![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
![]()
a ja sie zawsze smieje a pózniej cala dretwieje a szczególnie palce u rak troche todziwne ale juz tak mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Orgazm - dziwne zachowania ;)
Cytat:
Cytat:
mam skurcz stopy lub nogi czasami mam drętwienie rąk albo całego ciała i nic wtedy nie czuje po za cieżka głową ![]() taki dziwak ze mnie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Ja się uśmiecham błogo i tak leżę i myślę, że jest mi jak w niebie
![]()
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Mi jest wtedy bardzo, bardzo ciepło i jakiś taki dziwny dreszcz mnie przechodzi. I często płaczę. A kilka razy tez zemdlałam. Dziwne to było...
Najśmieszniejsze jest,, że ja się mogę całą noc kochać i mam wrażenie, że mam coraz więcej energii, a jak tylko wstanę z łóżka to po prsotu usypiam na stojąco.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Lady of Harley-Davidson
|
ja czasem placze, czasem sie smieje... ;p roznie bywa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Różnie. Czasemwzdycham,czasem głośno jęczę, czasami prężę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Podczas zazwyczaj cierpną mi nogi- i zaciskam palce u stóp, łzawią mi oczy. A już po czasami głupawy uśmieszek a czasmi głupawka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Zauważyłam, że wiele kobiet roni łzy hih, mi się nigdy to nie przytrafiło. Mi natomiast bardzo często drętwieją nogi i trzęsą się uda. Bardzo mocno krzyczę, a w głębokich pozycjach dostaję szału i czasem mam niezkoordynowane ruchy. Wiercę się itp ... Przy orgazmach analnych natomiast czuję morwienie na całym ciele i prądy w kręgosłupie... które są CUDOWNE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
podczas seksu jęczę. a jak mam juz orgazm to wstrzymuję oddech, zaciskam powieki (mój TZ zawsze wie potem ile orgazmów miałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
lol a ja chyba tak po męsku po seksie z tż najlepiej nam sie śpi ... a jak gdzieś musimy isć lub coś robić to taak nam sie nie chce :P
co do samych orgazmów to nie miałam przypadku że nie miałam orgazmu podczas seksu :| ogólnie wiem że kobiety mają z tym problem... a ja nie wiem jak można miec z tym problem ![]() a co do zachowania to przeważnie sie spinam strasznie i potem mnie wszystko boli na następny dzień :P troche pojęcze ale tak raczej delikatnie :P .... ale fakt zdarzają sie sytuacje gdzie zaraz po orgaźmie momentalnie fontanna łez i napad śmiechu naraz :| ... jak pierwszy raz miałam cośtakiego to TŻ był przerażony lol ... ale ogólnie jak to ktos już napisał to takie jakieś rozluźnienie ... nie wiem jak to nazwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
imp18 napisała a co do zachowania to przeważnie sie spinam strasznie i potem mnie wszystko boli na następny dzień :P troche pojęcze ale tak raczej delikatnie :P .... ale fakt zdarzają sie sytuacje gdzie zaraz po orgaźmie momentalnie fontanna łez i napad śmiechu naraz :| ... jak pierwszy raz miałam cośtakiego to TŻ był przerażony lol ... ale ogólnie jak to ktos już napisał to takie jakieś rozluźnienie ... nie wiem jak to nazwać
![]() mam identycznie, nie wiem czemu, szczególnie nogi mnie bolą jakby ktoś po nich wałem przejechał ![]() oczywiście poza tym wielki banan na twarzy, zaciskam powieki, zdarza mi się krzyczeć i podrapać mojego TŻ, reszta zachowań chyba nie odstępuje u mnie od normy ![]() Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2007-08-23 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
ja zazwyczaj krzycze i mega wbijam paznokcie w TZ, no i durnie sie szczerze i pieprze glupoty ktorych potem nie pamietam , a poplakalam sie raz po dopieszczeniu TZ oralnie , nie wiem czemu cholernie bylam podniecona
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
ja też mam bardzo różnie, zazwyczaj prężę się i jęczę, często mam takie małe dreszcze w stopach, że palce mi się same zaciskają. Jeszcze nigdy nie płakałam, ale za to bardzo często się śmieję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
No to dość dużo dziewczyn płacze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Po nachetniej poszłabym spać i nogi mi sie trzesa zawsze za kazdym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
a mnie najbardziej zawsze bolą mięśnie pupci lol ... nie wiem czemu tak może najmniej ich na codzień używam :P a swoja drogą ... często łapią was skurcze podczas orgazmu ?:| bo ja czasem mam że orgazm i skurcz łydki razem
![]() Edytowane przez b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe Czas edycji: 2007-08-24 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Oj, ja kiedyś miałam straszny skurcz łydki podczas orgazmu... Moja pryjaciółka zresztą tez, nie wiem, skąd to się bierze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam skurcze, ale juz po wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
ja niedawno mialam swoj pierwszy w zyciu. dawniej zawsze myslalam, ze orgazm to dla mnie bajka, ktorej nigdy nie doswiadcze
![]() ![]() wlasciwie to moj pierwszy - orgazm, byl komiczny, krzyczalam, ze musi przestac, bo chyba jestem w stanie podzawalowym ![]() totalnie zdretwiala mi twarz i nie moglam nic powiedziec, na oczach widzialam wszystkie nerwy i nie moglam zgiac palcy u rak. przestraszylam sie, naprawde ![]() ![]() pozniejsze juz nie byly na szczescie tak mocne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
A mi zawsze drętwieją nogi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
A ja mam gilgotki zaraz po orgazmie i to tak mocne,że zazwyczaj jak tylko Tż chce dotknąć mojej piersi albo nie daj boże brzucha to kwiczę i podskakuję. I zazwyczaj krzyczę "zostaw, zostaw, zostaw" i szybko i bardzo szczelnie opatulam się kołderką hihihi. I Tż się wtedy do mnie przytula(przez kołderkę) i śmieje się z moich reakcji.
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To się nazywa faza plateau i właśnie po niej następuje orgazm, ale musi Twój facet zwiększyć intensywność pieszczot (no i na pewno nie przestawać) Ale jesteś na dobrej drodze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
jest tak jakbym miala zaraz odleciec.. nie wiem co to za miejsce ale jest tak bardzo przyjemnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
ja bardzo głośno jęcze a raczej krzycze, a że często seks uprawiam w bardzo późnych porach nocnych to sąsiadka zaczyna walic w ścianę
![]() Mnie zachowanie sąsiadki nie obchodzi, ale Tz-ta to potrafi czasem wybić z rytmu i rozproszyć. głupie grube paskudne babsko, pewnie zazdrosci że jej tak nikt nie **** ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Rozkosz, rozkosz...., a potem piszczy mi w uszach ;P
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
ale macie fajnie ja tez tak chcem
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
mi podczas orgazmu zaciskają się uda i miesnie przy miednicy i czuje tam skurcze, po orgazmie mam całe zdretwiałe rece i mi sie trzęsą :P i jak juz skonczymy to mam nieodparta ochote całowania mojego TŻ gdzie popadnie uwielbiam wtedy dotyk moim ust....coś cudownego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
kiedys sie smialam, przyszedl czas na mocny relaks, leze, usmiecham sie do swojego partnera i dalej prosze by mnie calowal, uwielbiam lezec, ciezko mi usnąc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Proszę powiedzcie mi, czy w gumce także ma się orgazm i czy jest on jakościowo lepszy czy gorszy od takiego bez gumki?? nie śmiejscie ze sposobu w jaki zadalam pytanie.. :p Dodam ze nigdy, ani tak ani tak nie mialam orgazmu...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.