|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tylko najlepsze kosmetyki.
Zdjęcia nie mogę zrobić - brak aparatu
natomiast paletkę mam z wymiany z aarcią, to odcienie beży - którymi byłaś u niej zainteresowana więc może pamiętasz?
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, wybacz jestem po nieprzespanej nocy więc głowa nie ta
naturalnie mogłam zajrzeć jaki to odcień 030 Incognito Natomiast u Ciebie podoba mi się masa rzeczy - to zupełnie ogólna lista , zgodnie z przypisami musze poczytać troszeczkę o tych pozycjach a dziś czytam bez zrozumienia![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
hej
interesuje mnie SVR -provegol bebe oraz probki svr-spiral creme 2x5ml svr60 lait Avene 50 2x 5ml
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Palau, bylabym zainteresowana tez minipaletka
Poczytaj sobie na spokojnie i wybierz. Jesli chodzi o lecytyne, to HLB4 i HLB7 roznia sie zawartoscia trojglicerydow. Lzejsza jest HLB4. Milenko, u Ciebie wpadly mi w oko: oraz odsypac połowe pudru ryzowego firmy KRYOLAN (rewelacyjnie matuje skore) i ewen. miniaturka tuszu Clinique...
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Ivvonko poczytałam i jestem zainteresowana:
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam Was wszystkie, ale mam nagla przeprowadzke i na razie musze zawiesic kramik - do odwolania!
Przepraszam, ale teraz nie ogarne tego wszystkiego... Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Ivvonko czy w takim razie rezerwować moje rzeczy dla Ciebie, jestem wciąż zainteresowana wymiana - niezależnie od czasy jej dokonania
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Hm... Nie wiem, ile mi to wszystko potrwa. Obawiam sie, ze moze nie bede miala tez dostepu do Internetu... Moze na razie bez rezerwacji - nie chce, zebys czula sie zobowiazana... Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
ok
W takim razie życzę szybkiego uporania się z przeprowadzką, czekam z niecierpliwością na twój powrót i liczę na naszą wymiankę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

natomiast paletkę mam z wymiany z aarcią, to odcienie beży - którymi byłaś u niej zainteresowana więc może pamiętasz?