|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zawsze smieje a pózniej cala dretwieje a szczególnie palce u rak troche todziwne ale juz tak mam
|
|
|
|
|
#92 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Orgazm - dziwne zachowania ;)
Cytat:
Cytat:
mam skurcz stopy lub nogi czasami mam drętwienie rąk albo całego ciała i nic wtedy nie czuje po za cieżka głową taki dziwak ze mnie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Ja się uśmiecham błogo i tak leżę i myślę, że jest mi jak w niebie
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Mi jest wtedy bardzo, bardzo ciepło i jakiś taki dziwny dreszcz mnie przechodzi. I często płaczę. A kilka razy tez zemdlałam. Dziwne to było...
Najśmieszniejsze jest,, że ja się mogę całą noc kochać i mam wrażenie, że mam coraz więcej energii, a jak tylko wstanę z łóżka to po prsotu usypiam na stojąco.. |
|
|
|
|
#95 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja czasem placze, czasem sie smieje... ;p roznie bywa
a po... nie wiem, zasypiam dosyc szybko ale bez przesady ;p podstawa to sie troche potulic do faceta, nie lubie sie z nim kochac np rano a potem od razu prawie on musi wyjsc albo ja i tak mi sie wtedy przykro robi ;p
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Różnie. Czasemwzdycham,czasem głośno jęczę, czasami prężę
najbardziej lubię te wielokrotne
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Podczas zazwyczaj cierpną mi nogi- i zaciskam palce u stóp, łzawią mi oczy. A już po czasami głupawy uśmieszek a czasmi głupawka
|
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Zauważyłam, że wiele kobiet roni łzy hih, mi się nigdy to nie przytrafiło. Mi natomiast bardzo często drętwieją nogi i trzęsą się uda. Bardzo mocno krzyczę, a w głębokich pozycjach dostaję szału i czasem mam niezkoordynowane ruchy. Wiercę się itp ... Przy orgazmach analnych natomiast czuję morwienie na całym ciele i prądy w kręgosłupie... które są CUDOWNE
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
podczas seksu jęczę. a jak mam juz orgazm to wstrzymuję oddech, zaciskam powieki (mój TZ zawsze wie potem ile orgazmów miałam
) a już po wszytskim płaczę (czytałam ze 5% kobiet tylko ma) wiec mojego kochanego TZ nie oszukam nigdy ze miałam, jak nie miałam naszczescie przewaznie mam... wiec jak juz sobie popłacze (mój TZ mnie wtedy poprzytula) to nagle jestem wulkanem energi..chce mi sie smiac, skakac i wogóle.. czasami mam ochote na jeszcze
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
lol a ja chyba tak po męsku po seksie z tż najlepiej nam sie śpi ... a jak gdzieś musimy isć lub coś robić to taak nam sie nie chce :P
co do samych orgazmów to nie miałam przypadku że nie miałam orgazmu podczas seksu :| ogólnie wiem że kobiety mają z tym problem... a ja nie wiem jak można miec z tym problem bo za każdym raziem przynajmniej 2 mam... jeden na rozgrzewke a drugi normalnie :P a co do zachowania to przeważnie sie spinam strasznie i potem mnie wszystko boli na następny dzień :P troche pojęcze ale tak raczej delikatnie :P .... ale fakt zdarzają sie sytuacje gdzie zaraz po orgaźmie momentalnie fontanna łez i napad śmiechu naraz :| ... jak pierwszy raz miałam cośtakiego to TŻ był przerażony lol ... ale ogólnie jak to ktos już napisał to takie jakieś rozluźnienie ... nie wiem jak to nazwać
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
imp18 napisała a co do zachowania to przeważnie sie spinam strasznie i potem mnie wszystko boli na następny dzień :P troche pojęcze ale tak raczej delikatnie :P .... ale fakt zdarzają sie sytuacje gdzie zaraz po orgaźmie momentalnie fontanna łez i napad śmiechu naraz :| ... jak pierwszy raz miałam cośtakiego to TŻ był przerażony lol ... ale ogólnie jak to ktos już napisał to takie jakieś rozluźnienie ... nie wiem jak to nazwać
[/quote]mam identycznie, nie wiem czemu, szczególnie nogi mnie bolą jakby ktoś po nich wałem przejechał ![]() oczywiście poza tym wielki banan na twarzy, zaciskam powieki, zdarza mi się krzyczeć i podrapać mojego TŻ, reszta zachowań chyba nie odstępuje u mnie od normy
Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2007-08-23 o 13:13 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
ja zazwyczaj krzycze i mega wbijam paznokcie w TZ, no i durnie sie szczerze i pieprze glupoty ktorych potem nie pamietam , a poplakalam sie raz po dopieszczeniu TZ oralnie , nie wiem czemu cholernie bylam podniecona
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
ja też mam bardzo różnie, zazwyczaj prężę się i jęczę, często mam takie małe dreszcze w stopach, że palce mi się same zaciskają. Jeszcze nigdy nie płakałam, ale za to bardzo często się śmieję
a no i najdziwniejsza rzecz, zawsze po orgaźmie jestem straaasznie głodna
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
No to dość dużo dziewczyn płacze
mi się nigdy nie zdarzyło za to drapię plecki TŻowi (dobrze, że tipsów nie mam, chociaż twarde pazurki tak i ślady zostają ). Poza tym wyginam się i mam taką minke charakterystyczną podobno (marszczę czoło i buzia w dziubek
|
|
|
#105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Po nachetniej poszłabym spać i nogi mi sie trzesa zawsze za kazdym razem
|
|
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
a mnie najbardziej zawsze bolą mięśnie pupci lol ... nie wiem czemu tak może najmniej ich na codzień używam :P a swoja drogą ... często łapią was skurcze podczas orgazmu ?:| bo ja czasem mam że orgazm i skurcz łydki razem
Edytowane przez b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe Czas edycji: 2007-08-24 o 08:20 |
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Oj, ja kiedyś miałam straszny skurcz łydki podczas orgazmu... Moja pryjaciółka zresztą tez, nie wiem, skąd to się bierze...
