You Can Dance - Po prostu Tańcz - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-13, 09:08   #91
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz

Coraz bardziej zaczyna mnie drażnić Pazura....
Stary 2007-09-13, 10:07   #92
nati360
Zakorzenienie

a mnie wkurzyło jak agustin tak naskoczył na tego jednego gościa...
tego co mówił "no jasne, ze chce" itd. i na poczatku nawet nie chcieli go ogladac a potem kazali mu wrócić
moga byc ostrzy, ale czy kurcze muszą mieć takie chamskie zagrania...
trochę mogliby czasem wyluzować, nie kazdy jest nie wiadomo jak "mocny w gębie"...
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 10:12   #93
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
tego co mówił "no jasne, ze chce" itd. i na poczatku nawet nie chcieli go ogladac a potem kazali mu wrócić
trochę mogliby czasem wyluzować, nie kazdy jest nie wiadomo jak "mocny w gębie"...
Poza tym dla uczestników to jest spory stres. No ale show musi być. Ja się już doczekać Paryża nie mogę.
Stary 2007-09-13, 10:24   #94
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka_1984 Pokaż wiadomość
Poza tym dla uczestników to jest spory stres. No ale show musi być. Ja się już doczekać Paryża nie mogę.
No właśnie o to mi chodzi, że nie dość, ze oni cali w nerwach przed nimi stają, bo dla niektórych to życiowa szansa a ci jeszcze takie teksty...
Czasem więcej zyczliwości by sie przydało!
Stary 2007-09-13, 10:34   #95
AaniaA
Zakorzenienie

a ja jestem niepocieszona, ze bilet do Paryza dostala ta dziewczyna, ktora startowala po raz drugi (ta, ktora Michal z jury masowal przed wystepem i Agustin po wystepie powiedzial jej, zeby pokazala jeszcze raz kroki rumby). uwazam, ze nie ma tego czegos w tancu co przyciaga wzrok, co robi wrazenie .

a dobrze, ze ten koles napyskowal Michalowi z jury. co sobie wyobrazaja ci jurorzy ?! oni moga ludzi obrazac, a w druga strone to juz nie dziala. jak ktos ma swoje zdanie to od razu jest niewychowany, nienadajacy sie do programu. echhh, szkoda slow.

a Pazura to niby lepiej sie zachowala "polska żółć" - no to juz przegiela na calej linii .

Edytowane przez AaniaA
Czas edycji: 2007-09-13 o 11:06
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 11:05   #96
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
a ja jestem niepocieszona, ze bilet do Paryza dostala ta dziewczyna, ktora startowala po raz drugi (ta, ktora Michal z jury masowal przed wystepem i Austin po wystepie powiedzial jej, zeby pokazala jeszcze raz kroki rumby). uwazam, ze nie ma tego czegos w tancu co przyciaga wzrok, co robi wrazenie .

a dobrze, ze ten koles napyskowal Michalowi z jury. co sobie wyobrazaja ci jurorzy ?! oni moga ludzi obrazac, a w druga strone to juz nie dziala. jak ktos ma swoje zdanie to od razu jest niewychowany, nienadajacy sie do programu. echhh, szkoda slow.

a Pazura to jak zachowala "polska żółć" - no to juz przegiela na calej linii .
Dokładnie!Dzisiaj cały ranek myślałam o tej dziewczynie...czemu?Co prawda,tylko pozazdrościć - zyskała sympatię Egurroli,ale...no właśnie,nie było tego 'czegoś',żadnej iskry,jak dla mnie.Kocha tańczyć,zatańczyłą,ale no jej...w porównaniu do innych,to tak jak w całym życiu,zabrakło sprawiedliwości
Też nie mam nic do tego typka,co prawda dla mnie przesadził z tym obijaniem kości,bo tragiczne mogą być tego konsekwencje i smutną moga mieć przyszłość.Był w stresie i może źle ujął,to co miał do przekazania,ale jury chciało za mocno podkreślić swoją 'wyższość',której być nie powinno.
A Pazura?A sio sio...skąd ona tam.
marthusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 11:08   #97
nati360
Zakorzenienie

A mnie sie ta dziewczyna podobała, ładnie tańczyła i ładnie wygladała

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 11:12   #98
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Mi też ta dziewczyna przypadła do gustu.

