![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilacja laserowa - Warszawa
Jestem po 3 zabiegach depilacji w Laser DeLux w Bielsku i pełny entuzjazm, bo JEST JEST JEST efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o Warszawę to mogę polecić klinikę medycyny estetycznej Profemed. Jestem po serii zabiegów u nich i rewelacja. Przy robieniu na raz np. dwóch czesci ciala są zniżki, więc oplaca sie w pakietach. Maja dobry sprzęt i fachowy personel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Na moje 28me urodziny i koleżanki zaskoczyły mnie miłym prezentem. Wiedziałay, że od dawna myślałam o depilacji laserowej, zrobiły zrzutę i zafundowały mi cykl takich zabiegów w xxx. Wykonałam serię zabiegów i mogę polecić ten salon. Miła obsługa, bezbolesny zabieg i co najważniejsze efekty utrzymują się już 9 miesiąc!
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-08 o 17:09 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-08 o 17:10 Powód: Reklama w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Bierzecie znieczulenie czy na żywca
![]()
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
To był prezent, więc wiadomo, że nie powiedziały ile to kosztuje, ale sprawdziłam na ich stronie. Ja miałam depilację pach to kosztuje 149 zł.
![]() Co do znieczulenie, to nie wiem, ja po prostu poszłam na jego wykonanie, ale nie bolało nie wiadomo jak bardzo. Raczej takie kłucie, może szczypanie, ciężko określić, ale nie było źle.
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Ostatnio na grouponie można kupić pakiet 10 zabiegów na małe partie za 299 zł w salonie Depi Light w Warszawie.
Czy któraś korzystała z tego salonu, jak wrażenia? Jestem zainteresowana, bo oferują najtańsze ceny w Warszawie, tylko chciałabym wiedzieć czy na czymś nie oszczędzają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem jedynym godnym uwagi laserem jest VECTUS - żadne tam IPLe, i inne ponieważ nie dają dobrych i co ważne długotrwałych efektów. Warto poczytać o depilacji laserowej, poszukać opinii, zabłębić się w tą tematykę bo zabiegi nie są tanie. Od siebie polecam ten materiał video, wyczerpujący temat depilacji laserem Vectus: xxx
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-03-29 o 23:19 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny - podbijam wątek, myślę właśnie o depilacji vectus i rozglądam się za salonem. Wstępnie jestem zdecydowana na: BeautyDuty, ale sama nie wiem - chyba nie istnieją długo - czy któraś coś może o nich słyszała? Przyznam, że przy wyborze kierowałam się głównie zdjęciami salonu http://www.beautyduty.pl/galeria/ a to nie jest chyba główna rzecz na którą powinnam zwrócić uwagę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Ja jestem po 8 zabiegu na całe nogi i 6 na okolice bikini laserem diodowym w Bejda Medical. Zabiegi robiłam co 6 tygodni.
Mam problemy hormonalne a i tak widze rewelacyjne efekty (nie musze się golić w ogóle, odrastają pojedyncze włoski). Nie wierzcie w to, że da się usunąć w 100% włoski. Zabiegi zakończyłam już jakiś czas temu. Zamierzam wykonywać zabieg przypominający raz na rok żeby utrzymać efekty. A no i nie 'depilacja' laserowa. Depilacja-woskiem, jak laser to epilacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Z całą pewnością mogę Ci polecić klinikę w której sama robiłam depilację laserową http://www.arsestetica.pl/ mają bardzo dobry LASER, a nie często stosowany przez inne kliniki IPL po którym efekty są marne z tego co słyszałam. Ja jestem bardzo zadowolona z efektów, szkoda że prędzej się za to nie zabrałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Niestety trzeba pamietać ze to trwa chociaż w instytucie do którego ostatnio się umowilam na med estetyczną czytałam że stosują jakąś metodę shr czy coś takiego która polega na bezbolesnej i szybkiej delipacji dużych parti. W sumie mnie to zaciekawiło bo jak wcześniej chodizłam na Light Sherr to cierpiałam niesamowicie..
Słyszałyście cos o tym ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Ja z kolei miałam zabiegi depilacji (bikini, pachy, nogi) właśnie IPL + RF w salonie QClinique na Ursynowie http://www.qclinique.pl/zabiegi/depi...ipl-rf-e-light U mnie podziałały. Robiłam je 4 lata temu, jesienią. Potem, raz w roku zabieg przypominający. Panie były bardzo profesjonalne i co ważne cierpliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio czytałam jakiś artykuł o tym że jest bardzo welka różnica między epilacja włosów a Depilacją. Epilacja to podobno trwałe usuwanie włosów i jest wykonywane prawdziwym laserm a nie jakiś na światło.
