![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chanel nr 19, Giorgio Beverly Hills, Wella SP, Revlon
Czes, pisalas u mnie w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
daissy,
E. LAUDER DOUBLE WEAR puder prasowany, kolor: Pebble (średni beż), 16 g - zużycie niewielkie, z wymiany od: 13ryjek; wyprana gąbka (wymienię z bólem serca, bo okazał się dla mnie za ciemny; tylko na coś naprawdę extra, w podobnej cenie; jeśli puder to jasny beż; chętnie Pryzmy, czekam na propozycje) PERFUMY: "POISON" CHRISTIAN DIOR, (bakłażanowy flakon), zostało: 70ml /100ml, (powyżej napisu Poison); będę wybredna! link na temat zapachu: http://www.perfumy-perfumeria.pl/Dio...l-W-19940.ht - tusz do rzęs: LANCOME AMPLICILIS, pogrubuiająca: "panoramicza objętosc rzęs"; czarny, nowy - zużycie 2razy, naklejka "nie do sprzedaży" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
figg,
7) Balsam Dove Silk Glow-użyty kilka razy 12) Płyn do demakijażu oczu z ekstraktem warzywnym ASTOR (poj. 125ml) +krem do stopek i cos dorzuce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
odpisalam u siebie.
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Niestety jak dla mnie to zbyt klasyczny zapach. Moze masz cos slodkiego? I co cie u mnie interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
toya jak Ci już pisałam sporo kosmetyków mi sie u Ciebie podoba, oto one:
Chanel Nº19 edp. Piękny, zmysłowy zapach, raczej na wieczór i specjalne okazje niż codzienny. Zapach tzw. zielony. W aluminiowym opakowaniu (połowa z 50ml) Giorgio Beverly Hills- Ekskluzywny, klasyczny kwiatowy zapach, przywodzący na myśl Beverly Hills. Niedostępny w Polsce (50ml) Yria Yves Rocher eau de parfum (7,5ml raz uzyte do sprawdzenia), zmysłowy, wyrafinowany zapach, kwiatowo- orientalny, ciepły. Dior Pure Poison reszta próbki z atomizerem Givenchy ange ou demon Zapach orientalno-kwiatowy, o rzadko spotykanej głębi i sile wyrazu. Ciepły i seksowny, szalenie kobiecy(saszetka 1ml) Max Factor Lasting Performance- Podkład o przedłużonej trwałości. Nie ściera się przez cały dzień i nie brudzi ubrań. Dobrze kryje, ale ma dość lekką formułę. Nadaje się do cer normalnych - tłustych. jest bardzo naturalny, kryje niedoskonałości, ale zarazem nie tworzy efektu maski, odcień soft beige. niewielkie zużycie, 35 Podobają mi sie równiez kosmetyki do włosów, nie bardzo się na nich znam więc musiałabym troszkę poczytać lub ewentualnie byś mi coś doradziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
zależy co u mnie Ci się podoba
![]()
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Pisałaś u mnie w wątku, niestety nie wybrałam sobie nic u Ciebie. Serdecznie pozdrawiam.
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Toya,
interesuje mnie: Giorgio BH Yria YR domyślam się jednak, że zapachy wymieniasz za zapachy, tak więc mogę się jedynie zapytać co spodobało Ci się w moim wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Mnie też interesuje u ciebie chanel i bevery hills może sie jakoś dogadamy
![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Dazzling,
Gucci II, jakieś 12 ml z 15 (purse spray) 2.Amor Amor, Eau Fraiche, jakieś 23 ml z 100 ml, mam kartonik 1.Sephora baza pod makijaż, perfekcyjna, zostało 90% reszta Meteorytów Mythic, jakieś 15% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Lalicjo,
~~ Estee Lauder Beyond paradise, około 30 ml ~~ Naomi Campbell, około 16 ml ~~Gucci, krem do ciała ~~Lacoste Inspiration, żel pod prysznic i krem do ciała, tylko wypróbowane ~~Avon Planet Spa, kuracja parafinowa do dłoni i stóp, nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
~ Professeur_Christine_Poel man – Dermo-Refiner – profesjonalny francuski peeling glikolowy (12 saszetek, butla, tubka, pędzelek), NOWY - tylko za coś extra link
~ Garnier – UltraLift – peeling 2stopniowy, NOWY link ~ Garnier – UltraLift – Intensywny Lifting+, SPF 15, NOWY ~ Oriflame – korektor w sztyfcie (zielono-kremowy) Tea Tree, NOWY link ~ Oriflame - Balsam nabłyszczający i wygładzający matowe włosy, użyty 3 razy link ~ Avon - Daring Curves - maksymalnie podkrecający tusz do rzęs, czarny, nowy (folia) link ~ L’Oreal Paris – Elseve – odżywka do włosów różowa (z proteiną z perły) wersja: LIGHT, niedostępna w Polsce, NOWA ~ Paloma - utwardzacz do paznokci 3w1, użyty 1 raz link odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Nikola,
pisz priva, jestem chętna na wymiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Toya,
z tych rzeczy zarezerwowane są: ~ Oriflame - Balsam nabłyszczający i wygładzający matowe włosy, użyty 3 razy link ~ L’Oreal Paris – Elseve – odżywka do włosów różowa (z proteiną z perły) wersja: LIGHT, niedostępna w Polsce, NOWA Reszta na razie wolna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
interesuja mnie mini maseczki kerastase
moj wątek - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199213
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Soft.
podobaja mi sie: - Serum wygladzająco nablyszczające liss Extreme L'oreal professionel z 125ml zostalo ok 60ml - L'OREAL PROFESSIONEL TECNI.ART Crystal Gloss Mgiełka nabłyszczająca do włosów - też nowa, psiknięta 2 razy ( 10.2009 )- wymienie tylko za cos co mi jest potrzebne - Tusz do rzęś Max Factor 2000 calorie , kupiony miesiąc temu, używany niestety w przypadku tuszu - Bruno Banani Pure Woman ( tester pierwotna poj. 60ml ) odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
to napisz co bys chciala z tego za te mini maseczki bo nie wiem
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy się zgodzisz na
1) bruno banani ( ile go jest) 2) serum + tusz 3) mgielka- ile jej jest i jakie ma dzialanie? moze znajde wiecej masek. dodalam tez krem z serii reflection kerastase |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
to zależy czym u mnie byłabys zainteresowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Palau,
JPG 2 40ml. - Pochodzenie - wizaż (kartonik) Intuition EL - 30 ml. - Pochodzenie - wizaż ( brak kartonika) końcówka żelu i balsamu Ralph RL - zakupione razem z wodą Revlon skinlights - emulsja rozświetlająca – który kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Peach Light - kolor revlona , zapachy odpadają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
zainteresowaly mnie jeszcze:
Woda FM - alternatywa dla Ralph Ralph Lauren Sally Hansen Air Brush -na pyszczek - tylko wypróbowany co podoba ci sie u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.