![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powrót na targowisko - masa rzeczy do wymiany, wszystkie półki, kategorie itp.i
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powrót na targowisko - masa rzeczy do wymiany, wszystkie półki, kategorie itp.i
Madlaine interesują mnie te rzeczy:
krem pod oczy Clinique All About Eyes najnowsza wersja RICH - kartonik, ulotka, kupiony w perfumerii Douglas jakieś 2 tygodnie temu, ubytek oceniam na maksymalnie 10-15 %, puder Sisley w Poudre Transparente au Calendula odcieniu irisee 0 - soft glow ubytek oceniam na jakieś 10-15 %, brak pudełka, gąbka ubrudzona pudrem od przykrywania, ale nieużywana, pojemność 17 g, niestety muszę się z nim rozstać, ale wymienię tylko za coś naprawdę mi niezbędnego podkład YSL Perfect Touch odcień nr 1 - najjaśniejszy odcień w palecie, n kupiony w perfumerii Douglas w Walentynki, pojemność 40 ml, użyty 2 razy, kartonik i ulotka w komplecie, pędzelek brudny, ale tylko od wyciskania podkładu, nie dotykałam nim twarzy, na twarz nakładałam pędzlem do podkładu Sephora , którego używam na co dzień puder sypki Shiseido odcień 01 - zostało w granicach 1/4-1/5 opakowania, bo trochę mi sie rozsypało świetne opinie na KWC Jutro jadę do perfumerii więc sprawdzę to co masz i napiszę czy coś mi odpowiada ![]() Jeżeli oczywiście jesteś cały czas zainteresowana ![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Ja będę jutro na wizazu dopiero ok. 16-17:00 ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
czy byłabyś zainteresowana
Kanebo IB oil control pure and matte - zostało ok 3/4 z40ml za Helena Rubinstein Magic Concealer odcień 01 15 ml, ubytek w granicach 2 ml?
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Więc po zastanowieniu najbardziej interesuje mnie Puder Sisley
![]() Niestety w perfumerii nie mieli Sisley albo ja przeoczyłam, więc chciałam Cię zapytać Madlaine czy ten kolor pudru jest mniej więcej taki jak na zdjęciu: http://www.sisley-cosmetics.com/prod...categoryID=39# ten kolor jest pierwszy z lewej ![]()
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-03-28 o 21:48 Powód: pomyłka :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
olik , Sisleys niestety po przetestowaniu wycofuję swoje zainteresowanie
![]() a chętnych nadal zapraszam, sporo jeszcze zostało, a nowe przybywają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
maseczka do przetłuszczającej się skóry głowy Rene Furterer - 75 ml, użyta raz, nie mam niestety czasu i cierpliwości, maseczka jest na rynku polskim chyba niedostępna, maseczkę nakłada się na skórę przed myciem włosów i czeka aż zastygnie, potem sie ja spłukuje i myje włosy,
Może znajdziesz coś u mnie ? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175892 wątek zapachowy
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
OKARA Rene Furterer Maska, pojemność 150 ml,
zerknij do mnie...Zrobilam trwala i teraz strasznie potrzebuje kosmetykow do takich wloskow Poza watkiem mam nowa pianke do wlosow schwarzkopf profesional Osis - zwiekszajaca objetosc wlosow, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-objetosc.html niecala polowe szamponu kerastase Bain Satin 1 Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-04-01 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Słonko, dalej będę namolna, ale może w nowym wątku
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
może szampon z tej samej serii co maseczka też Rene furterer, używany, została połowa - jest w pierwszym poście, albo balsam nadający połysk też RF, lekki, na bazie kwasów owocowych, stosuje sie go jako ostatni produkt przed płukaniem, nadaje połysk i ułatwia rozczesywanie, a nie obciąża włosów, nie wzmaga przetłuszczania Cytat:
poziomeczko, bardzo mi przykro, ale nic ![]() cziki, również nic |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
dokładka w pierwszym poście, w sprawie wysyłek - niestety nie mogę wysyłać regularnie, bo jestem chora i muszę siedzieć w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche probeczek kremow rilastil - przecwizmarszczkowego, na naczynka, do skory bardzo wrazliwej... mam tez 2/5 kremi A-derma Epitheliale A.H, Creme Reparatrice http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=148882 Jade na swieta do domu wiec moze jeszcze tam cos znajde ![]() Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-04-03 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Byłaś ostatnio u mnie? Zmienia się jak w kalejdoskopie ![]() Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-04-02 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Merz Spezial Anti-Age, krem do pielęgnacji skóry wokół oczu, 15 ml Merz Spezial Anti-Age, krem na noc do głębokiej i intensywnej pielęgnacji skóry twarzy, szyi i dekoltu. 50 ml, tu opis kremu: Mineral Care Bio Active Care Contouring Face & Eye Serum Isadora, gleaming eye shadow wet&dry, 83 icy khaki, nowy - Isadora, Perfect powder Rouge, róż pudrowy, 09 frosty toffee, jest nowy ale kawałeczek z boku się ukruszył, ale naprawdę minimalny, zdjęcie na życzenie, czy on jest taki ciemny, jak na zdjęciu ? Cytat:
![]() niestety nadal nic |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Zajrzyj do mnie , proszę .
Nie mam co prawda nic z kosmetyków których szukasz ale... Zapraszam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.