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam skurcze, ale juz po wszystkim
|
|
|
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
ja niedawno mialam swoj pierwszy w zyciu. dawniej zawsze myslalam, ze orgazm to dla mnie bajka, ktorej nigdy nie doswiadcze
na szczescie moj dotychczasowy partner jest mistrzem w tych sprawach... skoro jemu sie udalo, to chyba moge tak stwierdzic ![]() wlasciwie to moj pierwszy - orgazm, byl komiczny, krzyczalam, ze musi przestac, bo chyba jestem w stanie podzawalowym ![]() totalnie zdretwiala mi twarz i nie moglam nic powiedziec, na oczach widzialam wszystkie nerwy i nie moglam zgiac palcy u rak. przestraszylam sie, naprawde mialam wrazenie, ze zaraz umre ![]() pozniejsze juz nie byly na szczescie tak mocne
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
A mi zawsze drętwieją nogi
od tego rozkładania bo przeważnie mam orgazm podczas minetki ale podobno im szerzej nóżki tym lepszy orgazm tak słyszałam A ost płakałam ze śmiechu bo mój TŻ podczas robienia minetki puścił bąka ![]() poprostu oboje mało się nie posikalismy ze śmiechu |
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam gilgotki zaraz po orgazmie i to tak mocne,że zazwyczaj jak tylko Tż chce dotknąć mojej piersi albo nie daj boże brzucha to kwiczę i podskakuję. I zazwyczaj krzyczę "zostaw, zostaw, zostaw" i szybko i bardzo szczelnie opatulam się kołderką hihihi. I Tż się wtedy do mnie przytula(przez kołderkę) i śmieje się z moich reakcji.
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
|
|
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To się nazywa faza plateau i właśnie po niej następuje orgazm, ale musi Twój facet zwiększyć intensywność pieszczot (no i na pewno nie przestawać) Ale jesteś na dobrej drodze
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
jest tak jakbym miala zaraz odleciec.. nie wiem co to za miejsce ale jest tak bardzo przyjemnie..
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
ja bardzo głośno jęcze a raczej krzycze, a że często seks uprawiam w bardzo późnych porach nocnych to sąsiadka zaczyna walic w ścianę
ja tego nie słyszałam, dopiero jak facet za którymś razem mi zatkał buzię to się zorientowałam.Mnie zachowanie sąsiadki nie obchodzi, ale Tz-ta to potrafi czasem wybić z rytmu i rozproszyć. głupie grube paskudne babsko, pewnie zazdrosci że jej tak nikt nie ****
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Rozkosz, rozkosz...., a potem piszczy mi w uszach ;P
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
ale macie fajnie ja tez tak chcem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
mi podczas orgazmu zaciskają się uda i miesnie przy miednicy i czuje tam skurcze, po orgazmie mam całe zdretwiałe rece i mi sie trzęsą :P i jak juz skonczymy to mam nieodparta ochote całowania mojego TŻ gdzie popadnie uwielbiam wtedy dotyk moim ust....coś cudownego
zazwyczaj śmieje się i komplemence mojemu Misiaczkowi stan po orgazmie trzyma mnie dobrą godzinke a pozniej staje się senna i najchetniej zasnełabym
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
kiedys sie smialam, przyszedl czas na mocny relaks, leze, usmiecham sie do swojego partnera i dalej prosze by mnie calowal, uwielbiam lezec, ciezko mi usnąc
|
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Proszę powiedzcie mi, czy w gumce także ma się orgazm i czy jest on jakościowo lepszy czy gorszy od takiego bez gumki?? nie śmiejscie ze sposobu w jaki zadalam pytanie.. :p Dodam ze nigdy, ani tak ani tak nie mialam orgazmu...
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

oczywiście nie dlatego, że było aż tak źle, tylko, że było aż tak dobrze 
;p

A ost płakałam ze śmiechu bo mój TŻ podczas robienia minetki puścił bąka