|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: !!!Pielęgnacja, Kolorówka i Biżu!!! NailTek, Biosilk, E.Arden, Zepter, Berywell
Piszesz, że róż wolny, a przecież ustaliłyśmy już, że się wymieniamy i ja go biorę. Zmieniłaś zdanie czy może zapomniałaś? Bo ja nadal jestm chętna
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: !!!Pielęgnacja, Kolorówka i Biżu!!! NailTek, Biosilk, E.Arden, Zepter, Berywell
Cytat:
![]() hmm..chyba wolaabym jakos osobno-moze do jakis woreczkow zapakuj jesli masz... ![]() Jesli chodzi o baze to czekam na odp Soft-jak odpisze to odrazu Ci dam znać ![]()
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
hmmm mam deficyt w woreczkach... ale jakos sobie poradze zapakowac zapakuje:P
czyli jak co to to mnie interesuje baza, roz, i ewentualnie krem... a ty co i ile bys chciala (ile ozdob)
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Już wszystko wyjaśnione - nie biorę jednak tego różu. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze narazie zrob fotke tyle i ile uwazasz a ja powiem czy bedzie ok czy nie
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
10 cyrkoni zlotych serduszka
woreczek roznych gwiazdek fioletowych kola rozowe kwiatki zlote, niebieskie, perlowe szesciany rozowe gwiazdeczki fioletowe metaliczne piasek kwarcowy srebrny |
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
No to co z ta nibieska kredką, Spodabał mi sie ten pierscinek z słonmi. Jesli sie zgadzasz to ja byłabym chetna do wymiany.
Siedzą przy stole do cna wyczerpani Nie ma już swiatła które by mogło Ogrzać ich ciała tak dawno ostygłe Lecz jest na świecie - coś co ich trzyma Co nie pozwala wstać im od stołu Ten sześcioletni wyrzut sumienia Płaczący cicho - w pokoju obok... Hey - Misie |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ozdoby raczej nie w moim guscie a moze masz jakies zapaszki?
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5779780
a ten błyszczyk NIVEA jest aktualny? a jeli nie to masz jeszzce jakies byłyszczyki, moze poza watkiem? Breloczek jest wolny.
Siedzą przy stole do cna wyczerpani Nie ma już swiatła które by mogło Ogrzać ich ciała tak dawno ostygłe Lecz jest na świecie - coś co ich trzyma Co nie pozwala wstać im od stołu Ten sześcioletni wyrzut sumienia Płaczący cicho - w pokoju obok... Hey - Misie |
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za Jedwab Biosilk -farouk, odlewka 30 ml?
* Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne oraz nowa lokówka Philips * http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219073 |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem również zainteresowana lokowka.... moze cos jeszcze u mnie wypatrzysz?
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Róż ma kolorek nr 32 (ambre d'or). Jest to kolor z gamy ciepłych z cudnymi delikatnymi rozświetlającymi drobinkami. Bardzo ciężko jest mi opisać kolor , dlatego posłużę się obrazkami. Jego kolor to jakby zmieszane te dwa kolory (coś pomiędzy nimi). Kolor jest naprawdę piękny i do tego ma te cudne drobinki . Róż, zgodnie z tym co napisałam na swoim wątku, użyłam kilka razy, zużycie jest minimalne (praktycznie niezauważalne). Opakowanie jest z lusterkiem, w stanie idealnym a pędzelek wyprany.
Dodaję opis znaleziony na jednej stronie: "Róż z odbijającymi światło drobinkami. Małe, okrągłe opakowanie zawiera pięknie pachnący pojedynczy róż o delikatnej, jedwabistej konsystencji, wyprofilowany pędzelek z naturalnego włosia, który wspaniale rozprowadza róż. Róże długo się utrzymują na policzkach, skóra staje się gładka i aksamitna. Doskonale rozjaśnia i rozświetla twarz. U ciebie, oprócz jedwabiu, podoba mi się jeszcze odzywka do paznokci Intensive Therapy(zuzycie ok 1/3). poj 15ml .Załącznik 1192158 Załącznik 1192159 Edytowane przez ungia Czas edycji: 2012-12-18 o 14:18 |
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjec nie widze...
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Próbowałam kilka razy edytować zdjęcia, ale niestety nic to nie dało
. Wczoraj formatowałam komputer i może problem ze zdjęciami jest z tym związany. Kolor różu jest z gamy brzoskwiniowych i daje subtelny efekt, ale najlepiej jakbyś sprawdziła go osobiście w perfumerii, wtedy przekonasz się czy ci odpowiada .* Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne oraz nowa lokówka Philips * http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219073 |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj postaram się sprawdzic A masz jakis link do lokowki? to typowa lokowka czy mozesz suszarko-lokowka? Ma jakies zmienne nakładki? itd |
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja wygląda identycznie jak na zdjęciu (jak się założy tą modelującą końcówkę). Jakbyś była zainteresowana wymianą różu i/lub lokówki, to będę na Wizażu w niedzielę póżnym wieczorem lub w poniedziałek (po 12) .Załącznik 1193217 Edytowane przez ungia Czas edycji: 2012-12-18 o 14:18 |
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem bardzo zainteresowana wymiana na róz zdecydowana jestem w 100%jesli chodzi o lokowke to mam jeszcze pytanko-ona ma dwie nakładki? jedna do dodawania objętosci a druga do lokow? jesli tak to chetnie przygarne obie rzeczy..
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, opis lokówki na stronie, którą podałam, jest jak już pisałam, do modelu Duo. Na zdjęciu jest jednak model, który posiadam. Nakładkę ma jedną. Zresztą dla jasności zrobię zdjęcia w poniedziałek. Loki robi sama lokówka, ma taki klips przytrzymujący włosy, a dodatkowa nakładka służy do modelowania.
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja byłabym chetna na ta lokowke ale zdjecie dla pewnosci chetnie obejrze
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
nie zdecyduję się jednak na ten krem, przepraszam,że zwodziłam Cię
mam zbyt wrażliwą skórę i boję się,ze mnie uczuli
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok trudno..
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
hej
rzucił mi się w oczy jedwab Biosilk i tusz Max Factora, ale nie jestem pewna czy tego właśnie najbardziej potrzebuję dlatego dam Ci jeszcze znać |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
korektor Maybelline odcien light beige -zostało ok połowy z 7.5ml
-baza pod cienie ArtDeco -została ok 1/4 z całego opakowania Spray do stylizacjii na ciepło Wella Wellaflex 2-dniowa objętość znajdziesz coś za to?
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Wklejam obiecane zdjęcia lokówki
.Załącznik 1198278 Załącznik 1198279 Załącznik 1198280 Załącznik 1198281 Załącznik 1198282 * Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne oraz nowa lokówka Philips * http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219073 Edytowane przez ungia Czas edycji: 2012-12-18 o 14:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

czyli jak co to to mnie interesuje baza, roz, i ewentualnie krem... a ty co i ile bys chciala (ile ozdob)

ozdoby raczej nie w moim guscie

dlatego dam Ci jeszcze znać