![]() |
#91 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kosmetyki od zuzanki
Hej
![]() Oczywiście pasuje mi taka wymianka. Stringi są nowe (nieużywane), przeleżały tylko trochę w szafie ponieważ je dostałam a nosze zupełnie inny rozmiar. Pasuje mi wymiana za cień, balsam i te stringi, proszę o adres ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
up up!
![]() wyslalam wszystkie przesyleczki we wtorek wieczorkiem priorytetem, wiec powinny dojsc dzisiaj albo jutro ![]() black suede touch i true match beda u Was jutro dziewczynki ![]() pozdrawiam i zapraszam! do wyboru do koloru ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Zuziku Czas edycji: 2007-08-16 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Interesuje mnie Garnier roll-on czy znajdziesz coś u mnie?
Powiedz coś więcej o Avon colortrend nablyszczacz do brwi przezroczysty 7ml (zostalo 90+%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
hej, zalotki juz nie mam..
u ciebie podobają mi sie: -próbki podkładów Personal Match (wszystkie odcienie,bo chcę spr. odpowiedni dla mnie) -Avon płatki oczyszczające -Avon próbki pomadek, kolory: Coral Gables, chamagne glow, coco rum, kiss pink co ty na to?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Witaj Zuziku
Mi się podoba u Ciebie: gąbeczki do podkładu, tusz Loreal i płatki Avon clearskin.. Buziaki i zapraszam do Mnie ![]()
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
niestety nuic nie znalazlam co by mi sie przydalo
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Czy te mleczko z tonikiem jest w takim opakowaniu? (wklejam zdjęcie). Jeśli tak, to jestem na nie chętna. Serum też może być, chociaż 1/6 to chyba niewiele
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Hej! Coś u mnie po mojem dokładce za coś z Twoich:
14. Schwarzkopf professional Osis+ loopy krem podkreslajacy skret lokow 150ml (zostalo 75) 15. Avon Exotic beaches spray do wlosow z filtrem uv 100ml NOWY 2 sztuki 16. Avon Advance techniques summer resque intensywna kuracja chroni przed sloncem 150ml NOWY 41. Avon Anew Alternative krem pod oczy 15ml (zostalo 70%)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
hop! dzisiaj dokladeczka pantene pro-v proste i gladkie i timotei!
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() z Twojego wątku interesują mnie maseczki: z glinką Avonu i porzeczkowa Ori ![]() może dobierzesz sobie coś jeszcze? potem dam Ci znać, czy mam coś z Twojej wishlisty jeszcze, bo teraz lece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() sprawdziłam i z Twojej wish listy mam tylko 7 próbek kremu Pharmeceris do trądzikowej cery http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16504 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Sally Hansen Maximum growth odzywka przyspieszajaca 13ml
moze za to znajdziesz coś u mnie??
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
pasuje
![]() prześlesz mi adres na PW? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
u Ciebie podoba mi się :
77. La Roche-Posay Effaklar tonik- 30ml na wyprobowanie 78. La Roche-posay Efaklar K krem-zel do twarzy 40ml (zostalo ok 50%) 57. Avon zestaw korektorow mediun + zielony mazniete na probe Avon nailwear 12ml (zostalo: bezowo-lososiowy mocha shimmer- 80% 63. Inglot max gro 031 odzywka przyspieszajaca 16ml (zostalo 80%) 67. Sally Hansen Hard as Nails with nylon lakier purple power- jasna lila z drobinkami 13ml (zostalo 95%) 84. Lakiery miss selene – czarny
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Zuziku,
interesują mnie wszystkie pozycje jakie mi przedstawiłaś (na koncu alternative) + gąbeczki do makijażu w wątku poza watkiem mam m.in. jak nowe luźne jeansy Levi's - opis i zdjęcia znajdziesz pod tym linkiem mam pytanie odnośnie wyjściowej pojemnosci elmexa u mnie niejasna jest sprawa korektora ori, o ktory mam wiele pytań jak widziałabyś naszą wymiankę? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
witam ponownie Zuzanko
![]() podoba mi sie bardzo: 65. Sally Hansen Maximum growth odzywka przyspieszajaca 13ml (zostalo 95%) widze ze szukasz kremow niwilzajacych... poza watkiem posiadam kremy na noc i na dzien Avon - kazdy ma jeszcze jakies 85% sa z serii Hydrofirming Bio opis na sloiczku: Krem gleboko nawilzajacy na dzien SPF 15 moze bylabys zainteresowana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
48. Avon colortrend nablyszczacz do brwi przezroczysty 7ml (zostalo 90+%)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.