Prawdziwy stres to oni będą mieli przy Robsonie

A koleś nie był bardziej pyskaty od jurorów, więc nie wiem o co chodzi. A teksty Pazury o 'polskiej żółci'... Żal kobiety.
Stary 2007-09-13, 11:22   #99
nati360
Zakorzenienie

Podobała mi się tez ta dziewczyna z tej jakiejs wsi fajny filmik miała i taka sympatyczna, też ładnie tańczyła
Stary 2007-09-13, 11:27   #100
sawa_sawa
Rozeznanie

a mi ta dziewczyna co sie dostala za drugim razem (ta co masował;D) wcale nie była lepsza od tego co był na koncu co pracuje w tym sklepie w diverse

nati360 mi tez sie podobała ta blondynka

A ten chłopak co tak normlanie mowił ze chce sie dostać to chamskie było jak mu kazali wykrzyczeć z przekleństwami a potem jeszcze rusin chciała zeby uscisnał jej reka jak mezczyna a nie jak ktoś tam kurna wtedy mi sie szkoda tego chłopaka zrobiło jego taniec,wyglad i zachownie mi sie podobało jak wtedy co sobie chciał isc buehehe Dobryy;D w sumie ma racje nie chca to nie ja wiem na co mnie stać se pewnie pomyślał i niebedzie im sie nazucać;D
a juz myślałam ze go nie zawołają spowrotem
Stary 2007-09-13, 11:36   #101
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sawa_sawa Pokaż wiadomość
a mi ta dziewczyna co sie dostala za drugim razem (ta co masował;D) wcale nie była lepsza od tego co był na koncu co pracuje w tym sklepie w diverse

nati360 mi tez sie podobała ta blondynka

A ten chłopak co tak normlanie mowił ze chce sie dostać to chamskie było jak mu kazali wykrzyczeć z przekleństwami a potem jeszcze rusin chciała zeby uscisnał jej reka jak mezczyna a nie jak ktoś tam kurna wtedy mi sie szkoda tego chłopaka zrobiło jego taniec,wyglad i zachownie mi sie podobało jak wtedy co sobie chciał isc buehehe Dobryy;D w sumie ma racje nie chca to nie ja wiem na co mnie stać se pewnie pomyślał i niebedzie im sie nazucać;D
a juz myślałam ze go nie zawołają spowrotem
no własnie o nim przedtem pisałam, mi też go było szkoda, wogóle to nie lubie jak ktoś się wyzywa na innych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 11:38   #102
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Też uważam, że nieładnie wobec niego postąpili. Fajny chłopak a jakąs mimozę z niego zrobili. Eh czasem to się jurorzy nie popisują.

A wie ktoś jak ma wyglądać etap w Paryżu? Dalej to samo jury będzie?
Stary 2007-09-13, 11:56   #103
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Strraszne,że w ogóle nie zważali na to,w jakim ten CHŁOP JAK DĄB był stresie.Mi imponował postawą,a jak zatańczył to wiadomo,koapra mi opadła.Pokazał to,czego wszyscy od niego oczekiwali,męskość z każdym calu.Jasne,że miał głosik jak pisklak,bo co sie miał drzeć,jak powietrza nie miał.A szoł zrobili jego kosztem.
Nie widziałam odcinka w Bytomiu,mówiłyście o jakimś chłopcu,którego historia ściskała za serce.Nie wiecie może,gdzie na necie mozna obejrzeć ten odcinek?
A...nie fair mi się wydaje ten drugi etap - chłopaków z zespołu hh zaprzęgli do nauki jazz'u w godiznę,na szczęście byli wyrozumiali i przpeuścili ich,ale ta dziewcyzna po baletówce.Normalne,że miała przewagę.Rozumiem,że II etap to sprawdzian tego jak szybko się uczą i czy poradzą sobie z innym stylem,dlatego,imho,rzecz ywiście powinni każdego postawić przed wielkim wyzwaniem.
Stary 2007-09-13, 15:52   #104
Cerfona
Zadomowienie

GG do Cerfona

Co do tego chłopaka jak dąb to uważam,że jury zachowało sie nie fair bo nie ma znaczenia jaki ma głos tylko najważniejsze jest to jak tańczy a oni zrobili wielką tragedie, że cicho mówi jakby to miało jakieś znaczenie...
Jeśli chodzi o tego gościa - gleba to myśle, że dobrze, że im coś powiedział bo jury chyba myśli, że tylko im wolno obrażać innych.
Pazurowa mnie wkurza z każdym odcinkiem coraz bardziej Dopiero były 2 odcinki a ja juz mam jej dość ciekawe co będzie dalej

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych ale i za te, które w innych budzi...

