![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ange ou demon
Cytat:
![]() ![]() Tak samo, jak Angel sunessence (miałam obie wersje na nadgarstkach i nic z klasyka na mojej skórze nie miał ![]() Ech, powracam do CUDNEGO pierwowzoru AoD ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
ja rowniez bardzo lubie ten zapach,jak dla mnie klasyk do ktorego czesto lubie wracac.Na chlodniejsze dni w sam raz.Oczywiscie trzeba uzywac go umiejetnie bo jest dosc duszacy dla innych
![]() Edytowane przez blueania Czas edycji: 2009-08-28 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czy ktoś z Was wie gdzie można go nabyć drogą kupna? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie on też się nie podoba ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
Nie miałam pojęcia, że jest... Jak pytałam to jeszcze go nie było i o nim nie słyszeli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym Wizażanki z tego forum posiadają bardzo wysublimowany zmysł powonienia i gust ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Do mnie Anioł/Demon nie przemówił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
no cóż - kazdy nos wyczuwa coś innego i na kazdej skórze zapach inaczej się ulatnia. wystarczy poczytać, jakie różnorodne sa opisy na KWC jednego zapachu.
Ja wczoraj porównałam AoD z liliami i faktycznie czuć tam te kwiaty - w słodkiej, lekko dusznej formie (uwielbiam ![]() aktualnie mój ulubiony zapach ![]()
![]() |
#101 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
niom
![]() Hehe - nie miałam wcześniej kwiatków do porównania. Pomogło, dopiero kiedy na drugi nadgarstek psiknęłam Black Cole (to dla mnie same kwiaty do kwadratu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Jestem ogromną fanką Ange ou Demon. Moja przygoda z tymi perfumami zaczęła się dość przypadkowo, a mianowicie kupując jakiś ciuszek na allegro sprzedająca dołączyła próbkę jako gratis. Spróbowałam dość obficie na nadgarstki i momentalnie mnie odrzuciło, a za chwilę autentycznie zemdliło
![]() Za jakiś czas (2-3dni) zauważyłam, że coś ślicznie mi pachnie w otoczeniu ...(przy biurku) ![]() ![]() ![]() ten zapach jest dla mnie doskonały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na koniec się pochwalę, że ostatnio nabyłam setkę i balsam i żel pod prysznic i dawno nic mi nie sprawiło takiej przyjemniści jak ten zakup ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- jeszcze tylko jedno: jak one ślicznie wyglądają na mojej półce ![]()
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
fakt, tych perfum nie kazdy jest w stanie scierpiec. ale ten kto da rade, jest im bezwzglednie wierny
![]() ![]() najbardziej podoba mi sie to ze wg mnie mimo wszystko pasuja i na zimowe wieczory, ale na letnie tez. uwazam ze sa niezmiernie kobiece forma flakoniku urzekla mnie od razu. troszke ala krolowa sniegu. reklama piekna i tajemnicza. od czasu do czasu ogladam ja ponownie PYT: ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie, mianowicie AoD w promocji... przyznam ze na razie mnie nie stac na kolejny flakon.. chetnie kupilabym 50tke. w gre wchodzi Polska i Niemcy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
nimrodel, na FragranceX.com 100mł kosztuje 64,5$...
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie do posiadaczek i użytkowniczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
u mnie też nic się do tej pory nie zmieniło, mam kilka mcy i cały czas jest taki sam lekko żółty, taki beżowy, nie cytrynowy żółty
![]()
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O tak, wywczasowany na karaibach Uma-rlak na pudełku mnie także nastroił mocno nieufnie do całego przedsięwzięcia. Ale jajko-niespodzianką był dopiero sam zapach.... o matulu, a kysz od cudnych Aniołów i Demonów, uzurpator jeden! Potwarz ![]() AniołoDemon jest nieziemski, ja wyczuwam i dziewicze lilie i chłodny lukier z zaświatów i mocne akcenty dębu. Uczta, uczta ![]() I to prawda, chłopy szaleją ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
ojj ja jestem fanką tego zapachu
![]() ![]()
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam niedawno wrócić do AoD edp, których zostało mi jeszcze trochę we flaszce 50 ml, ale po prostu nie umiem używać tego, co ktoś w bliskim otoczeniu. Jestem taka zawiedziona, kiedy ktoś (zwłaszcza antypatia) odkrywa to, co ja... Może to egosityczne i głupie, ale tak już mam. Wyobraźcie sobie, że macie swoje ulubione perfumy, robicie od nich przerwę i akurat w tej przerwie ktoś wredny i niedobry, kto Was nie lubi kupuje sobie to samo i z lubością używa, katując Wasze emocje ![]() ![]() Wąchałam ponownie Le secret - taki cukierkowy przyjemniaczek, raczej go nie kupię, chyba, że najdzie mnie faza na lekkie i przyjemne, dziewczęce perfumy. Aktualnie jestem na etapie fascynacji czymś słodkim i ciężkim, ewentualnie kadzidlanym i takich zapachów będę się trzymać. Poza tym świetnie oddają mój jesienny nastrój ![]() Edytowane przez ropuszka Czas edycji: 2009-11-16 o 11:19 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedzi - właśnie tego się obawiałam, że jest to efekt złego przechowywania. Chciałam kupić używkę, bo potrzebuję naprawdę niewiele AoD, ale to 'niewiele' ma mi wystarczyć na kilka lat - po prostu zamierzam używać raz na jakiś czas - więc lepszą opcją byłaby chyba inwestycja w nowy flakonik..
