![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skąpstwo czy roszczeniowa panna 🤦🏼☠♀️
Pedro94, siebie też uważasz za pomarszczony, mniej miły w dotyku drugi gatunek w porównaniu z dziewietnastolatkiem? Czy mężczyzn mierzy się inaczej?
Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka Edytowane przez wlosomaniaczkaaa Czas edycji: 2023-05-02 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Za samo takie ocenianie drugiego człowieka miałby u mnie dożywotniego bana na cokolwiek, nawet koleżeństwo.
29latki toś Ty chyba na oczy nie widział, ale wcale mnie to nie dziwi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie wiem dlaczego was tak boli to co mówię, czy próbujecie się ie same oszukiwać czy jak ale to oczywiste że kobiety są najatrakcyjniejsze w wieku 21-23 lat Edytowane przez Pedro94 Czas edycji: 2023-05-02 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Z takimi mundrościami, jakie tu wygłaszasz, to już w sumie nie dziwię się, że kobiety z przedziału wiekowego 25-30 lat, z którymi się spotykałeś, chciały cię co najwyżej do łóżka
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;89570172]mnie nie boli to, co mówi randomowy chłopaczek na damskim forum, mnie to śmieszy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja jestem w tym przedziale wiekowym i takiego pana bym nie chciala nawet do łóżka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Moje mądrości to powiedzenie, że młodsze kobiety są przeciętnie bardziej atrakcyjne od starszych. Co jest oczywistą oczywistością i nie wiem jak z tym dyskutować. Oczywiście zdążają się wyjątki, gdy któraś o siebie zadbała, schudła i wygląda lepiej. Ale przeciętnie to wszyscy się starzejemy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Potwierdza się teoria, że faceci na tym forum to porażka xd
P.S. cellulit to normalna skóra, a rozstępy powstają już rży dojrzewaniu i nie tylko u dziewczyn xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Mnie tam nic nie boli, ale nieco dziwi.
Tylko "nieco", bo jednak masz bardzo płytkie podejście do relacji, więc w zasadzie wszystko pasuje. Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- ...aczkolwiek głupio byłoby mi imprezować mając lat 30, będąc niezalezna z 19, który by mi stawiał drinki z kieszonkowego, które dostaje od rodziców. No chyba, że takim dzieciakom tylko się stawia. Ale to też jakieś takie tatuskowanie. Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
a mi się wydaje, że z cellulitem jest właśnie na odwrót, bo 20latki mając statystycznie lepszy metabolizm nie czują potrzeby ćwiczyć, więc mimo niskiej wagi ten cellulit jest, a u 30latek metabolizm spada, więc zaczynają bardziej o siebie dbać, a ćwiczenia + dieta = gładsza skóra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
A zresztą cellulit nie każda ma. Nie miałam go ani będąc nastolatką, ani mając lat 20, 30 czy 40. A do szczupłych już od jakiegoś czasu nie należę. Zmarszczki też dopiero koło 35 roku życia zaczęłam zauważać, nie licząc mimicznych na czole, które miałam już jako 16 latka.
Nie mówię, że 19 latka ma gorsze ciało niż 30 latka, ale nie zawsze ma lepsze. 30 tka to jeszcze nie czas zmarszczek i obwisłej skóry, a najczęściej kobiety wtedy potrafią już dobrać fryzurę, ciuchy i makijaż do urody i mają na to pieniądze. A u nastolatek różnie bywa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
[1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89570197]a mi się wydaje, że z cellulitem jest właśnie na odwrót, bo 20latki mając statystycznie lepszy metabolizm nie czują potrzeby ćwiczyć, więc mimo niskiej wagi ten cellulit jest, a u 30latek metabolizm spada, więc zaczynają bardziej o siebie dbać, a ćwiczenia + dieta = gładsza skóra.[/QUOTE]
Może i tak jest ale jaki procent kobiet o siebie dba? Na pewno nie więcej niż 10. Tzn dba - do kupowania jakichś super kremów to wiadomo że są pierwsze, ale żeby ogarnąć dietę, nie żreć syfu i pójść na siłownię to już wymaga zbyt dużo wysiłku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skąpstwo czy roszczeniowa panna 🤦🏼☠
W moim otoczeniu większość kobiet o siebie dba. Ale mam wrażenie, że u ciebie dbanie ogranicza się do zasuwania na siłce i restrykcyjnych diet byle by nie przekroczyć 50 kg na wadze. To faktycznie większość kobiet po okresie dojrzewania nie będzie się wpisywało w te wyśrubowane wymagania, które obejmują chudość przy całkowity brak celulitu, jakichkolwiek niedoskonałości czy zmarszczek itp. Po prostu masz jakieś nierealne wyobrażenia na temat ludzkiego ciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Z dbaniem o siebie rzeczywiście różnie bywa. W szczególności panowie potrafią się nieźle zapuścić po 30.
