|  2006-09-01, 10:53 | #91 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Wiele kosmetyków- pielęgnacja apteczna, włosy, kolorówka i inne- częste dokładki

Witam, piszę tu, gdyż masz zapchane pw. Chcę tylko spytać, czemu dorrisha nie otrzymała odpowiedniej przekupki za wymianę w której musiałam interweniować? pzdr | 
|     |   | 
|  2006-09-01, 11:03 | #93 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Wiele kosmetyków- pielęgnacja apteczna, włosy, kolorówka i inne- częste dokładki

To proszę o naprawienie zaległości i wystawienie przekupki która odzwierciedla konieczność interwencji moda. pozdrawiam | 
|     |   | 
|  2006-09-01, 12:01 | #94 | 
| Przyczajenie | 

Interesuje mnie dior so cheek kron VIP  i samoopalacz deborah zapraszam do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142213 | 
|     |   | 
|  2006-09-01, 12:03 | #95 | 
| Przyczajenie | 

Interesuje mnie dior so cheek kron VIP  i samoopalacz deborah zapraszam do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142213 | 
|     |   | 
|  2006-09-01, 12:16 | #96 | 
| Rozeznanie | 

Morenko jesli mozesz to wyedytuj ten fragment z kopia mojego watku bo strasznie duzo miejsca zajmuje niepotrzebnie    A co do twoich kosmetykow to niestety raczej nic dla siebie nie widze- jesli masz cos jeszcze - najchetniej z rzeczy ktore wymienilam w pierwszym poscie to daj znac   | 
|     |   | 
|  2006-09-01, 15:06 | #97 | 
| Raczkowanie | 

Kenzo bylas zainteresowana u mnie blyszczykiem Revlon, do tej pory nie otrzymalam odpowiedzi czy interesuja Cie moze dwa z tej samej serii?

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-09-01, 15:59 | #98 | 
| Przyczajenie | 

Hej   znajdziesz coś u mnie? | 
|     |   | 
|  2006-09-06, 14:26 | #100 | 
| Rozeznanie | 

hej wiem, ze filtr Aqua Lait chcesz wymienic na jakis inny filterek ale moze wymienilabys go na ten olejek co Ci sie u mnie podobal? Jesli bys tak chciala to daj znac ok? pozdrawiam    
				__________________ mró. | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2006-09-07, 07:03 | #102 | 
| Zadomowienie | 

Witaj   Kenzo widzę że wyminiasz AL, co zrobił  Bo ja go podejrzewam o zapchanie na linii żuchwy  Jak było na wakcjach??? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.