![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
![]()
A jakie kosmetyki by Cię interesowały
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
![]()
A czy mogłabym poznać długość topika, ale z ramiączkami. Bo chyba podałaś bez ramiączek
![]() ![]() Dax Cosmetics jest lepszy. Ale w sumie to zależy czego wymaga Twoja cera. Erisa bardziej nawilża i odżywia i ślicznie pachnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Markowe ciuszki w rozmiarach S/M! Zobacz koniecznie ;)
Witaj, pisałaś u mnie w wątku. Mnie u Ciebie podoba się tlko różowa siateczkowa bluzia.
A masz coś jeszcze poza wątkiem?? wiele oddam za bolerko, bluzeczki typu long a także discmena. Odpisz u mnie w wątku. A jak w ogóle masz coś fajnego poza wątkiem to napisz co.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja się tak dopytuje bo mam prawie 1,80 cm wzrostu
![]() ![]() Ale jak mówisz, że spokojnie do 50 cm można ją wydłużyć to powinna być dobra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Hej, widze że
2. Świetna, bardzo oryginalna bluzeczka kupiona w Imitzie, rozmiar S jest jednak nadal aktualna? ![]() Masz jakies wyrażniejsze fotki? Jakie są wymiarki, stan i czy znajdziesz coś w zamian/ ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
A co to za materiał http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1158849066 ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
no wiec tak ta zielona bez rekawow zawiazywana na szyje by na mnie pasowala ale ta szaro zielona bluza kompletnie nie moj rozmiar
![]() a napisz mi jescze wymiary tej : Świetna, bardzo oryginalna bluzeczka kupiona w Imitzie i jaki to material ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
.
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
1. Biała tuba w lekko swiecace kwadraciki, sciagana i wiazana po bokach rozmiar S 2. Żólta bluzeczka long, rozmiar z metki 38/40 ale to typowa M-ka 3. Bluzeczka moro na zatrzaski u góry, styl polo, Only by Vero Moda, rozmiar L (jak na moje M) ja nosilam przy S ![]() 4. Różowa bluza z kapturem rozmiar XS/S 5. Long tuba z New Yorkera, ani razu w niej nie wychodzilam ![]() Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2006-10-26 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dokładka :d
1. Czerwony topik Fishbone z New Yorkera, rozmiar XS, po boku biala siateczka 2. Zielona bluzeczka typu long z Reportera, wiązana na szyi dodatkowym żółtym paseczkiem, rozmiar M ale ja noszę S i lezy super ![]() 3. Bluzeczka w paseczki, pod spodem biały material dajacy efekt 2 nałożonych na siebie bluzeczkek, dłuzsza, z napisem, rozmiar S 4. Czarna bluza 'na ramiona' Only, z takiej jakby czarnej grubszej siateczki na białym materiale daje efekt delikatnych kropeczek, po boku srebrno-bialy pasek, na dole i na rekawach sciagacz, rozmiar S 5. Fioletowa bluza kupiona w Trollu rozmiar S Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2006-10-08 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jeszcze
![]() 1. Szary bezrekawnik St.Oliver rozmiar 36 2. Brązowa welurowa bluza rozmiar L, na mnie za duża 3. Biala spodniczka przed kolana z moją radosną twórczością ![]() 4. Mini z cienkiego dzinsu, rozmiar 38, ma odpruta jedna kieszen z moja twórczością z różowych cekinów :P cała przeszywana różową nitką Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2006-10-05 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() 1. Bluzeczka Amisu z New Yorkera, czarna z różowymi brokatowymi paskami, rozmiar XS ale będzie dobry też na S, oddam tylko za coś super ![]() 2. Spodnie Vero Moda ze sciagaczami na dole, podwijane do 3/4, szerokie, z ciekawymi dużymi kieszeniami, rozmiar XS 3. Bluzeczka bez ramiączek z Ravela rozmiar L ale będzie dobrze leżeć też na M, mi przy S troche do niej brakowalo ![]() 4. Spódniczka Ravel by Arkadius rozmiar S, niesamowicie oryginalna, raz ubrana, jednak troche nie moj styl :P Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2006-10-05 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
dokładeczka
![]() 1. Kurtka Big Star z jakby pianki, kolor fioletowy, rozmiar M 2. Krótka czerwona bluzeczka z napisem Rock, rozmiar S 3. Biała bluzeczka w srebrne brokatowe napisy, rozmiar M 4. Spodnie rurki, kolor szary, firma Crocker, rozmiar S, oddam za coś fajnego Wymiarki: pas: na lezaco 35 ale bardzo sie rozciagaja, ja nosze ok 39 w pasie i sa dobre nogawka wew: 79 cm zew: 103 cm stan: 20 cm nogawka na dole:19 Dość mocno się rozciągają Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2006-10-16 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze
![]() Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2006-10-05 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
![]() 1. Błękitna kurteczka wiosenno-jesienna ze ściągaczami, noszona jeden sezon, rozmiar M, ale na S tez bedzie ok 2. Rękawki z miejscem na kciuk kupione w New Yorkerze, ale jakos ich nie nosiłam ![]() 3. Plecaczek firmy House, biały z różowym tyłem, w rozowo-turkusowe wzorki 4. Biała bluzeczka H&M rozmiar M Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2006-10-05 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Więc oprócz tamtej bluzeczki interesuje mnie: -Tuba z New Yorkera, ani razu w niej nie wychodzilam rozmiar M, ale to chyba małe M, raczej S -Bluzeczka Amisu z New Yorkera, czarna z różowymi brokatowymi paskami, rozmiar XS ale będzie dobry też na S -Spodnie rurki, kolor szary, firma Crocker, rozmiar S Jakie są wymiarki tych rzeczy, ich stan i czy znajdziesz coś w zamian? ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
hej, niestety nic
![]()
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...&d=1158849066? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Wiec podoba mi sie jeszcze to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1160066845
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.