![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobietki ile z Was używa, używało męskich perfum ?
Przyznam się,że dziadkowi podkradałam Prastarą,zawsze się dziwił,że mu tak szybko ubywa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Dot.: Męskie zapachy, których używacie :)
Podkradać i mi się zdarzało
![]() ![]() ![]() Ja kiedyś prysnełam się Lolitą męską mojego brata, taty Obession Night CK, chłopaka perfumkami z Avon ale jakoś nie mogę zdobyć się na to żeby kupić specjalnie męską wodę i jej używać.... |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Męski CARRUTI IMAGE i CHANEL EGOISTE dla kobiet ??!
Męski CERRUTI IMAGE i CHANEL EGOISTE dla kobiet ??!
Spotykam się ostanio z opinią, że te 2 wody używają kobiety. Używała może ich ktoraś z Was ? Nie znam kompletnie tych zapachów,wiem tylko ze są świeże...Uzywałam damskiej Cerruti Image nuta pieprzu przewodzi, ciekawe co w męskiej wersji..hm.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
Dot.: Męski CARRUTI IMAGE i CHANEL EGOISTE dla kobiet ??!
Zachęcam do lektury wątku "Męskie perfumy, których używacie". I ZADAWANIA PODOBNYCH PYTAN W TAMTYM WATKU.
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Blanko, naprawdę nie było potrzeby zakładać nowego tematu, tym bardziej że o istnieniu wątku "Męskie zapachy, których używacie
![]() Czasem trzeba się uzbroić w cierpliwość i zaczekać na odpowiedź. Wątki połączyłam ![]() Twister, nie krzycz proszę. Jeszcze co do Twoich pytań, Blanko. Pi wg mnie da się opisać jednym, no - dwoma słowami: ciasteczkowy potwór ![]() Więcej informacji o każdym z zapachów, o które pytałaś, znajdziesz na KW (link do Pi Givenchy) oraz na Forum - wystarczy trochę je przekopać ![]()
#96 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za sugestie
![]() ps. obiecuję że nie będę już rozrabiać z tymi nowymi wątkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio juz nie wytrzymalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rachelko, zegarek z linka jest przesliczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście dostałam pod choinę śliczny zegarek, nie muszę chyba dodawać, że zakwalifikowany do męskich?... ![]() ![]() ![]() Jeszcze co do zapachów wymienionych przez Blankę. Gaiac - oj dużo było o nim pisane; na jednych Wizażankach bardzo się wysładza (np. na mnie w życiu się nie rozpozna, że to męski), na innych nie zatraca swojej intensywnej, drzewnej, suchej nutki... Polecam wspaniały wątek założony przez Monikę: GAIAC - M. Micallef Może jeszcze jeden wątek jest wart wymienienia, bo bardzo pasuje do tematu: Męskie perfumy o słodkim zapachu ![]()
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Niem wiem, może nie zauważyłam ale wątku o perfumach UNISEX nie widzę(może jestem ślepa)..a i z nimi jest wiele kontrowersji. Oczywiście takie hity jak CK Be i CK One są nam wszystkim dobrze znane....ale chciałam zapytać o perfumy LALIQUE Eau de Lalique czy nosek kogoś z Was miał z nimi kontakt ?
![]() A może znowu założę kolejny wątek "perfumy UNISEX" hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Lolitę Lempicką Masculin testowałam ostatnio jeszcze raz i chcę oświadczyć, że ten zapach powinien znaleźć się na pułce z zapachami damskimi (i to nie tylko moje zdanie). Nawet pewien mężczyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
O taaak... meska Lempicka jest bardzo ciekawa: mietowo-slodka
![]() Zastanawiam sie nad kupieniem sobie A*men Muglera - w odroznieniu do Angela nie musze sie w nim doszukiwac czekolady, bo na koncowce podaje mi sie doslownie na tacy. Moze to polaczenie kawy z tonka? Przepiekny. Jutro chyba zrobie test porownawczy A*mena i Angela. Niesamowite jest to, ze sa do siebie niezwykle podobne, choc maja prawie zupelnie inny sklad.
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Egoiste Chanel?
![]() Co innego męskie L'Eau par Kenzo, Weekend Burberry, może nawet Air Kenzo. Cologne są dosyć ciekawe, mają dziwną nutę która mnie do nich przyciąga ![]()
#105 |
Zadomowienie
|
Podbieram małżowi Gucci pour homme
![]() Lubię zapach drzew, skóry, kadzidła, wg mnie ma wszystko ![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie brutalnie u7świadomiłam ze wszystkie (no moze bez 2) flaszki mojego meza to jest to co ja jemu kupiłam.
