![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Champs Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i i
Cytat:
![]() ![]() Buźka!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Chams Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i in
Na mojej skorze pachna jak gardenia wymieszana z wiśnia
![]()
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Champs Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i i
Cytat:
Moniko, dobrze, jak tylko będę wiedzieć, co z Theoremą dam znać ![]() Za rajstopki mogłabym oddać np. - błyszczyk shine elixir maybbelline (nr 594, red magic - kolor czerwonowiśniowy) - użyty 2 razy, zakupiony w marcu, - blyszczyk Estee Lauder Pure Color Crystal Gloss with Liquid Prism (mieniący się kolarami tęczy, jest jego opis na KWC, mam go z wymiany, zyżycie ok. 20%) Przejrzę w domu, co ewentualnie bym miała jeszcze, z tym, że z kolorówki pewnie nie znajdę dużo, gdyż się nie maluję na codzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Chams Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i in
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Neonko, kurczę, gdyby miała atomizer, to bym wzięła na wypróbowanie, a tak, hmm ![]() ![]() A elixir 19, to skoro jest w formie żeli to się go smaruje, jak kremikiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
spin doctor
|
Moniko, a może oddałabyś Dolce Vita za Bright Crystal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
mam nowy balsam DKNY Black Cashmere na wydaniu
![]() ![]()
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest firmowa butelka Chanel ,bez atomizera.Z korkiem chanelowskim. To butelka taka jak na tym zdjeciu tylko że to miniaturka i Cristalle http://www.allegro.pl/item186914860_...a_cenowa_.html to tak na marginesie ![]()
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2007-04-17 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Witaj Monme, to ja wieczorową porą
![]() ![]() ![]() Edytowane przez llilly Czas edycji: 2007-04-17 o 20:59 Powód: dodatki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Poziomko, nie znam Ysatis. Zaraz poszukam o nim informacji i dam znać, dobrze? ![]() Poziomko, trochę głupio mi jest, bo tak ciągle Co odmawiam, ale poczytałam recenzje Ysatis na KWC i to chyba zbyt bezpieczny zapach byłby dla mnie, zbyt leniwy. Wybacz, że podziekuję kolejny raz, ale nie chcę kolejnego flakona, którego musiałabym wymieniać znowu Edytowane przez monme Czas edycji: 2007-04-18 o 09:19 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Neonko, z jednej strony mnie kusi ta gardenia. Pozwól, że sie zastanowię jeszcze chwilkę i napisz mi jeszcze proszę co byś ewentualnie za nią chciała, bo u mnie trochę rzeczy już nieaktualnych, i jak Ty widziałbyś pojemnosciowo, bo u Ciebie duża butla jest ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Toyu, czy Chanel No 19, to jest oryginał i co oznacza, ze jest w metalowym opakowaniu? Co u mnie Cię zainteresowało? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
buuu Dolce Vita poszla
![]() Theorema by mnie interesowala
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
![]() Monme, jeśli wolny jest Hermes 24 Faubourg, to daj znać ![]() ![]() odnossnie tych rajstopek, za elixir maybelline dziekuję, miałam tylko inny kolorek, ciekawi mnie kolor tego EL z pryzmami, czy masz jakies foto?..a tak wogóle to chętnie przyjme cos z pielęgnacyjnych kosmetyków(balsamik, samooplacz, fajna maseczkę...) No..to uciekam..juz, ale sie rozpisałam ![]() Buźka!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moniko, przepraszam, ale chyba zrezygnuję z Youth Dew. Nie znam tego zapachu i boję się, że nie będzie to mój typ. Muszę najpierw powąchać, bo jednak troszkę się obawiam killerowatości. ![]() Mam tylko nadzieję, że się nie pogniewasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Monme, pewnie ,że nie pogniewam się
![]() Youth dew to specyficzny zapach, więc jesli go nie znasz to nie ryzykuj!Napisz mi na PW adres to ci wyślę próbeczkę,bez zadnych zabowiazań. A czy te rajstopki sally hansen cie intersują? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Youth Dew chętnie bym poznała ![]() ![]() Rajstopki by mnie interesowały, ale nie wiem co za nie zaproponować? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do wymianki za rajstopki to chyab już sie troche rozpisywałam_więc przyjmę chętnie jakiś balsam do ciała, lub maseczkę, mozę być jaki samopalacz (wogole cos z kosmetyków pielęgnacyjnych)a w ostatecznosci to moze być ten błyszczyk E L, jesli jego odcien jest beżowy lub rózowy, jkaoś sie dogadamy.Monme, wyślij mi swój adres na PW, to w poniedzialek wyśle ci próbke i rajstopki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.