|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~r*ó*ż*n*o*ś*c*i~
mi pasuje wymianka, jak znajdziesz jakas probke fajna to poprostu dorzuc do paczuchy
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysylamy poleconym priorytetem?Pasowalaby Ci wysylka w poniedzialek?bo nie wyrobie sie juz w tym tygodniu a nie chce ryzykowac zeby przesylka lezala przez weekend gdzies tam...
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
W gore
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
W gore
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
W gore
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
W gore
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Hexxanko
![]() Jejć , tak dawno mnie tu nie było że umknął mi twój " awans " - gratuluję ![]() Nadrabiając zainteresowana jestem twoim L'oreal Translucide oraz jeśli moge prosić - próbeczkę Mary Kay. Wątek mam w chaosie, może coś tam znajdziesz. Z pozycji podchodzących pod twoje życzenia mam jedynie żel pod prysznic Tesori d'Oriente o zapachu piżma. Skora po nim wyjatkowo dlugo pachnie. Oczywiście będę szukała
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() L'oreal moze poczekac na Ciebie,przejrze Twoj watek pozniej ![]() Dziekuje za gratulacje ![]()
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak niegdyś zapytałas u mnie w wątku o podkład GG , jesli nadal mógłby Cie interesować to mam nowy, zdaje się że w odcieniu Natural Rose.
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz,ze z tak pozno odpisuje ale czas przecieka mi przez palce i "bywam"tylko na Wizazu,moze jutro bede mogla na dluzej sie pojawic. Pozdrawiam
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem Asiu.Konsultantka o tym odcieniu mówiła - że jest identyczny mocą jak Natural Beige tyle że z odcieniem różowym. Ale jak go zobaczyłam to się przeraziłam mocą koloru zastanawiałam się dlugo czy to ja się tak odbarwiłam czy to z nim jest coś nie tak. Pamietam bowiem że NB był dla mnie zawsze odpowiedni. Nawet nie miałam odwagi sprawdzić czy może na twarzy jakoś wygląda
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Podklad moze byc jednak za ciemny dla mnie
ale wypatrzylam u Ciebie kilka rzeczy-Lotta Luv (?) Smakowy Błyszczyk Cynamonowy z aplikatorem - tylkowypróbowany -N.Y.C błyszczyk w kolorze jasnego różu , z aplikatorem w formie pędzelka. - tylko wypróbowany -Apotheker Scheller, krem ananasowy - raz użyty -Apotheker Scheller ,tonik grapefruit'owy - ubytek 20% -Dr. Hauschka , krem z płatków róż pozostało około 60% -Sally Hansen, Odżywczy krem do rąk, paznokci i naskórka - mega pak 149gr. - nowy moze cos jeszcze u mnie interesuje?to bysmy dogadaly wieksza wymiane? w kazdym razie prosilabym tylko o info o blyszczykach-jak z kolorem i konsystencja tzn.czy sa bardziej transparentne czy kryjace? i do kiedy wazne sa kremy i kiedy byly otwierane ![]() Jezeli nic wiecej nie znajdziesz to stuknij co moglabys puscic za podklad,pozdrawiam
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu tym razem ja Cię poprosze o chwilke cierpliwości - musze pomysleć, a wczoraj miałam czyszczone kanały dziś ząb wciąż nieodpuszcza
stąd skupienia w zasadzie brak.Lotta daje poblask perłowy ale jednoczesnie transparentny. N.Y.C w zalezności od ilości aplikacji da delikatny kolor lub pokryje całkowicie usta. Do tego bardzo błyszczy- ale w zupełnie inny spodób jak Lotta ( nie perłowo) Ananas ma datę 08.11 i niedawno otworzony ( ok miesiąca), z tonikiem jest gorzej bo pochodzi on z wymiany (razem z kremem pigwowym) -wg wizażanki ( dośwadczonej i wydaje się rzetelna) zakupione i stosowane były jednoczesnie tyle że na toniku zdrapana jest część nalepki gdzie prawdopodobnie była data. Krem pigwowy miał datę do końca tego roku. Tonik ma białą szklana butelkę ( wiem że firma zmieniała szaty więc może tobie coś to powie - bo mi nic )Różany jest w trakcie negocjacji, niestety za pilniejsze potrzeby więc już teraz go wykluczę. Natomiast Krem do rąk SH ma kod na opakowaniu - którego nie potrafię rozszyfrowac. Zakupiony w USA ( razem z m.in błyszczykami NYC) na początku tego roku. Asiu wiem że nie masz teraz czasu zbytnio ale bardzo bym Cie prosiła o kilka słów o podkładach swoich. Kolorystycznie wydaje mi sie że mamy podobne cery więc i o kolorze coś powiedz Prosze
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko,
Trans L'oreala to jasny odcien-on praktycznie jest niewidoczny na skorze,podkresla odcien karnacji i ladnie rozswietla;swietnie nadaje sie na okres wiosenno-letni ale ja rezygnuje z uzywania podkladow,jedynie zima i to w okresie mrozow siegam po nie. Mary Kay to cieply sredni bez do normalnej karnacji,nie polecam dla bladolicych bo bedzie za ciemny. Nad Lancome to caly czas dumam bo w sumie nie jest to podklad,ktorego chce sie na sile pozbyc Hauschka nie bede Cie meczyc bo to jednak krem nie dla mnie-chyba ze na zime,no i pojemnosc mala ![]() Musze sobie przejrzec sklad tego ananasowego i toniku to wtedy wiecej bede mogla powiedziec. Mysle,ze sie dogadamy
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
W gore!
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiuniu, z twojego opisu Mary Kay odpada ( kolor) , do lancome zgodnie z przypisem nie startuję , natomiast troszeczke zasmuciłaś mnie Trans'em myślałam że będzie krył w miarę dobrze. A jaka jest jego data i skąd pochodzi ( boję się że te na allegro moga być lichym "przedłużeniem" słynnego transa? Obiecuję że nie będę już mocno truła ![]()
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze tez calkiem jakos zgubilam Nasz watek![]() Transa mam z wymiany, jak dobrze pamietam to byl praktycznie ze znikomym ubytkiem i swiezy ale uprzedzam,ze jest to typowo rozsietlajacy podklad i nadaje sie bardziej dla cer bezproblemowych. Szkoda jest mi sie go pozbyc ale jest za bardzo "silikonowy" przez co podraznia mnie
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Up
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
-Givenchy Matamte Mat Rose 02,tester-ubytek widac na zdjeciu
i miss me stella to mnie zainteresowalo a co wypatrzalas u mnie?
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
odpowiedz dam jak wroce z przedłuzonego weekendu
dopiero za tydzien
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej interesuje mnie baza pod cienie Lumene
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
moze cos u mnie?
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Super to stukne PW z adresem,wysylamy w piatek czy moze po niedzieli?Pasuje polecony priorytet?
Olka19. nie wiem co Cie interesuje u mnie i czy moglabys podac link do balsamu Mildness ,,mleko i miód"-jaka jest pojemnosc?moze napisz cos wiecej co to za balsam.
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam u mnie
Interesowałoby mnie Incadesence, jednak mysle, ze to nie byłaby sprawiedliwa wymiana za moje Island Vibe, gdyż cenowo są połowe tansze.
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze nastepnym razem ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam po majówce ![]() Paszcza moja bywa zmienną.Chętnie wypróbuję transa
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cie najmocniej ale Trans juz nieaktualny,wymieniam go z Kaczina na baze Lumene.Nie odzywalas sie i nie wiedzialam czy go chcesz.....Wybacz,ze tak wyszlo
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie szkodzi
Nieodzywałam się ponieważ na wsi u rodziców nie mam internetu, przepraszam że nie uprzedziłam. Pozdrawiam ciepło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

)

Interesowałoby mnie Incadesence, jednak mysle, ze to nie byłaby sprawiedliwa wymiana za moje Island Vibe, gdyż cenowo są połowe tansze.