|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem raźniej!
naleśniki smaży się na tłuszczu, samo słowo smażenie już mi się w diecie nigdy nie podoba.. no chyba ze na oliwie z oliwek
ja bym się naleśnika nie tkneła, może też ze względu na moje zasady niełączenia.. nie wiem.. może zrób sobie alternatywnego omleta? omlet to już inna bajka
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mam taką ochotę na tego naleśnika, chodzą one już za mną od 2 tygodni omleta? no może zrobię sobie omleta bo nie chcę zgrzeszyć
|
|
|
|
#93 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mięso,białka jaj,serek wiejski,twaróg właśnie,serek homo. ![]() Cytat:
Rozumiem,że dieta niełączenia,ale moim zdaniem zdecydowanie lepiej jeść dobrze zbilansowane posiłki zawierające białko .Cytat:
![]() Jedz,na zdrowie,nie przytyjesz od jednego Oprócz tego zjedz jakieś białko,warzywka i będzie ok
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
agness ale ja jem białko! tylko nie w każdym posiłku
jem na kolacje, na obiad.. śniadanie ma dodać energii, więc wydaje mi się, że tu główną role muszą grać węgle Właśnie jestem po obiadku Gotowana wołowina z brokułkami a za chwilkę jadę do cioci, która upiekła pełno pysznych pączków z różą.. życie stawia przede mną kłody.. ech..
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś dziewczyny mam 8 punktów bo nie piłam dużo wody..
muszę się poprawić! a jak u Was? piszcie!!! jutro koniec tygodnia = ważenie
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
ja w sumie dopiero od środy zaczęlam odchudzanie takie prawdziwe a wazylam się wczoraj-57,1
po ilu dniach waga powinna wyraźnie spaść? na śn dziś bylo 200g wiesiaka ze startą bialą rzodkiewką i nie mialam już pomyslu co jeszcze do tego zjeść...nawet poczulam sie zapelniona
|
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...
. Ukarzcie mnie jakoś. Wczoraj miałam imprezę... I zjadłam schabowego z żółtym serem... Zła jestem na siebie, ale nie mogłam się powstrzymać. Wszyscy w okół jedli , a dla mnie nie było nic co mogłabym przegryźć. A byłam głodna jak wilk. Za karę przyznam sobie za wczoraj zero punktów. Coraz ciężej mi to wszystko idzie.
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
ja też mialam wczoraj imprezke ale nie zjadlam duzo,2 śledzie takie ala rolmopsy,1 roladka z szynką i salatką i 2 plastry polędwicy surowej,ale za to wypilam chyba z 4 lampki wina czerwonego
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Mika, Emilka
!!!Ja wczoraj byłam u cioci, pełno pączków i chrustu stało przedemną ale wytrzymałam.. Jestem z siebie bardzo dumna Nie wiem po ilu dniach waga powinna zacząć spadać, ale mi już spadło 1,5kg! :szok:Mika ja bym ci razdziła teraz ostrzej poćwiczyć za karę, za tego kotleta! I alkohol podczas diety? On jest straasznie kaloryczny, więc to nie był dobry pomysł.. Dziś na śniadanko chleb ziarnisty z dżemem niskosłodzonym, i herbatka :pycha:
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
No do bani jestem. Co zrobisz... Ciężko będzie bo teraz takie urodzinowe dni. Praktycznie codziennie mam gości.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wymyślcie mi jakąś kare proszę !!
![]() zjadłam dzisiaj roladki z żółtym serem pychaaaa ![]() po obiedzie zabieram się za ćwiczenia, bo tak dobrze szlo a tu nagle ? i jeszcze 2 małe wafelki domowej roboty z nadzieniem galaretkowym! ![]() musiałam się przyznać bo aż mi źle jest teraz....
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
soulone musisz wytrzymać! jesteś założycielką nie możesz się poddać!!! myślę, że najlepiej będzie jak na każdą imprezkę przygotujesz coś odzielnie dla siebie, wtedy najesz się swoim dietetycznym jedzeniem i nie bedziesz miala ochoty na inne
ewelciaa144 idź na basen albo pobiegaj! dziewczyny no co z wami? ten wątek nie może umrzeć nie może!
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dziewczyny wątek nam nie może umrzeć!! musimy się wspierać dążąc do idealnej figurki
nie możemy się poddawać!!![]() ok ja odpracuje jakoś to przewinienie
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie lubię sobie odmawiać! Nienawidzę no... Co ja zrobię, że brak mi silnej woli. No, ale spróbuję się trzymać. Mam nadzieję, że do maja zdążę dojść do tych 55. Gorzej jak się zważę po feriach i będzie bez zmian. Wtedy polegnę. Niestety. Nie po to z tylu przyjemności rezygnuję, żeby nie było widać efektów. A u mnie u efekty trudno, bo mam niektóre sprawy uwarunkowane genetycznie...
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Dobra wiec ja mialam wczoraj impreze i mimo ze przygotowalam sobie takie oddzielne jedzenie to goscie mi przyniesli tort i to moj ulubiony
Twardo sie trzymalam ale wypilam pare kieliszkow wina wiec bombe kaloryczna i tak mam No i po polnocy i tak sie skusilam na tort. Zaliczam 2 falstart (czy jak sie to pisze ). Czy moze mi ktos nakopac do ... (wiadomo gdzie:p) Dobra dzis niedziela to juz nie bede sie meczyc ale zaczynam ZNOW od jutra. Myslalam, ze zaczne sobie pomalu najpierw dietka potem cwiczena a teraz za kare zaczne wszystko na raz. Soulone WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO (bo te wszystkie imprezy to chyba z okazji Twoich urodzin??)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki bardzo pamka. Wszystkie imprezy z okazji moich urodzin, które mam 31 stycznia. Ale tak się złożyło, że odprawiam wcześniej. Dziękuję
