![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z kim się kojarzą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Demonik - Cristobal, Smok, Ch. Jourdan Eau de Parfum
E - Asja, Asja, Asja ![]() Selene- Obssesion, Innocent, Cashmir Beliczek - Shilamar, Pączek róży Eenax - Petite Cherie Kokakola - Le Feu, Flowerbomb Eternity - Envy Mulier - Pure Poison Burn - Amour, Shiny Creation Lalesia - Miss Dior Cherie Rachela - Nomadic Evee- pachnie mnóstwem zapachów ![]() Neonka28 - ILA, All About Eve Homyk - Lou lou Dreamer- Angel m23p31 - Baby Doll tulipanka - Eau des Merveilles I chyba tyle pamiętam, jak kogoś sobie jeszcze uzmysłowię to dopiszę. Jesteście boskie Kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
BAN stały
|
Z kim się kojarzą?
Cytat:
![]() ![]() EC to przeczyta i sama jakos znajdzie do Ciebie drogę ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2006-10-12 o 13:55 Powód: połączyłam posty ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
O zapomniałam
![]() Szaja kojarzy mi się z Angel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Widze, ze ja sie nie kojarze.
Widac wiecej slucham niz mowie - wiecej czytam niz pisze ![]() A oto moje skojarzenia: Mona - oczywiscie z Shalimarem a jakze, homyk - z Lou Lou i Madness tulipanka - ze Smokiem Cartiera Hvid - z ciezszymi babciowatymi zapachami kupowanymi w ilosciach hurtowych konfitura - z Caleche beliczek i Selene - z Casmirem E - Asja i jeszcze raz Asja plus Roma i Venezia szaja, biedronka - z Edenem Dreamer - z Safari, Blonde i fikusna buteleczka Oh lala olcia7 - z Image Cerruti Eenax - z Maroussia i duza iloscia probek...eksperymentow zapachowych neonka - z prelkami z allegro a ropuszka - ze wszystkimi zapachami ktore sa i ktore beda i demonik - ze Smokiem Cartiera...czujnoscia, cierpliwoscia, nie udawana uprzejmoscia i rzeczowymi odpowiedziami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Z kim się kojarzą?
No i oczywiscie ostatnio poznana
moja bratnia dusza z Edenu...biedronka26 ![]() Mialam juz nie pisac, ale jednak dodam, ze: mulier - kojarzy mi sie roznie : z weryfikacjami aukcji... z Envy, Envy i jeszcze raz Enwy plus pure Poison no i oczywiscie 24 Faubourg z forum milo...z priv mniej niestety ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-11-16 o 00:32 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Orioni, a jakże, Ty także kojarzysz mi się najlepiej jak tylko można, bo z Shalimarem (o którego pytałaś namiętnie) i zakupami w ciemno
![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widzisz tak juz jest, że jak widać nie wszystkie musimy pałać do siebie bezgraniczną sympatią i nie zawsze musimy akceptować swoje wzajemne zachowania ... na szczeście ... Ty kojarzysz mi się ze smokiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiscie ze palac bezgraniczna sympatia do wszystkich nie musimy... ale bez przesady...tez nie nalezy chyba byc czepialskim i kultura zawsze jest wskazana... "tylko maly czlowiek odbiera wszystko jako atak na siebie" Ja tam brzydze sie np przewrotnoscia, tez staram nie kierowac uprzedzeniami i stosowac do zasady: zyj i daj zyc innym, co nie oznacza ze jak ktos na mnie pluje to uznam ze to deszcz pada... Mnie tam zawsze boli jak ktos potraktuje mnie niesprawiedliwie. Apropo skojarzen to jak moglam pominac... Pomadka kojarzy mi sie najbardziej z Mahora... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Z kim się kojarzą?
Oby to były prorocze słowa
![]() Szaju, oczywiście Angel ![]() ![]() ![]() Orioni, kojarzysz się, kojarzysz... tylko akurat ten zapach był dla Ciebie wielkim rozczarowaniem ![]() ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-11-16 o 00:33 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aby skończyć ten średnio przyjemny dla mnie wątek przyjmijmy że mam tendencję do niesprawiedliwego oceniania Ciebie, ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Z kim się kojarzą?
Fakt jest faktem !
Mona...E...prawidlowe skojarzenia...tak bylo ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-11-16 o 00:37 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Eeehhh-widzę że większości kojarzę się z Envy i Dolce Vitą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Ser był oczywiscie dla psa, ale kochana E obdzieliłaby nim i kota
![]() A czerwona kula to moja wielka miłość. Obok Angel chyba największa ![]() Jeszcze skojarzenia z Beliczkiem ![]() ![]() Edytowane przez szaja Czas edycji: 2006-10-13 o 09:52 Powód: dodatkowe skojarzenia:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Jejku, jaki obszerny watek! Ja niestety nie jestemw stanie sobie dokladnie skojarzyc wszystkich zapachow z Osobami, ale tak mniej wiecej:
Kasiulka -Gucci II, Light blue Demonik - Angel Eternity - Eau de Charlotte, Ombre Rose Selene - Elziabeth Arden, nie wiem czemu ![]() Pistacja - Omnia Ja mam straszna skleroze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
Jeszcze Ropuszka ostatnio z Insolance, wcześniej z 2000 Et Une Rose (mój obsesyjny wątek) i z fiołkami Penhaligons, z La Violette Annick Goutal i wszystkim co zawiera fiołki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Teraz moje pierwsze skojarzenia:
Demonik- Dolce Vita i (slubna) Gloria ![]() Mad i Edyta- EC Mulier- Allure, Pure Poison, E- Asja, asja, asja... Pomadka- Mahora, Neonka- ILA, Mona Lisa- Shalimar, Eternity- Envy, Tulipanka-Oriental Summer, Ogrodek Nilowy, Burn- Diesel Plus Plus, Baby Doll, Kasiulka- gucci edp II Eanax- maryska, Jesebel- Messe, My Queen, Rozterka- L'or, Silver Rain, Koko- Dune ![]() Sabi- LF i Miracle, Evee- Zagorsk i Agent P. Homyk- Madness, Lou Lou, Doridee- Desnuda, Sarenka- Lolita, Neonatura Cocon, Nieobecni ![]() Svenja- Angel i Bvlgari Petit et Mamans ![]() Pixie- WLB i LF, Smoczyca- 24 Faubourg, Champs-Elysees. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
W pierwszej chwili nic mi się z nikim nie kojarzyło
![]() Toccata - to OI , Kyoto , Ambre Sułtan E- Asja Neonka28 - EC, ILA , Berlin Joop, Silence Purple, All about Eve, motylki Hanae Mori ![]() Tulipanka - EDM Eneax-Messe, Maroussia, Merchant Loup ( nie wiem czy dobrze napisałam) Pomadka- Eden, Mahora Demonik- Smok, Cristobal, Homyk- Lou Lou Bluegirl- Lolita Evee- Angel cała linia łącznie z ekstraktem, The Parfum , Zagorsk Mulier- Allure , Pure Poison Madelaine- Theorema Beliczek- Shalimar Joasiak1- BC Marteczka - Libertine VW Szyfrunia - Usziba Nilang Lalique Kokakola- Cabaret Dreamer - chyba Angel, Dreamer Hvid - EDM, szypry A Smoczyca to kojarzy mi się z The Parfum Charles Jourdan, z racji opisu na KWC ![]() matko ![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
wlasnie! Rozterko, mi kojarzysz sie z Silver Rain La Praire
![]()
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Podnoszę wątek,zeby zgodnie z obietnicą dopisać swoje typy
![]() ![]() ![]() Mulier – Envy( ![]() Kasiulka22 - 5th Avenue, Angel Innocent TM Demonik-Un Jardin en Mediterranee Hermes,Kingdom Beliczek - Shalimar, Casmir Chopard Toccata – Dzing!, Ambre Sultan, Kyoto,Le Parfum Lalique,Ligea La Sirena Carthusia Eenax - Tea for Two, Messe Homyk – Madnes Lalesia – Euphoria,Addict Dior Geonia – Gloria,Celine OS Evee - Le Parfum Lalique,Zagorsk Czarna.Noc - Cristobal Orioni - Mitsouko Doridee - Cristobal, Desnuda Neonka28 - Kenzo Tiger,Berlin Anniehall78 -Quarzazate Dreamer – OI,Safari Laurena, Blonde Versace, Dreamer Sabi - Le Feu Miyake Twister – czarny Adidas E - Asja Rawita-Roma AniaM69-Tempore Donna Ropuszka – Ciel Amouage M23p31 - Baby Doll,Champagne(Yvresse ![]() Edyta - Escada Collection Olcia7 – zapachy Diora Mrs Vargas-Alchimie Kijanka – wszelkie Lutki ![]() AgaZ-Dune Diora ![]() Bjeata-Mania Armani(czarna ![]() PS: bardzo...ale to bardzo tęskniłam za Wizażem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Oooo właśnie i też z Niną Niny Ricci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
Mnie sie kojarzy jedynie:
Evee- Angel Eanax- Messe Lalesie- Addict Homyk- Lou Lou Clevland- Heaven.. Dreamer- Dreamer Moja pamięć szwankuje........ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
O ja cie! Jak miło, ze większość z Was mnie kojarzy z zapachem Cerruti Image, jak miło, że w ogóle ktoś pamiętał o mnie w tej liście
![]() Ciężkie zadanie skojarzyć Was z czymś konkretnym, bo nieczęsto bywam na wątku "czym pachniesz.." i sama się tam nie udzielam (nie wiem czemu, chyba to zmienię..) Spróbuję.. elve - zdecydowanie SCENTY CN Mulier - Chance Chanel, Allure i Sensuelle (bo wariowała jak miał sie pojawić u nas ten zapach) Kasiulka22 - 5th Avenue, Angel (ze względu na avatar również ![]() ROZ-ter-KA - kojarzy mi się z jakimiś niszowymi szyprami....???? Czarna Noc- Neonatura Cocon Smerfeta - Lolita, Extraordynary Rawita- Nu Demonik - Le baiser du dragon Burn-it-up - NC Cat Deluxe, Baby doll Sarenka - Nature Millenaire Tulipanka - Eau des Merveilles, Ogródek Nilowy (Hermesowo ![]() Homyk- Nu, Madness Sol Magda- zapachy Oriflame ![]() Pomadka- Extraordynary, Rare Rubies Eenax- kojarzy mi się z całą perfumerią Edyta - Le Feu?? Eiri- CK One, zapachy YR też.. Madlaine- Madness evee- Le Feu, Extravagance, NR Więcej narazie grzechów nie pamiętam...........
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.