Cerfona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 16:09   #105
balsam_do_ciala
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
a gdzie? na jakiejs imprezie?

tak i nie tylko, ostatnio na ślasku widać go było na imprezach efektu axe... pozatym tańczył kiedys z moimi znajomymi wiec i z bliska mialam okazje go zobaczyc, a zeby tego było mało moment w ktorym opowiadał o swoim życiu krecony był w mojej miejscowości, pod zabytkowym kościółkiem.
balsam_do_ciala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 17:02   #106
vika19871
Zadomowienie

GG do vika19871

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość

dokładnie,strasznie na nim pojechali

Vincent Van Gogh

moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617
vika19871 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 18:25   #107
smerfeta01
Zakorzenienie

wczoraj bardzo podobała mi się ta dziewczyna która tańczyła hip-hop a gdy Agustin kazał jest zapodać rumbe zatasńczyła rewelka
Stary 2007-09-13, 18:55   #108
Ashlee_
Zadomowienie

zgadzam sie z opiniami na temat tego kolesia na ktorego jury nakrzyczeli .. zrobili show jego kosztem, a chłopak na prawde swietnie tanczył! ... co mi sie jeszcze nie podobało to to, ze bilet do paryza dostał koles który sie rzucał na ta podłoge .. hmm .. nie wiem, ale nie to jakos niespecjalnie przekonało ..

雪が歌う夜に君を憶うよ
凍りついたこの部屋で
憧れた未来を待ち望むように
孤独を生きて…

Ashlee_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 19:12   #109
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Ashlee_ ten koleś 'gleba' dostał za technikę,zapewne.Ja tam nie będe się madrzyć ^_^ ale tak mi się wydaje,skoro jest choreografem(no i nie powalił publiczności;>)to musi być dobry technicznie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 20:17   #110
xandra78
Zakorzenienie

Ja wciąż mam nerwy po wczorajszym odcinku,jak pomyslę o tym jury od siedmiu boleści...
Mam wrażenie,że do Paryża biorą przypadkowych ludzi, wystarczy się czymś wyróżnić i niekoniecznie dobrze tańczyć.Przecież to nie jest konkurs na showmana, tylko na TANCERZA!!!!!!!Poza tym jury za bardzo się kieruje tym któtkim wywiadem na początku zanim ktoś zatańczy, często są uprzedzeni tym,co usłyszą.Np. ten koleś-Gleba, Pazurze się podobało,ale że zaczął dyskutować,to ona go nie chce.Przecież facet nikogo nie obraził!! Ale chyba ta uwaga o "polskiej żółci" tak nie ucichnie,wtedy to przegięła.Gdyby byłą polką,to jeszcze pół biedy...
Poza tym, uważam,że tancerzy charakterystycznych tańców powinni wszystkich kierować na II szanse.Np. ta dziewczyna od Jacksona,tańczyła rewelacyjnie,ale czy potrafiłaby zatańczyć cokolwiek innego??
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 20:24   #111
Rei
Zakorzenienie

GG do Rei

Pazura ehhh.. już mnie denerwuje. Co ona właściwie tam robi? Zna sie na tańcu?
Strasznie ponura jest, krytyczna - jednak czy kompetetna?

Nowe na blogu
Rei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 20:42   #112
malenka17
Zadomowienie

Mnie też było szkoda tego chłopaka.Ale jury za każdym razem w zasadzie podkreśla, że oni szukają osobowości.Dziewczyny, czy wy uwazacie,ze oni rzeczywiscie maja dobrze tańczyć?Owszem,ale muszą też się jakoś prezentować, wyglądać i zaskoczyć.Bo oni najlepiej wiedzą, co się dobrze sprzeda..
SZOŁBIZNES , ot tyle

