|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Made by aisah.
Kobra- kwiatuszek
- Libra - również kwiatuszek...
|
|
|
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
|
Aisah robisz bardzo ładne kolczyki, brawo!! Naprawde ładne. Jesli chodzi o te zielone kolczyki to robiłas sama to metalowe kółko z koralikami?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję -
ale jeśli chodzi o te zielone, to nie za bardzo wiem, o które Ci chodzi może zasypiam tutaj albo może ciemna jestem :P
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
no coz jestem noiwa i nie bardzo sie jeszcze w tym wszystkim orientuje, widziałam na stonie kilka twoich kompletów to był jeden z nich zielonkawo-niebieski komplet ze srebrnymi elemntami, jak nie kojarzysz to niewazne, lepiej chyba Ci tego nie wytłumacze
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
aaa turkus afrykański
tak, sama to wygięłam, a potem oplątywałam
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie jak mi mi minie "Swarkomania" to się wezmę za lampworki, bo coraz bardziej mi się podobają
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Na razie bronię się wszelkimi kopytami - najpierw jeden pomysły, potem następne, bo inaczej zginę pod koralikami
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ja się też staram, ale na koraliki się godzę różne
ale na przykład, do filcowania jeszcze nie doszłam, do fimo owszem
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam takie śliczne, filcowe motylki i uparłam się je wykorzystać
Do fimo podchodze powoli, bo jeszcze nie jestem pewna jak mi będzie szło.
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Przy oglądaniu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4799584i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4799584 szczęka opadła mi do samej ziemi. Gratuluję talentu, tylko pozazdrościć
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się i proszę, kwiatuszek - ![]() aaa, jak już któraś dziewczyna pisała - nie odpowiadam za szkody powstałe na terytorium mojego wątku
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Dłuugo nic nie było nowego, a ja tymczasem cały czas tworzę
Po dwóch tygodniach męki z fotkami (obrabianie etc.), żeby jakieś w końcu były, doszłam do momentu, kiedy jestem chwilowo zadowolona z nich ![]() I mam nadzieję, że Wam również się spodobają ![]() 1. Larimar - śliczny kamol, szkoda tylko, że taki drogi... ![]() 2. Jaspis obrazkowy, bali i Skwarki - komplet z bransą z ostatniego zdjęcia ![]() 3. Szkło weneckie, 'żmijka' - mają do kompletu bransoletkę, ale niestety już dzisiaj fotki nie będzie, postaram się na jutro ![]() 4. Obsydian mahoniowy, bali ![]() 5. Mój własny, prywatny metrowiec - czyli coś z cyklu - pozbywamy się zbędnych koralików wymieniać ich nie będę, bo trochę by to zajęło ![]() 6. Jaspis obrazkowy, bali
|
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Bransoletka suuuper. I niebieskie. Kosztowały Cię chyba dużo pracy ale są bardzo efektowne.
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo podobają mi się trzy pierwsze pary
W tych pierwszych jednak, moim zdaniem, byłoby lepiej, gdybyś i kółko owinęła Ale wiem, że to pracochłonne, więc rozumiem
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Aisah, ta bransa jest boska!
Po prostu zakochałam się w niej. Pierwsze kolczyki są też śliczne. Zresztą , cały wrzut mi się podoba
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze są niesamowite, drugie i trzecie-piękne. Podoba mi sie też bransoletka, świetny wrzut
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze kolce są niesamowite , drugie i trzecie też bardzo mi sie podobają, bransa świetna
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
ups
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze kolczyki bardzo ładne. Co prawda nie są jeszcze tak do końca perfekcyjnie owinięte, ale widać, że zanosi się na o wiele lepsze i bardziej dopracowane prace. Obyś tylko miała czas na owijanie.
A larimar też mi się podoba, niestety jeszcze nie miałam okazji widzieć go na żywo.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
6 the best
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Biedronka1 - dziękować
no trochę obejrzałam 3 seriale w trakcie owijania (każdy po 1 godzinie :P)Germini - dziękować kółeczko jest sprężynowe i i tak miałam problem przełożyć przez oczko przy sztyfcie więc to by się nie zdało, ale jeśli bym dawałam z pojedynczego drutu to myślę, że ok wezmę to pod uwagę przy następnych ![]() Peggy_blue, Kobra8 - dziękować ![]() Tońka - dziękować wiem, że nie jest to perfekcja, ale i tak bardziej mi się podobają niż ten bursztynowy nefryt A z czasem to raczej problemu nie będzie - włączę jakiś filmik i owinę Bo już nie umiem bezczynnie na filmy patrzeć :P Larimar bossski Aaa i dziękuję, że we mnie wierzysz Bnnk - dziękować
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
PIerwsze niebieskie rewelacja
sama też chciałabym zacząć owijać ale jakoś boję się zacząć :/
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Kluskapms08 - dziękować
- zacznij owijać i to już !! nie ma się czego bać, jeśli nie wyjdzie, po kilku dniach najdzie Cię znowu i zaczniesz od nowa ![]() ale wiecie co? banan na buzi jak nie wiem aż mam chęci, żeby jutro zrobić jeszcze wrapy, na które mam pomysły, i do tego parę brans, o których również wena nie daje mi spokoju no i ewentualnie parę par takich zwykłych ale zobaczymy, co z tego wyjdzie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Aisah, a jakiej grubości drucika używasz do owijania?
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
ja robię aktualnie podstawe z 0,6 a do owijania 0,3
|
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Khem, no to tak:
1. zachwyt, zachwyt i jeszcze raz zachwyt: co tam kamień (a propos, gdzie kupiłaś?), jaki wzór śliczny! Latorośl, piękna latorośl, jak ja uwielbiam taki motyw! Sama gdy się nudze tylko takie latoroślę szkicuję na marginesach ![]() 2. 6. Przekonałaś mnie, że można takie kolory ze sobą łaczyć Ja pewnie "na chama" bym chciała srebro zamienić na złoto, żeby całość miała ciepły odcień i niepotrzebnie, bo bym raczej wszystko zepsuła. Lekki i delikatny komplecik...3. A ja zrobiłam podobne Tylko z bryłkami howlitu - i noszę je z prawdziwą dumą, takze te także dla mnie są cudne.4. Szalenie jestem ciekawa jak się prezentują na uszach, jak delikatnie "dyndają" i muskają policzki czy szyję... Eleganckie i wytworne ( i piękne )5. I niebieski kolor to coś, co Tsu lubi najbardziej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

-
może zasypiam tutaj albo może ciemna jestem :P

Ale wiem, że to pracochłonne, więc rozumiem
Po prostu zakochałam się w niej. Pierwsze kolczyki są też śliczne. Zresztą , cały wrzut mi się podoba