![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
pastelowe pasemka
Wtajcie
![]() ![]() pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Dot.: kolorowe koncowki
ja jestem jasna blondynką,włosy zafarbowałam na czarny. sama je potem rozjaśniałam i powiedziałam ostatni raz... po myciu musiałam nakłada kilogramy odżywek, bo nie chciały sie rozczesywac, łamały sie, wyglądały jak siano. jesli masz długie włosy i w razie czego bedziesz mogła sensownie sciac te koncówki, to czemu nie ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolorowe pasemka
w końcu znalazłam odpowiedni wątek! całe wakacje chciałam mieć jedno pasemko różowe, rude, niebieskie. No, ale mam bardzo ciemne włosy, więc pewnie nie zafarbowały by zbyt łatwo, zastanawiałam się nad clip in, ale nie wiedziałam, z której aukcji i zresztą wszyscy byli przeciwni, no takie sztuczne włosy.
Wczoraj mama farbowała sobie włoski, więc wykorzystałam to, raz nałożony rozjaśniacz dużo nie dał, ale farbe nawet trochę widać, choć bez szaleństwa. W wakacje znowu będę kombinować pewnie, więc czekam na wasze porady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Różowe pasemko
Pewnie był taki temat , ale przepadł . Co sądzicie o różowych pasemkach ? czym można pofarbować pasmo włosów na różowo ? kit czy hit ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różowe pasemko
tonerem na rozjaśnione mocno włosy
"kit czy hit" to wg mnie głupie pytanie, każdy robi co chce... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
osobiście lubie kolorowe elementy na włosach ale tez bez przesady, np niebieski akcent w brązie.
akurat dobrze trafiłaś że jest moda na te akcenty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Wiem , ale mi chodzi np na bardzo jasny blond włosach takie różowe jedno cienkie pasemko ; ) Mi się właśnie nie podoba brąz i np niebieskie pasemka to wygląda nie estetycznie ,że tak powiem ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
to był przykład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.