Orgazm - dziwne zachowania ;) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-28, 17:29   #91
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia
Talking Dot.: Orgazm - dziwne zachowania ;)

a ja sie zawsze smieje a pózniej cala dretwieje a szczególnie palce u rak troche todziwne ale juz tak mam
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-15, 18:22   #92
st_ella
Wtajemniczenie

Dot.: Orgazm - dziwne zachowania ;)

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy któraś z was moje drogie w jakiś specyficzny sposób przeżywa orgazm? Wtedy gdy zaczynają się coraz szczybsze skurcze pochwy, kiedy ścianki rytmicznie zaciskają się na penisie co wówczas się z wami dzieje?
Z tego co wiem niektóre kobiety się śmieją inne płaczą, jeszcze inne wpadają w złość. Hmmm ja np. płaczę, wiem, że to wygląda komicznie, ale to takie odprężające tak sobie pochlipać oczywiście nie dlatego, że było aż tak źle, tylko, że było aż tak dobrze
Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
a ja sie zawsze smieje a pózniej cala dretwieje a szczególnie palce u rak troche todziwne ale juz tak mam
ja płaczę
mam skurcz stopy lub nogi
czasami mam drętwienie rąk
albo całego ciała i nic wtedy nie czuje po za cieżka głową

taki dziwak ze mnie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
a jak sie zachowujecie po orgazmie? ja jestem jakas strasznie wyczerpana i najchetniej poszlabym spac hehe jak facet ;D
to fajnie - mam tak samo a już myślałam ze ze mnie facet a nie kobieta

st_ella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-16, 22:55   #93
nefretete69
Raczkowanie

GG do nefretete69

Ja się uśmiecham błogo i tak leżę i myślę, że jest mi jak w niebie
Stary 2007-08-16, 23:05   #94
Teje
Rozeznanie

Mi jest wtedy bardzo, bardzo ciepło i jakiś taki dziwny dreszcz mnie przechodzi. I często płaczę. A kilka razy tez zemdlałam. Dziwne to było...

Najśmieszniejsze jest,, że ja się mogę całą noc kochać i mam wrażenie, że mam coraz więcej energii, a jak tylko wstanę z łóżka to po prsotu usypiam na stojąco..
Teje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-19, 18:07   #95
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

ja czasem placze, czasem sie smieje... ;p roznie bywa a po... nie wiem, zasypiam dosyc szybko ale bez przesady ;p podstawa to sie troche potulic do faceta, nie lubie sie z nim kochac np rano a potem od razu prawie on musi wyjsc albo ja i tak mi sie wtedy przykro robi ;p
Agniesia666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-19, 21:05   #96
żurawinka
Zakorzenienie

Różnie. Czasemwzdycham,czasem głośno jęczę, czasami prężę najbardziej lubię te wielokrotne
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-19, 21:23   #97
laylady
Raczkowanie

Podczas zazwyczaj cierpną mi nogi- i zaciskam palce u stóp, łzawią mi oczy. A już po czasami głupawy uśmieszek a czasmi głupawka
laylady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-20, 09:15   #98
Maritta
Przyczajenie

GG do Maritta

Zauważyłam, że wiele kobiet roni łzy hih, mi się nigdy to nie przytrafiło. Mi natomiast bardzo często drętwieją nogi i trzęsą się uda. Bardzo mocno krzyczę, a w głębokich pozycjach dostaję szału i czasem mam niezkoordynowane ruchy. Wiercę się itp ... Przy orgazmach analnych natomiast czuję morwienie na całym ciele i prądy w kręgosłupie... które są CUDOWNE
Maritta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 08:05   #99
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

podczas seksu jęczę. a jak mam juz orgazm to wstrzymuję oddech, zaciskam powieki (mój TZ zawsze wie potem ile orgazmów miałam ) a już po wszytskim płaczę (czytałam ze 5% kobiet tylko ma) wiec mojego kochanego TZ nie oszukam nigdy ze miałam, jak nie miałam naszczescie przewaznie mam... wiec jak juz sobie popłacze (mój TZ mnie wtedy poprzytula) to nagle jestem wulkanem energi..chce mi sie smiac, skakac i wogóle.. czasami mam ochote na jeszcze

