![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta South Beach od poniedziałku, 18.06.06r. KTO ZE MNĄ?;>
Cześć Dziewczyny!
Muszę Wam powiedzieć, że ta dieta oprócz mam nadzieję super efektów w sprawie wagi ma też rewelacyjny wpływ psychologiczny. ![]() ![]() ![]() Zmartwiłyście mnie troche tymi jogurtami naturalnymi - ja myślałam że można! Dziś na śniadanko była mozarella z pomidorem i zielona herbatka! Pozdrawiam!
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
To znów ja - znalazłam coś takiego w sprawie nabiału:
Produkty mleczne: mleko (0 - 1%), chude mleko sojowe (do 4 gramów tłuszczu na porcję), maślankę (0 - 1%), jogurt naturalny ( 0 -1%) - nalezy ograniczyć do 2 porcji dziennie. Wszystko to ze strony: http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/...d=29&Itemid=57 Wydaje mi się, że było o niej już wspominane. Trzymajcie sie! ![]()
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
A ja przed chwilą skończyłam przegryzke
![]() plaster polędwicy (musi być ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
co prawda na SB nie jestem (jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Załamałam się!
![]() Właśnie dowiedziałam się, że obalałm egzamin i dopadł mnie wilczy głód! Chyba z rozpaczy! Narazie się jakoś trzymam ale nie wiem jak długo mi się to uda! Zjadłam orzechy ale chyba za dużo ![]() Ratunku!!!
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
soleil kochana, nie zalamuj sie! pomysl o wyrzutach sumienia jakie pozniej bedziesz miala! nie poddawaj sie i pomysl, ze napewno nastepnym razem pojdzie Ci lepiej a teraz pogodz sie z losem i nie daj sie zezrec lakomstwu !
Pomysl, ze to slonko ktoro jest za oknem swieci wlasnie dla Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Och, no tak, każdy się załamuje
Ja też Mamusia zrobiła zapiekankę.. z makaronem..pieczarkami.. brokułam i troche sera żółtego... Mniam.. ale nie jadłam ![]() Później polędwicy plasterek..garstka kapusty kiszonej.. ehh.. Tak mnie dzisiaj bierzez coś do jedzenia Ale co tam, jak dziś przetrwam to już się uda! ![]() A juz wiem ze miedzy 17 a 18 na kolacje zrobie sobie omleta ![]() ![]() Pozdrawiam;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Zatem ja na śniadanie dzisiaj miałam jajecznicę ze szczypiorkiem, później na przegryzkę ogórka, później jeszcze 2 ogórki [mniam, uwielbiam
![]() ![]() Buziaki dla Plażowiczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
a moj jadlospis na dzis to:
sniadanie: jajko sadzone, 2 plasterki szynki z piersi indyka, szczypiorek, kawalek swiezego ogorka obiad: kawalek halibuta obtoczoneog w jajku, miseczka fasolki szparagowej, 1 plasterek sera zoltego 17% deser: pol serka figura zamrozoneog z kakaem, platkami migdalowymi i aromatem migdalowym ale mi nie smakuje i zjadlam tylko polowe a na kolacje bedzie pol kostki bialego sera i jajko ![]()
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Witam witam
![]() Moj dzisijeszy jadłospis: Ś-serek 3%+ czerwona herbata P-wędlina+ trójkącik light +kapusta kiszona O-kalafior+jajecznica+pomid or+ czerw. herbata K-wędlina+kalarepa wieczorem postaram się jeszcze poćwiczyć Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
a ja na kolacje zjadłam omletra z samych jaj, który z poczatku był dobry.. a później już ble.. dlatego etz calego nie zjadam, a mimo to zuje sie peełna
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze wypiłam sobie inkę ze śmietanką w proszku [myślicie, że można??], a na kolację zjadłam plaster twarogu [niestety miałam tylko półtłusty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Uff!!!
Jakoś przetrwałam ten kryzys. ![]() ![]() ![]() Zastanawiem się czy kawa tylko bezkofeinowa czy z kofeiną też można??? Jak ktoś wie to proszę o odpowiedź. Dzięki!!! Pozdrawiam wszystkie Plażowiczki! ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
z tego co ja doczytałam to tylko bezkofeinowa...chyba ze znowu jakieś uaktualnienie wprowadzono w tej kwestii
![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Trzeb ograniczyć pożywanie napojów z kofeiną do 1 filiżanki dziennie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Nineczko widze ze ty tez w USA
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Moje załamanie minęło..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Ja też miałam załamianie
![]() Ja chyba będę musiała zacząć w kolejny poniedziałek od nowa... ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja odchudzam mojego meza ta dieta i znam zasady.. ![]() ![]() ![]() Ostatnio widzialam w sklepie jakies batony SB chyba wlasnie Krafta ale sklad byl okropny.. i zrezygnowalam. Kurcze, w sierpniu wylatuje do Polski, mam wesele brata i przydaloby sie zrzucic te glupie 5 kg.. co moj maz zrobil w tych 2 tygodniach...a ja a to jogurcik a to jabluszko.. No i te sniadania. Co robisz na sniadania? Bo ja mam dosc jajecznicy.. z wieksza czescia bialka. . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Nineczka na sniadanie jadam albo jajka na twardo albo jakis twarozek (odtluszczony oczywiscie)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OJ zjadlabym jakiegos dobrego Snickersa ![]()
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
wiem, ze moge ale nie chce jesc tyle cholesterolu. Musze w koncu jakos sie przelamac i skonczyc te 14 dni.. niby to tylko 14 dni ale czasami az..14
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Hej ! gdzie są wszyscy? u mnie piękna pogoda ale zdecydowanie za gorąco zeby siedzieć na dworzu dlatego jestem przed komputerem
![]() jak narazie zjadłam Ś-serek 3% + czerwona herbata P-wędlina + trójkącik light+pomidor O-Ryba+kalafior Narazie tyle ale do wieczora jeszcze sporo czasu więc później dopiszę reszte trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Nie no, musze odezwac sie w tym watku, bo jak was czytam kochane dziewczynki to mi rece opadaja i nie chce zebyscie sie katowaly tak ta dieta
![]() Ja kiedy zaczynalam 1 faze sb myslalam, ze padne oi 2 dniach. Nie umialam wogole jesc - czytaj jesc czegokolwiek bez chleba ![]() Dzis mija moj 16 dzien diety, a ja calkowicie zmienilam swoj sposob zywienia. Jestem jakby inna osoba! Wogole mnie nie ciagnie do chleba. Zastanawiam sie nawet czy juz na stale z niego nie zrezygnowac. Nie tesknie za nim. Jest mi obojetny. Bedac na 1 fazie odliczalam cierpliwie dni kiedy bede mogla zjesc moje ukochane owoce...od 2 dni powinnam byc na 2 fazie. Ale nie jestem, ciagne dalej 1f. Nawet nie mam ochoty na owoce. Dziwne, prawda? Moze jednak sie na nie skusze w przyszlym tygodniu, bo szkoda zmarnowac sezon letni ;-) Tak sie przyzwyczailam do sb, ze rzeczywiscie plazowanie stalo sie moim normalnym sposobem odzywiania sie. Wogole nie chodze glodna. Nie mam zadnej obsesji na temat jedzenia itp. Pelna harmonia. A teraz do rzeczy. Dziewczyny: albo jestescie na scislej 1 fazie i przestrzegacie zasad, albo o dupe rozbic to wasze plazowanie ![]() KAWA - mozecie pic z kofeina lub bez. Mcie ochote pol-na-pol z mlekiem, prosze bardzo. W koncu szklanka mleka dziennie dozwolona. Natomiast nie wiem jak to jest z kawa zbozowa, ale lepiej odstawic. Kawy tez nie trzeba ograniczac, bo jesli ktos pada na pysk to i 3 razy dziennie wiem, ze kobietki pily. JOGURTY i NABIAL - dozwolony. Wcinajcie serki wiejskie, chude biale serki i twarozki. Ja jem jogurty naturalne bez cukru 1% Jogovita z firmy Zott, serek figura 3 % (bo jest bez soli, a ja tych z sola nie lubie). Jesli nie mozecie dostac 3 % serkow to wcinajcie serki wiejskie 5%. Inne dziewczyny tez je jadly i chudly. Tu chodzi przede wszystki o wyeliminowanie cukrow i zmniejszenie spozycia weglowodanow. Wiec jesli zdarzy wam sie zjesc produkt wyzej oprocentowany w zawartosci tluszczu to nic zlego sie nie dzieje (z koncu jemy mozzarelle 45%), natomiast zjedzenie batonika itp rujnuje nasze dazenie do stabilizacji cukru we krwi, unormowania wydzielania insuliny itp. Uff, chyba tyle. I macie prace domowa na weekend ![]() Przeczytajcie watki na temat SB na Kafeterii czy kuchnia.o2 - Czarna Oliwka. Ja czytam watek (bo jest krotki): http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=11503&start=0 Pamietajcie, ze dieta sb przeszla modyfikacje i wczesniej zakazane produktu mozna juz jesc. Wiec tez musicie zaktualizowac swoja wiedze na temat sb ![]() Buziaki i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Witam Magdę.P! ![]() Dziś mój trzeci dzień I fazy. ![]() ![]() Muszę znaleść jakiś dobry przepis na jutro na obiad bo w tygodniu nie miałam czasu niczego wymysleć i jadłam raczej nieskomplikowanie rzeczy. Jeżeli ktoś ma jakiś dobry pomysł na obiad i chciałby się podzielić to bardzo proszę - będę wdzięczna! Jak ja wypróbuję coś dobrego to też napiszę! Jak Wam minął dzień na SB??? Pozdrawiam ciepło!
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj grzeszyłam
Pewnie przez to ze zkaonczenie roku skzolnego i w ogóle.. ![]() Sniadanko dietetyczne.. później MUSLI ![]() ale waga jak spadła tak nie wchodiz do góry, na pocztaku bylo 64 ( w porywach 65) a teraz 61 ... a od jutra dalej ciagne diete.. od nwoa 2 tygodnie I fazy... czy moze kontunuowac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Ja to jem takie rzeczy jakbym w ogóle nie była na diecie
![]() Wstyd mi za siebie... Oprócz plażowej jajecznicy na śniadanie, drugiej na obiad i kilku ogórków zjadłam dziś 3(!!!!!) lody i jakieś chrupki. Od poniedziałku spróbuję jeszcze raz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Eh dziewczynki jestem 4 dzien na tej diecie i powiem Wam trudno jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki. Można się przyłączyć do was?
Ja (niby) zaczęłam SB od wtorku. Tylko tak jakoś kurde wyszło, że codziennie wcinałam truskawki. No nie moge się powstrzymać. Takie pyszniaste są i niedługo się skończą. No nic, przyłączyć się przyłączam. A z truskawkami zobaczymy jak będzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
ijaa- super że kolejna dziewczyna będzie z nami na SB.
Ja dzisiaj wieczorem zjadłam troche za duzo ale były to dozwolone produkty. do dzisiejszego jadłospisu musze dodać jeszcze wędline+2trójkąciki light, a później jeszcze chudy biały ser Dzis strasznie mnie ciągnęło do truskawek ale się nie dałam ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Kasiula24 gratulacje
![]() Ja bez grzechów odejśc sie nie mogę. Te truskawki mnie za bardzo ciągną. Pocieszam się tylko faktem, że to truskawki ,a nie tabliczki czekoladek. ![]() ![]() Zrobię sobie chyba teraz wstęp do SB. Czyli I faza + truskawki. A jak tylko się one skończą, I faza bez żadnych odstępstw. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.