![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Dot.: *WEJDŹ!Może właśnie tego szukasz :-) kolorówka, filtry, zapachy, nawilżacze i i
oj, niestety nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *WEJDŹ!Może właśnie tego szukasz :-) kolorówka, filtry, zapachy, nawilżacze i i
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za klorane i kerium?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
- vichy homme -żel do oczyszczania twarzy zawierający kwas salicylowy, zuzycie ok 70%
- baza dax cosmetics cashmere secret użyta4-5 razy czego poszukujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
może jakaś końcówka zapachuby się przydała, filtr(resztka bądź próbki), kreka do oczu jakaś fajna..nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
- podwójna kredka Oriflame odcień: 2856 Atmosphere (niebieski + błękitny), użyta 2 razy
- wysuwana kredka Oriflame odcień: 3326 Chocolate Brown, użyta parę razy - błekitna kredka Marie Claire mam także: - Aquolina Dolci Baci sztyft do ust czekoladowy, nowy - Peeling Czysta Skóra Garnier, nowy - Revlon Charlie - dezodorant perfumowany (zielony) 1/2 - Isabella Rossellini 15ml bez atomizerka - Magnolia Avon ok. 30/50ml - Pur Blanca w sercu bez atomizera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
przykro mi, ale nie znalazłam nic Mektarynko:-(a moze masz jakies apteczne kosmetyki/próbki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Posiadam krem ekstremalnie nawilżający francuskiej firmy Cosmence_(odpowiednik vichy/LRP na zachodzie) tubka 30ml link do strony z kremem w słoiku
Maseczke wiśniową tej samej firmy, nowa link oraz link do kwc Odżywczą maseczkę miodową użytą 2 razy tej samej firmy link oraz nadajacą energii mandarynkową użyta 2 razy link jedną z nich mogłabym wymienić (po określonym czasie ściera sie pozostałość chusteczką lub zmywa) Wszystkie mają długą datę ważności, są niedostępne w Polsce, poj. 40ml, do niektorych mam jeszcze kartonik (typowy apteczny jak LRP/Vichy) edit: próbki vichy: - Thermal Fix UV, 1.5ml - Therma Fix 2, 1.5ml - SkinSet, 1.5ml - Vichy Normaderm krem, 1.5ml - Vichy Normaderm krem, 1.5ml - Nutrilogie 2, 1.5ml Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2007-10-17 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
a masz może próbki activ c, rosaliac, effaclar h, effaclar k, nutritic, filtry LRP i wody termalne??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Effaclar K posiadam, ale na własny użytek, pozostałych nie mam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Hej, znalazłabyś u mnie coś za to:
-baza pod podkład dax cosmetics cashmere secret użyta4-5 razy -vichy homme -żel do oczyszczania twarzy zawierający kwas salicylowy, zuzycie ok 70% -APC różowe kuleczki, 7kuleczek i jednej połowa, średnica ok 5-6 mm, dobre do rozświetlenia, opakowanie zastępcze
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.