Ale zadbani fizycznie i emocjonalnie 30latkowie obu płci, to dla mnie szczyt atrakcyjności. Są dojrzali, ale ciągle młodzi. Mają środki, ugruntowane poglądy. No ale jeśli dla kogoś głównym wyznacznikiem atrakcyjności jest gładkość skóry, to pozostaje mi tylko szczerze nie zazdrościć podejścia. Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Wiem, ja tutaj nie przyszedłem bronić mężczyzn. Mam kolegów, w swoim wieku i starszych i większość z nich nic ze sobą nie robi. Ostatnio była u mnie dziewczyna, którą niedawno poznałem i jak wyszła z łazienki to powiedziała, że jest w szoku, bo mam "kosmetyki" do dbania o cerę, a jeszcze do tej pory w swoim życiu nigdy u żadnego faceta w łazience ich nie widziała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem po co prowadzić takie statystyki, że NAJCZĘŚCIEJ coś tam, bo przecież nie spotykasz się z całą populacją kobiet, tylko z daną jednostką. Natomiast teksty, że w okolicach 30 o siebie dba tylko z 10% kobiet to raz, że Instytut danych z dupy, a dwa że zwyczajnie nie jest prawda. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- A poza tym jakiej projekcji? ![]() Moim głównym priorytetem przy szukaniu partnera nie była jędrność ciała. Edytowane przez PumpkinEyes Czas edycji: 2023-05-02 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sent from my FP4 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89570240]Tak, brak dbania o cerę i ciało to domena zwłaszcza polskich mężczyzn po 30. Musimy jeszcze poczekać aż dotrą do Polski trendy z Azji/zachodu i przestanie to być uznawane za "pedalskie". Nie wspominając o tym, jak ilość spozywanego alkoholu wpływa na wygląd cery i ciala
Sent from my FP4 using Tapatalk[/QUOTE] Dbanie o cerę to jest pikuś. Większym problemem jest brak dbania o jakikolwiek rozwój intelektualny czy zdrowie w tym badania kontrolne, dietę jeśli coś jest nie tak albo stan uzębienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rany jak mnie nudzą ci mansplainerzy wykopowi, trzy jedne i te same "argumęty" w koło, p0lki, ściana od 40stki i betabankomaty (bo baby leco na kase i to jes złe, chopy leco na młodość to to jes dobre, bo to natura). Tylko jakoś nadal te mireczki siedzą i się nawzajem brandzlują, bo ani starsze, ani zagraniczne, ani nawet biedne samotne matki nawet nie spluną w ich kierunku. Chopie młode laski mogą i wolą imprezować z młodymi Chadami zamiast twoje zakola gładzić, nieraz się któraś dla hecy prześpi bo czemu nie, ale iść przez życie? Musiałaby durna być. One są w swoim prime time i mają dostęp do prime males nieograniczony - skoro to rozumiesz, to czemu nagle masz ból dupy, że w twoją stronę to także działa, nie tylko w stronę kobiet?
Your teeth is how you breathe. Edytowane przez Gravitsappa Czas edycji: 2023-05-02 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Animal Liberation
|
Dot.: Skąpstwo czy roszczeniowa panna 🤦🏼
![]()
Pedro mocno zajeżdża wątpliwej jakości mądrościami z Wykopu lub Braci Smalców, zdradzają go np. te teksty o pomarszczonych 29 latkach.
