![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobry fryzjer Olsztyn ?!?!
Mi się nawet podoba salon Salsa w Tesco. W miare tani. Uratowiali moje wloski po nieudanym farbowaniu. Masa odzywek, nawilzaczy no i farba na wlasna odpowiedzialnosc. Kolorek mam nawet, nawet... Byl bardziej rudawy,a teraz juz zeszlo do sredniego blondu.
![]() ![]() ![]() Z tym ze przejde sie chyba na Dąbroszczaków ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam dzisiaj w salonie na Dąbrowszczaków,tym koło restauracji chińskiej i nie jestem zadowolona.Cięcie jako tako,ale to jak ścięto mi grzywkę to już porażka.Nie pójdę tam drugi raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() Te farby co fryzjer rafal używa raczej nie sa wysokich lotow, szybko sie zmywaja. czytalam o tej firmie na forach fryzjerskich i tamtejsi fryzjerzy taze negatywnie sie o niej wypowiadali- szczegolnie wskazywali na krotka ich trwalosc na wlosch. Teraz zastanawiam sie czy nie isc na strzyzenie do Matrackich skoro kolezanka wyzej napisala ze nie jest z Dabrowszczakow zadowolona- dzieki za info ![]() Slyszalam jeszcze cos dobrego o niejakiej p. Violi z salonu za Tesco ale nie Kenou czy jak to sie tam pisze tylko tego obok. Wiecie cos o niej? Serdeczne pozdrowienia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja bylam u pani Wiolety i jestem bardzo zadowolona. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Byłam u Matrackich. optycznie wyglada jakbym miala wiecej wlosow, dobrze sciete ale niestety najlepiej wygladaja jak sa dobrze wyprostowane a szkoda mi wlosow i czasu zeby codziennie je meczyc prostowaniem.Generalnie jestem zadowolona. zapłaciłam za strzyzenie (włosy długie, za łopatki) 65zł. Nastepnym razem zdecyduje sie chyba na salon Kleinów na Kosciuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a gdzie znaleźć w Olsztynie dobrego fryzjera, który zna się na kręconych włosach?
Swojego czasu poszłam do jednego to połowe włosów zostawiłam w salonie, mimo mojego proszenie : 'nic z długości' :/
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
A ja slyszalam ze na Dajtkach jest swietna fryzjerka() mowie fryzjerka a nie salon bo w tym salonie sa podobno 2 czy 3 panie i tylko jedna Pani Iza portafi scinac wlosy na prawde fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Pani Asia z salonu "Urszula" pracuje na ul. Dworcowej przy Horteksie w nowo otwartym salonie Studio Line.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
margarita99 z nieba mi spadłaś z tą informacją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
ja moge się tez wypowiedzeć o kilku salonach
![]() Matraccy Akademia Fryzjerstwa Adam Przybysz Salon Fryzjerski Szymona Wilczaka to jak dla mnie "Mega Artyści" [ ![]() ![]() ![]() ale ich wybierałam do zmienienia fryzury-ścięcie z kolei farbowanie robiłam w 2 salonach osiedlowy salonik Joanna czy Asia na Likusach i salon EWA na Zołnierskiej (polecem p. Mirkę) Ceny względne
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Celashe dzięki za odp. Mi właściwie bardziej chodzi o ścinanie, bo nie farbuję włosów. Podobało Ci się ścięcie u Rafała? i gdzie on ma ten salon?
Dziewczyny czy możecie polecić konkretny salon Matrackich? Zastanawiam się czy się tam nie wybrać tylko ewentualnie nie wiem, który salon wybrać a cena ścięcia jest dość wysoka... Edytowane przez lajtway Czas edycji: 2009-03-17 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Rafał ma salon na Likusach ul. Wedkarska (chyba nr domu 98) od ulicy widac reklame. Ale po tym jak bylam u Matrackich (p. Radek) to myślę, że nie ścina on dobrze- bez techniki, która powoduje optyczne zwiekszenie ilości włosów. Polecam Ci Matrackich pomimo dużej różnicy w cenie- Rafał brał chyba 25-30 zł za ścięcie (ale głowy nie daję bo już dokładnie nie pamiętam) a Matraccy 65 za włosy długie- ale warto- tym bardziej, że przy włosach długich nie trzeba za często chodzic do fryzjera na ścinanie.Co innego z farbowaniem
![]() Ale się rozpisałam!!!O rany- ale miło podzielic się z innymi swoimi doświaczeniami w tak istatnych sprawach dla kobiety ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- A, dodam jeszcze, że p. Radek ścina w salonie Matrackich znajdującym sie przy Ratuszu, tam gdzie kiedyś był Empik. Ale myślę, że każdy inny też będzie dobrze ścinał.Osobiście uważam, że faceci są lepszymi fryzjerami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
OLSZTYN Starówka - u Lucyny - dobry fryzjer??
Witam, mam pytanie odnośnie salonu fryzjerskiego, ktory miesci się na olsztynskiej Starówce w Domu Rzemiosła (o ile dobrze kojarze nazwe salonu - "u Lucyny").
Czy wiecie cos na ten temat? Pracują tam zdolni fryzjerzy/fryzjerki? Kogo mozecie polecic z tego salonu? Ja slyszalam dobra opinię o pani o imieniu Agnieszka ale osobiscie jeszcze nie sprawdziłam ile w tym prawdy... macie moze jakies info o tejże pani? Chciałabym skorzystac z usług tego salonu ale najpierw postanowiłam zasięgnąc porady tutaj ![]() Z góry dzięki za odpowiedzi! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Hej !!
A czy ktoras z Was byla w Salonie Fryzjerskim "Point " Krasickiego (Carrefour )??? Slyszalam ze tam takze jest mila obsluga i super scinaja..Niedlugo mam zamiar zmienic fryzurke i wlasnie mialam tam isc sie obciac,ale moze Wy mi jeszcze poradzicie? Pozdrawiam
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Ja byłam w Point 3 razy ale 3 lata temu- i nie byłam zadowolona, bo:
1. za I razem dziewczyna pofarbowala mi wlosy tak, że wyszły zielone ![]() 2. za II razem babka ładnie mnie zcięłą ale była niemiła i zrobiła mi awanturę, że nie przyjmie mi mojej karty stałego klienta czy jak się to nazywało bo wydany był w salonie Point ale w innym miejscu!!!a co z tego skoro to jedna siec i jeden właściciel?a tym bardziej, że rozmawałam z włascicielem i mówił mi że jest owa karta wszędzie uznawana- no i na dodatek tego dnia cos im sie popsuło i spłukiwała mi włosu zimną wodą, którą z jakiegoś innego miejsca przynosili, masakra- warunki były fatalne 3. za III razem facet miał mi podciąc koncówki bo zapuszczałam włosy a obciał mi ich duuuzo i brzydko Uważaj na Pawłą bo on lubi bardzo dziwacznie obcinac, bardzo awangardowo. kolezance zgolil calu pas wlosow chyba niechcacy i powiedzial ze tak jest ładnie ![]() Dodam, że to było ze 3 lata temu- może się coś zmienilo od tamtej pory- i pewnie sa inni fryzjerzy- ale na pewno dalej pracuje tam Paweł awangardzista ![]() pozdrawiam!!! Edytowane przez celashe Czas edycji: 2009-04-06 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
a byl ktos u fryzjera na kortowie? :P obcinaja w miare sensownie? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Alek (mistrz fryzjerstwa)
Miał salon na starym mieście, od strony podwórka (do znalezienia, wystarczy popytać... Z tym, ze dawno to było, ale myślę ze jeszcze prosperują ![]() Bierze troszkę więcej niż inni, ale gdy mnie ściął, to nie musiałam układać włosów. Moja mama od wieków walczyła z "gniazdem". Po ścięciu przez Alka problemu już nie było). W zakładzie pracują tez inne osoby, m.in. jego żona. Warto jednak uprzeć się, żeby to on ścinał, a nie nikt inny. Gdy byłam w salonie, to widzialam autografy Kory i innych artystow - mysle, ze ma więc wyrobioną markę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
dziewczynki pomocy!!!
jestem tu nowa, a mam umówioną wizytę w Prestige na rogu ulic Kopernika i Mazurskiej, ale nic nie wiem o tym salonie. przekopałam ten wątek, ale żadna z Was nie wspomina o nim... wybierając akurat to miejsce zasugerowałam się bliskością od mego miejsca zamieszkania oraz faktem, że mój chłopak strzyże tam włosy i jest zadowolony... aha, włosy chcę ściąc i zrobić baleyage. trochę przeraziła mnie cena, bo o ile dobrze zrozumiałam to pasma w dwóch kolorach wyniosą mnie ok. 150 zł. do tego obcięcie, no i nie wiem czy tamta cena ujmuje fakt, że mam obecnie włosy długie (chcę skrócić do półdługich). cholerka nie wiem co zrobić, a w sumie zależy mi na czasie, bo obecny wygląd moich włosów wprawia mnie w stan wnerwienia :/ jeśli któraś z Was korzystała - proszę o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
idź do mojej fryzjerki polecam....tel.0-663-123-844
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- na wilczyńskiego 6 lok.208 fajnie ścinają tel.663-123-844 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
dzięki za namiar
![]() aczkolwiek poszłam do tego salonu, gdzie byłam umówiona i jestem zadowolona. kolorki zostały fajnie dobrane, włosy mam ścięte również tak, jak mi się podoba. dziś z rana je umyłam, przy układaniu nie uzyskałam może takiego efektu jak po zejściu z fotela... ale jak będę miała więcej czasu to mogę się pobawić w bardziej finezyjne układanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Mam zamiar za około 2 tygodnie wybrać się do fryzjera, żeby nieco zmienić swój wygląd. Dużo pozytywnych opinii słyszałam o Matrackich, ale trochę boję się ceny. Orientujecie się może ile może kosztować mnie ścięcie z ułożeniem włosów do łopatek? A gdybym chciała do tego dodać jakiś pojedynczy element w innym kolorze? To dla mnie bardzo ważne informacje, poza tym jak dużo wcześniej należy się umawiać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przedłużanie włosów - Olsztyn.
Na Allegro można wpisać przedłużanie włosów Olsztyn i wyskakują różne wyniki.
Sensem życia jest nadać życiu sens... ![]() Edytowane przez MHS Czas edycji: 2010-02-13 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Przyczajenie
|
Ja z czystym sumieniem polecam salonik "Glamour" na Limanowskiego
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Ja miałam nieszczęście raz strzyc się u tej Pani i farbować. Miałam włosy lekko za ramiona i takie miały pozostać. Tymczasem Pani nagle obcięła mi włosy przy policzku, byłam w takim szoku, że po prostu do tej pory nie mogę tego przeżyć. Z tyłu zrobiła mi coś w stylu kasku i wystających spod spodu prostych włosów i w szkole śmieli się ze mnie, że mam włosy na penisa ścięte bo to dosłownie tak wyglądało. Nie wiem dlaczego tak obcięła mi włosy mimo że rozmawiałyśmy wcześniej i wyraźnie powiedziałam z długości co najwyżej centymetr...A to były walentynki...płakałam 3 dni i 3 dni non stop chodziłam w czapce nawet spałam, potem miałam bóle głowy ale to niestety taki był wielki szok. Potem poszłam do mojego sprawdzonego fryzjera ( bo do Pani Izy poszłam na prośbę bliskiej osoby bo znajoma podobno dobra- taaaa) i musiała miec zupełnie krótkie, bo tylko w ten sposób mogłam się tego pozbyć...Za to nigdy nie zawiodłam się w "Glamour". A strzygę się tam już pare lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Ja kiedyś byłam u Pani Kasi i płaciłam 13o zł, ale ja ściągałam wtedy czarny kolor i miałam nakładany brązowy. Pytałam się wtedy ile ściecie do tego kosztuje a Pani powiedziała, że to już gratis jest. Powiem Ci byłam wczoraj i ładny cennik wywiesili tuż przy wejściu,a le zawsze lepiej dopytac, bo może wyjdzie coś taniej itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Witam!
Czy ktoś może się orientuje w jakim salonie można obecnie znaleźć Panią Mariole, która pracowała wcześniej w salonie Matrckich na Starym Mieście? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Ja tam chodzę już od kilku lat i jestem zadowolona. Chodzę do Eweliny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Gdzie moglabym isc na dekoloryzacje i nakladanie farby braz? Znacie jakies dobre salony gdzie ten zabieg zostanie przeprowadzony w miare profesjonalnie tak ze nie zrobi mi z wlosow totalnego siana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.