|
|
#91 | ||
|
Joanna d'Moder
|
Dot.: Sreberka Moniki - 2 prezentacja
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
i oto, do czego prowadzi notorycznie poprawianie natury przez sprzedawców kamieni
![]() szanowna pani moderator się nie martwi większośc ludzi nie ma pojęcia, że onyks w stanie naturalnym jest koloru budyniu waniliowego [na przykład]. to pewnie dlatego, że barwi się go od bardzo dawna - Grecy juz na to wpadli ![]() Monika, sorki za offtop
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Wisior śliczny
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Przejrzałam wszystkie Twoje prace prezentowane na forum.
To są prawdziwe cuda z bajki!!!! Tworzysz tak piekną bizuterię że dech zapiera!!! Jestem Twoją fanką i mam cichą nadzieję że i ja kiedys stworze choć jedno takie cudeńko!! Gratuluje taletu i pozdrawiam serdecznie!!!
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie wypowiedzi
przepraszam,że tym razem tak zbiorowo, ale trochę czasu mi brak na wszystko ![]() Mam dzisiaj do zaprezentowania Wam mój najnowszy naszyjnik ![]() Crazu Summer - srebro, cytryny i oksyda ( starałam się go delikatnie zaoksydować, i w sumie w porównaniu z innymi moimi pracami jest, ale mógłby być jeszcze ciut jaśniejszy. Długość zawieszki to 6,5 cm ( największy cytryn ma 3cm x1,7 cm) + łańcuszek około 55 cm. Może dla kogoś nie ma tu nic crazy :P no ale jest konkurs i tak zostało. Crazy to w sumie były ceny ![]() 3 zdjęcia - - czarne tło z lustrzanym odbiciem ( nie jest wynikiem obróbki w PS'ie) tak jak chciał mój chłopak - jasne - moja aranżacja - ja w roli modelki wraz z moim naszyjnikiem
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Wisior prześliczny, z pięknym kamieniem, dopracowany jak zwykle
![]() PS. Ładna z ciebie dziewczyna (nie mogłam bez tej dawki wazeliny )
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Wykorzystanie lustra to swietny patent - fotka najbardziej mi sie podoba
![]() A naszyjnik sliczny
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Wisior sliczny
A fotka z lustrem najlepsza.
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Maqda - dziękuję za te miłe słowa
![]() Sub, Wariacja - tak dokładniej rzecz biorąc to była szyba :P ale jak jest ciemne tło to daje ten sam efekt co lustro w sumie Lustro miało być, ale zapomniałam wziąć z domu :P Dzięki wielkie
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
super naszyjnik
ślicznie owinięty, podziwiam.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
bardzo ładny oczywiście.
w sumie nasunęła mi się, patrząc na fotki, refleksja, że bardzo fajnie, że można nabyć sobie materiały i czarować drutem do woli (ogranicza właściwie brak talentu i cierpliwości), dzięki technice ww można sobie tworzyć biżuterię taką trochę carską , i która, gdyby nie to, że niejedna osoba ma zdolne łapki i chce sobie dorobić czy zarobić - byłaby raczej bardzo rzadko spotykana i kosztowałaby pewnie skromny majątek. ![]() choć te najlepsze prace do najtańszych naturalnie i tak nie należą.
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
ach... własnie i gdyby nie to, to stwierdziła bym, ze wlasnie 2 fota jest najlepsza (nie zapominając o 3, ale przy tej sie zapatrzyłam na twórczynie )Sam naszyjnik bardzo ładny- z resztą jak wiekszosc Twoich prac
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
I więcej nie trzeba pisać
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Oj mnie tez sie bardzo podoba
choć chyba rtoszeczke za długi jak dla mnie.Pozdrawiam serdecznie, Natalia |
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
cudowny
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
pieknie zrobiony i na dodatek piękny cytryn w nim siedzi.bardzo lubie twoje prace
|
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Boski jest
Te wywijańce na dole mnie powaliły poza tym uwielbiam cytryn brawo, brawo, good job
