![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: salon MaJa w Krakowie
Oj, chyba długo myślałaś nad tą ripostą co? Naprawdę boki zrywać. Swoją drogą to cieszę się, że suknia się podoba.
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Skoro ci się nie podoba to nie rozumiem dlaczego tak cię boli, że suknia była tam robiona? Jeśli jest brzydka to chyba powinno to jeszcze gorzej świadczyć o salonie i krawcowych, co z kolei powinno ucieszyć kogoś takiego jak ty. Wierz lub nie, twoja sprawa. Zresztą, z kim ja gadam. Wystarczy zerknąć na twoje wypowiedzi jako "producenta sukien ślubnych". Wiadomo, konkurencja, niska cena a to może zaboleć.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post37519999 post nr: 8 lotoska Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-11 Wiadomości: 15 "Dot.: suknia 2w 1 na ślub Witam. Pomysł z sukienką fajny i już wielokrotnie sprawdzony, więc nie ma obaw ![]() ![]() Najczęstsza praktyka jest taka, że długa suknia jest do kościoła i później do oczepin. Czasem Pary Młode mają przygotowany specjalny pierwszy taniec, do którego Panna Młoda "zrzuca" długą formę, by zaprezentować się w krótkiej, a potem znów powrócić do pełnej wersji. Świetnie też przy takiej sukni wychodzi potem sesja zdjęciowa ![]() Jeśli więc masz ochotę na takie szaleństwo, to go zrealizuj! Bo jak nie teraz to kiedy?! ![]() I to nie jedyny twój wpis gdzie piszesz o swoich klientkach czy salonie. Może pochwal się co to za salon? I zamiast obrabiania tyłka innym zajęłabyś się lepiej swoimi klientkami? Całe szczęście że nie trafiłam na taką sprzedawczynię, sam twój stosunek do dziewczyny która kupiła suknię gdzieś indziej niż u ciebie ładnie o tobie świadczy.
"- Powiedz mi, synu, jakiego koloru jest smok? - Szkarłatny, mistrzu, zawsze szkarłatny, mimo iż oczom jawi się inaczej." Edytowane przez gwyn66q Czas edycji: 2013-10-01 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Dobrze jej dogadałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Jest takie powiedzenie: "nie wdawaj się z głupim w dyskusję, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem", ale skoro muszę...
Skoro tak skrupulatnie prześledziłaś moją karierę na Wizażu (to też o czymś świadczy.....nuda?brak normalnego zajęcia?czy typowe w tych czasach niezdrowe zainteresowanie życiem innych, żeby polepszyć sobie mniemanie o sobie?), to zauważyłaś, że nie hejtuję, tylko staram się uczestniczyć w rozmowach, ewentualnie służyć Wizażankom doświadczeniem, o czym świadczy choćby cytat, który wrzuciłaś. Dlatego nigdy(!) nie podawałam nazwy swojej firmy i tego nie zrobię, bo nie w głowie mi kryptoreklama, jak w przypadku salonu, którego tak zaciekle bronisz(hmmm?). I wierz mi, żaden szanujący się salon w PL nie traktuje tej "firmy" jako konkurencji ![]() Co do mojej oceny zdjęć, które tu wrzuciłaś, chcąc nie chcąc muszę trochę rozwinąć swoją opinię. Jakiś czas temu miałam "przyjemność" poznać panią O., jej produkty i sposób jej pracy. Przykład pierwszy z brzegu: piątek godzina 23.00, w salonie stoi dziewczyna, płacze i tupie nogami, że nie wyjdzie, dopóki nie odbierze poprawionej sukienki. Pani O. wmawia jej, że poprawioną suknię odbierze na następny dzień. Jest tylko jeden problem: ślub jest na następny dzień!!! ![]() Znam materiały, które są tam używane, znam sposób wykonania. Stąd moja reakcja na Twoje zdjęcia. Nie mam zamiaru wdawać się więcej w tą jałową dyskusję. Jak zauważyła Mylady21 wątek ten przewałkowany jest już na siódmą stronę i to nie tylko na tym forum. Oczywiście "obrończynie" i "wielbiciele" tej firmy bardzo głośno krzyczą, by zagłuszyć falę krytyki. gwyn66q zostawiam Ci pole do popisu. Możesz się teraz na mnie powyżywać do woli :-D PS: żeby nie było niedomówień: nikomu niczego nie odradzam, tylko doradzam ostrożność i zasadę ograniczonego zaufania, która zresztą zawsze się w życiu przydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Lotoska...
1. Wydaje mi się dziwne, że jakikolwiek salon mody ślubnej jest otwarty o godzinie 23 i dodatkowo przyjmuje klientów w towarzystwie własnej konkurencji. Ale skoro tak było to ok, tego nie wiem. 2. Fajnie, że nazywasz mnie głupią. Obrażaj sobie swoje klientki, a nie ludzi na forum. 3. Nie bronię "zaciekle" salonu. Podważyłaś, w dodatku w szyderczy sposób, to co napisałam więc to chyba oczywiste że ci odpisuję. Nigdzie nie napisałam, że salon polecam. Zresztą ten temat dotyczy chyba opinii o właśnie tym salonie, zarówno pozytywnych jak i negatywnych. I każdy może sam zdecydować, ja akurat byłam zadowolona, wbrew temu co ty sobie życzysz. Równie dobrze mogę napisać to samo o tobie, że zaciekle salon atakujesz ("hmmm?"). 4. Wiesz co to jest opinia? Jeśli nie potrafisz rozróżnić kryptoreklamy od opinii klienta no to sorry. 5. Od mojego wolnego czasu wara, nic ci do tego. Ja mogę powiedzieć o tobie to samo: "nuda?brak normalnego zajęcia?czy typowe w tych czasach niezdrowe zainteresowanie życiem innych, żeby polepszyć sobie mniemanie o sobie?". Pisanie o innych negatywnie i wyłapywanie wszystkich złych opini też może polepszyć ci mniemanie o sobie, co? W dodatku piszesz że sama czytałaś ten i inne wątki o tym salonie, więc to chyba nie ja się nudzę. Sama umieściłaś swoje trzy na krzyż posty i chyba nawet nie wiedziałaś że tak łatwo można to sprawdzić? Szczerze mówiąć to nie myślałam że jesteś właścicielką jakiegoś salonu. Byłam ciekawa czy jesteś taka milusia również i dla innych. A w tym temacie sorry, ale hejtujesz. 6. Jeśli to dla ciebie żadna konkurencja, rozumiem że twoje dzieła są jak rolls royce wśród sukien ślubnych. I dobrze, tego ci życzę. Ale szczerze, gdybym miała taką dobrą firmę nie traciłabym czasu na dokopanie innym, zwłaszcza słabszym jak twierdzisz firmom czy czytanie o nich całych wątków. Piszesz że doradzasz innym, to doradzaj dalej bo skoro masz salon to sama dużo wiesz. Ale nie dziw się że po ataku i obrażaniu ktoś będzie siedzieć cicho. 7. Jak ty skończysz to i ja skończę. Jak sama powiedziałaś dyskusja jest jałowa. I życzę ci powodzenia w zawodzie i w kontaktach z innymi bo z twojej zaciekłości i wrogości (mówię tu głównie o twoim stosunku do mnie, nie do salonu) wynika że bardzo ci tego brakuje.
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Obie przestańcie zaśmiecać ten wątek, nikt nie wchodzi tu po to, żeby oglądać wasze potyczki słowne tylko żeby przeczytać opinie dziewczyn o salonie! Uspokójcie się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.