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
A to najlepszego najlepszego soulone
ja tez przez ten weekend przesadziłam ;/ ale nie dam się! od jutra znowu zaczynam i teraz nie chcę mieć takich wpadek jak dzisiaj i wczoraj więc bierzmy się za siebie laseczki
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Mika wszystkiego naj naj
życzę ci żeby ci waga spadł do tych 55 ja mam dzisiaj 9 pkt a na kolacyjke był twarożek z pomidorkiem i cebulką i kilka plasterków szynki bo najważniejsze to przygotowywać sobie smaczne rzeczy, wtedy jest mniejesze prawdopodobieństow, ze sięgniemy po coś zakazanego trzymac sie dziewczyny
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś mialam takie kiepski dzień z jedzeniem,bo nie bylo II śniadania i podwieczorka
I śń-serek wiejski z bialą rzodkiewką ok 15 serek twarogowy z ziolami,może uznać to jednak za II śniadanie ?ok 17 obiad -kotlet schabowy i troszkę buraczków kolacja-tuńczyk z wody smakowal kiepsko to jeszcze serek homo z solą i koperkiemi mama kusila pizzą,Emilka chociaż 1 kawaleczek ![]() a ja kategorycznie nie |
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. Mam prośbę. Podajcie mi pomysł na jakiś smaczny obiadek. Oczywiście niskokaloryczny, ale sycący
. Będę wdzięczna, bo na dzisiaj nie mam pomysłu.Ach i dziękuję Wam bardzo za życzenia. Chociaż troszkę staro się czuję. Mam nadzieję, że jak schudnę będzie lepiej. Pozdrawiam Was. |
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też właśnie nie mam już pomysłów.. jadłam mięso z warzywami, makaron z warzywami i juz koniec pomysłów
Mika na pewno nie jesteś stara A i nie pytam ile masz bo się kobiet o wiek nie pyta Pewnie 16-stka stukneła
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Troszkę więcej
. Co do obiadu to coś tam poajdłam.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
moje punkty na dzisiaj - 8
zapomniałam o ćw, a teraz już nie mam na to siły. trudno przeżyje :P
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-01-28 o 22:30 Powód: pomyliłam się w punktach ;) |
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje na dzisiaj 7.
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Iśń:serek homo z pomidorem i pol kronki chleba ciemnego pelnoziarnistego
IIśń:pol kromki tego samego chlebka z twarogiem i plaster pomidora podwieczorek,wiem nie ta kolejność :kefirobiad:warzywa z brokulami i kawalek mięska,wszystko gotowane kolacja :salatka rybna z makreli,ogorek konserwowy,2 kromki chleba ryżowego |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak nie mam natchnienia na gotowanie a chce zjesc zdrowo to gotuje warzywa na parze (mam taka wielka torbe zamrozonych bo czesto mi sie nie chce
) i np jem do tego rybe z puszki (oczywiscie w wodzie)czasem jak mam deficyt rybny albo juz nie moge patrzec to smaze jajko. Mnie tez czesto brakuje pomyslu na obiad. Mam propozycje jak ktoras znajdzie lub zrobi cos pysznego obiadowego to wrzucajcie tu przepis zebysmy wszystkie skozystaly .
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki !!! Otóż tak nie mogę się przełamać i zamiast chudnąć to ja tyje. Powiedzcie mi coś co mogło by mnie zmobilizować do powstrzymania się od słodyczy i wysokokalorycznych bomb !!!!!
A co do punktów to narazie mam 2 pkt, dodam że w sobotę miałam 0 pkt. Więc pomocy !!!!! nie mogę tak żyć, bo się załamie z tym swoim ciałem aż mi wstyd, bo ostatnio moja koleżanka miała takie króciutkie spodenki i takie zgrabne nogi po prostu cudne !!!! A ja gdybym miała wyjść w czymś takim to bym się spaliła ze wstydu. Pomocy !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jak zjem kawałek czekoladki albo wafelka włączam sobie zdjęcie jakiejś chudej dziewczyny i mam wyrzuty sumienia, że tak łatwo się poddaję i nie chce mi się potem więcej jeść tych czekoladek. chwila w ustach, wieczność w biodrach! powtarzaj to sobie przy każdym sięgnięciu po coś co jest niedozwolone powodzenia
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Ewelciaa144 !!!!! Dzięki za rady. A ty chyba tez chcesz schudnąć do 48kg więc ile już ważysz, bo ja też tyle chce. Ja w tej chwili ważę 55,1 kg. A ty ?
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ja też chcę do 48, ale wole chudnąć już wolniej bo od początku roku schudłam 5 kg ważyłam 55 a obecna waga to 50
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

ja bym się naleśnika nie tkneła, może też ze względu na moje zasady niełączenia.. nie wiem.. może zrób sobie alternatywnego omleta?
-> wymarzona szkoła 

ale ja mam taką ochotę na tego naleśnika, chodzą one już za mną od 2 tygodni
omleta? no może zrobię sobie omleta bo nie chcę zgrzeszyć

a za chwilkę jadę do cioci, która upiekła pełno pysznych pączków z różą.. życie stawia przede mną kłody.. ech..
a jak u Was? piszcie!!! jutro koniec tygodnia = ważenie 

!!!
.