![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Letni kramik - KENZO zaprasza :)
hej, czy nadal jesteś zainteresowana kapsułkami?
mnie interesują: 5. Roz Dior So Cheek w kremie, kolor 558, tester, ale opakowanie niczym nie rozni sie od standardowego, ubytek 30% ,kolor pasuje zarowno do jasnej jak i ciemniejszej karnacji 6. Ultradelikatny roz do policzkow,oczu i ciala Inglot uzyty kilka razy, odcien 91, intensywny róz, na policzkach efekt naturalny 7. Chanel kredka do oczu- Ligne d'eau - Double Effect Eye Pencil- czarna, mały ubytek 9.Inglot Eyeliner , brazowy, uzyty 3 razy ---> to eyeliner w kredce czy płynny? ![]() ![]() ![]() czy interesują cię książki albo biżuteria hand-made? pytam, bo preferuję większe wymiany. mam też balsam antycellulitowy Farmony - zużycie ok. 30%.
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Zuzunia Gucci juz znalazło nowa wlascicielke .
Anastazjo niestety nic dla siebie nie widze ![]() Bonec pozwól ze sie zastanowie, za balsam Farmony dziekuje. A interesuja mnie tylko kosmetyki na wymiane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
w takim razie czekam
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana u Ciebie- Guerlain Terracotta Light - odcien Blondes 01, puder brązujacy dla blondynek, Odzywka Rene Furtherer z serii Cartheme - bez spłukiwania, do suchych włosów, Odżywka Jaga Hupało & Thomas Wolff- w sprayu do włosow delikatnych i cienkich, Serum Fekkai z serii Technican Color Care
Mogę w zamian zaproponować- Silk Infusion CHI Farouk, regeneruje, wzmacnia, nabłyszcza, ułatwia układanie, nie obciąża wlosów 150ml.(zużyte niecałe 10%); Estee Lauder Future Perfect 8x1,5 ml krem na pierwsze zmarszczki. naprawdę świetny; Loreal true match kolor beige dore( jasny kolorek), dopasowuje się do karnacji i struktury skóry, matuje, kryje niedoskonałości, wyrównuje koloryt( zużycie- minimalnie starty wzorek) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
hej!
Znajdziesz cos u mnie ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post4483722
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Interesowałoby mnie u Ciebie kilka kosmetyków do włosów (Paul Mitchell oraz spray Hupało).
Oto mój wątek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...64#post5242664 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
kenzo a moze Twoja siostra skusi sie na cos z ciuchow?
interesuje mnie nadal euphoria ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
a czym jeszcze moge ja skusic oprcz perfum?
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Krówko pefumy tylko za perfumy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za boss intense albo euphorie CK?? Nie mam wiele, ale może jednak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
A jaki to mniej wiecej odcien? jasny czy raczej ciemniejszy? jaki stopien złuzycia i kiedy otwarty? Co cie za niego interesuje?
![]() To jest kompakt czy ten w tubie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Mowa o podkładzie w tubce, kolor jest naprawdę ładny - zdecydowanie ładniejszy od odpowiadającego mu numerem LRP. Ja mam dość jasną karnację, ale dość często się samoopalam, głównie chusteczkami Vichy i wtedy kolorek jest już naprawdę idealnie dobrany.Ten podkład bardzo ładnie stapia się ze skórą i to jest jego ogromny plus.Kupiony był na początku września, zużycie naprawdę śladowe- jest wbrew pozorom baardzo wydajny. Muszę się z nim rozstać z powodu rozpoczętej kuracji kwasami.Wymieniłabym na jakis preparat do zniszczonych blond włosów lub coś z Twojej kolorówki. Przemyśl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Oki to wybierz sobie co bys za niego chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Givenchy Prisme Libre odcien 02 - Delicate Beige lub 03 Sweet Caramel - ubytek 02 to okolo 10% 03- okolo 5% lub mniej , najchetniej zamienie na dobry puder prasowany- chetnie Pryzmy prasowane w jasnym odcieniu
2. Guerlain Terracotta Light - odcien Blondes 01, puder brązujacy dla blondynek, ubytek około 20%, trudno ocenic bo złuzywa sie nieregularnie, swietne opinie na KWC Mam pryzmy prasowane Elegant Beige 03 używane przez 2 miesiące - ubytek trudno mi określić -ok.15-20% oraz prisme Again Blush - 05 smiling brown - ubytek mały -ok.10 %. Do obu pudełeczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana - nie mogę bo to mój jedyny puder.
Jestem jednak ciekawa tych sypkich...i mogłabym się wymienić,jeśli oczywiście Ci to odpowiada. A ten róż Prisme - coś ja się nie umiem nim malować,za ciemny jest dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Gosiu pozwól ze sie jeszcze zastanowie- bede w przyszłym tyg w Sephorze i sprawdze te prasowane 03 bo boje sie ze beda dla mnie za ciemne- sprawdze i dam znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Witam!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Tomama a czy Sublime wpada w róz? bo ogladałam go na stronie Givenchy i wydaje mi sie ze jest najbardziej rózowy ze wszystkich kolorków - czy poprostu monitor mi przekłamuje kolory? jesli ma odcien jasnego beżu bez dodatku rózu to chetnie go wezme
![]() Tissae - oki moge oddac Rigenol - 250ml z 500ml i Sensi Balance 250ml ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.