![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawa moderatora
No cóż.
Powiem szczerze,że ten wątek śledzę od wieczora. Przeczytałam wszystkie wpisy i zgadzam się z Lubą i Palomino. Mimo,że moderator jest użytkownikiem i ma takie same prawa jak on ,nie powinien jednak zapominać o tym,że reprezentuje tu jakąś władzę. A co się z tym wiąże? Przede wszystkim odpowiedzialność ,kultura słowa i obiektywizm. Z tego co wyczytałam z różnych wątków była jedna moderatorka,która właśnie wolała zachować wolność słowa w zamian za moderatorski stołek. I wydaje mi się,że to jest dobre rozwiązanie,bo jak już wspomina Palomino-nie każdy ma predyspozycje aby być moderatorem. Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#92 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I stołki. im wiecej tym lepiej, aby goście mieli na czym siedzieć. Szczególnie mój stołek. Bo dobrze mi z nim i z ta moją nieodpowiedniością. Nie musisz rozumieć dlaczego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie konkretnie czyjejś osoby. Proszę nie nadinterpretować moich wypowiedzi. Gdybym chciała wspomnieć o Tobie-zrobiłabym to. A skoro tego nie zrobiłam-znaczy,że tyczy to ogólnie zagadnienia. Takie jest moje zdanie,jako użytkowniczki-o które prosiła Szefowa zakładając ten wątek.
![]() |
![]() |
#95 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o tą " ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Sama jestem modem na innym forum i wiem jak to wygląda od strony technicznej. Mod może moderować, czyli zmieniać, przesuwać posty, zamykać itd. tylko na swojej części forum, do innych części nie ma dostępu, więc tak naprawdę jest zwykłym, szarym użytkownikiem i tak powinno się go traktować. Tą większą odpowiedzialność, o której tu piszecie powinien wykazać tylko i wyłącznie tam, gdzie ku temu są przesłanki, tam, gdzie ma "władzę", czyli na swojej części forum, bo tak chyba będzie sprawiedliwie. Niestety technicznie jest to niemożliwe, żeby zielony napis gasł w momencie opuszczenia moderowanej części forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Żarty żartami, ale niektóre wypowiedzi potrafią komuś sprawić przykrość, czego nie ukrywała starsza pani. I to chciałam tym cytatem podkreślić. Nie każdy ma takie luźne poczucie humoru.
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak własnie ten zielony napis nakłada na barki osoby,która go nosi-odpowiedzialność. Moderatorzy na forum są,jak ministrowie w rządzie. A minister pracy na przykład nie jest tylko ministrem w swoim gabinecia-ale przez cały czas.Czyli nawet wtedy,gdy przebywa w gabinecie ministra zdrowia chociażby . Wiadomo,że w gabinecie ministra zdrowia żadnej wiążącej decyzji podjąć nie może,ale to co tam powie jet bacznie obserwowane i poddawane dyskusji. I ludzie zawsze widzą w nim ministra i jako takiego go oceniają. Dla mnie kiwająca zielona główka oznacza przychylne przytaknięcie ![]() Ale nie jest to wątek o znaczeniu emotek.
![]() |
![]() |
#101 | |
sophisticated
|
Cytat:
ale nie zamierzam się o to spierać nie dopatrzyłam się w zachowaniu Sylwi nadużyć jako moda, a prawa do własnych poglądów nie zamierzam jej odmawiać tak jak zresztą nikomu innemu jednocześnie rozumiem żal i rozgoryczenie Robótki i Starszej Pani dlatego właśnie temat ciągnie się przez drugi wątek, bo to trudne po prostu idealnie by było gdyby wszyscy użytkownicy netu zachowywali klasę i potrafili dyskutować tylko na argumenty, ale wszyscy wiemy, że to nierealne na wizażu i tak moim zdaniem jest wyjątkowo pod tym względem |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaa Fresa to jest clou .Teraz wszystko rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Żeby było uczciwie musiałabym zacytować cały wątek
![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się po co w ogóle cytowac wypowiedzi z tamtego, nieszczęsnego wątku... żeby w pełni go zrozumieć trzeba przeczytać całość...a nie skupiać się na wyrwanych z całości postach.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Nie trafiłam z porównaniem
![]()
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A serio ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Trafilas ale to takie info na moj prywatny uzytek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytałam na Wizażu wszystkie możliwe regulaminy ![]() Jedynym sposobem,żeby inny "minister" dowiedział się o tym,że jego minister bryka jest powiadomienie go o tym. Ale wątpię,żeby ktoś się na to decydował,bo każdy woli siedzieć cicho niż się wychylić/narazić. Cytat:
I skupić się na temacie zasadniczym. Który bym rozsezrzyła o kolejny punkt "obowiązki moderatora". A czy za wcześnie. Nie wiem. Podoba mi się dyskusja na ten temat,przynajmniej jest ciekawa.
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Fresa ja nie zaczynam dyskusji o tym watku.To wy go zaczelyscie.I ta dyskusja tu byla,mniej lub bardziej zawoalowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale akurat Twoja wypowiedź najbardziej mi przypasiła ![]() Ponieważ od tamtego wątku wszystko się zaczęło. Ale to nie znaczy,że trzeba go w nieskończoność ciągnąć-moim zdaniem. Takie wzajemne wypominanie sobie co kto komu,nic dobrego nie przyniesie. Zaraz się ktoś pewnie odezwie,żeby ten wątek zamknąć. A chyba tego nie chcemy ?
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież można donieść Najwyższemu,że jakiś mod moderuje nie u siebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. Mam nadzieję, że jak jutro, gdy tu wejdę to wątek nie będzie zamknięty... a tak się zdarza, szczególnie jak się wczuję w dyskusję, chyba przynoszę pecha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Jednak niektórym z was to bez burzy w szklance wody - choćby raz na tydzień - to życie jakoś bez sensu upływa... Takie halo o takie pierdoły...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Administrator
|
Przerwa Techniczna
Ostrzezenia i baniki wlepie jutro. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Sorry, nie wchodziłam dzisiaj na forum i nie wiedziałam, że wątek jest zamknięty. Otworzyłam go, bo uważam, że jeszcze nie wszystkie zainteresowane osoby miały okazję się wypowiedzieć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie jeszcze chętnie bym coś napisała,ale Aniołek podciął mi skrzydła,niestety ![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sylwia w powyzszym cytacie porusza wazna kwestie - nie wiem ja Wy macie - ale ja jak czytam jakis watek, to wprost nie moge powstrzymac sie, zeby tez napisac cos od siebie - ona zwyczajnie zauwazyla w chwili wolnej watek na plotkowym, ktorym ja zainteresowal i sie wypowiedziala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Och, litości! Czy będzie mi dane w końcu pouczyć się do sesji?
![]() Dziękuję wszystkim za wszystkie wypowiedzi, zapewniam że czytam wszystkie bardzo Uważnie, lecz oczywiście niektórych nie biorę na POważnie-jak to w życiu. Pozdrawiam zarówno zwolenników wolności wypowiedzi modów, jak i jej zagorzałych przeciwników. Zapewniam też wszystkich, że moderuje mi się bardzo dobrze i będę to robić tak długo, jak będę mieć na to ochotę i -nawet 'święta trójca** z plotkowego' ![]() EOT *-emotikonka zamierzona, nieprzypadkowa oraz przemyślana **-interpretacja własna mile widziana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.