Co do antypatii i perfum, to nie zdarzyło mi się z tego powodu rezygnować z ulubionego zapachu - po prostu mówię sobie, że na mnie się i tak piękniej rozwijają, niż na niej ![]() Perfumy nigdy nie były dla mnie odrębnym bytem, traktuję je jako dopełnienie całości. Można tę samą apaszkę fantazyjnie zawiązać na pięknej dziewczynie, tak by była jej ozdobą - albo byle jak owinąć nią szyję zaniedbanej kobiety i nie uzyskać żadnego efektu. Z perfumami jest podobnie - jak ktoś nie ma klasy i takiego hmm.. kobiecego powabu, to i perfumy niewiele zmienią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nieznoszę takich ludzi ![]() Generalnie --> ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Z drugiej jednak strony większości z nas zależy na oryginalności i dlatego niewiele jest osób, które cieszy wzrost popularności ulubionych perfum i częste wyczuwanie ich na innych (jak to ma ostatnio miejsce z AoD). Tym bardziej w sytuacji, gdy jest to ktoś z naszego bliskiego otoczenia (np koleżanka z grupy, bo niby komplement, że się wzoruje, ale jednak już mniej mam ochotę się tym samym psikać). Jeżeli jest to osoba, której nie lubimy, którą dodatkowo często spotykamy, cóż... niekoniecznie miło jest mieć z nią cokolwiek wspólnego, a już zwłaszcza zapach.
Może nie zrezygnowałabym całkowicie, ale zdecydowanie ograniczyła używanie.
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja inaczej, odczuwam autentyczną antypatię do kopisty, może niesłusznie, nie wiem, ale jakoś nie umiem w sobie wydobyć sympatycznych fluidów do osoby która sama siebie na tyle nie docenia żeby w dosyć nieukrywany, bezczelny rzekłabym już nawet sposób małpować kogoś z otoczenia. Mam alergię, wrrrr ![]() Ale pocieszająca jest druga część Twojej wypowiedzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Napiszcie proszę jeszcze więcej o AoD Le Secret (chyba tak się on nazywa, chodzi mi o ten łososiowy) bo spodobał mi się okrutnie!!!
Walczę ze soba by na razie nie kupować - mam nadzieję ze to nie limitowanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
króliczku-ja walczyłam i rzegrałam za sobą do tego stopnia, ża zanabyłam go w Douglasie za okrutną cenę
![]() Jak dla mnie-zapach cud,słodki, kobiecy,intymny, delikatny, ale zmysłowy,długotrwały.Ja jestem pewna, że jak wysuszę 30ml (nie wiem kiedy to nastąpi ![]() ![]() Teraz strasznie za nim tęsknię, tak jak za większością mojej kolekcji, która została popakowana w worki i czeka strychu ,na zakończenie remontu mieszkania(ok.2 m-ce).Tak się właśnie martwię, bo na strychu jak na strychu-ogrzewania niet ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam to samo z Le Secret - lecę dziś do Douglasa po 30-tkę (ach niech mi się odwidzi), dawno nie czułam tak nietypowego, świeżego i trwałego aromatu - dla mnie to jakiś cud! A kolor butelki kojarzy mi się z... peniuarem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
króliczku, dzięki za pocieszenie
![]() Leć, leć i już gratuluję cudnego łupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.