|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ahh no były ale pielegnacja ich zabierała bardzo duzo czasu i stało się to naprawde meczace tym bardziej ze codziennie myje włoski ...na 2 zdjęciu było tak od grudnia a tu wiosna i nowości mi sie zachciało ... wiem że pewnie nie każdemu sie podoba byłam dziś 1dzien po przerwie światecznej w szkole i tylko jedna osoba mi powiedziała że lepiej mi było w całkiem długich ... gusty i gusciki super ze zmiana na lepsze jestem ciekawa jak bede wyglądac we włoskach takich falach.... tylko nie mam pojecia jak je zrobic ... papiloty ,lokówka narazie nosze proste
W myślach wszystko ma początek! Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-15 o 21:50 |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wiosenna zmiana fryzury czyli ocencie wloski
tak tak
wszystkim sie podoba |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
tzn.w klasie ludzie a nie calej szkole bojciu
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Baaardzo ładnie i świeżutko wyglądasz w tych najkrótszych włoskach
I dobrze, że porzuciłaś te długachne które ani efektownie nie wyglądają, ani nie dodają uroku (nie rozumiem tłumaczenia częstego w takich przypadkach, że "szkoda obcinać", więc brawo za odwagę )Co do makijażu to też stawiałabym na jak najbardziej naturalny look. Tylko na wielkie wyjścia stosowałabym "przydymiony". |
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tez sie bardzo podoba w tych krotkich, slicznie. Te dlugie byly takie nijakie.
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ladna frzyzurka i idelanie do Ciebie pasuje(twoj kolor teczowki+fryzura=ślicznie
)
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Zmiana zdecydowanie na duży +
Bardzo łądnie Ci w tej fryzurce - brawo za odwagę!
|
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
ja tez chce nowa fryzurke...buuu...
tylko ze jakos odwagi nie mam... ;\ a tak wogole to witam wszystkich... Jestem tu nowa....kurcze podoba mi sie ta Twoja fryzurka, ale bardziej chyba ta z wlosami sredniej dlugosci... hmmm...chyba bym taka chciala, aleczy bedzie mi ladnie w tkich wloskach...? kto to wie....
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-15 o 21:50 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej podobasz mi się w średniej długości z grzywką
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
o wiele wiele ci ładniej !!
gratuluje dobrego wyboru fryzurki ![]() mnie sie podoba bardzo ![]() pozdro
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez przylacze sie do dziewczyn - SLICZNIE WYGLADASZ w krotszych wloskach. Super metamorfoza. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
ciesze się ze sie podoba
rozumiem ze nie kazdemy te krótkie włoski się podobaja .... jeszcze przyzwyczaic sie nie moge i co chwile do lustra chodze i ogladam z kazdej strony heh jeszcze troszke czasu musi minac a co do teczówek sa dziwne bo jak mam na sobie cos niebieskiego koło twarzy to staja sie bardziej niebieskie ...
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
a mi msie najbardziej na 2 zdjęciu podoba
![]()
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
we wszystkich fryzurkach wygladasz bardzo ladnie, ostatnia jest jakby najbardziej ''nowoczesna'', fajnei wygladasz z grzywką na zdjęciu nr2
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje
prosze o fotomontaz bardzo chce taka fryz
W myślach wszystko ma początek! Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-15 o 21:51 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Moderator
|
Dot.: krótkie włoski a mam do ramion czyli prosze o fotomontaz :)
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: krótkie włoski a mam do ramion czyli prosze o fotomontaz :)
Myślę, że fajnie myś wyglądała w takich włoasach:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3972304 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3972304 Tylko w kolorze chłodnego brązu ![]() Zresztą teraz tez ślicznie wygladasz zarówno z grzywką, jak i z włosami odsłoniętymi z twarzy . Myślę, że nie potrzebujesz koniecznie grzywki, ale włosy lekko okalające owal twarzy podkreśliłyby Twoje regularne rysy.
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
witam
czy dobrze wygladam z grzywka na bok ? czy lepiej zrobic tak jak mialam na ukos ? chce ja niby zapuscic i zrezygnować z grzywki wiec musze ja albo podpinac spineczka albo zostawic taka na bok dopadł mnie taki dzien że czuje sie brzydka , nijaka ... i sama nie wiem co w sobie zmienic zeby poczuc sie ladna , atrakcyjna czy wy tez tak macie że sa dni że same sobie sie podobacie a pozniej dni że nawet w tym samym makijazu czy fryzurce czujecie sie brzydkie? koloru wlosow raczej nie zmienie ...hmm wlosow nie skroce juz wiecej teraz zapuszczam ... myslicie że do mojej figury moge pomykac w rurkach i szortach ... ?? pozdrawiam
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: w kropce ...
Na początek pragne Ci zakomunikować że jesteś bardzo ładną i atrakcyjną dziewczyną
Fryzurka spoko i grzyweczka na bok Ci pasuje![]() Co do szortów i rurek jestem za
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Z grzywką na bok wyglądasz b.ładnie
![]() a co do ubrań- dziewczyno! :P masz takie szczuplutkie nogi (przeciwieństwo moich) że nawet przez myśl Ci nie powinno przechodzić,że wygladasz w nich brzydko a w rurkach wyglądasz naprawdę ślicznie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem najładniej wyglądasz z grzywką na bok
Drugie i trzecie zdjęcie btw: bardzo ładna z Ciebie dziewczyna
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z dziewczynami, ładnie wygladasz z grzyweczką na bok
A co do tego "dnia paszteta" każdą z nas to kiedyś dopada. Nieważne, jak jestes ładna, zdarzaja sie takie dni kiedy nie możesz patzreć w lustro. Na szczęście takie dni szybko przechodzą
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny dziekuje
calkiem inaczej sami siebie widzimy... niz inni nas widzą byłam bardzo ciekawa opinii na temat grzywki a jednak ja zostawie i zapuszcze mam nadzieje ![]() dzis mi przeszło tzn "dzien paszteta" kupiłam nowa szminke , i nowe perfumy o slicznym zapachu PUME FLOWING hmm troszkę to dziwne bo gdy sama sobie sie nie podobam to w tym dniu otrzymuje duzo miłych komplementów heh tak jak wczoraj podczas zakupów stojac w kolejce w w sklepie pewien chlopak powiedzial mi że ślicznie pachna mi włosy i przeprasza że tak sie nachyla i je wacha ale nie może sie powstrzymać ... szczerze mówiac milejestem ciekawa od czego tak naprawde zależa takie dni że czujemy się brzydkie takie nijakie?
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
to prawda- super fajna z Ciebie laseczka
![]() dzien paszteta- każda z nas go ma :yes: może od hormonów? pogody? cholerka wie... Rurki i szorty- cacy- bardzo Ci pasują Grzyweczka na bok również - a jak zapuścisz ją to już będzie miodzio ![]() ![]() Fajnie że Ci się już poprawił nastrojek :yes: co do kolesia w kolejce -yhyyyyy :yes: lepsze to niż komplement wprost ![]() ![]() miłego dnia
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Piszesz ,ze koloru nie zmienisz mi natomiast podoba sie wszystko oprocz niego. Wlosy wygladaja bardzo nienaturalnie, moze pomysl o b. ciemnym brazie?
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
witam
dziekuje za opinie koloru nie zmnienie bo dobrze się w nim czuje i podoba mi sie ten kolor jest na pograniczu ciemnego brazu i czarnego zalezy w jakim swietle czy dziennym czy sztucznym
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Co do grzywki to bardziej podoba mi sie ta na 2 i 3,ale na innych zdjeciach tez jest fajnie. Tak w ogole wygladasz bardzo mlodziutko i im wieksza masz grzywke, tym jeszcze mlodziej- wiadomo - grzywka odmladza.
Widac,ze masz gesta czupryne. Az zal, ze chcesz ja zapuszczac - takie cuda mozna by Ci zrobic na glowie! Kolor - wg mnie trafiony, taki typ Krolewny Sniezki. Uroczo i zmyslowo. |
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
moje dzisiejsze fotki
![]() zuza678
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Alez nie ma za co
Trzymaj tak dalej! Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Ładnie Ci i tak, i tak. Z grzyweczka wygląasz młodziej
BTW: ten brzuch na avatarze to Twoj? boska krata
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

ale na drugim zdjęciu podobasz mi sie o wiele bardziej
ahh no były ale pielegnacja ich zabierała bardzo duzo czasu i stało się to naprawde meczace tym bardziej ze codziennie myje włoski ...

)

, atrakcyjna