![]() |
#92 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Perfumy, kosmetyki prof do włosów, pielęgnacja , kolorówka i inne... zapraszam
1. Olej z krokosza - specjalny tylko do stosowania zewnetrznego jako naturalny depilator i nawilzacz- mam cała butle 250ml, oraz druga okolo 200ml
a jak sie tym depiluje?i dziala?
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy, kosmetyki prof do włosów, pielęgnacja , kolorówka i inne... zapraszam
Olej krokoszowy stosowałam swojego czasu po depilacji oraz codziennie po kapieli, złuzylam cala butle 300ml i kupilam dwie nastepne ale nie uzywam bo ostatnio nie lubie sie z olejami, efekt jest widoczny, o wiele rzadziej musiałam depilowac nogi, wloski odrastały słabsze, mysle ze na wiekszy efekt nalezałoby dłuzej poczekac, ale ogólnie byłam bardzo zadowolona, dodatkowo skóra była ładnie nawilozona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
a znajdziesz cos u mnie?
mozesz podac firme tego oleju?podac link do niego?
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazlam- masz fajne rzeczy ale szkoda ze to tylko próbki, jesli jednak miałabys cos poza watkiem z kosmetyków naturalnych to chetnie przygarne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
interesowalaby cie lavertu 03 wzamian za meteoryty?
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Evitko tak wstepnie mnie interesuje taka wymianka, tylko jeszcze cykne ci fotke meteorytków zebys wiedziała ile ich zostało bo mi trudno jest to ocenic, a jaki jest ubytek ziemi?
Prosze wklejam fotki, mysle ze oddaja ubytek, jest ich jeszcze bardzo duzo, a na dnie znajduje sie sporo pyłu meteorytowego ![]() Edytowane przez KENZO Czas edycji: 2007-07-24 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Cześć, przetestowalas moze juz puder Dible Wear EL (kolor Pebble)? Czekam na odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Witam, interesują mnie Meteoryty
![]() w zamian mam np. do zaoferowania - z filtrów nowe - Avene Creme Ultra haute protection 50 + albo LRP Anthelios XL spray 50+ - z pudrów, np. Pryzmy 03 z tym, ze 2 jasne kolory własciwie są na wykończeniu, albo - nowy brązer ArtDeco nr 3, albo - nową tusz czarny Kanebo 38 st. C
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
kenzo, lavertu kupiłam ok.miesiac temu, użwana kilkanaście razy (albo troche więcej), ale ubytek znikomy, potem wkleje ci fotki
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Daissy puder testowalam ale poki co jest dla mnie za ciemny, bo przestałam sie samoopalac, moze jak znów zaczne albo opale sie na wakacjach to dam znac
![]() Moniga wszystkie rzeczy masz fajne ale meteoryty chce wymienic na jedna konkretna rzecz- najchetniej jakis puder- napewno wymieniłabym sie na twoje pryzmy gdyby ubytek był rownomierny ![]() Evitko to w takim razie czekam na fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
oto obiecane fotki- jak widać poza paroma maznięciami pedzla puder wygląda jak nowy
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mogę nigdzie w sieci znaleźć zdjęcia cienia w musie, rozświetlacz Lancastera jest widoczny tutaj http://allegro.pl/item214964813_lanc...ht_makeup.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Kenzo interesuje mnie też Puder Clinique Blended Face Puder Transparency 03, pozostało 3/4, kartonik.
Wybrałabyś sobie cos za niego?
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Aga paleta mi sie podoba, cien moge wziasc najwyzej w ciemno - napisz mi tylko jaki daje efekt- matowy, perła? napisz co chciałabys za paletke bo na niej najbardziej mi zalezy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
9. Puder Clinique Blended Face Puder Transparency 03, pozostało 3/4, kartonik
Wybralabys sobie cos za niego ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post4857236 pozniej w watku dodalam jeszcze 3 miniaturki perfum j'adore, elizabeth taylor passion (eau de perfum) i estee lauder intuition podkladu revlon juz nie ma, ale moze bourjois Cie zainteresuje albo cien sephory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
kenzo znajdziesz cos u mnie
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Krówko mogłabym przygarnac :
L'Oreal SOlar Sublime nowa odzywka w sprayu Vichy Lipocure 45 ml/100ml sol do kapieli- kokos |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Zaraz załoze nowy watek - tam powklejam fotki kosmetyków bo w tym byłby juz bałagan.
Aga polysorbate i maska juz nieaktualna - reszta wolna, co mogłabys oddac pozostałe? z cienia chyba zrezygnuje bo nie wiem czy bedzie mi pasowac ten metaliczny odcien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.