako pierwszy? Nie wiem. 57. A kto odpowie jako ostatni? Nie wiem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.