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 20:45   #100
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

lol a ja chyba tak po męsku po seksie z tż najlepiej nam sie śpi ... a jak gdzieś musimy isć lub coś robić to taak nam sie nie chce :P

co do samych orgazmów to nie miałam przypadku że nie miałam orgazmu podczas seksu :| ogólnie wiem że kobiety mają z tym problem... a ja nie wiem jak można miec z tym problem bo za każdym raziem przynajmniej 2 mam... jeden na rozgrzewke a drugi normalnie :P

a co do zachowania to przeważnie sie spinam strasznie i potem mnie wszystko boli na następny dzień :P troche pojęcze ale tak raczej delikatnie :P .... ale fakt zdarzają sie sytuacje gdzie zaraz po orgaźmie momentalnie fontanna łez i napad śmiechu naraz :| ... jak pierwszy raz miałam cośtakiego to TŻ był przerażony lol ... ale ogólnie jak to ktos już napisał to takie jakieś rozluźnienie ... nie wiem jak to nazwać
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 07:11   #101
gosiaczek6
Zakorzenienie

imp18 napisała a co do zachowania to przeważnie sie spinam strasznie i potem mnie wszystko boli na następny dzień :P troche pojęcze ale tak raczej delikatnie :P .... ale fakt zdarzają sie sytuacje gdzie zaraz po orgaźmie momentalnie fontanna łez i napad śmiechu naraz :| ... jak pierwszy raz miałam cośtakiego to TŻ był przerażony lol ... ale ogólnie jak to ktos już napisał to takie jakieś rozluźnienie ... nie wiem jak to nazwać [/quote]

mam identycznie, nie wiem czemu, szczególnie nogi mnie bolą jakby ktoś po nich wałem przejechał
oczywiście poza tym wielki banan na twarzy, zaciskam powieki, zdarza mi się krzyczeć i podrapać mojego TŻ, reszta zachowań chyba nie odstępuje u mnie od normy

Edytowane przez gosiaczek6
Czas edycji: 2007-08-23 o 12:13
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-23, 09:12   #102
axelka
Raczkowanie

ja zazwyczaj krzycze i mega wbijam paznokcie w TZ, no i durnie sie szczerze i pieprze glupoty ktorych potem nie pamietam , a poplakalam sie raz po dopieszczeniu TZ oralnie , nie wiem czemu cholernie bylam podniecona
axelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 14:27   #103
Żiżka
Raczkowanie

ja też mam bardzo różnie, zazwyczaj prężę się i jęczę, często mam takie małe dreszcze w stopach, że palce mi się same zaciskają. Jeszcze nigdy nie płakałam, ale za to bardzo często się śmieję a no i najdziwniejsza rzecz, zawsze po orgaźmie jestem straaasznie głodna
Żiżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 14:50   #104
00aga00
Wtajemniczenie

No to dość dużo dziewczyn płacze mi się nigdy nie zdarzyło za to drapię plecki TŻowi (dobrze, że tipsów nie mam, chociaż twarde pazurki tak i ślady zostają ). Poza tym wyginam się i mam taką minke charakterystyczną podobno (marszczę czoło i buzia w dziubekTŻ chciał mi zrobić zdjęcie żeby ciągle na nią patrzeć, ale wg mnie to wygląda głupio) a po jestem całkiem bezwładna tylko spać
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 18:48   #105
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez axelka Pokaż wiadomość
ja zazwyczaj krzycze i mega wbijam paznokcie w TZ, no i durnie sie szczerze i pieprze glupoty ktorych potem nie pamietam , a poplakalam sie raz po dopieszczeniu TZ oralnie , nie wiem czemu cholernie bylam podniecona
taaa mój tż tak patrzy na mnie ostatnio ... a koło biodra mam takie ślady po pazurach ... i wiem że on tego nie mógł zrobić bo był zajęty wiec wychodzi na to że ja bo tam trzymałam ręke .... ale totalnie nie wiem co jak i kiedy
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 19:02   #106
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Po nachetniej poszłabym spać i nogi mi sie trzesa zawsze za kazdym razem
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 20:34   #107
Konto usunięte

a mnie najbardziej zawsze bolą mięśnie pupci lol ... nie wiem czemu tak może najmniej ich na codzień używam :P a swoja drogą ... często łapią was skurcze podczas orgazmu ?:| bo ja czasem mam że orgazm i skurcz łydki razem

Edytowane przez b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Czas edycji: 2007-08-24 o 07:20
Stary 2007-08-23, 21:13   #108
Teje
Rozeznanie

Oj, ja kiedyś miałam straszny skurcz łydki podczas orgazmu... Moja pryjaciółka zresztą tez, nie wiem, skąd to się bierze...
Teje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 06:35   #109
gosiaczek6
Zakorzenienie

Ja też mam skurcze, ale juz po wszystkim
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-25, 11:03   #110
katyen
Przyczajenie

GG do katyen

ja niedawno mialam swoj pierwszy w zyciu. dawniej zawsze myslalam, ze orgazm to dla mnie bajka, ktorej nigdy nie doswiadcze na szczescie moj dotychczasowy partner jest mistrzem w tych sprawach... skoro jemu sie udalo, to chyba moge tak stwierdzic
wlasciwie to moj pierwszy - orgazm, byl komiczny, krzyczalam, ze musi przestac, bo chyba jestem w stanie podzawalowym
totalnie zdretwiala mi twarz i nie moglam nic powiedziec, na oczach widzialam wszystkie nerwy i nie moglam zgiac palcy u rak. przestraszylam sie, naprawde mialam wrazenie, ze zaraz umre
pozniejsze juz nie byly na szczescie tak mocne
katyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-08, 10:47   #111
suczka29
Raczkowanie

