|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień wymianowa- TBS, Sephora, peeling z kwasami, Escada Magnetism, Kallos
Coś za Escadę?
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień wymianowa- TBS, Sephora, peeling z kwasami, Escada Magnetism, Kallos
Cytat:
Ja mam poza wątkiem podwójny cień brązowy Manhattan Perfect Eyes z brązowym linerem, mam go z wymianki, ale niestety te kolory są dla mnie za ciepłe. Oto on: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-kresek.html Fotkę mogę mu zrobić po weekendzie, jego zużycie jest niewielkie, nie sięga 10%. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Polu, niestety nic.
Leo93- nadal nic
|
|
|
|
|
#94 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Z chęcią (jesli byś się zdecydowala na wymiankę) - oddam Ci oba żele pod prysznic + próbkę Escady Collection
Jeśli chcesz dodatkowo balsam do ciała jagodowy, to nie ma sprawy, po prostu zrobiłabyś mi większą odlewkę odżywki Kallos (bardzo wypadają mi włosy i szukam jakiegoś cudownego specyfiku na wzmocnienie cebulek).... cienie Manhattan może sobie zostaw.....Zależałoby mi na tym, co wpadło mi w oko u Ciebie i pisałam wczesniej, czyli na : - mgiełka do twarzy The Body Shop z serii z witaminą C- kilka razy psiknięta, zostało 95 ze 100ml. - odlewka odżywki- maski Kallos (Numero) wzmacniającej cebulkę włosa z owsem- obie bardzo lubię, na tyle, że jestem szczęśliwą posiadaczką 1000ml każdej, więc sama tego nie zużyję - Escada Magnetism EDP- tylko za 1 konktetną fajną rzecz. Jest to produkt, nie tester, kupiony na bezcłówce- mam paragon, kartonik. Pierwotna pojemność to 50ml, obecnie jak na zdjęciu- nie mniej niż 47ml, tak myślę. Proszę rozważ i daj znać w Twoim wątku - zajrzę ![]() Tymczasem pozdrawiam
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
uaktualnilam watek, moze teraz cos za escade?
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,a nie skusze Ci puderkiem brazujacym ?
![]() ![]() tak poza watkiem mam fajny balsam do Ciala Bath&Body o zapachu cherry blossom (piekny zapach, jeszcze nigdy nei spotkalam balsamu ktory by tak naturalnie pachnial a nie chemicznie). Moglabym ci jeszcze rzobic sporoa odlewke perfum Wery Vang - Princess |
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Mam Desnudę i pare innych rzeczy, zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204561 , może coś sobie wybierzesz za Magnetism? |
|
|
|
|
#99 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
.................. Przy okazji podbijam Twój wątek
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214948
za - mgiełka do twarzy The Body Shop z serii z witaminą C- kilka razy psiknięta, zostało 95 ze 100ml. |
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny- przepraszam za zwłokę w odpisywaniu, trochę zasiedziałam się w pracy
![]() Itako- hm, z tego, co piszesz, nie dałoby się skomponować sensownej wymiany, bo ja mgiełkę i perfum wolałabym wymienić na mniej więcej równoważne rzeczy a z kolei odlewka maski to za mało za to, co ja u Ciebie widzę![]() Lalesiu- nic nie znalazłam. Tomamo- znowu widzę u Ciebie masę rzeczy, fajnych- czy masz możliwość wrzucić fotki pudrów gosha i maca? poza tym od naszej ostatniej dyskusji wzbogaciłam się o nieużywane masło ziai waniliowe to tylko takie chaotyczne uwagi, ale spróbujmy coś sklecić z tego. oczywiście smakowite mogą być też owocowe, a co konkretnie?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Witchdoctor
|
Mam możliwość zaraz wrzucę
![]() Konkretnie Papaja (ale pachnie raczej jak pyszna sałatka wieloowocowa ), firmy Cosmence, zaraz wstawię link
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Polu, nie dam się skusić
molestowałabym Cię o pryzmy, ale to nie mój odcień![]() Vishnja- o! ja też jestem z gda. Desnuda interesuje mnie jak najbardziej. Podobnie jak próbka delices de cartier! Różnicę w pojemnościach odpsikam sobie do małej buteleczki, co powiesz na wymianę mniej więcej 35 ml escady na 35 desnudy? Wilhelmino, niestety nic nie znalazłam. |
|
|
|
|
#104 |
|
Witchdoctor
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5029046
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5029046 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5029015 pudry http://www.ccbparis.fr/_fr/_fr/bodycare/index_prod.aspx?prdcode=P 10644&CatCode=G0_02^G1_02 _10^G2_02_10_10& peeling
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej w ten weekend Co Ty na to?
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Vishnjo- jestem za, jak najbardziej, ale w ten weekend chyba nie dam rady, już. Ale dam Ci jeszcze znać w razie czego na PW
![]() tomamo- nie wyświetla mi się ten link, ale to nie szkodzi, wystarczy mi opis, jaką ma pojemność i jaka jest mniej więcej jego wartość. Dzięki za superszybką poprzednią odpowiedź
|
|
|
|
|
#107 |
|
Witchdoctor
|
http://www.ccbparis.fr/_fr/_fr/bodycare/index_prod.aspx?prdcode=P 10644&CatCode=G0_02^G1_02 _10^G2_02_10_10&
może teraz będzie widać ![]() pojemność to 200 ml (raz użyty) duzy słój, cena 17,60 Euro
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
ojej... ale jeśli on jest tyle warty, to znowu będziemy miały ten sam problem z wymianą, co przy peelingu z TBS
a czy active c wymieniasz tylko na inny krem, jak to zaznaczyłaś? bo najbardziej byłbym chętna na wymianę jego na peeling avonu. uff
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Co do tego peelingu cosmence, to on mnie nie za bardzo kusi
A co być powiedziała na wymianę np: peeling avon i masło ziaja na maskę do włosów goldwell (tą do blondów) i 2 tubki a 5 ml redermica?
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
zajrzyj do mnie
podoba mi się u ciebie:odlewka odżywki Kallos (Serical) mlecznej (Crema al latte) - odlewka odżywki- maski Kallos (Numero) wzmacniającej cebulkę włosa z owsem- obie bardzo lubię, na tyle, że jestem szczęśliwą posiadaczką 1000ml każdej, więc sama tego nie zużyję pozdrawiam
|
|
|
|
|
#113 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
może interesowałby Cię puder brązujący Clinique albo Terracotta Guerlain za Escadę? Oczywiście mogłabym coś dorzucić.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
nosku- escada już nieaktualna
![]() agiii- witam w klubie ludzi w owocowym awatarem niestety nic nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
![]() a co bys szukala?? bo moze wygrzebie cos poza watkiem bo zalezy mi na tej głównie mlecznej ![]() ![]() podobno ma boski zapaszek ![]()
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Najchetniej za żel pod prysznic lub balsam do ciała, coś w tym stylu
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
mam ok 1/4 lub 1/3 z 400ml balsamu garnier ujędrniającego. Inne balsamy... mam ich duzo ale moge jedynie porobic odlweki.
moge oddac zestawik płyn do kąpieli lub żel pod prysznic i balsam do ciala z serii YR malinowy w tych mniejszych opakowaniach moglabym tez oddac żelik Isana kokosowy tylko musialabym spr. ile go mam ale okolo 1/2 lub 1/3
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
garnier i isana mnie nie interesują, a ten zestaw YR chyba tak- jakie są pojemności i co dokładnie w nim jest, żel i balsam?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za mgielke z wit c?
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

..................
a z kolei odlewka maski to za mało za to, co ja u Ciebie widzę