![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz
Coraz bardziej zaczyna mnie drażnić Pazura....
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
a mnie wkurzyło jak agustin tak naskoczył na tego jednego gościa...
tego co mówił "no jasne, ze chce" itd. i na poczatku nawet nie chcieli go ogladac a potem kazali mu wrócić moga byc ostrzy, ale czy kurcze muszą mieć takie chamskie zagrania... trochę mogliby czasem wyluzować, nie kazdy jest nie wiadomo jak "mocny w gębie"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem więcej zyczliwości by sie przydało! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem niepocieszona, ze bilet do Paryza dostala ta dziewczyna, ktora startowala po raz drugi (ta, ktora Michal z jury masowal przed wystepem i Agustin po wystepie powiedzial jej, zeby pokazala jeszcze raz kroki rumby). uwazam, ze nie ma tego czegos w tancu co przyciaga wzrok, co robi wrazenie
![]() a dobrze, ze ten koles napyskowal Michalowi z jury. co sobie wyobrazaja ci jurorzy ![]() a Pazura to niby lepiej sie zachowala "polska żółć" - no to juz przegiela na calej linii ![]() Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2007-09-13 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też nie mam nic do tego typka,co prawda dla mnie przesadził z tym obijaniem kości,bo tragiczne mogą być tego konsekwencje i smutną moga mieć przyszłość.Był w stresie i może źle ujął,to co miał do przekazania,ale jury chciało za mocno podkreślić swoją 'wyższość',której być nie powinno. A Pazura?A sio sio...skąd ona tam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
A mnie sie ta dziewczyna podobała, ładnie tańczyła i ładnie wygladała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Mi też ta dziewczyna przypadła do gustu.
Prawdziwy stres to oni będą mieli przy Robsonie ![]() A koleś nie był bardziej pyskaty od jurorów, więc nie wiem o co chodzi. A teksty Pazury o 'polskiej żółci'... Żal kobiety.
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Podobała mi się tez ta dziewczyna z tej jakiejs wsi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
a mi ta dziewczyna co sie dostala za drugim razem (ta co masował;D) wcale nie była lepsza od tego co był na koncu co pracuje w tym sklepie w diverse
nati360 mi tez sie podobała ta blondynka A ten chłopak co tak normlanie mowił ze chce sie dostać to chamskie było jak mu kazali wykrzyczeć z przekleństwami a potem jeszcze rusin chciała zeby uscisnał jej reka jak mezczyna a nie jak ktoś tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a juz myślałam ze go nie zawołają spowrotem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Też uważam, że nieładnie wobec niego postąpili. Fajny chłopak a jakąs mimozę z niego zrobili. Eh czasem to się jurorzy nie popisują.
A wie ktoś jak ma wyglądać etap w Paryżu? Dalej to samo jury będzie?
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Strraszne,że w ogóle nie zważali na to,w jakim ten CHŁOP JAK DĄB był stresie.Mi imponował postawą,a jak zatańczył to wiadomo,koapra mi opadła.Pokazał to,czego wszyscy od niego oczekiwali,męskość z każdym calu.Jasne,że miał głosik jak pisklak,bo co sie miał drzeć,jak powietrza nie miał.A szoł zrobili jego kosztem.
Nie widziałam odcinka w Bytomiu,mówiłyście o jakimś chłopcu,którego historia ściskała za serce.Nie wiecie może,gdzie na necie mozna obejrzeć ten odcinek? A...nie fair mi się wydaje ten drugi etap - chłopaków z zespołu hh zaprzęgli do nauki jazz'u w godiznę,na szczęście byli wyrozumiali i przpeuścili ich,ale ta dziewcyzna po baletówce.Normalne,że miała przewagę.Rozumiem,że II etap to sprawdzian tego jak szybko się uczą i czy poradzą sobie z innym stylem,dlatego,imho,rzecz ywiście powinni każdego postawić przed wielkim wyzwaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Co do tego chłopaka jak dąb to uważam,że jury zachowało sie nie fair
![]() ![]() Jeśli chodzi o tego gościa - gleba to myśle, że dobrze, że im coś powiedział bo jury chyba myśli, że tylko im wolno obrażać innych. Pazurowa mnie wkurza z każdym odcinkiem coraz bardziej ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
tak i nie tylko, ostatnio na ślasku widać go było na imprezach efektu axe... pozatym tańczył kiedys z moimi znajomymi wiec i z bliska mialam okazje go zobaczyc, a zeby tego było mało moment w ktorym opowiadał o swoim życiu krecony był w mojej miejscowości, pod zabytkowym kościółkiem.
![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie,strasznie na nim pojechali
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
wczoraj bardzo podobała mi się ta dziewczyna która tańczyła hip-hop a gdy Agustin kazał jest zapodać rumbe zatasńczyła rewelka
![]()
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
zgadzam sie z opiniami na temat tego kolesia na ktorego jury nakrzyczeli .. zrobili show jego kosztem, a chłopak na prawde swietnie tanczył! ... co mi sie jeszcze nie podobało to to, ze bilet do paryza dostał koles który sie rzucał na ta podłoge .. hmm .. nie wiem, ale nie to jakos niespecjalnie przekonało
![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Ashlee_ ten koleś 'gleba' dostał za technikę,zapewne.Ja tam nie będe się madrzyć ^_^ ale tak mi się wydaje,skoro jest choreografem(no i nie powalił publiczności;>)to musi być dobry technicznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ja wciąż mam nerwy po wczorajszym odcinku,jak pomyslę o tym jury od siedmiu boleści...
![]() Mam wrażenie,że do Paryża biorą przypadkowych ludzi, wystarczy się czymś wyróżnić i niekoniecznie dobrze tańczyć.Przecież to nie jest konkurs na showmana, tylko na TANCERZA!!!!!!!Poza tym jury za bardzo się kieruje tym któtkim wywiadem na początku zanim ktoś zatańczy, często są uprzedzeni tym,co usłyszą.Np. ten koleś-Gleba, Pazurze się podobało,ale że zaczął dyskutować,to ona go nie chce.Przecież facet nikogo nie obraził!! ![]() Poza tym, uważam,że tancerzy charakterystycznych tańców powinni wszystkich kierować na II szanse.Np. ta dziewczyna od Jacksona,tańczyła rewelacyjnie,ale czy potrafiłaby zatańczyć cokolwiek innego?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Pazura ehhh.. już mnie denerwuje. Co ona właściwie tam robi? Zna sie na tańcu?
![]() Strasznie ponura jest, krytyczna - jednak czy kompetetna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Mnie też było szkoda tego chłopaka.Ale jury za każdym razem w zasadzie podkreśla, że oni szukają osobowości.Dziewczyny, czy wy uwazacie,ze oni rzeczywiscie maja dobrze tańczyć?Owszem,ale muszą też się jakoś prezentować, wyglądać i zaskoczyć.Bo oni najlepiej wiedzą, co się dobrze sprzeda..
SZOŁBIZNES , ot tyle ![]()
![]() Edytowane przez malenka17 Czas edycji: 2007-09-13 o 20:42 Powód: szołbiznesowo ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
o tak Pazura przesadziła...A jeśli chodzi o tego chłpaka to przeciez on przyszedl zatanczyc a im sie nie spodobal jego glos i kazali mu wyjsc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Czy kompetentna,to chyba cała PL jest świadoma,że nie.
Dziewczyne od Jacksona rzeczywiście mogliby wysłać na II etap,byleby zobaczyć co z nią będize,ale jakby jej nie przepuścili do Paryża,to byłby napewno wielki błąd.Jeja,biło od niej tym,że robi to tak naturalnie,od siebie i nie tylko na pokaz. No ale właśnie baletnice przepuścili do II po to,żeby zatańczyła jazz...który ma w małym palcu technicznie ![]() ciągle o tym głosie mowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze jestem trochę za bardzo wymagająca,bo oglądałam amerykanską wersję,ale czy naprawde my mamy gorszych tancerzy?Wcale nie,tylko sztuka ich wyłuskać w tym początkowym etapie-to włąśnie zadanie jury, z którego się nie wywiązuje. Ja chetnie już bym przeszłą do etapu "Paryż",bo tych pierwszych odcinków po prostu oglądać spokojnie nie mogę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
No właśnie to jest dziwne.Bo rzeczywiście,cel ostateczny to wysłanie do szkoły tańca,a nie znalezienie atrakcyjnych znajomych dla Robson'a.To,jak barrrrrrrrrrrrrdzo liczy się prezencja jest miażdżące.Prezencja i...dekolt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
No właśnie-ten dekolt, ma znaczenie,co nie??
![]() No a jeśli przyszedłby jakiś tancerz,który jest po prostu świetny i wszystko umie zatańczyć,ale się jąka i ma okropny tradzik-to go nie wezmą??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Nie no myślę, aż tacy by nie byli,ale zapewne,żeby nie było za słodko,powiedzieliby coś w stylu 'ale z twarzą to coś musisz zrobić'.-_-'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
ja lunie oglądac ten porgram bo czasami naprawde bardzo fajnie tam tańczą...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.