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
wyjątkowe, śliczniaste.... po prostu cytryn pierwsza klasa, zresztą jak wszystkie Twoje cudenka.
ps. a zdradzilabyś tajemnicę czy najpierw montowałaś cytrynkę czy najpierw owinęłąś ramkę??
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładny
, ale dla mnie ta lezka na dole to za duzo. Rzecz gustu . Odwaliłaś kawał dobrej roboty! ;*
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
śliczny wisior
modelka również
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
monius9 - dzięki
![]() aisah - inaczej się nie chciał ułożyć na tych kwiatkach ten wisior.... no mam nadzieję,że następnym razem będzie lepiej czekam na druty i zaczynam działać ![]() Hultaj - masz rację choć dla mnie 2 tysiaki za naszyjnik to jak wydać majątek ![]() Amambada - dzięki to było pierwsze takie zdjęcie... ale będziemy ćwiczyć i mam nadzieję,że będzie już ok ![]() piechotka - ![]() enzeta - zawsze na życzenie można skrócić... no i jest jeszcze to,że ja mam strasznie chudą szyję łańcuszek na kogoś jest idealny a na mnie za długi ;] arleta_myslowice - dziękuję ![]() falling in love - duży cytryn z giełdy kamieni ostatni był.. nie jest może idealnie czysty ale mnie urzekł dziękuję za miłe słowa ![]() lee_monka - ze 4 razy ten dół wywijałam bo nigdy nie był taki jak chciałam ![]() dagus_gd - najpierw owinęłam, potem dodałam cytryn, potem dodałam kuleczki ![]() naila - triszka - wiadomo, nie wszystkim się dogodzi ale bez tej kropelki to tak łyso było dziękuję Kasia83 - dziękuję aż się zarumieniłam....NO i miał być tutek i go nie ma :/ czekam i czekam aż wyjdzie ten magazyn internetowy ( od marca czekam) i ani widu ani słychu... a dopytywać się to mi tak głupio..... jakby mój chłopak miał czas ( a nie ma- praca, licencjat i studium) to by mi to zrobił.. a sama nie potrafię.....
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1210502227 Naszyjnik powalil mnie na kolana... GENIALNY!!!! Zdjecia PROFESJONALNE!!!!!
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
przejżałam własnie twój watek - jestem po ogromnym wrażeniem. Najbardziej zachwycił mnie chyba ten komplet, Zreszta kazda twoja praca jest wyjątkowa bo w twoich pracach widac ze to lubisz.
No i te ozstatnie zdjęcia.... moge tylko pomarzyć..... |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny - Tenkju
A dzisiaj takie małe coś.... No właśnie.... bo to miał być miecz.... ale jak ktoś to widzi to mówi,że to krzyż..... A się naoglądałam tych mieczy fantasy,żeby coś ładnego zrobić.I miał być ukłon w stronę Panów, ale mi coś nie wyszło nie wiem,czy któryś z Panów nosiłby coś takiego. Ale jeszcze w ten weekend będzie jeszcze jeden,który może wyjdzie bardziej "męski".Długość około 5,5 cm - materiały - srebro( mocno oksydowane) i szafir. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
wykonanie oczywiscie ladnde, jak zwylke u CIebie.
a jesli chcesz bardziej mieczowaty, to jako doswiadczona przez los ruchem rycerskim moge podpowiedzieć: 1. miecze fantasy maja do pooglądania co najwyzje jelce - czyli tą poprzeczną częśc nad rękojeścią, bo ostrza zwykle z mieczem mają bardzo mało wspólnego. 2. klinga powinna być szersza i prosta z załamaniem i zwężeniem dopiero na końcu [masz je zaznaczona, ja bym zaznaczyła, w sensie wygięła drut, bardziej] 3. ważne, żeby klinga się nie zwężała w kierunku rękojeści - wtedy własnie wycjdzi krzyżyk ![]() mam nadzieje, ze Ci pomoże
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dark za rady
![]() Co do klingi to wiem,że się nie zwęża.... właśnie kombinuję jak to zrobić,żeby było ok mam nadzieję,że teraz mi wyjdzie
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze byłam pełna podziwu takiej twórczości nio i będę
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

tyle że mniej 'poprawiany' niż te najpopluarniejsze.
dzięki za komentarz

)

I więcej nie trzeba pisać 

jestem również