![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ratunku! Co na wesele w rozmiarze 42?
Powiadasz, że jak szaleć to szaleć... tylko dlaczego mam wrażenie że Moniq na tym zdjęciu wygląda na przynajmniej 44 a nie 42
![]() Pamiętam jak 2 lata temu ładnie wyglądałam na weselu znajomych. Niektórzy to nawet stwierdzili, że wyglądałam lepiej od panny młodej ![]() Po za tym ten kolor mi nie pasuje ![]()
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dorka_Sz ojej to troche tak glupio przycmic panne mloda, wkoncu to jej dzien i ona powinna wygladac najlepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Kinga to nie chodzi o to, ze miałam ładniejszą sukienkę. Po prostu miałam dobrze dopasowaną do mojej sylwetki, świetna fryzurę, pazurki, biżuterię. Wszystko było dopracowane.
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Nie widzę nic szalonego w ciemnej, zielonej spódnicy...
Moim zdaniem jest właśnie za mało wieczorowa, ładna, elegancka i szalona jak na taką zabawę
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane... Przede wszystkim dziękuję Wam bardzo za odzew i pomoc..
Nie, nie gniewam się za żadne słowa - wiem, ze chcecie mi pomóc i czasami coś w wypowiedzi mocno podkreślić - stąd czasami ostro jest ![]() Założona przez mnie spódnica jest pożyczona od mojej znajomej i chyba sama faktycznie nie wiedzialam co robię.. Napiszę Wam szczerze, że wczoraj po południu i dziś chodziłam, przymierzałam i mierzyłam i przymierzałam i.... ![]() Owszem - mam szerokie biodra i grubaśne uda, ale 50?? ![]() ![]() Sama sobie najbardziej podobałam się w spódnicy podobnej do tej z czekoladowego zestawu cookiemonster ... Zrobiłam sobie nawet zdjęcie telefonem, ale jakoś źle wyszło - odcięłam się w biodrach.. Teraz jednak to ja sama nie wiem czy nie podchodzę do sprawy: bylebym się mieściła to może być prawie wszystko.. Powiem Wam, że ręce mi opadły i zaczyna mi odchodzić ochota na wesele... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam o zdjęciu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
dubel
![]()
Edytowane przez Dorka_Sz Czas edycji: 2007-06-14 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Dubel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Ładna, ciekawa. Wyobrażam sobie do niej wiszące kolczyki, piękną bluzkę w żywym kolorze (może być też z motywem podobnym jak na spódnicy), buty raczej w tym wypadku na dosyć płaskim obcasie, mogą błyszczeć - taki torchę wschodni styl. Tylko czy jest odpowiednia na wesele? Sama nie wiem... Ale na pewno o niebo lepsza od tamtej. Idziesz w dobrym kierunku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
[quote=Dorka_Sz;4559465]Powiadasz, że jak szaleć to szaleć... tylko dlaczego mam wrażenie że Moniq na tym zdjęciu wygląda na przynajmniej 44 a nie 42
![]() Tak wygląda bo krój spódnicy jest źle dobrany, ale teraz jest taki wybór że można dobrać spódnicę w której będzie się wyglądało szczuplej niż się jest w rzeczywistości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Teraz jednak to ja sama nie wiem czy nie podchodzę do sprawy: bylebym się mieściła to może być prawie wszystko.. Powiem Wam, że ręce mi opadły i zaczyna mi odchodzić ochota na wesele...
![]() ![]() Monique nie załamuj się na pewno znajdziesz coś w czym będziesz super wyglądać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Hej, hej co tu za załamywanie mi się tutaj! Na wesele idziesz! A co więcej będziesz się cudownie bawić i cudownie wyglądać
![]() Co do tych rozmiarów ja mam ciuszki od 36 do 42, czasem coś poszaleją z tymi rozmiarami, nei ma co się tym kierować, raczej tym jak wyglądamy, bo rozmiar to nie wszystko ![]() Szkoda, że obciełaś górę robiąc te zdjęcie ![]() ![]() I możesz sobie pozwolić do niej na naprawdę różna, szaloną biżuterię. Dodatkowo spódnica będzie uniwersalna ![]() Ja osobiście wolałabym coś co przyda mi się na różne okazje, a nie jak pisze eldana kupić coś szalonego i potem to ma w szafie wisieć.. A taką spódnicę ubierzesz na wiele okazji zmieniając bluzki i dodatki ![]()
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Ja osobiście wolałabym coś co przyda mi się na różne okazje, a nie jak pisze eldana kupić coś szalonego i potem to ma w szafie wisieć..
A kto tu mówi że to ma w szafie wisieć ![]() Więc jeśli ktoś sobie może pozwolić na "coś szalonego" to czemu nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Czyli spódnica może być - a jaką bluzkę do niej widzicie? Buty mam czarne lakierki, czy górą może być np. bluzeczka z bufkami satynowa brązowa czy czarna czy może nie satynowa???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Gdzieś słyszałam od jakiegoś specjalisty od mody że błyszczące tkaniny optycznie pogrubiają ale nie wiem czy tak jest w rzeczywistości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Tak, wiem, w tym wątku nawet o tym była mowa, ale chciałabym aby np. satynowa bluzka - tylko nie wiem czy w kolorze spódnicy czyli brązie czy np. ecru, czy czarnej - podkreśliła że to ważna uroczystość...
A co sądzicie o takiej sukience - nie podkreśliłaby aby "bułek"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Która z tych bluzek??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Do mniej więcej takiej spódnicy?http://ssl.allegro.pl/item202422239_..._42.html#photo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Czy takie bluzki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
hallo!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
jejku jak mam byc szczera to ta spodnica wogole mi sie nie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
do brązowego to ładnie biały pasuje, a nie myślałaś może o czymś w rodzaju gorsetu
http://www.allegro.pl/item203059190_...ooke_nowy.html http://www.allegro.pl/item204445854_...nami_r_40.html http://www.allegro.pl/item203574085_..._gorset_l.html ten trochę ekstrawagancki ![]() http://www.allegro.pl/item203860198_...koronka_l.html http://www.allegro.pl/item205613859_...to_rozm_l.html http://www.allegro.pl/item205019298_...36_nowosc.html bardziej zakryty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Ta sukienka (ta w różnych odcieniach) wbrew pozorą lepsza będzie dla osoby szczupłej.
Z bluzek albo brązowa albo biała z tych co pokaząłaś wiązanych w talii, ale UWAGA musi być dobry, duży rozmiar. co do tych bluzek co pokazuje eldana... Pierwsza moim zdaniem nie jest ładna, a druga podkreśli tłuszczyk na ramionach i nie nadaje się do dużych piersi i wogóle podkreśli wszystko, czego nie powinnaś podkreślać
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
A wlasnie ze sie nie zgadzam!!! taki gorset i kiecka o ktorej mówisz juz dawno nie modne! Poza tym dziewczyny proponują coś lekkiego, letniego i modnego! Swoj zestaw trzymaj na sylwestra!
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Mam taki zestaw, czuję się w nim dobrze i mało mnie to obchodzi czy to jest ostatnim krzykiem mody czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Hej,
czytam i czytam te porady i ucze sie ich na pamiec ![]() dzieki wielkie ![]() ja tez ide na wesele i tez mam rozmiar 42 ![]() chcialabym założyć czarne spodnie typu korsarki - z bawelny pomieszanej z elastanem , co daje jakis polysk ale nie taki jak satyna, kabaretki - bo na gołe nogi nie pójde. Do tego tunike czarną, w delikatne biale wzorki gdzieniegdzie z polyskiem srebrnym.. Moim glownym mankamentem jest brzuch po ciązy i bułki biodrowe ![]()
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Czy ja dobrze zrozumiałam?! Kabaretki przy rozmiarze 42?!
No nie żartuj... Przecież w tym prawie każde nogi wyglądają jak balerony :/ Trzeba mieć bardzo szczupłe nogi na kabaretki (tak jak i na rajstopy wzorzyste). I nie mam pojęcia jakie to są spodnie korsarki? Pokaż jakieś foto ![]() Paskiem raczej to podkreślisz. Tunika też może to podkreślić. Cięzko mi sobie wyobrazić ten zestaw. Załącz foto ![]()
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Hej,
na nogi nie narzekam, moim mankamentem jest brzuch po ciazy. nogi mam długie i są spoko ![]()
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Moje pytanie adresuje do wszystkich dziewczyn, ale najbardziej zależy mi na opinii cookiemonster.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.