Czyli już wiem czeu mje poprzednie zabiegi IPL były nieskuteczne. Wyrzucona kasa w błoto, szkoda tylko że nikt mnie o tym nie poinformował. Początki były fajne ale po roku wszytsko wróciło niestety pieniązki już nie! Zamierzam teraz zabrać się za ten problem ale na poważnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
No z Ipl też miałam straszne przeżycia, chyba wiele z nas naiwnie skusiło się na ten zabieg na wzgląd niskiej ceny!
W ogle nie warto, ate włosy na nogach to jak walka z wiatrakami ! Ja już nawet wole dopłacić tylko żeby efekt był przyzwoity ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Zapisałam się na zabieg usuwania włosów laserem Soprano ICE korzystałyście z tego kiedyś ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Teraz są naprawdę fajne lasery, bez porównania do tych z przed 10-15 lat, kiedy wtedy wykonywałam taką depilację. Teraz ponownie zdecydowałam się na zabieg depilacji laserowej. Szukam gabinetu, gdzie mają laser Vectus, ponieważ wiele dobrego o nim czytałam. Zdecydowałam się na xxx. I powiem Wam, że bardzo jestem zadowolona. Póki co miałam wykonane 4 zabiegi na pachy. W przyszłym miesiącu mam zamiar iść też okolice bikini. Po kolei muszę znów stać się gładka
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-01 o 09:00 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2018-12-26 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Wystarczy wpisać sobie w Gogle o tym Soprano Ice i wyskakuje sporo informacji ;-)
jest to jakaś najnowsza technologia, podobno tnie każdy włos w zależności od koloru bo dostosowuje sie tam parametry i działa chyba tez na jasne włosy !!!! To może cos dla takiego bladziucha jak jak ![]() O i jest ta technologia SHR o której slyszłam ze podobno nie boli i to bardzo ciekawe bo ja jak chodizalam na light sheer to cierpiałam niemilosiernie a też mialo byc taie superanckie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Ja rok temu chodziłam na IPL na pachy i jestem załamana... wszystkie włoski mi odrosły ;/ A taki spokój z nimi miałam może przez około 6 miesięcy. A zabiegów było 8....
Moja przyjaciółka jest po jednym zabiegu tym Soprano Ice i dobrze sie o nim wypowiadała. Z tego co pamiętam to robiła sobie nogi i mówiła,ze praaawie nie bolało ![]() ![]() ![]() ![]() Chętnie saama bym się zapisała, ale po tamtych przeżyciach z IPL się obawiam, czy znowu nie wyrzucę pieniędzy w błoto. Ktoś już miał kilka zabiegów ???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Cześć! Super, że wątek ciągle aktualny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
No zacznijmy od tego że to Soprano ICE to jest Laser a nie jakies tam Ipl czyli swiatło od zarówki.... Tylko ciekawe czy rzeczywiście tak bezboleśnie bo tego chyba boję się najbardziej :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
No własnie moja kolezanka mówiła,że była zaskoczona tym, ze prawie ja nie bolalo. Powiedziała cos na zasadzie.... ze czuła delikatne ukłucia, jakby ją komar ukąsił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Zawsze można się wspomagać jakimś znieczuleniem, chociaż na mnie i to nie za bardzo działa dlatego szukam czegość jak najmniej bolesnego i przede wszytskim efektywnego.
KaroLov a jak z efektami u tej Twojej koleżanki ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Akurat wczoraj z nią rozmawiałam, więc kochane mam świeżę informacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
a ile zabiegów trzeba tym zrobić ?
Ja mam dość jasne włosy wiec nie wiem czy to w ogóle coś pomoże.... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Tooo chyba zależy na jaką partię ciała
![]() W poniedziałek idę i pogadam co i jak. Zapytam też o jasne włoski, czy na nie też zadziała. Czytałam w necie ze jako jedyny potrafi usunąć jasne włoski.... ale zapytam o to dokładnie w poniedziałek i dam znac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Czekam z niecierpliwością na jakieś informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Ja jestem zadowolona z zabiegów na laserze Light Sheer.Przede wszystkim mam sprawdzony salon gdzie panie mają duże doświadczenie i co najważniejsze mam bardzo dobre efekty depilacji.
Wiadomo,że jest dużo nowości,ale po co kombinować i wywalać kasę na próby,że może ten albo tamten.(wiadomo,że nowości są droższe) Ja z czystym sumieniem polecam Light Sheer. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.