|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkanie Wrocławianek w czerwcu 2007
Nie wiem,może to bylo juz gdzieś tutaj poruszane (albo w wątku o Wrocławiu),ale gdzie Was najczęściej można spotkać?Bo może czasami odwiedzamy te same knajpki i mijamy się nie wiedząc,że to my
Ja lubię zmierzch (od zmierzchu do świtu),fajna jest parciarnia i fanaberia Ostatnio bywam w Kamforze,bo tam odbędzie się część Brave Festivalu Tam też mi się podoba
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja właśnie też soczek popijam i gardło regeneruję
|
|
|
#93 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mi sie cos tak chce pic, ze masakra! i jak na zlosc przed chwila okazalo sie, ze skonczyly sie wszystie soki i butelki z woda i nie ma co pic! a woda w czajniku dopiero sie gotuje i trza bedzie poczekac, az wystygnie:/ 'le wiecie co wymyslilam? jedyne co bylo zimne na chacie, to piwo... ;> juz wypilam pol puszki duszkiem ![]() wsio przez to, ze zlikwidowali sklep czynny do 24 i teraz wsio pozamykane:/ najdluzej czynny jest do 22:/ Cytat:
a poza tym to mozna mnie ogolnie w centrum ogladac [zabrzmialo jakbym byla zwierzakiem z zoo ], bo tam tyz mieszkam ok, ja mysle, zeby przeniesc sie na wroclawski wątek
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
noooom ja nie dotarlam
![]() za to w kinie bylam, Sunny Tiger, na Wentiego moge sie jedynie wymienic za kaptaina Jacka Sparrowa
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
ach..... było super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i żałujcie ze was nie było:P:P następnym razem to juz bez wachania pojde dzieki za mily wieczor ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam proponuję pod koniec sierpnia się spotkać.Większość już wróci
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
A może w lipcu?
![]() Będę we Wrocławiu od 5 do 15-stego
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
W sierpniu wybieram się na wycieczke do Waszego miasta i w związku z tym mam pytania:
1. Chciałabym zwiedzić ogród japoński, botaniczny i rynek. Czy między tymi miejscami jest duża odległość? 2. Jakie inne ciekawe miejsca polecacie mi do zwiedzenia? (zoo odpada) |
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
to nie temat na ten watek, ale z rynku mozna sie przejsc do ogrodu botanicznego przez ostrow tumski a z ogrodu botanicznego wziac tramwaj[2,4,10,17 i chyba 9 tam jedzie] ktory jedzie pod hale ludowa kolo ktorej jest ogrod japonski
co do innych miejsc to np. na bartszowicach [dojazd autobusami 146 i E] jest takie cos nowego otwartego na wyspie bartoszowickiej jakby malpi park ze sie chodzi na linach miedzy drzewami itp, nie wiem czy to cie interesuje, ja jeszcze nie bylam a blisko mieszkam ale po wakacjach sie wybieram
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że to nie temat na ten wątek, ale tu są same Wrocławianki, więc wiem, że dostanę odpowiedź.
Dziękuję za odpowiedź. Ja jadę autem. Czy z rynku jest daleko na wyspę bartoszowicką? Interesuje mnie to, bo jadę z córką. |
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
no to jak autem to sprawa ulationa
ja auta nie mam wiec nie okresle ile to minut by trzeba jechac ale nie dlugo jakies 20z rynku to trzeba jechac jak do zoo i dalej caly czas proooosto do samego konca, pewnie bys musiala na mapie zobaczyc [ po zoo ulica wroblewskiego, olszewskiego, kawalek bacciarllego i braci gierymskich] tam jest parking, trzeba przejsc jazem przez odre i juz mozna skakac po drzewach edit: ooo znalzlam linka z lokalizacja : http://www.wrocek.pl/034a302bd44e7d9080039bd5bead0ec29 zgodnie z opisem bylo to kiedys miejsce do picia taniego winia w terenie i ognisk, ale teraz to wykupili francuzi i zrobili taka atrakcje
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

Ja lubię zmierzch (od zmierzchu do świtu),fajna jest parciarnia i fanaberia
Ostatnio bywam w Kamforze,bo tam odbędzie się część Brave Festivalu 

No ja właśnie też soczek popijam i gardło regeneruję 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)