A mi zawsze drętwieją nogi od tego rozkładania bo przeważnie mam orgazm podczas minetki ale podobno im szerzej nóżki tym lepszy orgazm tak słyszałam A ost płakałam ze śmiechu bo mój TŻ podczas robienia minetki puścił bąka poprostu oboje mało się nie posikalismy ze śmiechu
suczka29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-08, 11:48   #112
AnQś
Zadomowienie

A ja mam gilgotki zaraz po orgazmie i to tak mocne,że zazwyczaj jak tylko Tż chce dotknąć mojej piersi albo nie daj boże brzucha to kwiczę i podskakuję. I zazwyczaj krzyczę "zostaw, zostaw, zostaw" i szybko i bardzo szczelnie opatulam się kołderką hihihi. I Tż się wtedy do mnie przytula(przez kołderkę) i śmieje się z moich reakcji.
AnQś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-08, 13:20   #113
Nina_84
Rozeznanie

GG do Nina_84

Cytat:
Napisane przez Szatanka Pokaż wiadomość
Szczerze to nigdy jeszcze nie osiągnęłam orgazmu, ale w momencie dużego podniecenia ( przy stymulacji łechtaczki) zaczynam się trząść tak właśnie jakby z zimna, wszystkie moje mięśnie się kurczą i mam potrzebę podniesienia w górę swojej miednicy :P. Mam ochotę by to moje podniecenie eksplodowało, zakończyło się, ale ono przechodzi po kilku sekundach w taki hmmm....zwykły stan ,że potem mi się nic nie chce. No i właśnie...zadam pewnie najgłupsze pytanie jakie może być...czy to byl orgazm?Albo jakaś jego pierwsza faza? No bo ja już nie wiem...niewyedukowana chyba jakaś jestem :P Niby reakcje jak przy orgaźmie, ale nie odlatuję w kosmos. Po prostu jest tak przyjemnie,że pragnę więcej i więcej ale to po chwili zanika. No nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłam W każdym bądź razie czekam na odp. co o tym sądzicie

To się nazywa faza plateau i właśnie po niej następuje orgazm, ale musi Twój facet zwiększyć intensywność pieszczot (no i na pewno nie przestawać) Ale jesteś na dobrej drodze
Nina_84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-10, 14:57   #114
Hermit
Zadomowienie

jest tak jakbym miala zaraz odleciec.. nie wiem co to za miejsce ale jest tak bardzo przyjemnie..
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-10, 17:08   #115
Kica.
Zakorzenienie

ja bardzo głośno jęcze a raczej krzycze, a że często seks uprawiam w bardzo późnych porach nocnych to sąsiadka zaczyna walic w ścianę ja tego nie słyszałam, dopiero jak facet za którymś razem mi zatkał buzię to się zorientowałam.
Mnie zachowanie sąsiadki nie obchodzi, ale Tz-ta to potrafi czasem wybić z rytmu i rozproszyć.
głupie grube paskudne babsko, pewnie zazdrosci że jej tak nikt nie ****
Stary 2007-11-11, 20:40   #116
blue _eyes
Zadomowienie

Rozkosz, rozkosz...., a potem piszczy mi w uszach ;P

blue _eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-14, 19:44   #117
malinka18222
Zadomowienie

ale macie fajnie ja tez tak chcem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-02, 15:30   #118
Angie:)
Raczkowanie

mi podczas orgazmu zaciskają się uda i miesnie przy miednicy i czuje tam skurcze, po orgazmie mam całe zdretwiałe rece i mi sie trzęsą :P i jak juz skonczymy to mam nieodparta ochote całowania mojego TŻ gdzie popadnie uwielbiam wtedy dotyk moim ust....coś cudownego zazwyczaj śmieje się i komplemence mojemu Misiaczkowi stan po orgazmie trzyma mnie dobrą godzinke a pozniej staje się senna i najchetniej zasnełabym
Stary 2007-12-02, 15:37   #119
zgaszona_zmeczeniem_ulica
Przyczajenie

Avatar zgaszona_zmeczeniem_ulica

kiedys sie smialam, przyszedl czas na mocny relaks, leze, usmiecham sie do swojego partnera i dalej prosze by mnie calowal, uwielbiam lezec, ciezko mi usnąc
zgaszona_zmeczeniem_ulica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-02, 22:51   #120
aalien
Rozeznanie

Proszę powiedzcie mi, czy w gumce także ma się orgazm i czy jest on jakościowo lepszy czy gorszy od takiego bez gumki?? nie śmiejscie ze sposobu w jaki zadalam pytanie.. :p Dodam ze nigdy, ani tak ani tak nie mialam orgazmu...

aalien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości