![]() |
#91 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: *Ciuchy, kto przygarnie?*
Dochodzimy do jakiegoś porozumienia, cieszę się bo chciałabym wkońcu wysłać to zamówienie
![]() Więc tak, myślę że khaki z pistacją i głęboką zielenią będą wyglądać super, wielkość kulek wybrałabym 8mm, rozumiem że mają to być kulki jednakowej wielkości a nie coraz mniejsze ku górze? Na te drugie masz bardzo fajny pomysł ![]() Lawa wulkaniczna 10mm (szkoda że nie ma większej, bo jest lekka) i rząd "czegoś tam" - proponuję kamyczki naturalne nieregularne w dowolnym kolorze (ale raczej jednokolorowe żeby nie przesadzić, lub dwa odcienie jednego koloru) http://qnszt.pl/catalog/62.html lub kulki 6mm http://qnszt.pl/catalog/145.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Zrobię Ci obie pary
![]() Więc perfumki i dwie pary kolczyków w zamian za sukienkę? To zarezerwuj dla mnie kieckę, a ja odezwę się za kilka dni jak dostanę koraliki. A ta lawa to chyba z tymi dalamatyńczykami będzie najlepiej wyglądać, będzie fajny kontrast i napewno będą oryginalne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Hej,
znajdziesz coś u mnie za http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3659585 ? Odpisz proszę w moim wątku. Pozdrawiam : )
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A mam takie pytanie- byłaby możliwość zrobienia zdjęcia bluzki na Tobie i w ogóle jakiegoś dokładniejszego? Aha- i prosiłabym o wymiary: - ile od pachy do pachy - długość rękawa po zewnętrznej/ wewnętrznej - długość całkowita - szerokość w pasie i na samym dole Jaki to materiał? To jest bluzka z typu tych cieńszych czy troszkę grubszych? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
materiał to 80% rayon, 20% nylon, to jest materiał rozciągliwy i raczej cienki. Dekold w łodeczkę - porobiłam fotki ale są marnej jakości, na jednym ze zdjęć na zbliżeniu widać fakturę materiału ![]() szerokość od pachy do pachy po rozciągnięciu 38 cm dł rękawa po wewnętrznej: 47 cm po zewnętrznej: 66 cm długość całkowita 48 cm, od pachy w dół 32 cm, szerokość na dole w stanie nierozciągnietym 34 cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Cziki nie widziałam wcześniej Twojego wątku kosmetycznego, bardzo mnie interesuja z niego te rzeczy
Dezodorant antyperspiracyjny w sztyfcie Fa Yoghurt Fresh - Vanilla, uzyty ze 3 razy, świetny świeżutki zapach, końcówka oczywiście wyczyszczona Próbki podkładów: Dermablend VICHY 35 sand (2 sztuki); Normateint VICHY 35 Sand, 2x Lancome Color Ideal 03 Beige diaphane po 1 ml Błyszczyk z pędzelkiem Prismatic ASTOR, nr 30 - opalizujący róż Na błyszczyku i próbkach zależy mi najbardziej, tylko powiedz mi prosze który to kolor z tych na zdjęciu, nie moge nigdzie znależć tych kolorków, tylko co ja mogłabym Ci dać za nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z kosmetyków nie masz nic zupełnie do oddania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze tusz Astor 3style, użyty kilka razy, świeży i mokry i ewentualnie błyszczyk Eveline też różowy tylko taki bardziej metaliczny odcień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Bardziej zależy mi na błyszczyku niż na dezodorancie, co do tuszu to sama nie wiem co z nim jest nie tak, ale mnie jakoś nie przypadł do gustu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wyszperasz czegoś jeszcze? Mogą być na przykład pędzle do makijażu jakieś maseczki ściągające w saszetkach, miniatury perfum, ewentualnie jakaś torebka ale w bardzo dobrym stanie, pasek do spodni czy cuś takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Mam w wątku czarny pasek, niestety nic poza tym, chyba nic z tego nie wyjdzie, więc dajmy sobie spokój, niech zostanie tak jak było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za :
Letnia bluzeczka w paseczki z karbowanego materialu, krótka, wiązana na szyi. Stan bdb/idealny. i okluarki ?
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Znalazłabyś coś w zamian za http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...ostid=3659579?
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
cziki!
Proponuję zatem taką wymiankę: ode mnie to, co na zdjęciach! a od Ciebie kostium i róż!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.