![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mnóstwo różności:)
-Hean Aloe Activd peeling pod prysznic-nowy
-Sensique-kulki brązujące -Coty,The Healing garden-lawendowy balsam i żel pod prysznic + mydełko lawendowe do kompletu-80% to mi sie u Ciebie podoba.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Yona Jeśli Ni Dostałaś Paczki
Wyceń Te Kosmetyki Wyslę Ci Przekaz Pienięzny Wina Jest Moja Bo Wysłałam Tylko Priorytetem A Nie Poleconym I Nie Mogę Się Domagac Rekalmacji Od Poczty A Nie Ma Sensu Dłużej Czekac Paczka Powinnabyła Dojść Najdalej Po 20 Kwietnia Więc Wyceń Podaj Jeszcze Raz Adres Na Priv I Wyslę Ci Przekaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
podnosze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
amoże masz cosik jeszcze poza watkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
znalazlabys cos za odzywke pantene?
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
no faktycznie duzo. a nie masz moze poza watkiem czegos z mojej wish listy albo. zawsze jestem chetna na smackersy, probki flowerbomb, pielegnacje do ciala. pozdrawiam
![]()
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Znajdziesz coś u mnie za:
-Oriflame ogórkowa maseczka nawilżająca- 70% -Oriflame krem do skórek z witaminami-80% -Oriflame kokosowy żel pol prysznic- jakies 50-45% -Oriflame peeling Aqua Vibes- nowy (czy to do ciała?) Najbardziej zależy mi na kremie do skórek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie z któryś z kosmetyków poniżej?
![]() -Oriflame peeling Aqua Vibes- nowy -Hean Aloe Activd peeling pod prysznic-nowy -Oriflame kokosowy żel pol prysznic- jakies 50-45% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny niestety nic nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Na razie nic nie wypatrzyłam, pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
witaj interesuje mnie kenzo
zapraszam do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189233 mam też sporo perfum poza watkiem( nie mam czasu ich wstawić) D&G light blue nie jest już zarezerwowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dokladka:
-Aquolina balsam i zel pod prysznic vanilia &muffin po 125 ml -samoopalacz Rossmann Sun Ozon- kilka razy uzyty, bardzo dobre opinie na KWC -L'oreal Nutri Soft- balsam do ciala,zostalo 50% -Avon Extraordinary z drobinkami, jakies 20ml -Oriflame Blossom Splash landrynkowa woda toaletowa-nowa -Oriflame Aqua Vibes chłodzący żel do ciała-raz maźnięty -Tanita złoty żel do depilacji pod prysznicem,raz użyty Edytowane przez yoona Czas edycji: 2007-07-02 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Słoniku nic na razie niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
nikt nic nie chce?:|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 4.07.2007
-Soraya kryjący make-up,odień ciepły beż- zostało ok 90% -Soraya Antybakteryjny Make-up, odcień jasny beż- zostało ok 60% -Inglot cień do powiek-rudy,ciemny beż i jasny beż- używany -Vollare cień do powiek soczyście zielony-raz maźnięty -Rimmel puder w kompakcie Stay Matte-zostało jakieś 50% - Astor Lycra Extend- z wymiany,ale bardzo mało używany,mokry - Rimmel podkład Cool Matte odcień 201 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
witaj mam pur blancę w takim flakonie przypominającym gwiazdę. Nie wiem cóż to - pochodzi z wymiany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Yoona,
interesowałyby mnie: Extraordinary z drobinkami, jakies 20ml Aqua Vibes chłodzący żel do ciała-raz maźnięty Avon magnolia-70% poza wątkiem posiadam: Garnier Skóra muśnięta słońcem, 250ml do jasnej karnacji, nowy Garnier Skóra muśnięta słońcem, 400ml do ciemnej karnacji, nowy Garnier - krem w czerwonym słoju 200ml, piękny zapach (nie to co balsam z tej samej serii), nowy i inne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
palau a co Cię u mnie interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
he j moze znajdziesz cos u mnie za te rzeczy:
-Wibo błyszczyk do ust-kilka razy użyty Manhattan-tusz do kresek-kilka razy użyty -Oriflame ogórkowa maseczka nawilżająca- 70% -_____________________ http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=197443&page=5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
tak naprawdę to tylko ziaja czekoladowa , zajrzyj na listę przeze mnie poszukiwanych rzeczy - może coś znajdziesz u siebie?
Ewentualnie Aquolin amogłaby być ( choć wolałabym coś z mojej listy ) Dodatkowo z rzeczy których poszukujesz mam balsma brązujący Barwy Słońca.- nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za:
- Rimmel podkład Cool Matte odcień 201 -Nivea błyszczyk Caregloss& Shine- zużyte jakieś 30% -Oriflame ogórkowa maseczka nawilżająca- 70% Wibo błyszczyk do ust-kilka razy użyty <<<<<MÓJ WĄTEK>>>>> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197443 DOKLADKA NA 2 3 4 5 STRONIE!!!! NOWOSC JABLUSZKA NA 6 STRONIE!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Soraya kryjący make-up,odień ciepły beż- zostało ok 90% -Soraya Antybakteryjny Make-up, odcień jasny beż- zostało ok 60% Rimmel puder w kompakcie Stay Matte-zostało jakieś 50% - Astor Lycra Extend- z wymiany,ale bardzo mało używany,mokry - Rimmel podkład Cool Matte odcień 201 Aquolina balsam i zel pod prysznic vanilia &muffin po 125 ml Oriflame Blossom Splash landrynkowa woda toaletowa-nowa Eveline dwustronny błyszczyk -prawie cały,starte napisy Farmona mus do ciała brzoskiwnia i mango- uzyty kilka razy -oriflame 500% tusz do rzęs-użyty kilka razy Wibo błyszczyk do ust-kilka razy użyty Sensique-kulki brązujące Bielenda Sexy Look,krem + błyszczyk -zestaw powiększający usta-zużycie minimalne
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi sie kolor pomadki, zamieszczonej na 3 zdjeciu obok tuszu do kresek Manhattan, jaka to firma??
Oraz Rimmel puder w kompakcie Stay Matte-zostało jakieś 50%- szkoda że nie ma fotki ![]() Zajrzyj do mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
czy interesowałyby cię moje kasety?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.