![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymiana ! różności....
szczerze mowiac Gosiu to sie boje tego kremiku,ze bedzie mnie po nim piekla buzia
![]() ![]() i co bys u mnie chciala?
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
a co proponujesz za dresik z kosmetykow?? podobaja mi sie te 2 rzeczy:
10.Schwarzkopf,Taft ,lakier do włosów super mocny, 3 razy używany 15.CLEANIC Chusteczki nawilżane do peelingu (dokładne oczyszczanie,delikatny peeling) łagodzi i regeneruje NOWE!! tylko to jest malo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
podbijam
![]() |
#96 |
BAN stały
|
hej mam korektor nowy prawie oriflame
puder avon nowy kolor peach podkald giordani gold ok 30 % podoba mi sie bardzo u Ciebie: 2.Ziaja,Spray,przyspiesza opalanie ! Dobry do solarium, Większa połowa !!! 4.Chusteczki do demakijażu; do cery suchej i wrażliwej,z wyciągiem z aloesu,25 sztuk,NOWE !!! 15.CLEANIC Chusteczki nawilżane do peelingu (dokładne oczyszczanie,delikatny peeling) łagodzi i regeneruje NOWE!! 17.Mleczko kosmetyczne ogórkowe, z 200 ml zostało jakieś 150 ml 18.Soraya, Mleczko do demakijażu,oczyszcza i odświeża, z Kolagenem i Elastyną,czystą wit E,aktywna wit A- 200 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
mi u Ciebie sie podoba:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6155021 14.Chusteczki do demakijażu; do cery suchej i wrażliwej,z wyciągiem z aloesu,25 sztuk,NOWE !!! 5.Samouczek języka angielskiego+2 płyty CD
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
podbijam
![]() |
#104 |
BAN stały
|
mi podoba sie;
zolta bluzeczka 2.Ziaja,Spray,przyspiesza opalanie ! Dobry do solarium, Większa połowa !!! 17.Mleczko kosmetyczne ogórkowe, z 200 ml zostało jakieś 150 ml 9.CLEANIC Chusteczki nawilżane do peelingu (dokładne oczyszczanie,delikatny peeling) łagodzi i regeneruje NOWE!! 24.Szczotka-modelówka-NOWA !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
chcialabyM:
2.Ziaja,Spray,przyspiesza opalanie ! Dobry do solarium, Większa połowa !!! 10.Schwarzkopf,Taft ,lakier do włosów super mocny, 3 razy używany 17.Mleczko kosmetyczne ogórkowe, z 200 ml zostało jakieś 150 ml + jakies cienie jak masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
hop
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisane przez goosia ![]() cos za 94. BOLERKO Z TYGRYSEM DOSTĘPNE RÓŻ I BŁĘKIT nowe bez metek z metki M ale to S na 100% i torbe seledynowa panna lub rozowa panna wiec za to chciałabym: te dwie bluzunie co przed tem i 19.CLEANIC Chusteczki nawilżane do peelingu (dokładne oczyszczanie,delikatny peeling) łagodzi i regeneruje NOWE!! 2.Ziaja,Spray,przyspiesza opalanie ! Dobry do solarium, Większa połowa !!! lub ta z panna tylko bluzeczke i cos jeszcze z kolorówki jak masz
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
19.CLEANIC Chusteczki nawilżane do peelingu (dokładne oczyszczanie,delikatny peeling) łagodzi i regeneruje NOWE!!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
u ciebie interesują mnie tylko chusteczki z peelingiem ale wiem ze one kosztuja tylko ok 5 zł
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
no to tak albo:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6155016 lub 2.Ziaja,Spray,przyspiesza opalanie ! Dobry do solarium, Większa połowa !!! 10.Schwarzkopf,Taft ,lakier do włosów super mocny, 3 razy używany 17.Mleczko kosmetyczne ogórkowe, z 200 ml zostało jakieś 150 ml + jakies cienie jak masz za bolerko biale lakier ,krem pod oczy (napisz mi cos o niM) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
cos u mnie ciee zainteresuje????
znalazlam kilka kosmetykow u ciebie
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Narazie nic nie wypatrzyłam. Pzdr.
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej czy znajdziesz cos u mnie za:
myszke bezprzewodowa 2.Ziaja,Spray,przyspiesza opalanie ! Dobry do solarium, Większa połowa !!! 14. 2XChusteczki do demakijażu; do cery suchej i wrażliwej,z wyciągiem z aloesu,25 sztuk,NOWE !!! 19.CLEANIC Chusteczki nawilżane do peelingu (dokładne oczyszczanie,delikatny peeling) łagodzi i regeneruje NOWE!! 21.NOWY !!Krem jogurtowo-owocowy;krem nawilżający grejfrutowy,krem do ciała,ale również do twarzy,pojemość 250 ml 24.Szczotka-modelówka-NOWA !!! z Twoich poszukiwanych mam napewno: -korektor antybakteryjny cleraskin -poza wtakiem ok 80% zostało avon przeciw wypryskom makujacy i likwidujacy -korektor w pedzelku avon 2 razy uzyty kolor medium - poza wtakiem -pomadka do ust-w watku poza watkiem tez mysle ze uda mi sie cos znalesc np.smackers 2 razy uzyty o zapachu i smaku fanty ananasowej w sztyfcie -puder jakies tam sa-np kulki którymi byłas zainteresowana
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Hej za ww mogłabym oddac:
perełki rozświetlajace nowa szminke avon zafoliowana chanpagne puder brazujacy h&m miedziany mam jeszcze pytanie jakiej firmy jest ten krem jogurtowo owocowy?
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
perełki rozświetlajace nowe
nowa szminke avon zafoliowana chanpagne nowe puder brazujacy h&m miedziany za myszke bezprzewodowa .Ziaja,Spray,przyspiesza opalanie ! Dobry do solarium, Większa połowa 14. 2XChusteczki do demakijażu; do cery suchej i wrażliwej,z wyciągiem z aloesu,25 sztuk,NOWE !!! 19.CLEANIC Chusteczki nawilżane do peelingu (dokładne oczyszczanie,delikatny peeling) łagodzi i regeneruje NOWE!! 21.NOWY !!Krem jogurtowo-owocowy;krem nawilżający grejfrutowy,krem do ciała,ale również do twarzy,pojemość 250 ml 24.Szczotka-modelówka-NOWA !!! 1.maseczke nawilzajaca z aloesem i witaminami 17.Mleczko kosmetyczne ogórkowe, z 200 ml zostało jakieś 150 ml ze szminek mam raczej perłowe ochronne,i wykrecana pomadke do ust avon pierwsza z prawej na fotce któa dodałamjest jej okolo 85% użyłam kilkanascie razy nie wykrece ile cm zostało bo ona z tych co jak "wykrecisz to nie schowasz" ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Za same perełki:
2.Ziaja,Spray,przyspiesza opalanie ! Dobry do solarium, Większa połowa !!! 14. 2XChusteczki do demakijażu; do cery suchej i wrażliwej,z wyciągiem z aloesu,25 sztuk,NOWE !!! 19.CLEANIC Chusteczki nawilżane do peelingu (dokładne oczyszczanie,delikatny peeling) łagodzi i regeneruje NOWE!! 21.NOWY !!Krem jogurtowo-owocowy;krem nawilżający grejfrutowy,krem do ciała,ale również do twarzy,pojemość 250 ml 24.Szczotka-modelówka-NOWA !!! jakiej firmy jest ten krem co ciala??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.