63-61-59-57-55-53-52-50

Edytowane przez malenka17
Czas edycji: 2007-09-13 o 20:42 Powód: szołbiznesowo ;-)
malenka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 20:43   #113
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

o tak Pazura przesadziła...A jeśli chodzi o tego chłpaka to przeciez on przyszedl zatanczyc a im sie nie spodobal jego glos i kazali mu wyjsc niby za co? za głos? przecież miał normalny... dobrze ze jednak mogl zatanczyc bo pokazał,ze potrafi.
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 20:44   #114
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Czy kompetentna,to chyba cała PL jest świadoma,że nie.
Dziewczyne od Jacksona rzeczywiście mogliby wysłać na II etap,byleby zobaczyć co z nią będize,ale jakby jej nie przepuścili do Paryża,to byłby napewno wielki błąd.Jeja,biło od niej tym,że robi to tak naturalnie,od siebie i nie tylko na pokaz.
No ale właśnie baletnice przepuścili do II po to,żeby zatańczyła jazz...który ma w małym palcu technicznie a jakby ją na hh dali?Już troche inaczej chyba by kroczyła z nim

ciągle o tym głosie mowa no przecież wiadomo,że chodzi o to,że nie pokazał po prostu tego,że mu bardoz zależy na przejściu.ja zwalam to na stres,ale przegieli rzeczywiście,byleby szoł był,ajjj,fuj
Stary 2007-09-13, 21:12   #115
xandra78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenka17 Pokaż wiadomość
Mnie też było szkoda tego chłopaka.Ale jury za każdym razem w zasadzie podkreśla, że oni szukają osobowości.Dziewczyny, czy wy uwazacie,ze oni rzeczywiscie maja dobrze tańczyć?Owszem,ale muszą też się jakoś prezentować, wyglądać i zaskoczyć.Bo oni najlepiej wiedzą, co się dobrze sprzeda..
SZOŁBIZNES , ot tyle
Nie zgadzam się z tobą, tu nie chodzi o osobowość.Przecież oni nie szukają showmana, ani jakiegoś człowieka-rozrywki,który ma jakąś imprezę poprowadzić,czy program w TV.To jet KONKURS taneczny i zwycięzca dostanie stypendium do szkoły tanecznej,a nie aktorskiej,czy jakieś innej.Co z tego,że jakaś średnio tańcząca laska wygra program,skoro w takiej szkole sobie nie poradzi i będzie przeciętna(albo co gorsza,nie skończy jej nawet)?
Moze jestem trochę za bardzo wymagająca,bo oglądałam amerykanską wersję,ale czy naprawde my mamy gorszych tancerzy?Wcale nie,tylko sztuka ich wyłuskać w tym początkowym etapie-to włąśnie zadanie jury, z którego się nie wywiązuje.
Ja chetnie już bym przeszłą do etapu "Paryż",bo tych pierwszych odcinków po prostu oglądać spokojnie nie mogę.
Stary 2007-09-13, 21:31   #116
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

No właśnie to jest dziwne.Bo rzeczywiście,cel ostateczny to wysłanie do szkoły tańca,a nie znalezienie atrakcyjnych znajomych dla Robson'a.To,jak barrrrrrrrrrrrrdzo liczy się prezencja jest miażdżące.Prezencja i...dekolt
Stary 2007-09-13, 22:09   #117
xandra78
Zakorzenienie

No właśnie-ten dekolt, ma znaczenie,co nie??

No a jeśli przyszedłby jakiś tancerz,który jest po prostu świetny i wszystko umie zatańczyć,ale się jąka i ma okropny tradzik-to go nie wezmą???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 22:13   #118
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Nie no myślę, aż tacy by nie byli,ale zapewne,żeby nie było za słodko,powiedzieliby coś w stylu 'ale z twarzą to coś musisz zrobić'.-_-'
Stary 2007-09-14, 00:22   #119
malenka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xandra78 Pokaż wiadomość
No właśnie-ten dekolt, ma znaczenie,co nie??

No a jeśli przyszedłby jakiś tancerz,który jest po prostu świetny i wszystko umie zatańczyć,ale się jąka i ma okropny tradzik-to go nie wezmą???
Nie musisz się ze mna zgadzać Tak po prostu jest i widać to na załączonym obrazku.Ci ludzie później mają tańczyć i wspólpracować z gwiazdami, a to wiąże się z odpowiednim wyglądem i prezencją.Niestety..

63-61-59-57-55-53-52-50
malenka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-14, 06:38   #120
ania033
Raczkowanie

ja lunie oglądac ten porgram bo czasami naprawde bardzo fajnie tam tańczą...
ania033 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości