![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: dodatki do sukienki - pomóżcie :)
a ja bym założyła klasyczne szpilki z zakrytymi palcami w złocie/beżu/brązie + delikatna złota biżuteria i mała złota torebka, np taka http://allegro.pl/item629297892_zlot...a.html#gallery
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
według mnie buty powinny być jak najbardziej neutralne. Sama sukienka jest już ciekawa, po co odrywać uwagę od niej i skupiac ją na butach? Według mnie to by było nieco przekombinowane.
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
dodatki do sukienki
Pomóżcie proszę w sprawie dodatków i butów do blado-malinowej, zwiewnej sukienki przed kolano.
Niestety nie mam na razie możliwości wklejenia zdjęcia, ale może i bez niego przyjdzie wam coś do głowy ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Dot.: dodatki do sukienki
najlepiej byłoby jakbyś dodała to zdjęcie, wszystko zależy od tego jak mocno nasycony jest ten malinowy kolor.. ale skoro napisałaś, że blady to może srebrne dodatki albo czarne i nie przesadzałabym z nadmiarem tych dodatków
![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Zależy jeszcze od okazji
![]() ![]() mały przykład w wersji na codzien (niestety nie wiem jak wygląda Twoja sukienka)
Edytowane przez Banana Czas edycji: 2009-05-20 o 15:16 Powód: dodanie załącznika:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
dodatki do sukienki
Cześć. Chciałam prosić o pomoc w dobraniu dodatów do sukienki na fotkach. Jakie będą pasować buty, torebka, biżuteria, jakie rajstopy? Z góry dzięki za wszelkie sugestie.
Edytowane przez Axami Czas edycji: 2009-08-11 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Pomiając to,że mnie się nie podoba ta sukienka to nie wiem jakie dodatki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Moja wizja:
Buty - czarne lub granatowe lśniące szpilki (raczej nie peep toe) Rajstopy - cieliste Torebka - zwykła czarna kopertówka Biżuteria - nie mam pomysłu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Buty i rajstopy jak koleżanka wyżej napisała a dodatki to myśle ze wystarczyłyby jakies wieksze kolczyki polecalabym w kolorze czarnym
![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
buty : jakies lekkie , pod kolor sukienki możesz znalezć w reserved bo są fajne
biżuteria : polecam jakieś dłuższe kolczyki ( albo takie bąbki do uszu - nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ![]() rajstopy : cieliste Nie chce Cie pognębiać , ale sukienka brzydka , wnioskuje z fotki ze masz ładną figure mogłas dobrać bardziej wyszukaną sukienke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
dzieki za rady
![]() ![]() ![]() ![]() lubie mieć mniej wiecej dodatki które w razie potrzyby mogę szybko ubrać do rzeczy, które posiadam, wiec zaczynam powoli kompletować ![]() jeszcze raz dzięki i pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Sukienka nie jest zachwycająca ale nie mnie to oceniać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Zabawna sukienka.
![]() Wzięłabym do niej czarną kopertówkę, czarne rajstopy (nie kryjące, takie 'półprzezroczyste'). Za to zaszalałbym z butami - w odcieniu metalicznego granatu, może wpadające w srebro. Z biżuterii kolczyki - duże okrągłe jednokolorowe a'la klipsy (np. na Allegro) i plastikowe albo srebrne bransolety.
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Dodatki do sukienki
Witam kupiłam sobie taką sukieneczkę z żabotem i proszę o podpowiedzi jakie dodatki do niej, biżuteria, bolerko lub żakiet. W sumie kupiłam ja pod wpływem chwili i teraz nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam, nie do końca mi się podoba. Ale nie mam już czasu na zmiany więc proszę o rady
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/de7721af85.png http://www.suwaczek.pl/cache/2a715044cc.png Edytowane przez Edycia15 Czas edycji: 2009-07-06 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Dodatki do sukienki
do niebieskiej sukienki to zdecydowanie srebro pasuje, podsyłam kilka ciekawych propozycji biżu marki Agatha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
moze dodatki jakieś srebrne, raczej delikatne, bo materiał świecący już jest raczej dosć ,,krzykliwy". Tak troszkę nie na temat, wydaje mi się, ze gdyby te falbany na dole były obcięte, isukienka byłaby skrócona na jakąś długość ciut za czy tam przed kolano, to wyglądałaby dużo fajniej, i łatwiej byłoby ci dopasować buty, torebkę, itd...
