|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TE KOZAKI z allegro - pytanie dla mających :)
Cytat:
![]() ![]() jej strata
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
grrr...nie tylko,ze sa znaowu to w dodatku moj rozmiar i szare
a mnie zalezalo wlasnie na ocieplanych... ![]() uwielbiam takich sprzedawcow... swoja droga piszemy pytac czy beda,czyli jestesmy zainteresowane kupnem<to chyba wazne dla sprzedawcy>i kobieta odpisuje,ze juz ich napewno nie bedzie,po czym je wystawia....paranoja...:c onfused: Swoja droga mam jakiegos pecha do butow z allego-zamowilam sobie na mikolaja wiosenne szare butki z lekki czubek i co?pani zadzownila,ze sie pomylili i nie ma mojego rozmiaru tylko przyszly dwa kartony z jakims innym a nigdzie w sklepiach ani na allegro juz ich nie widzialam![]() ehe-ogladalam te drugie butki,ktore pokazujesz,ale nie do konca mnie przekonuja. Po pierwsze ta kokada z tylu wydaje mi sie jakas przesadzona,jakby za duza...Poza tym ja jestem zwolenniczka plaskich butkow,lub na niskim obcasie, wiec te jakby z gory traca u mnie punkty
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Suzannko a podeszwa jest całkiem gładka, czy maja jakieś rowki itp... Chodzi mi o to czy sie w nich nie zabiję jak jest ślisko
![]() edit. widzę już że mają jakieś tam rowki, ale czy nie są śliskie?? |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
anisermasz chyba racje, za wysoki obcas. Ile bym dala za butki tego typu tylko płąskie, bo prawda jest taka, ze nigdzie nie ma plaskich butow z podobnym noskiem i zeby nie byly takie luzne jak saszki, tylko na suwak i bardziej dopasowane
I ponawiam pytanie do Suzannki czy mozesz zalozyc na te buty spodnie z prostymi nogawkami.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
ehe a takie: http://www.allegro.pl/item273794607_..._loren_39.html
of course to tylko taka moja propozycja bedaca skutkiem wielu godzin spedzonych na allegro
|
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
oo widzę, że znowu sprzedaje po starej cenie, ja kupowałąm za 75zł ale jestem bardzo zadowolona. A buty przyszły szybciutko- kupowałam w pn a w środę już były
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Aniser w sumie mam bardzo podobne tylko, ze krotsze i za bardzo nie podobaja mi sie, bo do spodnicy brzydko wygladaja (foto zamieszczam). Chociaz na pewno te ktore Ty podalas sa lepsze niz te co mam i ktorych chce sie pozbyc, ale i tak boje sie, ze beda przy lydce odstawac i w spodnicy bedzie dziwnie.. No, ale przyanjmniej moge zalozyc na nie spodnie
Dizekuje za pomoc Ja tez juz godizny spedzilam na all, jesli tez szukasz jakichs kozaczkow to powiedz, bo mozliwe ze widzialam juz takie po tych zarwanych nocach na all :P
|
|
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
dziewczynki a co sądzicie o tych? mam te czarne i bardzo odstają od nogi, boje sie ich nosic do spódnic..
http://allegro.pl/item258074158_botk...zywane_39.html |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
ehe- faktycznie podobne te Twoje butki,wiec kupowanie drugich byloby bez sensu...no i do spodnic chyba faktycznie nie wygladalaby najlepiej...zreszta miedzy innymi dlatego sie na nie nie skusilam...
a co do kozaczkow-no to ja sie zdecydowalam kilka dni temu na jedne takie lekko przecierane popielate,linka wklejalam na poprzedniej stronie...w sumie to nie moje wymarzone,ale wowoczas nie bylo tch szarych za 69 no najwyzej bede sprzedawac... anitusica- wklejalam linka do nich w poscie dla ehe dzisiaj...mnie sie podobaja,choc nie jestem przekonana do takiej dlugosci butkow... |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Te Twoje nie sa zle. Ale tam juz troszke obcac jest, a poza tym nie wiem czy nie beda za szeroki do spodnic. Chyba wezme te ktore ma stworczyni waku.. ale nie jestem pewna, bo one na zdjeiach sa takie obszerne, a ja mam chuda lydke..
