![]() |
#61 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz
przylacza sie nastepna zwolenniczka tego programu
![]() Cytat:
Cytat:
byl naprawde genialny ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michał Piróg Cytat:
Weronika Pazura Cytat:
Obecności tej kobiety nie potrafię usprawiedliwić..jakie ona ma pojęcie o tańcu? Jaki ma z nim związek? W swoich wypowiedziach rzadko kiedy oceniała technikę..a jej wypowiedzi zamykają się do komentarzy o wyglądzie uczestnika ![]() Podejrzewam, że po znajomości dostała tą posadę ![]() Agustin Egurrola Cytat:
"Sądzę, że każdy z nas obierze własne kryteria oceny. Weronika, producentka - skupi się raczej na medialności danej osoby i jej szansach na zaistnienie w show-biznesie, Michał Piróg weźmie pod uwagę również "teatralność". Ja, z uwagi na to, że jestem choreografem, będę szukał ludzi, którzy w przyszłości staną się rozpoznawalnymi twarzami wielu telewizyjnych programów rozrywkowych. Szukamy wszechstronnego tancerza, który jest w stanie zatańczyć wszystko. Chcemy znaleźć człowieka elektryzującego swoim tańcem. Takiego, którego widzowie pokochają" - powiedział Agustin Egurrola. " link : http://poprostutancz.com z ciekawości poszperałam trochę o Weronice ex żona Czarka, producentka Facetów do wzięcia tutaj więcej http://film.onet.pl/13827,,Weronika_...ura,osoba.html z tańcem jak widać ma tyle wspólnego, co ja z piłką nożną.
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Weronika Pazura jest żoną Cezarego Pazury, choć ostatnio słyszałam, że się rozwodzą ![]() Z tego co wiem jest ona producentem program, stąd zajmuje miejsce w jury ![]() Ten maly to niejaki Piróg Michał, jest zawodowym tancerzem i prowadzi jakis program na MTV ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Papryczkaa i cyn@monk@
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Nie raz miałam okazję widzieć jak ten chłopak tańczy na zywo i wkurzylam sie jak powiedzieli im dziekujemy, ale jak juz zobaczylam go we wrocławiu to juz pewna byłam że dostanie bilet, jest świetny potrafi tańczyć!!
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Występ Kamila Kucharzewskiego:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/53810737/Kamil.divx.html
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Ten 11 letni chłopczyk.. poprostu bajera
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Ogladalam i mi sie spodobalo
![]() 11latek naprawde wymiatal.Niezle jak na tak mlody wiek ![]() A ten w damskich okularach jak sie burzyl i naskakiwal na jury ![]() Ten z dwoch braci-fajnie ze mu sie udalo ![]() To para tez super ![]() Szkoda ze ta kubanka nie przeszla bo podobalo mi sie jak tanczyla ![]() A mnie powalil jescze ten cukiernik ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Kamil był the best. Poza tym Rafał Kryla i Wronika Meczko.
Program ogólnie bardzo fajny, ale jakoś nie mogę do końca przekonać się do jury. Augustin Egurola jest naprawdę OK, Weronika dość zasadnicza ale też do rzeczy, ale jakoś trudno mi się przekonać do tego gościa z MTV - Michała chyba. Ale zobaczymy, może jest OK tylko teraz prezentuje dzość dziwny sposób bycia. Eh, a może się czepiam. ------------------------------------------------------------------------------------- http://www.sendspace.pl/file/cGPO0fEh/ -> Kinga i Michał opowiadają o produkcji w pogrannym programie DD TVN.
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Ci co pojechali do Paryża mają zaje** choreografi będzie ich uczyl Wade Robson
![]() A pozatym program bardzo fajny, tylko ta Rusin mnie denerwuje wrr
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
a mi sie podobala ta dziewczyna w bialym kapeluszu co stepowala
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam Wade Robson? ![]() Zazdroszcze ! ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
A mnie ten program sie srednio na jeza podobal...
Po pierwsze wkurza mnie, ze czasami pokazuja tylko komentarze - niektore bardzo zjadliwe - a tanca juz nie pokaza. Zamiast tego musze ogladac jakichs pajacow, ktorzy sobie podryguja w rytm tepego umpa-umpa i z zalozenia nie reprezentuja soba nic na scenie. Dobra, mozna jednego takiego zademonstrowac, ale po co wiecej? Tani chwyt. Rusin mnie wkurza od samego poczatku i uwazam, ze jest mega sztuczna. Do kazdego sie szczerzy tak, ze malo jej usta po bokach nie pekna. Teksty tez jakies takie debilne. W ogole w calym tym programie jest pewne uderzajace podobienstwo do "Idola", tyle tylko, ze chodzi nie o spiew, a o taniec i uwazam to za nieco ograne. Jury ogolnie mi nie przeszkadza, Michal Pirog i Agustin Egurrola znaja sie na swoim fachu i wiedza, co robia. Weronika Pazura niby tez potrzebna, bo ona patrzy inaczej na kandydatow, ale w ciagu 10 minut mozna znalezc co najmniej kilka innych znanych osob bardziej nadajacych sie na to stanowisko. Nie wiem, czy obejrze nastepny odcinek, chyba w ramach dania drugiej szansy. No i fajnie byloby zobaczyc, kto do Gdanska przyszedl na casting ![]() A w ogole to chlopiec od electric boogie byl ze wszystkich najlepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Tak sobie siedze i myśle o tym jury
![]() ![]() ![]() Jestem ciekawa nastepnego odcinka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
ja prawdopodobnie nie przekonam sie do tego jury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam wczoraj powtórke
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
program swietny
![]() jakbym to ja tam tanczyla to najbardziej obchodizlaby mnie opinia Agustina Egurrola bo widac ze w tym siedzi i sie na tym zna;] Juz dzisiaj o 21;30!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4083
tak już dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
fajny program
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Faktycznie Wade Robson niesamowity
![]() ![]() Pooglądałam sobie filmiki z nim na youtube... Podziwiam takich ludzi ![]() Pooglądałam też filmiki z podobnego programu z USA (chyba), gdzoe on robił choreografie... Mam nadzieję, że polski program będzie się rozwijał w takim kierunku. Bo to robi wrażenie ![]()
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Jak pisałam tak też zrobiłam- obejrzałam zarówno premierę, jak i powtórke. Program mi się bardzo podoba, bo kocham taniec i fajnie jest tak sobie popatrzeć, jak inni ludzie to robią, ale powaliło mnie, że będzie ich uczył Wade Robson!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
no dzis kolejny odcinek,nie przegapcie
![]()
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Siedzę i oglądam,z otwartą buzią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a dzisiejszy odcinek...ciekawy ten koleś pyskaty...co kazał Michałowi wyskoczyć i zatańczyć z nim.. ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
M.FLorek to nie jest przypadkiem profesjonalny tancerz, choreograf?
![]() Ajjj,dobrze,że dali szanse tym dwóm z jednego zespołu.Wiadomo,że jazz i ballet to nie ich działka,a talent to mieli.Jaka piękna melodia i jak świetnie dopasowali ruchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hmmm co do Florka to nie wiem czy jest choreografem...ale fajnie że dostał bilecik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Oglądałam dzisiaj ten program po raz pierwszy...Całkiem fajny...Podoba mi się prowadzenie Kingi Rusin
![]() ![]() ![]() Podobał mi się popis tej dziewczyny od Jacksona! ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
No fajnie zatańczyła!!!
śmieszny był ten koleś " na którego styl tańca publiczność jeszcze nie jest gotowa" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.