|  2007-04-14, 08:36 | #91 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: WARSZAWA, Bemowo 
				Przekupka: 240 pkt  / 100% pozyt. | 

Dot.: Różności - Zapraszam !!

Możesz mnie skusić czymś z mojej wish listy! - Fioletowe szaliczki, apaszki mogą być wzorzyste, połączone np. ze złotem, zielenią - Ciekawe bluzeczki z dekoltem w serek rozmiar L, ewentualnie większe M (ale nie w kratkę, paski lub groszki) - Ciekawe buciki w rozmiarze 39 na niewielkim, lub średnim obcasie (w kolorach: brąz, jasny beż , fiolet, bordo, czarne) - Torebki (beżowe, brązowe, fioletowe, bordowe) - Woda perfumowana Tresselle Avon'u - Preparaty antycellulitowe - Podkłady matujące w dość jasnych kolorkach - Rimmel, Revlon, Deborah i inne dobre. - Pudry matujące w kamieniu lub sypkie, średnia i wyższa półka cenowa - Tusze: Telescopic L'oreal, Masterpiece Max Factor - Szerokie przepaski (czarne, brązowe, fioletowe,bordowe, gładkie i wzorzyste - ale nie krateczka, paski i groszki ) Najbardziej pożądane kolorki: fiolet, bordo, brąz, beż, stare złoto, zgniła zieleń 
				__________________  ??? Może masz na zbyciu stare bajki na kliszach ???  WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473753 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26870216 | 
|     |   | 
|  2007-04-14, 08:46 | #92 | 
| Zakorzenienie | 

czekam nada na odpowiedz   czy cos za recovera  ? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-04-14, 09:05 | #93 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj Nadio, W tym miejscu juz się pokłoniłam   | 
|     |   | 
|  2007-04-14, 10:21 | #94 | 
| BAN stały | 

narazie podoba mi sie u ciebie tylko emulsja revlona, a tonik clinique juz prawie wymieniony..na idealiscie walkowal mi sie kazdy jaki mialam podklad/puder, w sumie jak dla mnie to taki zwykly krem ale jak wiadomo kazda skora reaguje inaczej    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.