|
|
#91 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: seks
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sa kobiety ktore ich nie znosza i tyle. Sama zakladam szpilki baaardzo rzadko i tez mam piekne nogi i jakos moj facet nie truje mi tylka bym w szpilach biegala . Wole sportowe buty Van's moje ulubione i mam ich bardzo duzo rozne kolory i moj partner widzi mnie sexi w nich . A ty znajdz sobie dziewczyne lubiaca seks I szpilki .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem ciekawa, jak rozwinęła się sytuacja. Przeczytałam cały wątek i szczerze powiedziawszy to stwierdzam, że może i dziewczyna ma małe libido, ale w połowie zasługą tego jest to, w jaki sposób się do niej zwracasz. Kłoda? Emerytka? Szpilki? Pończochy? Pogubiłam się w tej relacji. Z jednej strony bratnia dusza, a z drugiej uparcie dążenie do zmiany jej 'pod ciebie' i twoje widzimisię.
Wyjścia z sytuacji? Poważna rozmowa. Albo zostajecie w związku i skupiacie się na nim i budujecie więź patrząc wzajemnie na swoje potrzeby i emocje. Albo rozstajecie się. Nigdy nie ma nic po środku. No chyba, że chcecie tkwić w związku, który jest bo jest. Tylko to trochę takie nie fair względem drugiej osoby. 'Nie chce kończyć związku, bo boję się, że nie spotkam już kogoś takiego' - i tym sposobem nie dajesz jej i sobie znaleźć tą właściwą osobę. A jeśli jednak jesteście sobie pisani to wyszukaj w słowniku znaczenie 'akceptować kogoś' lub 'tolerować cos'. Nikt nie lubi, jak się go zmienia. Po za tym... Miałam wrażenie z że ciągle marudzisz i cokolwiek by ktoś nie proponował to ty i tak nie byłeś zadowolony. To tylko i wyłącznie twoje życie. Nikt nie powie ci, jak i z kim masz je przeżyć. Jeśli kochasz, znajdziesz sposób, żeby do niej dotrzeć. A jeśli ona nie chce, żebyś do niej docierał to odpowiedź na twoje rozkminy jest jedna. Po prostu koniec. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Uwazam,ze autor jest z Nia z przyzwyczajenia bo nic mu w niej nie pasuje ale twierdzi ,ze nie pozna drugiej takiej cudownej i zostanie do konca zycia sam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Sa kobiety ktore ich nie znosza i tyle. Sama zakladam szpilki baaardzo rzadko i tez mam piekne nogi i jakos moj facet nie truje mi tylka bym w szpilach biegala . Wole sportowe buty Van's moje ulubione i mam ich bardzo duzo rozne kolory
i moj partner widzi mnie sexi w nich . A ty znajdz sobie dziewczyne lubiaca seks I szpilki .