Podobaja mu sie te zapachy bo sa w jego stylu ale to ja wybrałam takie które i tak w 2/3 to ja zuzyję.
#107 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale powiedz używasz Gucci w domu ? Czy chodzisz wyperfumowana nim po ulicach i do pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle w perfumach fajne jest to,że rozwijają się na prawie każdej skórze inaczej..fajna zabawa. Kiedyś pamiętam używałyśmy z mamą Caroliny Herrery Sexy i po jakimś czasie na naszej skórze było czuć dwa rózne zapachy ! Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-01-15 o 09:27 Powód: post pod postem, proszę korzystać z funkcji "edytuj" oraz "multicytowanie" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Blanko, bardzo Cię proszę korzystaj na przyszłość z opcji "multicytowanie" (to ta ikonka pomiędzy "Cytat" a "Odpow."), będzie czytelniej.
A co do pytania, czego używa Eenax - przejrzyj cały ten wątek, bo dużo dziewczyn pisało, co swoim chłopom podbiera lub co męskiego ma na stanie...
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A w całym wątku jest wymienionych kilkanaście perfum, rozumiem że mam wykonać rachunek prawdopodobieństwa i trafić o jakich wodach pisze enax ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ta ironia jest zupełnie nie na miejscu...
#112 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
blanko niepotrzebna jest ta ironia w stosunku do racheli
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Evve ale to była taka malutka ironia z uśmiechem do racheli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
A ja bedę miła i aby nie było potrzeby szukania jeszcze raz napisze.
1. Po pierwsze dla mnie nie ma takiego czegos jak zapachy damskie i meskie. Zapach jest taki jaka go osoba uzywa. (Teza ta tez dotryczy całej reszty np. ubrania, zegarki itp). 2. A otóz i lista tego co moj TZ ma okazje sobie czasem uzyć gdyż ja jemu to wczesniej zdarzam wykończyć (lista tych co ma bedzie miec i co juz przemineły): Lacoste Booster Micallef Gaiac, i mam mu zamiar kupić Red Sea Gucci PH A. Goutal Duel (ma dostac na walentynki) CdG Ouarzazate Lacrox Tumulte M7 i M7 Fresh PI Lanvin Oxygene Kenzo PH Kenzo Jungle PH Pozatym z meskich które ja uzywam (czesc mam flaszki a czesc wieksze odlewki): A. Goutal Eau de Fier L'Artisan Mechant Loup L'Artisan Navegar (oddałam mamie czyli kolejna kobieta która go uzywa) ETRO Messe de Minuit DKNY Be Delicious (tylko meski mi sie podoba) IDOL - w planach cała flaszka Penhaligon Malahah - odlewka
#116 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
U mnie juz sie wszyscy przyzwyczaili.
Jak czuć coś meskiego w korytarzu to od razu jest no pewnie Elka znów sie czymś zlała. A tu ZONG! To "klyjent" u nas w biurze był. Ja sie tak nie psikam bym po korytarzach smugi robiła.
#119 |
Przyczajenie
|
"[quote=lalesia;3450738]Ostatnio juz nie wytrzymalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potwierdzam. Dzisiaj wróciłam z perfumerii i jeszcze czuję Magnetism na nadgarstku, pachnie bardzo ciekawie. Polecam też przetestować Clnique Happy for Men. Ostatnio była klientka w perfumerii i kupiła sobie właśnie męską wersję. Mojej kolażnaki z Cliique znajoma też używa właśnie tej wody ! Jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy kobieta może pachnieć "męskim" zapachem ?
Pytanie z początku może wydawać się dziwne, trochę głupie ,ale warto się nad nim mimo wszystko zastanowić. Podobno nie ma nic seksowniejszego niż kobieta ubrana w "męski" zapach - kobiecie wolno sięgać po magię drugiej płci - mężczyźnie nie. Ja, w 99,9% nudzę się damskimi zapachami, zazwyczaj są przewidywalne, pozbawione magii i finazji, mimo że każdy z nich jest teoretycznie inny. Co innego zapachy męskie - jest kilka (2-3?) takie zapachy, które zwalają mnie z nóg, płynie z nich poezja, mistycyzm, powodują szybsze bicie serca i uczucie cofania się krwi w żyłach ... Uwielbiam te zapachy, chcę nimi pachnieć, ale pytanie czy mogę ? Oczywiście część z Was powie, że to co się mi podoba (czyli męski zapach) może się nie podobać mężczyźnie - prawda, ale od razu chcę zaznaczyć, że zapachy te nie mają nic wspólnego z wodami po goleniu, spirytusem czy "brutalami" z Tesco. Więc jak - kobiecie wolno czy nie ? A może wszystko zależy jednak od zapachu, bo kto powiedział ,że akurat ten zapach jest męski a ten damski ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.