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Dobra ja postanowilam, ze biore te.. tylko ze nie ma rozmiaru 39 ;/ A ja nosze 38/39 roznie. Jak mierzylam stope to wyszlo co kolo 24 cm i tam niby jest napisane, ze te 38 to na stope dlugosci 24-24,5 to moze nie beda za male... oby.. i ciekawa jestem, czy bedzie mogla wyslac od razu czy bede musiala czekac 11 dni do konca aukcji.. Czy moze lepiej te http://allegro.pl/item274436146_sasz...promocja_.html pomozcie :P
|
|
|
|
|
#102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wkładania spodni do środka to jeśli nosicie obcisłe rurki to wejdą ale z drugiej strony myślę, że zależy od grubości łydki. Ja wcisnę i proste rurki (nie mylić z super obcisłymi skinami) ale tak ledwo ledwo. Mam w planach zakup takich skinów super obcisłych to nie powinno być najmniejszego problemu Cytat:
|
||
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ma ktoras z Was te kozaczki w kolorze szarym ? Ich kolor jest identyczny jak na zdjeciu ?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
ehe- bardzo podobne do tych za 99zlotych mam wlasnie zamiar sprzedawac
przeszkadza mi,ze nie sa nigdzie odcinane i przez to sa naprawde luzne w tym miejscu gdzie stopa laczy sie z kostka(nie wiem jak to sie fachowo nazywa),co powoduje,ze mam wrazenie,ze sa na mnie za duze...mam nadzieje,ze w tych moich 4cm obcasik nie okaze sie zabojstwem,bo w sumie licze,ze dzieki niemu noga bedzie wygladala zgrabniej i beda sie nadawac do spodniczki...a do spodni wygladaja calkiem ok z tego co widzialam ![]() n_o_b-o_d_y- ktoras z wizazanek wklejala zdjecia tych szarych kozaczkow w listopadowych zakupach. Bylo zarowno zdjecie na nogach jak i samych kozakow...musialabys poszukac, jesli jestes zainteresowana... |
|
|
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
No to kupuje te co ma Sussana
Bo te za 99 zl to chyba rzeczywiscie taki luzny worek :P Oby tylko numer 38 nie byl za maly.. i poki co zapytalam sie tje babki ktora sprzedaje, czy bedzie mogla mi wyslac jakos przed zakończeniem aukcji, najlepiej żebym miała na weekend ;d
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz czekam az przyjdą
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam szare i kolor jest taki sam ja na zdjęciu chociaż generalnie bardziej mi się podobaja na żywo niż na zdjęciu ![]() Niestety po dziesiejszej drodze do pracy stwierdzam, że są śliskie- z 3 razy się prawie wyłożyam
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
ehe-mam nadzieje,ze bedziesz zadowolona z zakupu
jak przyjda to daj znac jak w nich wyglada sprawa miejsa na spodnie![]() natallkaa-a czy one przemiekaja w taka pogode jak dzis?bo mnie moja oficerki nawet z wkladka znowu przemokly i jak tak dalej pojdzie to bede potrzebowala jeszcze jedna pare kozakow ![]() gosiaaaa- pewnie,ze zrobie zdjecie,nie ma problemu... wogole to mam nadzieje,ze przyjda jak najszybciej,najlepiej jeszcze dzis,bo juz bym je chciala zobaczyc i zmierzyc
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przyszly dzis do mnie te butki z allegro. Bardzo mi sie podobaja-uwazam,ze na zywo prezentuja sie o wiele lepiej niz na zdjeciu, moze dlatego,ze sa zdecydowanie bardziej szare niz popielate,a tych niby smug czy przetarc niemal nie widac...
jest tylko jedno ale...kupilam rozmair 39, tak jak zazwyczaj i mimo,ze zgodnie z opisem powinny byc w sam raz to wydaja mi sie nieco przymale...chcialabym je wymienic na rozmair wieksze,ale konto tego sprzedajacego zostalo zablokowane dodam,ze sprzedawca mial tylko jedne neutral na ponad 1600komentarzy,a podczas rozmowy telefonicznej wydawal sie sympatyczny i uczciwy...no i teraz pytanie-czy w takiej sytuacji zaryzykowaly byscie umawianie sie na wymiane butkow? |
|
|
|
|
#112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zapytaj się może dlaczego jego konto zostało zablokowane
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
_magdzia_no wlasnie ja tez sie obawialam,a allegro nie podaje osobom trzecim informcji dlaczego konto zostalo zablokowane. no a pieniazki stracic zawsze byloby szkoda... ale na szczescie uzytkownik spowrotem jest odblokowny.
dzieki gosiu za informacje-faktycznie juz dziala,wiec jutro do nich dzwonie dowiedziec sie czy sa te butki,ale rozmiar wieksze...mam nadzieje,ze tak,bo inaczej sie chyba zalamie ![]() Zdjecie wkleje jutro,ok? |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
chyba moje obuwnicze przeprawy zdomoinowaly ten watek....
![]() gosiaaaa1- wklejam zdjecia butow na nodze. Nie udalo mi sie dobrze uchwycic koloru,jest conajmniej o jakis odcien jasniejszy niz na zdjeciu na nodze. No i butki zdecydowanie sie nie swieca. W naturalnym swietle nie widac tez tych smug. Jedyny minus-sa dosyc plytkie w palcach. |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam i jestem całkiem zadowolona
Moglyby byc troszeczke wieksze (no, ale to nie wina butow, tylko tego ze nie nie chailo mi sie czekac na rozmiar 39 :P ) ALe są bardzo wygodne i wbre pozorom całkiem ciepłe. Założyłam na nie rurki (troche ciezko zakładac bo to jednak saszki) i fajnie wyglada Troche dziwnie sie jeszcze czuje do spodnicy, ale naprawde polceam
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniser buty naprawdę ładne, nie są przekombinowane - podobają mi się! Myślę że w paluszkach rozciągną się jak w nich trochę pochodzisz |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
to ja znowu ponarzekam... ja jestem jakas nienormalna....
kupilam inne bo ich nie bylo.... potem odsprzedalam gdy znowu pojawily sie i jak juz chcialam zamowic to znowu nie ma cos chyba ze mna jest nie tak ![]() ![]() ... ......
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widzialam jeszcze takie brazowe: http://allegro.pl/item277114172_nowe...1_sw_2013.html i sie zastanawiam, tylko zeby znowu nie bylo psikusa ze pozniej beda :/ |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

Dizekuje za pomoc
Ja tez juz godizny spedzilam na all, jesli tez szukasz jakichs kozaczkow to powiedz, bo mozliwe ze widzialam juz takie po tych zarwanych nocach na all :P

kupilam inne bo ich nie bylo.... potem odsprzedalam gdy znowu pojawily sie i jak juz chcialam zamowic to znowu nie ma
cos chyba ze mna jest nie tak