Założę się, że to kolejny chłop który nie spotyka się z nikim, a raczej - z żadną. Gdyby wyszedł ze swojej pieczary musiałby widzieć, że mało która 29 latka ma jakiekolwiek zmarszczki, to na przykład. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Snowdrop_ Czas edycji: 2023-05-02 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli nie widzisz różnicy między zdaniem "przeciętnie kobieta wygląda lepiej w wieku 23 lat niż w wieku 33 lat" Oraz "różnice wieku i statusu w związku mogą prowadzić do nadużyć" To ci ja pokaże. Pierwsze jest pokazaniem pewnej oceny, poglądu, doświadczenia. Drugie to tylko teoria. Pewnie ze różnica wieku może prowadzić do nadużyć, ale MOŻE prowadzić, co oznacza że jest tutaj potrzebna wola jednej osoby do nadużywania. Równie dobrze można powiedzieć, że różnica wzrostu w związku może prowadzić do nadużyć, bo wyższy i silniejszy mężczyzna przecież będzie w stanie bez problemu zgwałcić kobietę która się nie obroni. A jakoś nikt tego argumentu nie podnosi. Dlaczego? Ja jeszcze raz mówię że uwielbiam kobiety, nie jestem żadnym incelem, spotykam się z kobietami w różnym wieku, podobają mi się kobiety starsze ode mnie. Tylko pozwoliłem sobie zauważyć, że kobiety są bardziej atrakcyjne FIZYCZNIE kiedy są młodsze i o to rozbija się cała dyskusja. Możesz się z tym nie zgadzać - spoko, ale to kwestia gustu i nie wiem jak ktokolwiek ma tutaj tę dyskusje wygrać. Po prostu straszny ból tyłka widać kiedy rozmawia się o związkach gdzie facet jest 10 lat starszy. Od razu przypisuje mu się jakieś niecne zamiary, albo że on te biedna dziewczynę wykorzystuje. Gdzie po prostu może spotkała się dwójka ludzi którzy się kochają. Nie będę tutaj wchodził z jakimiś licealistkami bo to faktycznie trochę inne stadium życia. Ale serio. Rozmawiając ze studentkami 1 roku i 6 roku medycyny nie widzę żadnych wielkich różnic ani w dojrzałości, ani w zakresie tematów o których mogę z nimi rozmawiać, ani w ogóle w tym jak wygląda ich życie. Edytowane przez Pedro94 Czas edycji: 2023-05-02 o 12:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli ktoś wybiera dużo młodszą partnerkę, bo się kieruje względami fizycznymi to w sumie zgadza się z wszystkim co piszemy od początku. Z góry ma podejście przedmiotowe do drugiego człowieka, czyli ogromny potencjał, żeby nadużywać swojej pozycji i krzywdzić taką osobę. Przecież wiecznie taka osoba nie będzie w 'prime time', więc po co wchodzić z nią w związek, jak nie po to, żeby zmarnować jej czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
BAN stały
|
Cytat:
chłopie, serio. pogrążasz się z każdym postem. chcesz uchodzić za takiego atrakcyjnego adonisa, za którym nastolatki się uganiają, a wychodzi na to, że Ty chyba w ogóle blisko kobiet nie bywasz. już nie mówiąc o tym, żeby jakąś widzieć nago i oceniać jędrność ciała ![]() ![]() chyba już wiadomo czemu żadna rówieśniczka nie jest Tobą zainteresowana. tak żenująco niskiego poziomu umysłowego to dawno nie widziałam to naprawdę śmieszne jak wysokie ego mają co niektórzy i jak bardzo opinia o sobie rozmija się z rzeczywstością wizaż nigdy nie zawodzi - co wchodzę na intymne, to co raz śmieszniej (nie mylić z zabawniej) ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Sodalite Czas edycji: 2023-05-02 o 13:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pogrubione - nope, jeśli już traktujemy to w kategoriach teorii, to oba stwierdzenia są tak samo teoretyczne, bo owzem młoda kobieta MOŻE wyglądać o niebo lepiej ale nie musi. Jak nie widzisz różnicy między 1 rokiem studiów a 6 to chyba nikt ci nie trafi do rozsądku, akurat okres studiów jest jednym z najbardziej rozwijających i zmiennogennych w życiu człowieka, jak dla ciebie nie ma różnicy między 20 a 26 lat no to być może inni ludzi cię intersują wyłącznie na cielesnym poziomie.
![]() |
![]() |
#117 |
uparta chmura
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
No ale skoro te atrakcyjne 20-tki na Ciebie lecą, chcą imprezować i pasuje im Twój tryb życia, to gdzie problem? Skoro jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- No właśnie nie ma problemu. Problem mam w tym że jestem antagonizowany przez wizażanki za to że się z nimi spotykam i chciałem poruszyć ten temat i zrozumieć dlaczego jest to odbierane jako złe i negatywne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.