|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ubrania dody
Nie podoba mi się styl Dody, ja bym tak się nie pokazała na ulicy. Choć wyjątek potwierdza regułę jak to któraś z dziewczyn napisała i czasem zdarzy jej sie coś ciekawego na siebie włożyć. Niektóre jej ciuszki są fajne przyznaję, ale nie w tych zestawieniach jak to robi ona.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
chyba tylko podobala mi sie sukienka w kropki
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi tak samo BTW nie tak trudno ubrać się jak Doda. Widziałam w jakiejś gazecie fotki, jak Dodzia mierzy swoje minióweczki i bluzeczki Chanel oraz koronkowe kozaczki w KDT pod Pałacem w Wawie haha Jej "styl" to malutkie mini i delokt do pasa więc chyba nie tak trudno skomponować taki zestaw Oczywiście jeśli się komuś to podoba
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
doda zawsze mi się kojarzy z jednym - z kiczem i totalną tandetą
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podobają mi się jej stroje - zbyt obcisłe, zbyt krótkie i zbyt wyzywające
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
kilka zdjatek
jedno jest pewne doda zawsze pokazuje za duzo hehe |
|
|
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
Chyba nawet nie ma o czym dyskutować
To co widzimy mówi samo za siebie. NIE |
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Styl Dody jest okropny ! Nigdy nie założyłabym takich ubrań jak ona, są kiczowate i za dużo odkrywają.
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
O ile na scenę takie ciuchy się nadają (choć to w ogóle nie moja bajka), to nie wyobrażam sobie, żeby jakaś dziewczyna się tak ubierała na codzień. A jak się ubierze, to będzie świadczyło o niej, wszystko powinno być dostosowane do sytuacji a noszenie takich wdzianek na ulicę to jakaś żanada.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
ciuchy dody to przeciez tylko element jej wizerunku. te ubrania sa estradowe, nie nadaja sie do chodzenia na co dzien - chyba, ze dla pan, ktore koniecznie chca w negatywny sposob zwrocic na siebie uwage (leczenie kompleksow?). jaki PR, takie ciuchy. niektore moze sa i fajne, ale (o matko!) mowienie, ze swietnie je komponuje to duzy blad!
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
|
|
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
Stawiam na inteligencje oczywiście:P
Nie chce żebyście myślały,że jestem jakąś pustą lalką.Niektóre jej ciuchy są naprawdę super np.te co pokazała paulina92. Nie chodziło mi w jej ubraniach o odkrywanie ciała bo ja także nie odważyłabym się tak bardzo obnażać i to jeszcze na codzień.Pozdrawiam pa Dziękuje za odpowiedzi
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
to w co sie ubiera jak dla mnie wieje wiochą
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
1. w sukience o ktorej mowila paulina
wszystko slicznie tylko ten stanik wystający.. ![]() 2. nawet ładnie tylko te cycki wywalone ... ale jest modny paseczek ![]() 3. bardzo ładnie
Edytowane przez Oliffka Czas edycji: 2009-02-11 o 15:55 |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
1. tez ładnie ubrana
![]() 2. tez spox 3. śliczny płaszczyk 4. śliczny zestaw
Edytowane przez Oliffka Czas edycji: 2009-02-11 o 15:55 |
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
B. ladny by byl ten bialy plaszczyk gdyby nie bylo tego ,,puszku'' na rekawach, ktory wedlug mnie jest kiczowaty ;/
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Niektóre elementy jej ubioru sa fajne,ale ogólnie jest zbyt wyzywająca.Bluzki nosi o 2 rozmary za małe
To jest chyba jej styl:nosić za małe,za ciasne,za krótkie
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Styl Dody jest bardzo odpustowy, tandetny i żywcem wyjęty ze stadionu. A wszech obecny lateks kojazy mi sie niestety tylko z jednym zawodem
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam nic do stylu Dody - w końcu każdy ma swój. Może jest odrobine wyzywający ale do niej pasuje w 100% - zreszta niejednokrotnie podobały mi się jej ciuszki - np. na Bali miała różową sukienkę w kwiaty z jednym rękawem - uważam że była boska - jednak bezskutecznie szukam jej zdjęcia w necie. A poza tym Doda ma niezłe ciałko więc to nie grzech że chce je wyeksponować
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Tutaj jest kilka zdjec w "innym" wydaniu Dody, choc tez sa jej standardowe ciuszki
![]() http://clubdoda.mylog.pl/komentarze.php?id=4388781 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe jak ona to zrobila ze w ciagu kilku lat tak zmienil sie jej nos (zmalał) i usta takie jakies , pelniejsze hmmm
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Mnie Doda nie powala na kolana tym w co się ubiera. Ale to tylko moje zdanie. Jej styl porównuje z przerysowaną pin up girl, czyli dużo pokazywania nóg i dekoltu. No i często jest tak,że jak już utożsami sie z jedynym stylem to wszystko od stóp do głów jest już takie. Jak słodka to słodka do granic, jak drapieżna to do obrzydzenia. A zostawiła by coś gładkiego, coś prostego i w dodatkach by była oszczędniejsza i już by było widać poprawę... no ale taki styl tez sie może podobać i nic mi do tego.
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwazam ze jej niektore ubrania przeciekaja kiczem i tandeta.czasem zdarza sie jej fajnie ubrac, choc generalnie sadze ze nie zna umiaru w pokazywaniu swych atutow.ma fajne cialo, ok, ale nie musi przeciez az tak "szastac"
pozatym moim zdaniem ma ladne rysy twarzy co dodaje jej blasku
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
gdybysmy mogly sobie zrobic oprecje plastyczne to z pewnoscia rowniez mialybysmy ładne rysy twarzy
owszem bardzo ładna, ale nie prawdziwa...
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
jak ja stac i ma chec to niech sie operuje. Tutaj w sumie jest duzo photoshopa na tych fotkach, ale co tam
pewnie gdybym miala takie cialo tez nie balabym sie pokazac tego i owego Moze z mniejsza iloscia lateksu i swiecidel ale dlugosc podobna
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Dodzie zdarzy się czasem całkiem przyzwoicie wyglądać
..hmm.. mi najbardziej podobają się u niej buciki (kozaczki.. sandałki..itp itd) ale sama w podobnych butkach nie pomykam ..mam tak nieposłuszne nogi że obcasy odpadają w przedbiegach koślawiłabym i już
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Doda ubiera sie by maksymalnie podkreslic swoja kobiecosc..mysle ze czasem az za bardzo..chociaz cialo ma ladne i moze je smialo pokazywac..jak to ktoras z wizazanek juz napisala jest to wizerunek scaniczny i z tego powodu przerysowany..mysle ze odrobina subtelnosci w komponowaniu garderoby wyszla by jej na dobre
|
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Styl Dody jest raczej stylem estadowym , seksownym , a czasami aż wulgarnym.... Jednak owszem niektóre jej ubrania są ładne .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

w KDT pod Pałacem w Wawie haha

Dziękuje za odpowiedzi