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
![]() Sukienka jest w kolorze mocnego fioletu, materiał jest lekko błyszczący, na zdjęciu to raczej odbicie światła, długość lekko za kolana. Też myślałam o srebrnych kolczykach, długich bo włosy będę miała upięte, naszyjniki odpadają. Bardzo podoba mi się ta ostatnia bransoletka ze zdjęcia. Dziewczyny jakie bolerko lub żakiet, żeby nie było efektu przesadzenia a z tą sukienką to raczej nietrudne ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
dodatki do sukienki
Proszę o pomoc jakie dodatki , jaki kolor butów i torebki będą pasowały do tej sukienki :
http://www.jessicamcclintock.com/web...egory_rn=10317 oczywiście wybieram się na wesele.Z góry dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Zależy jaki masz typ urody, ciepły- złoto, zimny-srebro. Dwa dodatki z biżuterii na perwno wystarczą, może być naszyjnik + kolczyki lub naszynik+ branzoletka ( najlepiej duża z takich dużych cekinów). No imoże jakaś kopertówka? Ale sukienka jest naprawdę ekstra więc naewy jakbyś poszła tylko w niej i tak było by ślicznie. Pozdro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Typ raczej ciepły więc złoto : bransoletka, jakieś duże kolczyki, tylko czy założyć też naszyjnik? i co z butami i kopertówką, w jakim kolorze? Stawiać na czerń czy może też złote? Proszę poradźcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Buty czarne, nie muszą być tego samego koloru co kopertówka, a czarny to uniwersalny kolor do wszystkiego pasuje, buty mogą być więc całe czarne lub ze złotymi ozdobami. Kopertówka, uważam, że złota, czarna też ewentualnie, inne kolory odpadają, a fioletowa tylko wtedy gdy miałaby kolor taki sam co sukienka. Kolczyki jak najbardziej gdy będziesz miała upięte włosy i bransoletka, wystarczy. Nie wolno przesadzać z ilością błyskotek, co za dużo to nie zdrowo.
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Edytowane przez Mambusia1 Czas edycji: 2009-07-14 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
to zależy jaka okazja domyslam sie ze wesele? Ja osobiście preferuje na tego typu imprezach elegancki styl;postawiłabym na czarne buty, srebrne (niekoniecznie ) kolczyki,bronzoletka, naszyjnik wtedy odpada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Dodatki do sukienki
23 października idę na połowinki. W związku z tym chciałam się Was poradzić, kochane Wizażanki.
Po pierwsze: czy do sukienki w załączniku pasują te buty i torebka? I najważniejsze pytanie: jakie dodatki pasowałyby do tego wszystkiego? ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
dodatki do sukienki
hej dziewczyny. Kupilam taka suknienke na polmetek. Pomozcie dobrac jakies dodatki, mam czarne szpilki i czarna torebke ze srbrnym lacuszkiem.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa0f1346 4354167e.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
to ja proponuję dodatki srebrne np. delikatny łańcuszek i przywieszkę i do tego delikatne kolczyki bądz zrezygnowanie z łańcuszka i przywieszki na rzecz kolczyków długich i wyrazistych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
dodatki do sukienki
Witam! Mam mały problem. Chciałabym się poradzić znających się na rzeczy wizażanek jakie wybrac dodatki do sukienki. Niestety nie mam możliwości zamieścić zdjęć ale postaram sie jasno opisać. Ciemnoczerwona w czarne prążki przed kolano dopasowana raczej klasyczna. Mam czarne buty i zastanawiam się nad biżuterią i torebka. Myślałam o intensywnie czerwonej albo srebrnej. Co wy na to? A w kwestii TŻ, myślicie ze jaki kolor koszuli i krawata będzie najodpowiedniejszy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Dodatki do sukienki
Pomóżcie mi proszę wybrać dodatki do tej sukienki.
Założę ją na wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
dodatki do sukienki
idę wkrótce na ślub i chciałam się doradzić, w jakim kolorze (kolorach) najlepiej dobrać dodatki do tej sukienki: http://img191.imageshack.us/img191/3363/sukienkau.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.