|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pokrecone
normalnie dziewczyny musze sie pochwalic moj zdolny tata zrobil mi urzadzenia do wyginania drucikow i specjalne kowadelko do mlotkowania wiec za jakis czas beda nowe wyroby ........MŁOTKOWANE
yupi yupi
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
w takim razie czekamy
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalisz się zdjęciem tego urządzenia?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
oczywiscie jak tylko zrobie fotki to zaprezentuje
ale ze nie mam na wlasnosc dobrego aparatu to musze isc do kumpeli troszke pozebrac
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe..coraz ładniejsze rzeczy robisz
ta bransoletka wyszła http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4576011hehe tylko zapięcie.... lepiej by wyglądało jakbyś sama zrobiła z drutu.. bo takie kupne nie pasuje za bardzo... No i myślałam że będzie z czerwonymi koralikami
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
dzsi prezentuje kolczyki kute moze nie widac za bardzo tego bo fotki byly robione sredniej jakosci aparatem ..............a bransoletka byla robiona z nudow ot tak prosta
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
kluska, bardzo fajnie wyszedł Ci ten filigran
rzeczywiście nie widac, że był młotkowany, czym ze sobą spoiłaś części? bo nie widać
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
lutowalam
wedlug mnie kolczyki wyszly rewelacja juz tego samego dnia znalazly walscicielke hehhehehe zdjecie nie oddaje ich rzeczywistego uroku przyznam sie ze za chwilke lece robic sobie taka sama pare bo sie w nich zakochalam
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne kolczyki - ale mam wrażenie, że do góry nogami wyglądałyby lepiej
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te zielone młotkowane
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Super te zielone
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
kolczyki świetne, ale branse robisz badzo, bardzo fajne
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Dziś prezentuję dwa naszyniki wzór jest już Wam znany bo robilam juz takie bransoletki ale wydaje mi sie ze naszyjniki wyszly nawet niezle
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Świżutkie kolczyki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wykonane ze ślicznych kuleczek karnelonu
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
kolczyki bardzo ładnie Ci wyszły, co do naszyjników to mam troszkę mieszane uczucia ale ogólnie fajnie wyglądają
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Co do wygladu naszyjnikow nie mial duzego pola manewru poniewaz robione byly one na zyczenie wiec nie mioglam poszalec tworczo
hihiiihh Dziekuje za mile slowa |
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Kolczyki - cudo, ktore będzie zawieszone w uszach właścicielki
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne kolczyki
Mam pyt dot. naszyjników: nie rozlecą się przy częstym chodzeniu w nich? Wyglądają tak delikatnie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
naszyjniki są z drutu 0.8 wiec normalna grubość wczesniej robilam juz podobne bransoletki i dobrze sie spisują więc te tez muszą dobrze sluzyc wlascicielkom
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuję pomocy !!!!!!!! Dostałam zamówenie na kolczyki i wisior z dużych kutych wywijasów , tylko że najpierw umówiłam się na pokazanie wersji próbnej (takiej ,żeby rysował się kształt wzoru) coś tam wymodziłam z resztek druciku 0,6 bo grubszego chwilowo nie mam . Jednak czegos brakuje mi w tym wzorze potrzebuję jakiś podpowiedzi. Czy to wogóle jakoś wygląda?
Prototyp nie jest super jakości jak to prototyp ,ale cała wersja bedzie zrobiona bardzo dokladnie . A teraz prosze o uwagi i podpowiedzi. |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wpadłam na pomysł że wywijaski z wisiora mogalbym robic owijane tylko mam dylemat jakim drucikiem owijac bo nigdy tego nie robilam na wieksza skale ??? Jakim drucikiem owijacie ????
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zaglądałam tutaj, a pokazujesz takie śliczności! Lutowane zielone kolczyki na prawde ekstra, bardzo fajnie sobie poradziłaś z tym lutem żeby go nie było widać. W tym naszyjniku fajny pomysł, te metalowe kształtki wyglądają ślicznie - delikatnie i dziewczęco, tylko nie podobaja mi się koraliki
W tych ostatnich może i owijanie byłoby jakimś pomysłem, ja nie mam na nie niestety żadnej dobrej rady. A jeśli chodzi o grubość drutu, to do owijania używam zawsze 0,4 ale niektóre dziewczyny mówią że dla nich jest za gruby, więc może byc jeszcze 0,3 lub 0,25 Tylko myślę że możesz mieć mały problem żeby to owinięcie estetycznie i jakoś tak ładnie wyglądało, bo filigranek w niektórych miejscach ma spore przewężenia i musisz sobie jakoś rozplanować co po kolei owijać żeby później nie było problemów. Ech, ale esej napisałam
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Ggagatko bardzo dziekuję za trafne uwagi podpowiedzi i mile slowa
Dziękuje
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne rzeczy robisz
![]() Co wypowiedzi ggagaki owijanie to jest wyjście, ale akurat do tego porjektu nie polecam drutu 0,25 mm. Ja owijam takim, ale jeśli chodzi o łączenie takiej ilości "kawałków" bez jakieś głównej "bazy" która będzie to usztywniać to niestety ale to nie będzie sztywne. |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Czyli narazie muszę zadowolić się lutowaniem . Dzikuję za podopowiedzi bo naprawdę nie jestem w tym tak dobra jak niektóre z Was więc każda rada jest dla mnie cenna
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
śliczne
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Ashley_92 , Libra22 i M0N14 Dziękuję dziękuję za miłe słówka i uśmiechy
![]() Już wkrótce będą nowści jak tylko listonosz zapuka do moich drzwi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

yupi yupi

jestem również

ta bransoletka wyszła