seks - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-10-27, 02:17   #91
Ashia
Rozeznanie

Dot.: seks

Cytat:
Napisane przez MarekPe Pokaż wiadomość
A to nie działa tak, że jak się kogoś kocha to jest się w stanie dużo rzeczy dla tej osoby zrobić?
Zawsze chciałem przy niej wyglądać atrakcyjnie. To normalne.

Gorzej, że ona nie ma takiej potrzeby...

Chodzi o motywowanie z dwóch stron siebie. Zawsze chciałem, żeby powiedziała mi że fajnie jakbym miał fajniejszy brzuch czy coś. A ta cisza. Obojętność i marazm. Jest jak jest i żadnej chęci bycia lepszym.
Ja uwazam, ze masz calkowita racje, w moim zwiazku motywowanie sie nawzajem nas bardzo nakreca. Dzieki temu czujemy sie dla siebie atrakcyjni, szczerze mowimy, co chcemy zmienic, co naprawic, szczerosc, rozmowa i zaufanie to podstawa.
Ashia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-27, 07:54   #92
AsteriK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MarekPe Pokaż wiadomość
Tak, teraz rozumiem. Lepiej późno niż wcale. Ale czasu nie cofnę, co się stało się nie odstanie. Nie mam też szansy na naprawę. Chyba rzeczywiście czas odejść i schować sobie do kieszeni wszystkie te wspomnienia.

Jak tu tylko sobie poradzić z tym idealizowaniem jej.
Autorze i jak tam? Rozstaliscie sie? Przeczytalam wszystkie Twoje wpisy i powiem Ci, ze sprawiasz wrazenie wiecznie niezadowolonego. Seks to jedno ale te szpilki , ktore sobie ubzdurales ,ze ma zakladac bo ma piekne nogi to smieszne .Sam sobie pochodz w szpilkach i zobaczysz jak to jest Sa kobiety ktore ich nie znosza i tyle. Sama zakladam szpilki baaardzo rzadko i tez mam piekne nogi i jakos moj facet nie truje mi tylka bym w szpilach biegala . Wole sportowe buty Van's moje ulubione i mam ich bardzo duzo rozne kolory i moj partner widzi mnie sexi w nich . A ty znajdz sobie dziewczyne lubiaca seks I szpilki .

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
AsteriK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-28, 22:17   #93
savior_
Raczkowanie

Też jestem ciekawa, jak rozwinęła się sytuacja. Przeczytałam cały wątek i szczerze powiedziawszy to stwierdzam, że może i dziewczyna ma małe libido, ale w połowie zasługą tego jest to, w jaki sposób się do niej zwracasz. Kłoda? Emerytka? Szpilki? Pończochy? Pogubiłam się w tej relacji. Z jednej strony bratnia dusza, a z drugiej uparcie dążenie do zmiany jej 'pod ciebie' i twoje widzimisię.
Wyjścia z sytuacji? Poważna rozmowa. Albo zostajecie w związku i skupiacie się na nim i budujecie więź patrząc wzajemnie na swoje potrzeby i emocje. Albo rozstajecie się. Nigdy nie ma nic po środku. No chyba, że chcecie tkwić w związku, który jest bo jest. Tylko to trochę takie nie fair względem drugiej osoby.
'Nie chce kończyć związku, bo boję się, że nie spotkam już kogoś takiego' - i tym sposobem nie dajesz jej i sobie znaleźć tą właściwą osobę.
A jeśli jednak jesteście sobie pisani to wyszukaj w słowniku znaczenie 'akceptować kogoś' lub 'tolerować cos'. Nikt nie lubi, jak się go zmienia.
Po za tym... Miałam wrażenie z że ciągle marudzisz i cokolwiek by ktoś nie proponował to ty i tak nie byłeś zadowolony.
To tylko i wyłącznie twoje życie. Nikt nie powie ci, jak i z kim masz je przeżyć. Jeśli kochasz, znajdziesz sposób, żeby do niej dotrzeć. A jeśli ona nie chce, żebyś do niej docierał to odpowiedź na twoje rozkminy jest jedna. Po prostu koniec.

savior_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-29, 07:53   #94
AsteriK
Raczkowanie

Uwazam,ze autor jest z Nia z przyzwyczajenia bo nic mu w niej nie pasuje ale twierdzi ,ze nie pozna drugiej takiej cudownej i zostanie do konca zycia sam

AsteriK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości